80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlen yemeğin mükemmel olmuş :)) akşamıda iyi atlatmışssın bence bu menüyle :))

kız varyaa senle duyum olmasanızz halimm nice olurdu :))))

aminnnnnnnn canım benimm seninde inşallahhhhh

seninkinedeee aminnnnnnn :))) sanada inşallahhh ben kalktım sporumu yaptımmmmm
Ohh ne iyi ettin ben bugün yapamadım dışardaydım yoroldum birde midemde bulantı vardı kendimi halsiz hissdiyorum bugün
Ohh canım maşallah içli köftede sevilmezmi Neyse yarına telafi edersin artık
çok hastayımmmmm ölüyorummmmmmmmmmmmmm:2::2::2::2::2::2::2::2::2:

Geçmiş olsun canım hayırdır neoldu?:44:

cok tsk ederim cnm, gunde 1 ogun yemekden bin kat daha iyi gibi geldi bana soylediklerin. Massallah sende cok guzel kilo vermissin. birde ben biraz geri kaldim cnm bu 'leslie sporu' nasil birsey:44:

http://www.youtube.com/watch?v=ndVjwkaLGDk
Buyur canim bu leslie teyzemiz :)

1.ögün yemekle zayiflanmaz $ekerim yaa .. bak benim dediklerimi uygula nasilda kilo vermen
hizlaniyor vermezsen 1.tabak cikolatali pasta yerim ceza olarak
o derece yazdiklarima güvenim var yani sen dü$ünnn

Selam Kızlar;
2 hafta önce 90 kiloydum.Şimdi 84 kiloyum.Birçok kez diyet yaptım..katı olduğu içinmidir nedir hemen pes ettim.Ne yememem gerekiyorsa hepsini canım çekiyordu.2 hafta önce aman keyfime göre rejim yapıcam dedim.Sadece köşeleri çizdim,içini keyfime göre bıraktım.şeker-çikolata-ekmek-aburcuburu bıraktım.şimdi canım istemiyor bunları..porsiyonlarımı ufalttım.Artık herşeyi yoğurt kasesinde yiyorum:)aslında bunları yedikçe dahada yiyesim geldiğini anladım.yemeyi bıraktıktan sonra tatlı komasına yada delicesine cips yemeliyim duygumda azaldı.ben bir kupa bardakta çay yada kahveye 4 şeker atan insan şekeri bıraktım.Başkaları hep bırak alışırsın dedi.Bende asla içtiğimden anlamam diyordum.Ama şekeri bıraktıktan 1 hafta sonra alışmaya başladım.hergün aile boyu cips yiyor yada çayla bisküvi kesin yiyen ben, onlarla vedalaştım.Ekmek yemezsem doymam diyordum.Ama sabahları tahıldan yapılmış simit alıyorum simit evinden onun dışında gün boyu hiç başka birşey yemiyorum(ekmek,hamur işi..vs olarak), evden getirdiğim peynirimle bir güzel yiyip doyuyorum.Öğlenleri bazen evden getiriyorum.İş yerindeki yemek güzelse iş yerinde yiyorum.Mesela bugün şinitzel,fırın patates ve amerikan salatası vardı(çok az mayonezli) indirdim mideye affetmedim:)ama akşam yemedim:)illa rejimdeyim diye sevmediğim yok lahana yok brokoli yok kereviz gibi sevmediğim şeyleri yemiyorum yada tadı felaket karışımları içmiyorum.zırtpırt metabolizmam çalışsın diye birşeyde yemiyorum.ben hayat boyu çok su içen biri değildim.kötü birşey ama değilim.fazla su midemi bulandırıyor.bende susasıkça su içiyorum.bu konudada kendimi zorlamıyorum.akşamları 6dan sonra hiçbirşey yemiyorum.belki en fazla 1meyve.dün barbunyaya bayıldığım için akşam 9 da,bir kase yedim.Sonra vicdan azabı çektim.Kalktım 20 dk spor yaptım.HERŞEYİN BİR BEDELİ VARDIR.Normalde sporu sevmem.Sadece yürümeyi ve yüzmeyi seviyorum spor olarak.Onuda yapmıyorum.Metabolizmam durduğunda yürüyüşlere başlamak planım.Yada havalar düzelince yüzmeye felan giderim.Diğerler sporları sevmiyorum çünkü.Kısaca ben aslında diyet yapmıyorum.Hayat şeklimi değiştirdiğimi kafama sokuyorum.60 kilo olmak planım.Bir anda mucizeler beklemiyorum kendimden.Çünkü ben bu kiloları 1 ayda almadım:)Rejim yaptığınızı söylemeyin diyenlerin aksine ben herkese inatla söylüyorum ki eğer bozmaya kalkarsam yada pes edersem iradesizliğimden utanayım diye yada bana biri yeme diyip uyarsın diye..Eğerki istediğim kiloya ulaşırsam azmime saygı duysunlar diye:)O yüzden kızlar sadece kendi düzeninize,kendi sevdiğiniz yiyeceklere göre bir plan yapıp onu uygulayın bence:)ben çalışıyorumdur sabah 6 da kalkıyorumdur,sen ev hanımısındır 10-11 de kalkıyorsundur.ben 2 öğünle doyarım.sen 3 öğünle doyarsın..senin çocuğun vardır hep hareket halindesindir.ben gün boyu oturuyorumdur....vs...

