80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

heeeee sende beni çekecen dei aşağıya sonra hafta sonuna kadar kendine iltifat ettirecen seni kötü seni yemezler anam ben gayet tokum şuanda ve bu hafta napıp edip 71.09 u görcem ben hadi bakalım bugün 72 leri gördüm yarına inş dahada az dahada az olacak yıldıramazsın beniiiiiiiiiii kandıramazsın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii caydıramazsın beniiiiiiiiiiiiiiii ben kötüyüm sen iyimiiiiiiiiiiiiiiii

yine bana hüsran bana yine hasret var yine bana esmer günler düstü eyvaaaaaaaaaaah

anamm korku filmii gibiii keşkeee kapıyı tercih etseymiş :))))

kuzummm eğerr acıysa çiğköfte ondandırr acıbiberr metabolizmayııı hızlandırıyorrrr

anamm korku filmii gibiii keşkeee kapıyı tercih etseymiş :))))

kuzummm eğerr acıysa çiğköfte ondandırr acıbiberr metabolizmayııı hızlandırıyorrrr

kapida köpek görmüs korkmus..tasmali sahipli köpek ama korkmus genede..gerci ben daha beter korktum ya neyse:)
bencede canim isot yumusatiyor son defalarda bunu farkettim. aciya alisacagim bu gidisle:))

kapida köpek görmüs korkmus..tasmali sahipli köpek ama korkmus genede..gerci ben daha beter korktum ya neyse:)
bencede canim isot yumusatiyor son defalarda bunu farkettim. aciya alisacagim bu gidisle:))

kızz o berbattt menüylee karşıma çıkmaya hiç mi utanmadın fırsat bana gfeçti heheheheh

kızlar menümü yazıyım

sabah 1 dilim beyaz ekmek ,2 dilim peynir 3 bardak siyah cay

öylen 4,5 tane incir

akşam 3 tabak mantar corbası ,yarım dilim cavdar ekmeyi ve kıvırcık salata

yeşil cay 1 tane incir

araların olsaymış daha iyi olurmuşş canımmmm akşamda yarım dlm ekmek fazla ama olsunn

dilara ben okudum canım 1 tane yasin ALLAHIM kabul etsin dileklerini muradlarını tez zamnda versin İNŞALLAH

araların olsaymış daha iyi olurmuşş canımmmm akşamda yarım dlm ekmek fazla ama olsunn
haklsın dilara kendime incir kürü yapıyorum onu yaptıgım için öyle yemeyi yerine gecsin diye yaptım

aralarda fazla olurdu diye düşündüm zaten son 1 haftam eski halime dönücem İNŞALLAH

ekmekde cok küçüktü zaten ama olmasa daha iyi olurdu haklısın
kuzum dün okuyabildin miiiii????

okudum canım ALLAH kabul etsin

Son düzenleme:

ahh kuzum ahhh denemediğimiz kürr kalmadııı :)))) ama yok yapıştılarr giştmiyorlarr ayyy sabah canım bir sıkıldı 1 kiloyu görüncee neysee gider inşallahhh

slm kızlar bugün hiç giremedim. yoğundu günüm. dün akşam yemeğimi yoğurtla destekledim kalbimdeki ağrılar geçti. bugün öğleni yoğurtla destekledim gayet iyiyim şu an. ama abartmadan yedim 1 kaşık kadar yoğurt yedim sizlerde nasıl gidiyor bakim??

kızz o berbattt menüylee karşıma çıkmaya hiç mi utanmadın fırsat bana gfeçti heheheheh

hic utanmadim ssz yüzsüzmü olmusum ne..ardamarimda catlamis olabilirmi acaba..utanmadim yahu sadece icliköfte 5 di..ikisini yazmaya utandim:)) piserken yedigim icin menüden sayilmaz..ayakta yenen,üstüne yogurt dökülen kaloriden sayilmiyormus..ay siz duymadinizmi bu haberi:)) bende duymadim atiyorum iste inanmayin ya:)) öf rezil ettiniz beni valla birdaha yermiyim hic:) bilmem yermiyim yerim yerim yemem yemem yerim yemem yerim yemem..kafayi yedigim bir gercek ama

öğlenden beri 1 tabak çorba içtim 3 ymk k.bezelye yedim arada 1 elma yedim yarım etiform yedim halen açımmmmmmmmmmmmsanki midemde bir canavar var sürekli yemek yemek diye isyan ediyor ikide bir gelip gdip buzdolabını açıyorum geri kapatıyorum kafayı yiycem ne yapsamkiii

Son düzenleme:
valla canimizi istettin cif köfte cig köfte diye diye ....yanina da köpüklü ayran . yaktin bizi duyummmm..... ben de kisirmi yapsam bol acilli ...bol yesillikli yani ne desem bilemiyorum

aferin sana .. seni örnek alalaim buzdolabini hic acma elma da benim cok karnimi aciktirir.

su ic su...su keser..bak ben dünün acisini cikariyorum..sabah normal hakvalti yaptim..az önce bir tost yedim..yag falan sürmedim..bir litre su icitim:)) hala pencerecileri bekliyorum...gelirlende bir sopa getirselerde onlarin yüzünden eve hapis kaldim dövmek icin sopa aratmasalar bana:))

valla canimizi istettin cif köfte cig köfte diye diye ....yanina da köpüklü ayran . yaktin bizi duyummmm..... ben de kisirmi yapsam bol acilli ...bol yesillikli yani ne desem bilemiyorum

ay ay tepkiler pek fena..ben bir kac gün kacsammi saklanmmi görünmesemmi..yoksa topa tutacaklar beni:18:

aferin sana .. seni örnek alalaim buzdolabini hic acma elma da benim cok karnimi aciktirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…