80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam ki ekmeğin 1 dlm olsaymışşş günüü kurtarıyormuşsunsunm kuzummmmm zatenn minik kaçamaklarr olmuşşş neyse artık bugün toplarsın keşkeee öğlen yemeği yeseymişsin bugün ye olur muuu geçiştirmeee

bugünde yanımda bişey getiremedim canım ama biraz daha desteklemeye çalışcam dediğin gibi öğle zatyıf olduğu için çok acıktım ama inş bugün özellikle akşama çok dikkat edicem bu arada ben manyak bitki çayı içmeye başladım ve tiksinmeden içiyrm çok şükür alıştırdım onlarında faydasını görücem inş reglimde bu günbitti bakalım hafta sonuna toplarım inş güzel bi rakamla sen takılma o rakama oynayabiliyo arda 71 5 tan bi günde bi kilo atmaz merak etme su toplaqmışsındır barsakları boşaltacak bişeyler iç bence bende iki gündür kabız gibiyim kayısı içmeyi düünüyrm akşama

Son düzenleme:

seninnn iş yerinde öğlen yemeği çıkmıyor mu kcanım yaaa sen çok zorlanıyonnnnn böyleeee istersen tost yappp das götürrr yarınnnn, akşamdan yap biraz bayat olurr amaaa olsun inşallahh dediğin gibii su toplamışdırrr bencede 1 günde 1 kilo geri gelmesi çok saçmaaa o kadar kaçamak yaptım 3 haftada 2 kilo aldımmmm 2 gündür düzenli gidiyorum 1 kilo aldım ben dün hiç yeşilçay içmedimmm bugün içeyimmmm canım benimmm çokk içmee bitki çayıııı yaaa moral bozmak gibi olacak amaaa ilaçlarıı nasıl alırsınnn vücudun alışır artık etki etmezz buda onunnn gibiii gündee 3 fincanııı bilemedinnn en fazla 5 fincanı geçmeee

Son düzenleyen: Moderatör:

ayyyy sen eskişehirdemisinnn benim hayran olduğum sehir netarfta oturuyosunnn

okurkenn aynı cümleyi kurdumm irem biliyon muuuuu :)))
sende mi eskişehir hayransın:))
canımmmm bennn hayırr derimm bencee hiç gerekk yokkkkkkk zatennn sağlıklı sağlıklı veriyoruzz maşallahh kilolarımızıııııı yine senn biliyorsunnn amaaa sonuçtaa ilaçççç

yok ben bunu da yaptılar bakanlık bunu da onayladı anlamında ne dersiniz demiştim :)))

bizim yaptığımız en sağlıklısı ve hepimiz bunun için burdayızzz

sende mi eskişehir hayransın:))

yok ben bunu da yaptılar bakanlık bunu da onayladı anlamında ne dersiniz demiştim :)))

bizim yaptığımız en sağlıklısı ve hepimiz bunun için burdayızzz
haaaa tamammmm korktumm birden bende :)))) evett canımmm bendeeee orayaa hayranımmmm eskişehirr deyincee ne alakaysaaa benim aklıma paris gelir

canım merhaba meslektaş mışız.ben tabi biraz eskiyim

gercekten miiii :) ne işle meşgulsun acaba öğrenebilirmiyim? ben iş bulamıyorum çıldırmak üzereyim... kendimi kpss ye werdim tek çıkış yolu o gözüküo 4 yıl emek werdim mesleğimi yapmak istiyorum. ama sende bilirsin ki kimse bizi adam yerine koymuo

sinir olma olma.... bende dün 78.3 tüm bugün 78.7 pifffff

yahu dün yarim saat gecmis okudum..tam mesaj yazacaktim cam vuruldu..herkes uykudaydi..esimde dahil..evde bir sessizlik birden cam tak tak edince vallahi kalbim duruyordu..bahtmki görümcem..tam diyecektimki yahu camu vuracagina eve bomba atsan daha iyiydi öldüm korkudan demeye tam hazirlandm elimi cama attimki acayim cam birden gümm düsmesinmi...benim rengim oldu sapsari...sok üstüne sok...cami takmaya calistik derken gec oldu tabi mesaj falan yazamadim..günün raporunu simdiden vereyimde ceza yemeyeyim:))
sabah:
zeytin peynir 3 dilim ekmek sahanda yumurta
ögle:
bir tabak kuru fasulye 2 dilim ekmem

aksam saat 16.20:3 icli köfte salata
ara:2 halley
aksam saat 20.10:2:3 cigköfte:))
yani yedimde yedim yedimde yedim..bahat 78.5 dim..yani 300 gr birden gelmis:)) az bile gelmis:))

bu arada geçmişi okurken cevapladım. unuttum size günaydın demeyi :26:

Hepinize günaydınnnnnnn

Geç uyandım bugünn.köpeğimle uzunn bi yürüyüş yaptım. arkasından kahwaltı:) şimdi hazırlanıcam işe gitmek için. ama 24 saatte alıştım ben size. bırakamam artık. molalarımda hep burda olucam gibi görünüyo.

menüleri okumak harika. halt etmiş diyet listeleri...

sana da günaydin..köpegin mi var . ne güzel yürütür seni.benim oglanlar da istiyo...bakimi zor oluyomu

Günaydıınnnnnn

nasıl gidiyor kızlarrrr dışarı çıkıcam çıkmadan bi bakayım dedim hoş bi kaç saattir açıyom tam yazıcam ya tel çalıyo ya oğluşum bişey istiyo :))

Amma bakmasaydım daha ıyıydı direk duyumcuğumun listesiyle gözgöze geldim halleyler içli köfteler çiğ köfteler... bu hafta ceza var böyle ceza olmasaydı olmasaydı düşünemiyorum bileee:))

uyurken şeytan insanların yüzüne işermiş. bu gece uyuyo numarası yapcam kesicem pi...ni kurtamcam lan hepinizi :)))) İYİ GECELERRR
bayildim ben buna:))))) bu hikayeyi bize sabahlari yüz yikatabilmek icin uydururlardi..ben cocuklarina ceza uyguluyorum..kuzu kuzu yikiyorlar:)))

sen basaracaksin bu isi hemsooooooooooom:)) kiz yarin harika bir hava olacak biliyon demi..14-18 derece ve hic bulut yok..ne dersin bulusalimmi:))

ay senin köpeginmi var:)) ben evde canli cicek bile bakamiyorum..cocuklar cok istiyor kedi köpek evde oyuncak gibi bir hayvan bakmayida..diyorum yahu evde 4 tane enik var daha ne köpegi kedisi..de gedin basimdan kafanizi kirdirmadan bahcede soolucan var..gidin bakin diyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…