80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ger cekten icli köfte ler .kuru fasulyeler...tabiiiki tarti fazla gösterecek .bol kalorili seyler bunlar ...ay canim benimmm

dün o kadar cok yedimki..bugün psikolojikmen kendimi huzursuz hissediyorum..aslinda bir saat yürüsen iyi olacak ama pencere icin firmadan adamlar gelecekmis..saatte vermediler..aksama kadar evde nöbet bekleyecegim arik..yalniz ben birseyi farkettim..tanislar var..dünaksam onlara bassagligina gittik..adamlarda gelenek olmus..cigköfte yapmadan salmiyorlar...aslinda ben cig köfteyi hic sevmezdim nedens e son zamanlarda 1-2 yer oldu..dün 3 tane birden kacinca bugün wc den cikamiyorum..allahim son zamanlarda hic tuvalete cikamiyordum..ne aktiva ne sinemake..hic birsey fayda etmedi nerdeyse ilac kullanacak hale gelmistim..ay bu cigköfteler ne kadar faydaliymis...karinagrisindan ölüyorum ama yinede memnunum yani..itinayla tavsiye edilir arkadaslarim..kabizlik cekenler cigköfte yesin:)))))))))

sana da günaydin..köpegin mi var . ne güzel yürütür seni.benim oglanlar da istiyo...bakimi zor oluyomu

kesinlikle çok zor. en azından şunu söyliyeyim günde 3 kez gezdirmek, banyosu, maması, aşıları..... hepsini geçiyorumda eğer alıyosan hayatından 15 yıl boyunca ailece tatile gitmeyi çıkaracaksın. çünkü onu hiç bi yere götüremiyosun, ewde de yalnız bırakamıyosun. çok sewiyoruz hiç bi şeye değişemeyiz ama ciddi bi sorumluluk ki ben şanslıyım annem ve babamla yaşıyorum günde 3 kez gezio ben sabah annem akşam üstü babamda gece çıkartıyo. yazık adamcağız işten gelmiş, kış soğukta giyinio hadii köpek dolaştırıo

ger cekten icli köfte ler .kuru fasulyeler...tabiiiki tarti fazla gösterecek .bol kalorili seyler bunlar ...ay canim benimmm
sorma ya dün cok kacirdim malesef..ama arada oluyor..su camcilar gelsin en az bir saat yürüyecem:)) gelmessede artik ögleni ve aksami mümkün oldugunca hafif atlatirim..ne yapalim herseyin bedeli var demi..dün iki günlük ögünü bir günde yedim valla söyle hesapliyorumd ama ben inat edersem yaparim bak göreceksin bu hafta sonuna kadar 77.9 u görecegim..600 gr 5 gün var.imkansizda degil hani BASARACAGIM..millet diyecek yahu bu kadin yiyor yiyor zayifliyor nasil oluyor o is:)) hani kalabalikta elimde olmadan cok yiyorum ama evde yalnizsam cok istikrrli gidiyorum ya:))

yok canım çıkmıyor aslında çeyrek ekmeğe sucuklu yağsız tost yağpsam acaba çok olurmu öğlen tam yemeyince akşam çıldırıyrm
günaydın herkese gününüz güzel olsun
günaydın canım
Günaydın hepinize bol sağlıklı sporlu günler
günaydın canım
yok be hepsi yalan tutacan boğazını azıcıkta totonu yerden kaldıracan hepsi bu
cıks cıks cıksssssss ne bu kız içli köftelerr halleyler falan olmuyo anam olmuyo tut boğazını azıcık hehe diyene bak demi
günaydın canım tanışamadık seninle ben kamile evet burası biraz fazla alışkanlık yapıyo eşim artık yinemi kk diyor bıktı bazen adamı görmyrm buraya yazacam die

günaydin kizlar hepinize.gününüz aydinlik olsun
hepimzin inş canı

evet bu deuyumu cezalar korkutsun yoksa nerdeeeeeeee bu tutamayacak boğazını hehehhhhh duyum duyuyonmu sana denilenleri

bende çıkamıyrm iki tanede benmi atsam yağ anam onun hepsi tabi çıkarır tuvalete

he valla ne desen haklisin yedim..uzun zamandir hic bu kadar kacirmiyordum..bir bu kadar daha uzun zaman kacirmam herhalde:)
tutarim kiz ben bogazimi...yeterki görümcemlere gitmeyeyim..onlarin yaninda gidince acayip istahim aciliyor...ac kalacam saniyorum

