bak canim asil kilo yiyerek verilir..tabi bu demek degilki benim dünkü menüm gibi yiyerek degil...bir yerden sonra bünyen isteristemez inadi birakacak ve erimee baslayacaksin..ekmegin tamanem birakilmasindan yana degilim ben.vucudunun onada ihtiyaci var..sadece miktari abartma yeter..bak eskiden ne güzel yiyormussun..88 de takildigini dert etme..baktin gitmiyor kilolar hareketlen canim..ortamina sartina göre yorulacak enerji harcayacak birseyler bul..illeki zayiflayacaksin.bende 88 lerde 2 seneden fazla kaldim..ama niye..popomu kaldirmadim yerinden..bogazi kestim ama hareketi artirmayinca haliyle zayiflayamadim...kilo vermek icin zaman zaman düsüyoruz böyle hatalara..ama sen beni dinle..kahvaltii mutlaka yap..en azindan bir dilimde olsa ekmegini ye...yemegi keserek sadece metabolizmani yavaslairsin unutmaevt haklisin cnm, sabahlari hic birsey yiyemiyorumki. ekmegi tamamen keseli 6 ay oluyor. sabahlari haslanmis yumurta , salata fln yiyodum kilo 88de takili kalinca yediklerimi daha cok azaltiyim dedim. ufff bu kilo vermek zor is ya..
ben çıkıyorum mesaim bitti kızlar sizlere kaçamaksız ve iyi akşamlar...
canım evde eliptik bisikletle ab rocket var.düzenli yapamıyorum üşeniyorum:) bi yapsam hızlı giderimdee..canım tabiki sen de kardeşimsin.kardeşlerimde de küçüksün:))yarışma bana göre fena deil ama hedefe ulaşamama ihtimalim yüksek.o kadar kilo veremeyeceğim gibi.stresli olduğum zamanlarda tartıda bi değişiklik olmuyo onu farkettim tabi yine abartmadan yiyorum bakalım artık.canım merhaba meslektaş mışız.ben tabi biraz eskiyimişte bunları bilmemiz çok önemli.ekmek yemeyip te başka şeyler yediğimizde ne kadar ekmeğe karşılık geliyor bilmeliyiz.sağol canım bilgi içinhoşgeldin canım aramıza.3 ayda 23 kilo vermek istiyorsun.olabilir tabi de kendimden bahsedeyim 3 ayda 10 kilo verebildim ben.ama belli bi diyetle değil.aç ta kalmadım.spor da yok.sadece sağlıklı bir beslenme düzeni uygulamaya çalıştım.tatlı hamurişi aburcubur ise doğal olarak çok minimumda.inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.spor yapacaksan olabilir b u hedef ama spor yoksa bu kadar hızlı gitmez.ama yine de epey bi kilo verirsin.canım bi gelip bi kaybolandardanmısın sen de:))aman alınma sakın.eğer diyete yeni başladıysan yani bu gruba katılmakla başladıysan 10 gün asmak çok olmuş canım ya.eğer özel bi mazeret yoksa bu kadar kopma diyetinden.bir öğün veya en fazla birgün kaçır ama hemen ertesinde kendini toplamaya çalış.bak kilolar hoop geliveriyor ama gönderirken o kadar kolay deil.hoşgeldin canım.düzenli paylaşım yapabilirsen senin açından faydalı olur.kilo takılmaları hep oluyor.iradeni azmini işte o noktalarda göstereceksin.tartı inatlaştıkça sen de inatlaş.yeme düzenini bozma.kaçamak yapma.bak nasıl veriyosun kiloları.canım ya yakınlarının baskılarıyla böyle yanlış diyetler uygulama.sonu yok ki bunun.hem 13 günde 13 kilo çok abartı değilmi.ben 3 ayda 10 kilo verdim.tabiki bundan fazlası da olur ama 13 gün 13 kilo mümkün deil.üzme kendini.kulaklarını tıka.kendini diyetine ama sağlıklı bir diyete odakla.bir anda erimemiz incecik bir fiziğe sahip olmamız mümkün deil.ama mesela 1 ayda kendinde önemli değişiklik hissedersin.bir 5 kilo mesela insanı baya bi değiştiriyor.az ama sağlıklı olsun kilo kayıplarımız.böylece geri alma ihtimalin az olacak.
