80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evt haklisin cnm, sabahlari hic birsey yiyemiyorumki. ekmegi tamamen keseli 6 ay oluyor. sabahlari haslanmis yumurta , salata fln yiyodum kilo 88de takili kalinca yediklerimi daha cok azaltiyim dedim. ufff bu kilo vermek zor is ya..
bak canim asil kilo yiyerek verilir..tabi bu demek degilki benim dünkü menüm gibi yiyerek degil...bir yerden sonra bünyen isteristemez inadi birakacak ve erimee baslayacaksin..ekmegin tamanem birakilmasindan yana degilim ben.vucudunun onada ihtiyaci var..sadece miktari abartma yeter..bak eskiden ne güzel yiyormussun..88 de takildigini dert etme..baktin gitmiyor kilolar hareketlen canim..ortamina sartina göre yorulacak enerji harcayacak birseyler bul..illeki zayiflayacaksin.bende 88 lerde 2 seneden fazla kaldim..ama niye..popomu kaldirmadim yerinden..bogazi kestim ama hareketi artirmayinca haliyle zayiflayamadim...kilo vermek icin zaman zaman düsüyoruz böyle hatalara..ama sen beni dinle..kahvaltii mutlaka yap..en azindan bir dilimde olsa ekmegini ye...yemegi keserek sadece metabolizmani yavaslairsin unutma bak ben 104 lerden geldim bu kiloma..ha cokmu saglikli beslendim yada dogru sporu yaptim elbette degil..ama ana kurallardan cikmadigin sürece zaman herseyi halledecek:)

canım evde eliptik bisikletle ab rocket var.düzenli yapamıyorum üşeniyorum:) bi yapsam hızlı giderimdee..

bana biraz sağlıksız geldi en azından akşam sebze yemekleri ye daha hafif geçirirsin yine yanında da salata hem enerjin düşmez hem sağlıklı bir şekilde kilo verirsin
evt cevremdeki herkez soyluyor ama su verdigim kilolari geri alma korkusu olmasa birde..

ayy simdi korktum valla verdigim kilolari geri almak dunyadaki en son istiyecegim sey. zaten ben kafama gore yiyorum. sadece 2 kati kuralim var'bol su ve aksam 6dan sonra hicbirsey yememek'.

Vallahi bu duyduklarimdan sonra kahvaltimi yaparim artik. Benimde tek derdim hareketsizlik az yiyince hareketlerimde kisitlaniyor, aslinda doktorum beni spor salonuna sevk etti. 2 gun gittim, 3.gunu utandigim icin kilolarimdan gidemedim, spor salonuna giden bitane ben gibi obez yok hepsi zayif vucut yapmaya calisan insanlar. tabi ozamanlar 105 kiloydum bende. simdi bayagi yol aldim. Benimde butun derdim bebish kilolar gitsin bebis gelsin istiyorum. Yarin daha duzgun bir menuyle karsinizdayim insallah

canım bendee evdeyimm ama benim bünyemmmm tamam bu bana yeter sen evde oturuyorsunn demiyorrr banaa yok böylee birşeyyyy ev yadaa iş diyee ayırmıyorr kilolarımızz ayırsaydıı zaten evdeyizz diyee az yerr kilo almazdıkkkk 88 de kilom durdu demişsin geçen gün arkadaşımızzz kilo vermem durdu hatta aldım diyee diyetisyenini aramış diyetisyeni ilkk haftaya geri dönmüşş yaniii daha çok yediği zamanaaaa buda dmeek oluyor kiii yemeden kilo verilirr düşüncesiii yanlış bir düşünceee yiyerekk zayıflanırr çünkü yedikceee metabolizman çalışacakkkkk atalarımız boşunaa işleyen demirr pas tutmazz dememişler :))) tabiki çok yiyp fazla mesaide harcatmayacaksın :))) saatli ve dozundaa ne yemen gerektiğiniiii bierekkk yiyeceksinn senden ricamm ltfnnnnn akşam yemeğini ve saat 8 gibi son ara nı yapp günü kapattt gündüzzz çok bozuk gitmişş en azından akşammm braz düzene girsinnnn

sabah-ara:1dlm peynir,2dlm ç.ekmeği,2 zeytin,domates, biber
öğle:5yk kadar irmik helvası, 1 bardak kola ( evde olmadığımmm için böyleee olduuu yaa kolayı içmeseydim iyiydi amaaa doktorcuğummm canın çok isterse diyet içebilirsin arada demişdi)
ara:1 portakal
akşam:2dlm k.ekmeği, 1 lahana sarma, domates, biber,yarım kase yoğurt

dünün menüsü
sabah 2 dilim ekmek 1kk peynir 6 zeytin
Öğle 2 kk peynir 3 dilim ekmek 2 küçük sosis 2çatal yumurta yarım dilin peynirli börek
Akşam 2dilim pizza

evt canim bu aksam bi corba fln bari iciyim, yarin daha duzgun beslenirim. aslinda acele ediyorum, 3 senede aldigim kilolari 3 ayda vermeye calisiyorum. sence 3 ayda 15 kilo verilebilirmiki acaba? :44: ya yaza balik etli saglikli bi hatun olarak girmek istiyorum.

