heeeee sende beni çekecen dei aşağıya sonra hafta sonuna kadar kendine iltifat ettirecen seni kötü seni yemezler anam ben gayet tokum şuanda ve bu hafta napıp edip 71.09 u görcem ben hadi bakalım bugün 72 leri gördüm yarına inş dahada az dahada az olacak yıldıramazsın beniiiiiiiiiii kandıramazsın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii caydıramazsın beniiiiiiiiiiiiiiii ben kötüyüm sen iyimiiiiiiiiiiiiiiiigel canim ya sana birseyler hazirlayayim:)) cigköfte icliköfte falan:))) ay cok feyayim demi ben yedim diye sizede yedirtecek ilede:)))
sen o fikrayi biliyormusun?
cehennemde kazanlar kayniyormus..her ülkenin bir kazani varmis..allahim o ne cigliklar...her kazandan kacmak icteyenler falan..ama baslarinda görevliler kacmak isteyenleri atiyormus geri kazana.ama türkiyenin kazanindan hicbir ses hickimse cikmiyormus..görevli sasirmis..allak allah demis.tüm kazanlarda kiyametler kopuyor..bu nasil bir milletmis hic ses yok..görevli catalla söyle bir karistirmis kazani..icinden birini cikarmis..yahu demis niye kacmiyorsunuz...adam mazlum mazlum demis..ben yandim o da yansin diye ben bacaklarini tutuyorum kacamasinlardiye..arkadanda benim bacaklarimi tutuyorlar kacamayalim diye:))))))))
heeeee sende beni çekecen dei aşağıya sonra hafta sonuna kadar kendine iltifat ettirecen seni kötü seni yemezler anam ben gayet tokum şuanda ve bu hafta napıp edip 71.09 u görcem ben hadi bakalım bugün 72 leri gördüm yarına inş dahada az dahada az olacak yıldıramazsın beniiiiiiiiiii kandıramazsın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii caydıramazsın beniiiiiiiiiiiiiiii ben kötüyüm sen iyimiiiiiiiiiiiiiiii
hadi ben kaçar ders başlayacak birazdan öğle molası bittiiiiiiiiii
anamm korku filmii gibiii keşkeee kapıyı tercih etseymiş :))))yahu dün yarim saat gecmis okudum..tam mesaj yazacaktim cam vuruldu..herkes uykudaydi..esimde dahil..evde bir sessizlik birden cam tak tak edince vallahi kalbim duruyordu..bahtmki görümcem..tam diyecektimki yahu camu vuracagina eve bomba atsan daha iyiydi öldüm korkudan demeye tam hazirlandm elimi cama attimki acayim cam birden gümm düsmesinmi...benim rengim oldu sapsari...sok üstüne sok...cami takmaya calistik derken gec oldu tabi mesaj falan yazamadim..günün raporunu simdiden vereyimde ceza yemeyeyim:))
sabah:
zeytin peynir 3 dilim ekmek sahanda yumurta
ögle:
bir tabak kuru fasulye 2 dilim ekmem
aksam saat 16.20:3 icli köfte salata
ara:2 halley
aksam saat 20.10:2:3 cigköfte:))
yani yedimde yedim yedimde yedim..bahat 78.5 dim..yani 300 gr birden gelmis:)) az bile gelmis:))
dün o kadar cok yedimki..bugün psikolojikmen kendimi huzursuz hissediyorum..aslinda bir saat yürüsen iyi olacak ama pencere icin firmadan adamlar gelecekmis..saatte vermediler..aksama kadar evde nöbet bekleyecegim arik..yalniz ben birseyi farkettim..tanislar var..dünaksam onlara bassagligina gittik..adamlarda gelenek olmus..cigköfte yapmadan salmiyorlar...aslinda ben cig köfteyi hic sevmezdim nedens e son zamanlarda 1-2 yer oldu..dün 3 tane birden kacinca bugün wc den cikamiyorum..allahim son zamanlarda hic tuvalete cikamiyordum..ne aktiva ne sinemake..hic birsey fayda etmedi nerdeyse ilac kullanacak hale gelmistim..ay bu cigköfteler ne kadar faydaliymis...karinagrisindan ölüyorum ama yinede memnunum yani..itinayla tavsiye edilir arkadaslarim..kabizlik cekenler cigköfte yesin:)))))))))