evt cevremdeki herkez soyluyor ama su verdigim kilolari geri alma korkusu olmasa birde..bana biraz sağlıksız geldi en azından akşam sebze yemekleri ye daha hafif geçirirsin yine yanında da salata hem enerjin düşmez hem sağlıklı bir şekilde kilo verirsin
ayy simdi korktum valla verdigim kilolari geri almak dunyadaki en son istiyecegim sey. zaten ben kafama gore yiyorum. sadece 2 kati kuralim var'bol su ve aksam 6dan sonra hicbirsey yememek'.cnm bende bi ara böle beslendim ve çabuk sıkıldım bıraktım. ne kadar inat etsem de sağlığım bozuldu bırakmak zorunda kaldım. verdiğim 5,5 kiloyu 10 kilo (daha fazla da olabilir) olarak geri aldım. ben evde oturmuyorum günboyu ama işte oturuyorum. işim masabaşı ama sağlıklı beslenirsen kilo verirsin mutlaka. evde kendi kedine ip falan atla ben öle yapmaya çalışıyorum sporumu. ama sen sen ol asla böle beslenme cnm.
bak canim asil kilo yiyerek verilir..tabi bu demek degilki benim dünkü menüm gibi yiyerek degil...bir yerden sonra bünyen isteristemez inadi birakacak ve erimee baslayacaksin..ekmegin tamanem birakilmasindan yana degilim ben.vucudunun onada ihtiyaci var..sadece miktari abartma yeter..bak eskiden ne güzel yiyormussun..88 de takildigini dert etme..baktin gitmiyor kilolar hareketlen canim..ortamina sartina göre yorulacak enerji harcayacak birseyler bul..illeki zayiflayacaksin.bende 88 lerde 2 seneden fazla kaldim..ama niye..popomu kaldirmadim yerinden..bogazi kestim ama hareketi artirmayinca haliyle zayiflayamadim...kilo vermek icin zaman zaman düsüyoruz böyle hatalara..ama sen beni dinle..kahvaltii mutlaka yap..en azindan bir dilimde olsa ekmegini ye...yemegi keserek sadece metabolizmani yavaslairsin unutmabak ben 104 lerden geldim bu kiloma..ha cokmu saglikli beslendim yada dogru sporu yaptim elbette degil..ama ana kurallardan cikmadigin sürece zaman herseyi halledecek:)
Bende yediklerimi ictiklerimi yaziyim.
sabah: sadece cay
oglen: firinda balik bol salata
aksamda yine cay ve meyveyle gecistirmeyi dusunuyorum. Biraz sagliksiz gibi gorunebilir ama surekli evde oldugum icin bana yeterli oluyor.
