geçmiş olsun dileklerimniz için çok teşekkürler arkadaşlar yatıyorum ben biraz erken olacak ama iii gecelerrrr
menü
1 poğaça 1 çay
ara meyve
öğlen tavuk haşlama 3 kaşık pilav 2 kaşık irmikk
ara yok
akşam 3 kaşık pilav sebzeli tavuk
15 adet fındık
çokk mühim birşeyy soracağımmm :))))) ben bu kötü adamınnnn giray han olduğunuuu düşünmeye başladımm sizce kim ki????
yanlış konu sanırsam yoksa kim bu giray han :26::26:
http://www.youtube.com/watch?v=ndVjwkaLGDk
Buyur canim bu leslie teyzemiz :)
1.ögün yemekle zayiflanmaz $ekerim yaa .. bak benim dediklerimi uygula nasilda kilo vermen
hizlaniyorvermezsen 1.tabak cikolatali pasta yerim ceza olarak
o derece yazdiklarima güvenim var yani sen dü$ünnn
sabah:2 bardak su
kahvaltı:2 dilim ekmek 2 dilim peynir den tost
ara:süt ve 20 gr çikolata
öğlen:4 çüğ köfte 2 kaşık kısır
14 mart partisi:)3 ekmeğe saydım tüm bunları bol salta ve ayran
ara:yok
akşam:9 yemek kaşığı etli sebzeli yemek salat ve ayran bir dilim ekmek ile
ara:1 kaşık kadar tavuzk göğsü
ara:15 fındık
meyve yerim
1.5 lt su spor yok..3saattir kalkmadan seminer hazırlıyorum..irem dilara her an çığlığımı duyablirsiniz..
cok tsk ederim cnm, hep merak ediyodum bu leslie yi. cok makbule gecti valla. bende kollari sivadim bu leslie ye.
bu arada burda 'physalis berries' die bir meyve turuyle karsilastim yesil yaprakli turuncu eksili tatlili bir meyve.
bi arastirdim megersem altin cilegin tazesiymis. bu aksam yogun istek uzerine birseyler yedim ama abartmadim
insallah. aksamki yediklerim : misir, taze altin cilek, bir avuc fistik. Vur dediniz oldurdum galibaay ben bu
isin ortasini bulamiycam.
physalis peruviana onun ismi berries ne be :))) kandırmışlarr sizi
yok kiz burda ufak meyvelere berry diolar. bilmiorum valla annemle yidik, suphe icindeyiz popomuza kadar sivilce cikmasa bari
yaa süpersinnn! Bgn motivasyonum düşmüştü acayip gaza geldm yine :) sen hep buralarda ol :)Selam Kızlar;2 hafta önce 90 kiloydum.Şimdi 84 kiloyum.Birçok kez diyet yaptım..katı olduğu içinmidir nedir hemen pes ettim.Ne yememem gerekiyorsa hepsini canım çekiyordu.2 hafta önce aman keyfime göre rejim yapıcam dedim.Sadece köşeleri çizdim,içini keyfime göre bıraktım.şeker-çikolata-ekmek-aburcuburu bıraktım.şimdi canım istemiyor bunları..porsiyonlarımı ufalttım.Artık herşeyi yoğurt kasesinde yiyorum:)aslında bunları yedikçe dahada yiyesim geldiğini anladım.yemeyi bıraktıktan sonra tatlı komasına yada delicesine cips yemeliyim duygumda azaldı.ben bir kupa bardakta çay yada kahveye 4 şeker atan insan şekeri bıraktım.Başkaları hep bırak alışırsın dedi.Bende asla içtiğimden anlamam diyordum.Ama şekeri bıraktıktan 1 hafta sonra alışmaya başladım.hergün aile boyu cips yiyor yada çayla bisküvi kesin yiyen ben, onlarla vedalaştım.Ekmek yemezsem doymam diyordum.Ama sabahları tahıldan yapılmış simit alıyorum simit evinden onun dışında gün boyu hiç başka birşey yemiyorum(ekmek,hamur işi..vs olarak), evden getirdiğim peynirimle bir güzel yiyip doyuyorum.