Kandee arkadasim merhaba ,
menüne yorum yapmak istiyorum ..

lütfen daha saglikli bi menüye geci$ yaparmisin ..
hedefini 7'li rakamlara koymu$sun .. peki ona nasil ula$mayi planliyorsun??
$uan resmen ku$ kadar bi$ey yiyorsun ..
ileride nelerden keseceksin simdi böyle yaparsan ??
ekmegi tamamen hayatindan cikarman cok sacma olmu$ bence ..
Tam tahilli ekmekler günde 4.tane olmak üzere tükete bilirsin ..
yesil cay ve 5'i 1.yerde icebilirsin gün icerisinde ..
3.tane ara ögün ekleye bilirsin .. o aralarda meyve yiyip hem kaslarini koruya bilirsin
hemde vitaminlerini alip dinc kalip metobolizmani hizlandira bilirsin !

günde 30.dk dan baslayarak Leslie sporu yapa bilirsin ..
daha sonra artirirsin ve SIKILASMAYADA yavas yavas baslarsin ileride sarkiklarin olmaz ..

haaa 6'li rakamlara gelmek istiyorsan ileride ozaman böyle kücük bi menü yiyebilirsin ..
ama bukadarda kücük olmucak yine .. misal ben migdem kücüldügü halde yemeye zorluyorum kendimi ..
Cünkü AC KALARAK ZAYIFLANMIYOR ARKADA$im ...

Hee bide günde 2-2.5 litre saf temiz suu tüketmek cok önemli ..

Yazdiklarim bütün yeni diyete ba$layan Arkada$lara Yardimci Olur Diye Dü$ünüyorum ...

canımm ben 3 ayda 12 kilo verdim ama bunun 2.5 haftası diyettt bozukkk bier şekildeee gittiiiii yanii sağlıklııı beslenirsennn verirsinn inşallah 10 küsürrrr sende ama kendini şartlama derimm benn ne kadar verebilirsen artık

İyi akşamlar hepinize... Ben geldim. Mesai bitti. Wapurdayim ewe gidiyorum. Çantamı kaptığım gibi doğru spora. Sonra burdayim yinee:)

iyi akşamlar herkese
bugünkü menüm

sabah 2 dilim k.ekmek
1 dilim peynir,4 zeytin
1 çay k.bal

ara yok

öğlen 1 tabak çorba 3 ymk k. kıymalı bezelye
1 dilim ekmek

ara 1elma
yarım paket etiform

akşam 5 ymk k.domatesli et kavurma
5 ymk k.dereotlu yoğurt
2 kaşık pilav(keşke bunu yemeseydim ama çok canım çekti dayanamadım)
1 dilim ekmek

ara 1 kivi

2 lt su 1 fincan y.çay 30 dk evde spor

Son düzenleme:

cok tsk ederim cnm, gunde 1 ogun yemekden bin kat daha iyi gibi geldi bana soylediklerin. Massallah sende cok guzel kilo vermissin. birde ben biraz geri kaldim cnm bu 'leslie sporu' nasil birsey:44:

1. sabah bir tas kahve
  2. öglen peynir ,bir dometes , cay iki dilim ekmek
  3. ara bitki cayi
  4. aksam üc tane kabak dolmasi ,beyaz yogurt
  5. ve sütlü tatli

Sabah

1.5 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 üçgen light peynir
4 yeşil zeytin
1 domates 1 salatalık
1 yeşil çay

ara

1 elma
1 çay bardağı süt

öğlen

5 yemek kaşığı mantarlı tavuk
1 bardak ayran
1 dilim tb ekmek

akşam

1 kase yoğurt
1 elma

öğlen yemeği gecikince akşam yiyemiyorum kaç gündür...

birazdanda 1 portakal yemeyi düşünüyorum

Menün güzel bence canım 2 kaşık pilavdan bişeycik olmaz :))

1. sabah bir tas kahve
  2. öglen peynir ,bir dometes , cay iki dilim ekmek
  3. ara bitki cayi
  4. aksam üc tane kabak dolmasi ,beyaz yogurt
  5. ve sütlü tatli

kahvaltıyı atlamasan iyi olurdu ... bitki çayıda ara sayılmaz :)) sütlü tatlıyı gündüz arada yiyebilirdin vede araları boş bırakmayıp çok acıkmamış olsaydın dolmayı 3 tane yemezdin akşam için ağır olmuş bence

Kızlar merhaba,

Bugün yediklerimi yazıp kaçıyorum dizi izlemeye

Sabah-2 dilim light kepek ekmeği, peynir, domates, salatalık, çay.

ara-5-6 adet fındık. 1 bardak çay.

öğlen-2 mercimek köftesi, bir porsiyondan az börülce yemeği, yarım patlıcanın dolması, 1 kaşık yoğurt, 2 dilim light kepek ekmeği.

vallahi yazarken bile bitmedi heee:)) Ama hepsinden azıcık yedim

Ara-fındık ve elma.

Akşam-2 dilim light kepek ekmeği, bir porsiyon taze fasülye, yoğurt.

Bir de birazdan çay içerim. Başka da bir şey yemem. Bir de bir sürü su içtim. Bugün ofiste ne zaman beni arasalar tuvaletteydim o kadar yani

öğlen yemeğin mükemmel olmuş :)) akşamıda iyi atlatmışssın bence bu menüyle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…