sorma ya o tokluk hissi hele
buarada hoşgeldin ben kaptan iremm dilarayla tanışırken gördüm seni gerçi gamzeydi demi??
selamlar..
akşam misafirim vardı...
hemen menümü yazayım...
sabah 09:30
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
yarım kibrit kutusu peynir
öğle 12:00
3 yk makarna
5 yk mantarlı kaşar
2 yk yoğurt
2 kepçe tarhana çorbası
ara
1 elma
ara
6 fıstık
akşam 19:30
3 dal brokoli
3 sarma
3 yk tarhana çorbası
2 lokma pide
3 yk yoğurt
salata
ara 22:00
1 ısırık sigara böreği
1 badem
2.5 litre su
1 form çayı
1 yeşilçay
bu kadar kilo vermiş birinin menüsüne de yorum yapılmaz kiiii
Merhaba kaptanım memnun oldum tanıştığımıza :))
iyi aksamlar canlarim...cok vaktim yok bugün yogun bir gün gecirdim birde buraya geldim 1 saat gecmisi okudum geldimi yatma vakti:) yeni gelen hanimlar hos gelmisler bizimle kalin incecik olun(biraz reklam slogani gibi oldu):))
ben genelde 1200 kcal altina düsmemeye calisiyorum bugünlük böyle az oldu...
kalkis 2 fincan kahve
kahvalti ve ara yok
ögle: 1 kase karisik sebze corbasi,1 sis izgara karides ve 1 kase salata
ara: Kellogg's Special K-Bar ve 1 erik
aksam:1 kase lahana corbasi,1 elma ve 1 kivi
ara:1 armut ve 1 portakal
2 litre su ve yesil cay
1 saat pilates
herkese iyi uykular güzeller...
oo plates sen de bendensin :) ben de yaptım bugun plates ama ebruyu açmak zor geldi cdden aklmda kalan hareketleri yaptım yarım saat falan
karides ızgara nasl oluo ben karides yedm bi iki kez ama dondurulmş oluo ya onlarn kızarmasını boyle cerez gibi oluo çok lezzetli ama ızgarası daha lezzetldir bence hem de saglıklı menuye gelnce az da olsa kahvaltı olsa tam süper olcaktı bence ...
canım tabiki sen de kardeşimsin.kardeşlerimde de küçüksün:))yarışma bana göre fena deil ama hedefe ulaşamama ihtimalim yüksek.o kadar kilo veremeyeceğim gibi.stresli olduğum zamanlarda tartıda bi değişiklik olmuyo onu farkettim tabi yine abartmadan yiyorum bakalım artık.neeeeeee poğaçamıııı çikolatamıııııııııııı kızzzzzzzzzzzzzz nelerr duyuyorummmmmm meyve bulamazsan süt iç canımmm sendeeee bahane mi buda şimdi :) kaptanaaa kızmaa cürretinide bi ben gösteririm herhaldeeeee terbiyesiz benolurr canımmm ebn varımmm ama inşallah olurda yürüyüşü doğumdan sonra yaparızzz
kızzz sen onu bunuu boşverr ne etcennnnn kardeşiniii bakk bi kardeşindee burdaaa yarışma ne alemdeee yarışmaaaa
canım merhaba meslektaş mışız.ben tabi biraz eskiyimMemnun oldum dilara. Biyoloji bitirdim. Süper burası hemen hemen her üyeyle bı ortak nokta war. İnsan kendini daha da iyi hissediyor . Yıllardır berabermiscesine
işte bunları bilmemiz çok önemli.ekmek yemeyip te başka şeyler yediğimizde ne kadar ekmeğe karşılık geliyor bilmeliyiz.sağol canım bilgi içinaklımda kalanları yazayım canlar size...ama bunlara bakıp bakıp gene ekmeğe dönerim ben hep:)
2 kaşık nesfit,bir koçan mısır,2 kaşık konserve mısır,4 cicbebe,4-5 çiz,bir orta kase çorba,2kşaık pilav,6 patates kızartması...hepsi bir dilim ekmek...ekmekler 25 gr ortalama tost ekmeği..