Öğlenleri bazen evden getiriyorum.İş yerindeki yemek güzelse iş yerinde yiyorum.Mesela bugün şinitzel,fırın patates ve amerikan salatası vardı(çok az mayonezli) indirdim mideye affetmedim:)ama akşam yemedim:)illa rejimdeyim diye sevmediğim yok lahana yok brokoli yok kereviz gibi sevmediğim şeyleri yemiyorum yada tadı felaket karışımları içmiyorum.zırtpırt metabolizmam çalışsın diye birşeyde yemiyorum.ben hayat boyu çok su içen biri değildim.kötü birşey ama değilim.fazla su midemi bulandırıyor.bende susasıkça su içiyorum.bu konudada kendimi zorlamıyorum.akşamları 6dan sonra hiçbirşey yemiyorum.belki en fazla 1meyve.dün barbunyaya bayıldığım için akşam 9 da,bir kase yedim.Sonra vicdan azabı çektim.Kalktım 20 dk spor yaptım.HERŞEYİN BİR BEDELİ VARDIR.Normalde sporu sevmem.Sadece yürümeyi ve yüzmeyi seviyorum spor olarak.Onuda yapmıyorum.Metabolizmam durduğunda yürüyüşlere başlamak planım.Yada havalar düzelince yüzmeye felan giderim.Diğerler sporları sevmiyorum çünkü.Kısaca ben aslında diyet yapmıyorum.Hayat şeklimi değiştirdiğimi kafama sokuyorum.60 kilo olmak planım.Bir anda mucizeler beklemiyorum kendimden.Çünkü ben bu kiloları 1 ayda almadım:)Rejim yaptığınızı söylemeyin diyenlerin aksine ben herkese inatla söylüyorum ki eğer bozmaya kalkarsam yada pes edersem iradesizliğimden utanayım diye yada bana biri yeme diyip uyarsın diye..Eğerki istediğim kiloya ulaşırsam azmime saygı duysunlar diye:)O yüzden kızlar sadece kendi düzeninize,kendi sevdiğiniz yiyeceklere göre bir plan yapıp onu uygulayın bence:)ben çalışıyorumdur sabah 6 da kalkıyorumdur,sen ev hanımısındır 10-11 de kalkıyorsundur.ben 2 öğünle doyarım.sen 3 öğünle doyarsın..senin çocuğun vardır hep hareket halindesindir.ben gün boyu oturuyorumdur....vs...
sabah:2 bardak su
kahvaltı:2 dilim ekmek 2 dilim peynir den tost
ara:süt ve 20 gr çikolata
öğlen:4 çüğ köfte 2 kaşık kısır
14 mart partisi:)3 ekmeğe saydım tüm bunları bol salta ve ayran
ara:yok
akşam:9 yemek kaşığı etli sebzeli yemek salat ve ayran bir dilim ekmek ile
ara:1 kaşık kadar tavuzk göğsü
ara:15 fındık
meyve yerim
1.5 lt su spor yok..3saattir kalkmadan seminer hazırlıyorum..irem dilara her an çığlığımı duyablirsiniz..
selamlar...
bugün yine misafirim vardı yemekliii..
sabah 08:00
3 ince sigara böreği
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
öğle 12:00
5 yk taze fasülye
1.5 kepçe yoğurt çorbası
1 yk makarna
1 yk pilav
1 bardak ayran
ara
1 sigara böreği
1 sarma
2 lokma katmer
2 lokma ıspanaklı saç böreği
akşam 20:00
et haşlama
salata
3 yk yoğurtlu kırmızı biber
1 patlıcan dolması
1 lahana sarması
ara
2 çay kaşığı irmik helvası....
bugünkü menüm olmadı biliyorum....
2.5 litre su
2 beşibiyerde çayı
1 tarçın karanfil
1 form çayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?