anamm korku filmii gibiii keşkeee kapıyı tercih etseymiş :))))
kuzummm eğerr acıysa çiğköfte ondandırr acıbiberr metabolizmayııı hızlandırıyorrrr
kapida köpek görmüs korkmus..tasmali sahipli köpek ama korkmus genede..gerci ben daha beter korktum ya neyse:)
bencede canim isot yumusatiyor son defalarda bunu farkettim. aciya alisacagim bu gidisle:))
kızlar menümü yazıyım
sabah 1 dilim beyaz ekmek ,2 dilim peynir 3 bardak siyah cay
öylen 4,5 tane incir
akşam 3 tabak mantar corbası ,yarım dilim cavdar ekmeyi ve kıvırcık salata
yeşil cay 1 tane incir
kuzummmmmmm canının çok yanmış kalbin çokmkırılmışdırr şimdiiiiii tahmn edebiliyorummm bir anlıkk öfkeylee ağzımızdan çıkanlarıı duymuyoruzz böyle işdee amaaa emin ol kiiioda şimdiiii onun pişmanlığını yaşıyordur keşke şunu söylemeseydim sesimi yükseltmeseydim diyee kendine kızıyordurrr böylee şeylerr çok olağann o yüzdennnn o tatlıı canınııı sıkma boşunaaaaa
allah razı olsunn kuzummm eder tabikiiii rabbimmm ona uzanan hangi eliii geriii çevirdiki bunuda çevirsinnnn okuyuncaa haber verisen sevinirim kuzum
hg canım aramızaaaa sanada kolay gelsinnnn
haklsın dilara kendime incir kürü yapıyorum onu yaptıgım için öyle yemeyi yerine gecsin diye yaptımaraların olsaymış daha iyi olurmuşş canımmmm akşamda yarım dlm ekmek fazla ama olsunn
kuzum dün okuyabildin miiiii????
haklsın dilara kendime incir kürü yapıyorum onu yaptıgım için öyle yemeyi yerine gecsin diye yaptım
aralarda fazla olurdu diye düşündüm zaten son 1 haftam eski halime dönücem İNŞALLAH
ekmekde cok küçüktü zaten ama olmasa daha iyi olurdu haklısın
okudum canım ALLAH kabul etsin
kızz o berbattt menüylee karşıma çıkmaya hiç mi utanmadınfırsat bana gfeçti heheheheh
öğlenden beri 1 tabak çorba içtim 3 ymk k.bezelye yedim arada 1 elma yedim yarım etiform yedim halen açımmmmmmmmmmmmsanki midemde bir canavar var sürekli yemek yemek diye isyan ediyor ikide bir gelip gdip buzdolabını açıyorum geri kapatıyorum kafayı yiycem ne yapsamkiii
su ic su...su keser..bak ben dünün acisini cikariyorum..sabah normal hakvalti yaptim..az önce bir tost yedim..yag falan sürmedim..bir litre su icitim:)) hala pencerecileri bekliyorum...gelirlende bir sopa getirselerde onlarin yüzünden eve hapis kaldim dövmek icin sopa aratmasalar bana:))öğlenden beri 1 tabak çorba içtim 3 ymk k.bezelye yedim arada 1 elma yedim yarım etiform yedim halen açımmmmmmmmmmmmsanki midemde bir canavar var sürekli yemek yemek diye isyan ediyor ikide bir gelip gdip buzdolabını açıyorum geri kapatıyorum kafayı yiycem ne yapsamkiii
valla canimizi istettin cif köfte cig köfte diye diye ....yanina da köpüklü ayran . yaktin bizi duyummmm..... ben de kisirmi yapsam bol acilli ...bol yesillikli yani ne desem bilemiyorum
öğlenden beri 1 tabak çorba içtim 3 ymk k.bezelye yedim arada 1 elma yedim yarım etiform yedim halen açımmmmmmmmmmmmsanki midemde bir canavar var sürekli yemek yemek diye isyan ediyor ikide bir gelip gdip buzdolabını açıyorum geri kapatıyorum kafayı yiycem ne yapsamkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?