icliköftede olmazmi kiz:)) cigköftede yok..tabi ben dün ikisinide yiyince:)) cigköfteden bahsediyordum canim benim
sus sus bakıyım çiği içlisi götürmüşün işte hepsini bence içli köfte çıkarmıştır ben ondan bahsediyrm neyse bendede aynı problem var:18: kayısı düşünüym bakalım akşama biiraz içelim belki çıkarız

kayisiyi ac karna yiyeceksin üstünde iki bardak ilik su iceceksin..o zaman faydasi var...
ama beni cigköfte rahatlatti..ama su nerdeyse siyah pulbiberle yapilani..ne diyorlardi kiz o biberin adina. buldum buldum isot..isot cözüyor bence...aci seviyorsan..yok tatli seviyorum diyorsan kayisi ve erik kurusunu 2 bardak suda kaynat.ac karma ic..bak gör nasil oluyor...artik bana isyanmi edersin tesekkürmü edersin bilemem artik:))))))))))

severim acıyı dur olmazsa ben benim adamı kandırayımda akşama çiğ köfte yaptırayım ayyyyyyy vazmıgeçsem ne tabi yaparken ortalığı mahvettiğinide hesaba katmalıyım:44:

ben on tane eti form 1 elma 1 portakal yedim şimdi öğlen için çok mu sizce

ögle icin az bile:))))))))) dün okadar seyi yemis biri olarak beni ciddiye almayacagini düsünüyorum ama bence az..aksam aclik krizi gelebilir..mümkünse tabi öglen yemegini yemek denebilecek sicak yemeklerden yersen iyi olur..o meyveler ancak ara ögün olabilir..eti formda tabi...bence sicak yemek öglen icin en uygunu...hocanin dedigini yp gittigi yoldan gitme kamilecim:)

severim acıyı dur olmazsa ben benim adamı kandırayımda akşama çiğ köfte yaptırayım ayyyyyyy vazmıgeçsem ne tabi yaparken ortalığı mahvettiğinide hesaba katmalıyım:44:

kiz sen malzemeleri hazirlar verirsen ortalik batmaz:))) valla ben o islerden anlamiyorum..herif arada istiyor hadi diyorum bizim sülalede cigköfteci cok gidelim birine:)))))))) onun cok sevdigini herkes biliyor ya dün esim calisiyordu gelemedi bassagligina bizle..adamlar ona eve saldilar zorla..eve geldigimde gelmis uyuyordu.tabi pencere yerinden cikinca asagi geldi...cami zorla kitleyebildik..daha ben yagi gözlerken adam köfteyi gördü..allah öznur hemen bir ayran yap bol köpüklü burda cig köfte var diye:))))) ee tabi yatmamiz 12 yi buldu malesef...adam uykudan kalkip bir tabak dolusu cig köfte yiyip üstünede sabaha kadar horladi yaaaaaaa...ben yesem o saatte onlar vallahi mide kramplarindan ölürdüm....hayret ya..

ya şuan başka seçeneğim yok birazda başka bişeyler bulup yiyim azıcıkta leblebimi yesem acaba yanımda başka bişey yok

gamze ve mühendis masivam hiç selam vermynz ne o okuyup okuyup kaçmayın bakiyim nasıl gidiyo hayat

4-5 tane cebimdeymiş onları yedim dediğin gibi acıkırsam yerim ya az az bişeyle

gel canim ya sana birseyler hazirlayayim:)) cigköfte icliköfte falan:))) ay cok feyayim demi ben yedim diye sizede yedirtecek ilede:)))
sen o fikrayi biliyormusun?

cehennemde kazanlar kayniyormus..her ülkenin bir kazani varmis..allahim o ne cigliklar...her kazandan kacmak icteyenler falan..ama baslarinda görevliler kacmak isteyenleri atiyormus geri kazana.ama türkiyenin kazanindan hicbir ses hickimse cikmiyormus..görevli sasirmis..allak allah demis.tüm kazanlarda kiyametler kopuyor..bu nasil bir milletmis hic ses yok..görevli catalla söyle bir karistirmis kazani..icinden birini cikarmis..yahu demis niye kacmiyorsunuz...adam mazlum mazlum demis..ben yandim o da yansin diye ben bacaklarini tutuyorum kacamasinlardiye..arkadanda benim bacaklarimi tutuyorlar kacamayalim diye:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…