yahu dün yarim saat gecmis okudum..tam mesaj yazacaktim cam vuruldu..herkes uykudaydi..esimde dahil..evde bir sessizlik birden cam tak tak edince vallahi kalbim duruyordu..bahtmki görümcem..tam diyecektimki yahu camu vuracagina eve bomba atsan daha iyiydi öldüm korkudan demeye tam hazirlandm elimi cama attimki acayim cam birden gümm düsmesinmi...benim rengim oldu sapsari...sok üstüne sok...cami takmaya calistik derken gec oldu tabi mesaj falan yazamadim..günün raporunu simdiden vereyimde ceza yemeyeyim:))
sabah:
zeytin peynir 3 dilim ekmek sahanda yumurta
ögle:
bir tabak kuru fasulye 2 dilim ekmem
aksam saat 16.20:3 icli köfte salata
ara:2 halley
aksam saat 20.10:2:3 cigköfte:))
yani yedimde yedim yedimde yedim..bahat 78.5 dim..yani 300 gr birden gelmis:)) az bile gelmis:))
sana da günaydin..köpegin mi var . ne güzel yürütür seni.benim oglanlar da istiyo...bakimi zor oluyomu
sorma ya dün cok kacirdim malesef..ama arada oluyor..su camcilar gelsin en az bir saat yürüyecem:)) gelmessede artik ögleni ve aksami mümkün oldugunca hafif atlatirim..ne yapalim herseyin bedeli var demi..dün iki günlük ögünü bir günde yedim valla söyle hesapliyorumdger cekten icli köfte ler .kuru fasulyeler...tabiiiki tarti fazla gösterecek .bol kalorili seyler bunlar ...ay canim benimmm
yok canım çıkmıyor aslında çeyrek ekmeğe sucuklu yağsız tost yağpsam acaba çok olurmu öğlen tam yemeyince akşam çıldırıyrmseninnn iş yerinde öğlen yemeği çıkmıyor mu kcanım yaaa sen çok zorlanıyonnnnn böyleeee istersen tost yappp das götürrr yarınnnn, akşamdan yap biraz bayat olurr amaaa olsun inşallahh dediğin gibii su toplamışdırrr bencede 1 günde 1 kilo geri gelmesi çok saçmaaa o kadar kaçamak yaptım 3 haftada 2 kilo aldımmmm 2 gündür düzenli gidiyorum 1 kilo aldımben dün hiç yeşilçay içmedimmm bugün içeyimmmm canım benimmm çokk içmee bitki çayıııı yaaa moral bozmak gibi olacak amaaa ilaçlarıı nasıl alırsınnn vücudun alışır artık etki etmezz buda onunnn gibiii gündee 3 fincanııı bilemedinnn en fazla 5 fincanı geçmeee
günaydın canımgünaydın herkese gününüz güzel olsun
günaydın canımGünaydın hepinize bol sağlıklı sporlu günler
yok be hepsi yalan tutacan boğazını azıcıkta totonu yerden kaldıracan hepsi bu
cıks cıks cıksssssss ne bu kız içli köftelerr halleyler falan olmuyo anam olmuyo tut boğazını azıcıkyahu dün yarim saat gecmis okudum..tam mesaj yazacaktim cam vuruldu..herkes uykudaydi..esimde dahil..evde bir sessizlik birden cam tak tak edince vallahi kalbim duruyordu..bahtmki görümcem..tam diyecektimki yahu camu vuracagina eve bomba atsan daha iyiydi öldüm korkudan demeye tam hazirlandm elimi cama attimki acayim cam birden gümm düsmesinmi...benim rengim oldu sapsari...sok üstüne sok...cami takmaya calistik derken gec oldu tabi mesaj falan yazamadim..günün raporunu simdiden vereyimde ceza yemeyeyim:))
sabah:
zeytin peynir 3 dilim ekmek sahanda yumurta
ögle:
bir tabak kuru fasulye 2 dilim ekmem
aksam saat 16.20:3 icli köfte salata
ara:2 halley
aksam saat 20.10:2:3 cigköfte:))
yani yedimde yedim yedimde yedim..bahat 78.5 dim..yani 300 gr birden gelmis:)) az bile gelmis:))
günaydın canım tanışamadık seninle ben kamile evet burası biraz fazla alışkanlık yapıyo eşim artık yinemi kk diyor bıktı bazen adamı görmyrm buraya yazacam diebu arada geçmişi okurken cevapladım. unuttum size günaydın demeyi :26:
Hepinize günaydınnnnnnn
Geç uyandım bugünn.köpeğimle uzunn bi yürüyüş yaptım. arkasından kahwaltı:) şimdi hazırlanıcam işe gitmek için. ama 24 saatte alıştım ben size. bırakamam artık. molalarımda hep burda olucam gibi görünüyo.
menüleri okumak harika. halt etmiş diyet listeleri...
