- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
evt canim bu aksam bi corba fln bari iciyim, yarin daha duzgun beslenirim. aslinda acele ediyorum, 3 senede aldigim kilolari 3 ayda vermeye calisiyorum. sence 3 ayda 15 kilo verilebilirmiki acaba? :44: ya yaza balik etli saglikli bi hatun olarak girmek istiyorum.
öğlen yemeğin mükemmel olmuş :)) akşamıda iyi atlatmışssın bence bu menüyle :))
çok hastayımmmmm ölüyorummmmmmmmmmmmmm:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Ohh ne iyi ettin ben bugün yapamadım dışardaydım yoroldum birde midemde bulantı vardı kendimi halsiz hissdiyorum bugünaminnnnnnnn canım benimm seninde inşallahhhhh
seninkinedeee aminnnnnnn :))) sanada inşallahhhben kalktım sporumu yaptımmmmm
Ohh canım maşallah içli köftede sevilmezmiyahu dün yarim saat gecmis okudum..tam mesaj yazacaktim cam vuruldu..herkes uykudaydi..esimde dahil..evde bir sessizlik birden cam tak tak edince vallahi kalbim duruyordu..bahtmki görümcem..tam diyecektimki yahu camu vuracagina eve bomba atsan daha iyiydi öldüm korkudan demeye tam hazirlandm elimi cama attimki acayim cam birden gümm düsmesinmi...benim rengim oldu sapsari...sok üstüne sok...cami takmaya calistik derken gec oldu tabi mesaj falan yazamadim..günün raporunu simdiden vereyimde ceza yemeyeyim:))
sabah:
zeytin peynir 3 dilim ekmek sahanda yumurta
ögle:
bir tabak kuru fasulye 2 dilim ekmem
aksam saat 16.20:3 icli köfte salata
ara:2 halley
aksam saat 20.10:2:3 cigköfte:))
yani yedimde yedim yedimde yedim..bahat 78.5 dim..yani 300 gr birden gelmis:)) az bile gelmis:))
cok tsk ederim cnm, gunde 1 ogun yemekden bin kat daha iyi gibi geldi bana soylediklerin. Massallah sende cok guzel kilo vermissin. birde ben biraz geri kaldim cnm bu 'leslie sporu' nasil birsey:44:
kız varyaa senle duyum olmasanızz halimm nice olurdu :))))
grip oldum kolumu kıpırdatcak halim yokkkkkkkkkkkk
aaa yok bakk çok güzell uyarırımmm :Ç))))yaaaa geldiğimden beri senle duyum un kaçamaklarıyla uğraşıyorum :)) sonunda uycam size sonra bizi kim kurtarcak Allah kerim :))
menüü gayett güzel canımmm tbrkkkmrb millet menüm
sabah6.30:3 dilim ekmek peynir 5 zeytin
ara10.30:1 avuç leblebi
öğle12.00:10 eti form 1 elma 1 portakal 4-5 leblebi
ara14.00:az bi leblebi
akşam17.30:1 dilim ekmek tavuk yarım kaşık patates yemeği 1 kaşık kuru fasulye ayran
ara21.00: 1 elma
4 b yeşilçay 4b beşibiyerde 2 b otçayı
nasıl bozmuşmuyum kızlar akşam çok yazdım gibi görünüyo ama aar azardı hepsi khidratın
mrb millet menüm
sabah6.30:3 dilim ekmek peynir 5 zeytin
ara10.30:1 avuç leblebi
öğle12.00:10 eti form 1 elma 1 portakal 4-5 leblebi
ara14.00:az bi leblebi
akşam17.30:1 dilim ekmek tavuk yarım kaşık patates yemeği 1 kaşık kuru fasulye ayran
ara21.00: 1 elma
4 b yeşilçay 4b beşibiyerde 2 b otçayı
nasıl bozmuşmuyum kızlar akşam çok yazdım gibi görünüyo ama aar azardı hepsi khidratın
bende bugünkü menümü yazayım:
sabah:2 dilim kepek ekmeği,1 haşlanmış yumurta,labne peynir bir kibrit kurusu hacminde:)
ara:5 badem
öğle:1/2 kase yayla çorbası
ara yok
akşam:yarım porsiyon kadar tavuklu mantar sote,2 kaşık bulgur pilavı,1 dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?