- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
akşam ki ekmeğin 1 dlm olsaymışşş günüü kurtarıyormuşsunsunm kuzummmmm zatenn minik kaçamaklarr olmuşşş neyse artık bugün toplarsın keşkeee öğlen yemeği yeseymişsin bugün ye olur muuu geçiştirmeeegünaydınlar kızlar dün bi ara girdim menümü yazdım benim kız nereye bastıysa bütün yazdıklarım gitti
sabah6.30:3 dilim ekmek peynir 5 zeytin 1 b light süt
ara10.30:1 avuç leblebi
öğle12.00:4 eti form 1 elma 1 portakal 1b çay
ara14.00:1 avuç leblebi
ara16.30:1 lokma peynir 1 ısırık havuç 2 kaşık kadar muhallebi
akşam17.30:5 tane nugget evde hazır olanlardan salata mercimek çorba 2 dilim ekmek 2 b çay
ara21.00:1 elma
5 b yeşilçay 4 b beşibiyerde 1 b bi ot çayı adı yok
akşam ağır oldu ama gün içinde 2 saate bi bişeyler yedim güne erken başlıyoz ondanmıdır nedir nedense akşamda erken yedim inş bu haftayı bozmaz
akşam ki ekmeğin 1 dlm olsaymışşş günüü kurtarıyormuşsunsunm kuzummmmm zatenn minik kaçamaklarr olmuşşş neyse artık bugün toplarsın keşkeee öğlen yemeği yeseymişsin bugün ye olur muuu geçiştirmeee
bugünde yanımda bişey getiremedim canım ama biraz daha desteklemeye çalışcam dediğin gibi öğle zatyıf olduğu için çok acıktım ama inş bugün özellikle akşama çok dikkat edicem bu arada ben manyak bitki çayı içmeye başladım ve tiksinmeden içiyrm çok şükür alıştırdım onlarında faydasını görücem inş reglimde bu günbitti bakalım hafta sonuna toplarım inş güzel bi rakamla sen takılma o rakama oynayabiliyo arda 71 5 tan bi günde bi kilo atmaz merak etme su toplaqmışsındır barsakları boşaltacak bişeyler iç bence bende iki gündür kabız gibiyim kayısı içmeyi düünüyrm akşama
Eskişehir kar altında.sabah bi baktım baya bi birikmiş kar...kış bu sene gitmeyecek gibi.
sizin memleketler nasıl.
dünkü menü
sabah:1 büyük dilim köy ekmek+1 kk krem peynir+çay
ara:yeşil çay-yrm elma
öğle:1 kase çorba+3 kaşık p.pilavı+avuç içi kadar haşlama et
ara:türk kahve-beşibiyerde çay
akşam:yrm kase çorba+3 kaşık erişte+1 tabak pırasa+salata+2 kaşık mantar sote+birkaç lokma börek
ara:-
akşam olmadı.saçma yedim.ama daha fazlasını yemediğime dua ediyorum.biliyorsunuz moralim çok bozuktu.lokumlar tatlılar vardı ama yemedim.
ayyyy sen eskişehirdemisinnn benim hayran olduğum sehir netarfta oturuyosunnn
aminnnnnnnn canım benimm seninde inşallahhhhhgünaydın herkese gününüz güzel olsun
Günaydın hepinize bol sağlıklı sporlu günler
sende mi eskişehir hayransın:))okurkenn aynı cümleyi kurdumm irem biliyon muuuuu :)))
canımmmm bennn hayırr derimm bencee hiç gerekk yokkkkkkk zatennn sağlıklı sağlıklı veriyoruzz maşallahh kilolarımızıııııı yine senn biliyorsunnn amaaa sonuçtaa ilaçççç
haaaa tamammmm korktumm birden bende :)))) evett canımmm bendeeee orayaa hayranımmmm eskişehirr deyincee ne alakaysaaa benim aklıma paris gelirsende mi eskişehir hayransın:))
yok ben bunu da yaptılar bakanlık bunu da onayladı anlamında ne dersiniz demiştim :)))
bizim yaptığımız en sağlıklısı ve hepimiz bunun için burdayızzz
canım merhaba meslektaş mışız.ben tabi biraz eskiyim
ayy sormaa kuzum yaa dün tartıltım 71.5 çıktımmm bugün tartıldım 72.5 çıktım ne saçmaaaa 1 gnde nasıl 1 kilo oynama oluyorr yaaaa sinir oldummmm canım çok sıkıldııı((((( bizdee senii özledikkkk kızz bugünn çok yoğunn değilsin inş..
bu arada geçmişi okurken cevapladım. unuttum size günaydın demeyi :26:
Hepinize günaydınnnnnnn
Geç uyandım bugünn.köpeğimle uzunn bi yürüyüş yaptım. arkasından kahwaltı:) şimdi hazırlanıcam işe gitmek için. ama 24 saatte alıştım ben size. bırakamam artık. molalarımda hep burda olucam gibi görünüyo.
menüleri okumak harika. halt etmiş diyet listeleri...
bayildim ben buna:))))) bu hikayeyi bize sabahlari yüz yikatabilmek icin uydururlardi..ben cocuklarina ceza uyguluyorum..kuzu kuzu yikiyorlar:)))uyurken şeytan insanların yüzüne işermiş. bu gece uyuyo numarası yapcam kesicem pi...ni kurtamcam lan hepinizi :)))) İYİ GECELERRR
sen basaracaksin bu isi hemsooooooooooom:)) kiz yarin harika bir hava olacak biliyon demi..14-18 derece ve hic bulut yok..ne dersin bulusalimmi:))iyi aksamlar canlarim...cok vaktim yok bugün yogun bir gün gecirdim birde buraya geldim 1 saat gecmisi okudum geldimi yatma vakti:) yeni gelen hanimlar hos gelmisler bizimle kalin incecik olun(biraz reklam slogani gibi oldu):))
ben genelde 1200 kcal altina düsmemeye calisiyorum bugünlük böyle az oldu...
kalkis 2 fincan kahve
kahvalti ve ara yok
ögle: 1 kase karisik sebze corbasi,1 sis izgara karides ve 1 kase salata
ara: Kellogg's Special K-Bar ve 1 erik
aksam:1 kase lahana corbasi,1 elma ve 1 kivi
ara:1 armut ve 1 portakal
2 litre su ve yesil cay
1 saat pilates
herkese iyi uykular güzeller...
ay senin köpeginmi var:)) ben evde canli cicek bile bakamiyorum..cocuklar cok istiyor kedi köpek evde oyuncak gibi bir hayvan bakmayida..diyorum yahu evde 4 tane enik var daha ne köpegi kedisi..de gedin basimdan kafanizi kirdirmadanbu arada geçmişi okurken cevapladım. unuttum size günaydın demeyi :26:
Hepinize günaydınnnnnnn
Geç uyandım bugünn.köpeğimle uzunn bi yürüyüş yaptım. arkasından kahwaltı:) şimdi hazırlanıcam işe gitmek için. ama 24 saatte alıştım ben size. bırakamam artık. molalarımda hep burda olucam gibi görünüyo.
menüleri okumak harika. halt etmiş diyet listeleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?