hepimzin inş canıgünaydin kizlar hepinize.gününüz aydinlik olsun
evet bu deuyumu cezalar korkutsun yoksa nerdeeeeeeee bu tutamayacak boğazını hehehhhhh duyum duyuyonmu sana denilenleriGünaydıınnnnnn
nasıl gidiyor kızlarrrr dışarı çıkıcam çıkmadan bi bakayım dedim hoş bi kaç saattir açıyom tam yazıcam ya tel çalıyo ya oğluşum bişey istiyo :))
Amma bakmasaydım daha ıyıydı direk duyumcuğumun listesiyle gözgöze geldim halleyler içli köfteler çiğ köfteler... bu hafta ceza var böyle ceza olmasaydı olmasaydı düşünemiyorum bileee:))
dün o kadar cok yedimki..bugün psikolojikmen kendimi huzursuz hissediyorum..aslinda bir saat yürüsen iyi olacak ama pencere icin firmadan adamlar gelecekmis..saatte vermediler..aksama kadar evde nöbet bekleyecegim arik..yalniz ben birseyi farkettim..tanislar var..dünaksam onlara bassagligina gittik..adamlarda gelenek olmus..cigköfte yapmadan salmiyorlar...aslinda ben cig köfteyi hic sevmezdim nedens e son zamanlarda 1-2 yer oldu..dün 3 tane birden kacinca bugün wc den cikamiyorum..allahim son zamanlarda hic tuvalete cikamiyordum..ne aktiva ne sinemake..hic birsey fayda etmedi nerdeyse ilac kullanacak hale gelmistim..ay bu cigköfteler ne kadar faydaliymis...karinagrisindan ölüyorum ama yinede memnunum yani..itinayla tavsiye edilir arkadaslarim..kabizlik cekenler cigköfte yesin:)))))))))
he valla ne desen haklisin yedim..uzun zamandir hic bu kadar kacirmiyordum..bir bu kadar daha uzun zaman kacirmam herhalde:)yok canım çıkmıyor aslında çeyrek ekmeğe sucuklu yağsız tost yağpsam acaba çok olurmu öğlen tam yemeyince akşam çıldırıyrm
günaydın canım
günaydın canım
yok be hepsi yalan tutacan boğazını azıcıkta totonu yerden kaldıracan hepsi bu
cıks cıks cıksssssss ne bu kız içli köftelerr halleyler falan olmuyo anam olmuyo tut boğazını azıcıkhehe diyene bak demi
günaydın canım tanışamadık seninle ben kamile evet burası biraz fazla alışkanlık yapıyo eşim artık yinemi kk diyor bıktı bazen adamı görmyrm buraya yazacam die
hepimzin inş canı
evet bu deuyumu cezalar korkutsun yoksa nerdeeeeeeee bu tutamayacak boğazını hehehhhhh duyum duyuyonmu sana denilenleri
bende çıkamıyrm iki tanede benmi atsam yağ anam onun hepsi tabi çıkarır tuvalete
hic yag yok kiz cigköftete..etide yagsiz kendide
icliköftede olmazmi kiz:)) cigköftede yok..tabi ben dün ikisinide yiyince:)) cigköfteden bahsediyordum canim benimiçli köftedede mi yok
sus sus bakıyımicliköftede olmazmi kiz:)) cigköftede yok..tabi ben dün ikisinide yiyince:)) cigköfteden bahsediyordum canim benim
kayisiyi ac karna yiyeceksin üstünde iki bardak ilik su iceceksin..o zaman faydasi var...sus sus bakıyımçiği içlisi götürmüşün işte hepsini bence içli köfte çıkarmıştır ben ondan bahsediyrm neyse bendede aynı problem var:18: kayısı düşünüym bakalım akşama biiraz içelim belki çıkarız
kayisiyi ac karna yiyeceksin üstünde iki bardak ilik su iceceksin..o zaman faydasi var...
ama beni cigköfte rahatlatti..ama su nerdeyse siyah pulbiberle yapilani..ne diyorlardi kiz o biberin adina. buldum buldum isot..isot cözüyor bence...aci seviyorsan..yok tatli seviyorum diyorsan kayisi ve erik kurusunu 2 bardak suda kaynat.ac karma ic..bak gör nasil oluyor...artik bana isyanmi edersin tesekkürmü edersin bilemem artik:))))))))))
ben on tane eti form 1 elma 1 portakal yedim şimdi öğlen için çok mu sizce
severim acıyıdur olmazsa ben benim adamı kandırayımda akşama çiğ köfte yaptırayım ayyyyyyy vazmıgeçsem ne tabi yaparken ortalığı mahvettiğinide hesaba katmalıyım:44:
ögle icin az bile:))))))))) dün okadar seyi yemis biri olarak beni ciddiye almayacagini düsünüyorum ama bence az..aksam aclik krizi gelebilir..mümkünse tabi öglen yemegini yemek denebilecek sicak yemeklerden yersen iyi olur..o meyveler ancak ara ögün olabilir..eti formda tabi...bence sicak yemek öglen icin en uygunu...hocanin dedigini yp gittigi yoldan gitme kamilecim:)
anliyorum o zaman simdi yeme..nasilsa miden dolu aclik hissedecek gibi olursan yersin..ya şuan başka seçeneğim yok birazda başka bişeyler bulup yiyim azıcıkta leblebimi yesem acaba yanımda başka bişey yok
anliyorum o zaman simdi yeme..nasilsa miden dolu aclik hissedecek gibi olursan yersin..
4-5 tane cebimdeymiş onları yedim dediğin gibi acıkırsam yerim ya az az bişeyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?