Sabah:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,domates 2 3 dilim,yumurta,açık çay.
Ara öğün:3 kayısı
Öğlen:brokoli ve yoğurt
Ara Öğün:1 portakal,5 badem
Akşam:6 yemek kaşığı tavuklu mantar,1 dilim ekmek,yoğurt
Ara öğün:1 bardak süt içmeyi düşünüyorum.
Spor yapamıcam bugün dışarda yürüdüm.

mrb millet menüm

sabah6.30:3 dilim ekmek peynir 5 zeytin

ara10.30:1 avuç leblebi

öğle12.00:10 eti form 1 elma 1 portakal 4-5 leblebi

ara14.00:az bi leblebi

akşam17.30:1 dilim ekmek tavuk yarım kaşık patates yemeği 1 kaşık kuru fasulye ayran

ara21.00: 1 elma
4 b yeşilçay 4b beşibiyerde 2 b otçayı

nasıl bozmuşmuyum kızlar akşam çok yazdım gibi görünüyo ama aar azardı hepsi khidratın

menüü gayett güzel canımmm tbrkkk

bende bugünkü menümü yazayım:
sabah:2 dilim kepek ekmeği,1 haşlanmış yumurta,labne peynir bir kibrit kurusu hacminde:)
ara:5 badem
öğle:1/2 kase yayla çorbası
ara yok
akşam:yarım porsiyon kadar tavuklu mantar sote,2 kaşık bulgur pilavı,1 dilim ekmek

Yok canım gayet iyi eksik bile öğlen mesela.. çünkü güne çoook erken başlıyorsun

çok iyi ideal bi menü. maşallah maşallah :)

benim menüm

sabah
biraz tavada yumurta
üç diilim ç ekmek
bi kk peynir
bi iki zeytin

ara yok

öğlen
dört beş tane çavdarlı çekirdekli galeta
bi kaç tane de zencefilli tarçınlı cips gibi incecik püsküüüt
iki fincan papatya çayı

ara:
yarım muz

akşam
biraz tavuk sote
biraz fırında patates
bi bardak zero
yarım dilim ekmek
biraz havuç salatası

ara yeşil çay
canım bişi istemio yemem herhalde daha.
40 dk yürüyüş
110 mekik
100 yanyağlar.

Benim menüm

Sabah: 2 dilim Çavdar ekmegi arasına kasar- sucuk tost, yarım domates, 5 zeytin, 1 tatlı kasığı reçelKAZEN

Ara: turk kahvesi, 1 parça çikolata, 1 fincan yeşil çayKAZEN

Öğlen : 1 kase kısır , 1 kase yoğurt, 1 tane Mısır-pirinç patlagi

Aksam: 1 tabak kuru fasulye, 1 kase yoğurt, 1 dilim Çavdar ekmegi, turşuKAZEN

Ara: çay, 1 tane portakalKAZEN

2 litre su, 30 dk aerobik

geçmiş olsun dileklerimniz için çok teşekkürler arkadaşlar yatıyorum ben biraz erken olacak ama iii gecelerrrr

menü
1 poğaça 1 çay
ara meyve
öğlen tavuk haşlama 3 kaşık pilav 2 kaşık irmikk
ara yok
akşam 3 kaşık pilav sebzeli tavuk
15 adet fındık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…