Bunun yaninda gunde mutlaka 1.5 litre suyumuda iciyorum. Ne dusunuyosunuz kizlar biraz sagliksizmi sanki ?:44:
canım bendee evdeyimm ama benim bünyemmmm tamam bu bana yeter sen evde oturuyorsunn demiyorrr banaa yok böylee birşeyyyy ev yadaa iş diyee ayırmıyorr kilolarımızz ayırsaydıı zaten evdeyizz diyee az yerr kilo almazdıkkkk 88 de kilom durdu demişsin geçen gün arkadaşımızzz kilo vermem durdu hatta aldım diyee diyetisyenini aramış diyetisyeni ilkk haftaya geri dönmüşş yaniii daha çok yediği zamanaaaa buda dmeek oluyor kiii yemeden kilo verilirr düşüncesiii yanlış bir düşünceee yiyerekk zayıflanırr çünkü yedikceee metabolizman çalışacakkkkk atalarımız boşunaa işleyen demirr pas tutmazz dememişler :))) tabiki çok yiyp fazla mesaide harcatmayacaksın :))) saatli ve dozundaa ne yemen gerektiğiniiii bierekkk yiyeceksinn senden ricamm ltfnnnnn akşam yemeğini ve saat 8 gibi son ara nı yapp günü kapattt gündüzzz çok bozuk gitmişş en azından akşammm braz düzene girsinnnn
evt canim bu aksam bi corba fln bari iciyim, yarin daha duzgun beslenirim. aslinda acele ediyorum, 3 senede aldigim kilolari 3 ayda vermeye calisiyorum. sence 3 ayda 15 kilo verilebilirmiki acaba? :44: ya yaza balik etli saglikli bi hatun olarak girmek istiyorum.
Kandee arkadasim merhaba ,
menüne yorum yapmak istiyorum ..
lütfen daha saglikli bi menüye geci$ yaparmisin ..
hedefini 7'li rakamlara koymu$sun .. peki ona nasil ula$mayi planliyorsun??
$uan resmen ku$ kadar bi$ey yiyorsun ..
ileride nelerden keseceksin simdi böyle yaparsan ??
ekmegi tamamen hayatindan cikarman cok sacma olmu$ bence ..
Tam tahilli ekmekler günde 4.tane olmak üzere tükete bilirsin ..
yesil cay ve 5'i 1.yerde icebilirsin gün icerisinde ..
3.tane ara ögün ekleye bilirsin .. o aralarda meyve yiyip hem kaslarini koruya bilirsin
hemde vitaminlerini alip dinc kalip metobolizmani hizlandira bilirsin !
günde 30.dk dan baslayarak Leslie sporu yapa bilirsin ..
daha sonra artirirsin ve SIKILASMAYADA yavas yavas baslarsin ileride sarkiklarin olmaz ..
haaa 6'li rakamlara gelmek istiyorsan ileride ozaman böyle kücük bi menü yiyebilirsin ..
ama bukadarda kücük olmucak yine .. misal ben migdem kücüldügü halde yemeye zorluyorum kendimi ..
Cünkü AC KALARAK ZAYIFLANMIYOR ARKADA$im ...
Hee bide günde 2-2.5 litre saf temiz suu tüketmek cok önemli ..
Yazdiklarim bütün yeni diyete ba$layan Arkada$lara Yardimci Olur Diye Dü$ünüyorum ...
iyi akşamlar herkese
bugünkü menüm
sabah 2 dilim k.ekmek
1 dilim peynir,4 zeytin
1 çay k.bal
ara yok
öğlen 1 tabak çorba 3 ymk k. kıymalı bezelye
1 dilim ekmek
ara 1elma
yarım paket etiform
akşam 5 ymk k.domatesli et kavurma
5 ymk k.dereotlu yoğurt
2 kaşık pilav(keşke bunu yemeseydim ama çok canım çekti dayanamadım)
1 dilim ekmek
ara 1 kivi
2 lt su 1 fincan y.çay 30 dk evde spor
- sabah bir tas kahve
- öglen peynir ,bir dometes , cay iki dilim ekmek
- ara bitki cayi
- aksam üc tane kabak dolmasi ,beyaz yogurt
- ve sütlü tatli
sabah-ara:1dlm peynir,2dlm ç.ekmeği,2 zeytin,domates, biber
öğle:5yk kadar irmik helvası, 1 bardak kola ( evde olmadığımmm için böyleee olduuu yaa kolayı içmeseydim iyiydi amaaa doktorcuğummm canın çok isterse diyet içebilirsin arada demişdi)
ara:1 portakal
akşam:2dlm k.ekmeği, 1 lahana sarma, domates, biber,yarım kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?