hoşgeldin canım aramıza.3 ayda 23 kilo vermek istiyorsun.olabilir tabi de kendimden bahsedeyim 3 ayda 10 kilo verebildim ben.ama belli bi diyetle değil.aç ta kalmadım.spor da yok.sadece sağlıklı bir beslenme düzeni uygulamaya çalıştım.tatlı hamurişi aburcubur ise doğal olarak çok minimumda.inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.spor yapacaksan olabilir b u hedef ama spor yoksa bu kadar hızlı gitmez.ama yine de epey bi kilo verirsin.Selam bayanlarben yeni katıldım yazmıştım pazar günü.pts pek başaramadım 3000kcl aldım.hedefim 1400kcl ile zayıflamak.bugünde 1600kcl aldım.alışıcm galiba:) kendimden bahsedeyim şekerler evliyim 3yaşında kızım var.istanbuldayım.psikoloğum.bu sene çalışmıyorum hazır fırsat zayıflayayım dedim.doğum kiloları malum.70ile hamile kaldım 106kg dogurdum.şuan 88kg boyum 1.67 yaşım 26.eylülde yüksek lisans düşünüyorum.artık bu son diyetim!kendime ceza vericem yemin ettim.65kiloya düşmezsem haziranda 2.ci çocuğuma hamile kalıcam kariyerim 3sene daha ertelicem!bu hırsla zayıflıyorum bayanlar!sizlerinde bana çekinmeden kızmanızı istiyorum uymadığımda.eleştirilere açık biriyimdir.birbirimizin eksiklerini duzeltmeliyiz değilmi.topiğiniz gerçekten çok samimi çok sıcak.hepinize sevgiler :)
canım bi gelip bi kaybolandardanmısın sen de:))aman alınma sakın.eğer diyete yeni başladıysan yani bu gruba katılmakla başladıysan 10 gün asmak çok olmuş canım ya.eğer özel bi mazeret yoksa bu kadar kopma diyetinden.bir öğün veya en fazla birgün kaçır ama hemen ertesinde kendini toplamaya çalış.bak kilolar hoop geliveriyor ama gönderirken o kadar kolay deil.Kızlar öncelikle hepinize teşekkürler hoşbulduk. Benim ismim de Dilek.Bu arada ben 10 gün asmıştım ya 84.5 olmuşum. Bu hafta hedefim tam 83'ü görmek. Haftada bir kilo versem ne güzel olur. Hepimize kolay gesin ne diim.
hoşgeldin canım.düzenli paylaşım yapabilirsen senin açından faydalı olur.kilo takılmaları hep oluyor.iradeni azmini işte o noktalarda göstereceksin.tartı inatlaştıkça sen de inatlaş.yeme düzenini bozma.kaçamak yapma.bak nasıl veriyosun kiloları.slm hanimlar, bende yaklasik 6 aydir bu kilolarimla ugrasiyorum. 6 ay once doktorumun bana 'OBEZ' damgasini yapistirip acilen spor salonuna sevk etmesiyle basladim. Rabbim insallah utandirmasin ama yaza insallah istedigim kiloyla girmek istiyorum. suan icin 88 kiloda takili kaldim. Benide araniza alirsaniz cok mutlu olurum.
şekercimm çok haklısın ama fiziğimden nefret eden bi eşim var bende kendimden nefret etmeye başladım ve isveç diyeti gibi bir diyete başladım biran önce o korkunç bakışlardan kurtulmak için çabalıyorum ve çabaladıkça da batıyorum sanırım(( tek eşim olsa iyi kayınvalidem ve görümcemden söz laf duymak iyice bunalttı kurtulmak için çırpınıyorum napıyım yaa oofffffff (((
canım ya yakınlarının baskılarıyla böyle yanlış diyetler uygulama.sonu yok ki bunun.hem 13 günde 13 kilo çok abartı değilmi.ben 3 ayda 10 kilo verdim.tabiki bundan fazlası da olur ama 13 gün 13 kilo mümkün deil.üzme kendini.kulaklarını tıka.kendini diyetine ama sağlıklı bir diyete odakla.bir anda erimemiz incecik bir fiziğe sahip olmamız mümkün deil.ama mesela 1 ayda kendinde önemli değişiklik hissedersin.bir 5 kilo mesela insanı baya bi değiştiriyor.az ama sağlıklı olsun kilo kayıplarımız.böylece geri alma ihtimalin az olacak.yook canımm benim 13 günde 13 kg günde 1 kg a tekavül ediyor
canım ya çok çok az olmamışmı sencegünaydınn herkeseee bugün içimde bi sıkıntı var nedendir bilmiyorum
dünkü menüm
sabah yarım simit
ara nescafe
öğlen küçük bi kase tarhana çorbası 2 kaşık yeşil mercümek yemeği, 4/5 çatal pilav, kırmızı lahana salatası
ara yok
akşam 4 çatal spagetti canım bişey yemek istemedi bunu bile zorla yedim
günaydın günümün gülü nasılsın bakalım kaptancıkım benim ay sizinler muhabbet etemeyi özledim iki gündür doğru dürüst giremyrm nasıl gidiyor 70 leri geri gördünmü ben 1.5 yapamayacam galba 1 .2 de kalır gibiherşey üstüne gelip seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vaz eçme çünkü orası kaderinin değişeceği yerdir... GÜNAYDINNNN
günaydın günümün gülü nasılsın bakalım kaptancıkım benim ay sizinler muhabbet etemeyi özledim iki gündür doğru dürüst giremyrm nasıl gidiyor 70 leri geri gördünmü ben 1.5 yapamayacam galba 1 .2 de kalır gibi
ayy sormaa kuzum yaa dün tartıltım 71.5 çıktımmm bugün tartıldım 72.5 çıktım ne saçmaaaa 1 gnde nasıl 1 kilo oynama oluyorr yaaaa sinir oldummmm canım çok sıkıldııı((((( bizdee senii özledikkkk kızz bugünn çok yoğunn değilsin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?