oncelkle tıp bayramınız kutlu olsunnn senn ve tüm sağlık camiasının
tam bayram olmuşş süpperr en sevdgm şeyleri yemşsn ogle yemegnde
menu çok dengeli bence
Allah kolaylık versin cnm bi çırpıda bitiversin inşşş...
slm kızlar naslsnz ben çok ii deglm cunku gozlerm acaipp yanıo kaşnıo ama sulanma yok kurulk var boyle oycam sanki gözlerimi o kadar fena ya çok da el degdirmeme çalşıorm ama acaip kaşnıolar ...alerji mi oldm ne oldu anlamadm ki her zamanki göz kalemimi kullandm ondan desek ama daha once hiç olmuodu boyle şeyy :44:
canım alşam ekmek olmadığı için kabul edileblir bence..böyle böyle düzene gireceğiz..içini ferah tut..
slm kızlar naslsnz ben çok ii deglm cunku gozlerm acaipp yanıo kaşnıo ama sulanma yok kurulk var boyle oycam sanki gözlerimi o kadar fena ya çok da el degdirmeme çalşıorm ama acaip kaşnıolar ...alerji mi oldm ne oldu anlamadm ki her zamanki göz kalemimi kullandm ondan desek ama daha once hiç olmuodu boyle şeyy :44:
canım çok elini sürme gene sen..bi yarın olsunkızarır falan belki..makyaj yapma ama bi süre..
ayyyy sen eskişehirdemisinnn benim hayran olduğum sehir netarfta oturuyosunnn
okurkenn aynı cümleyi kurdumm irem biliyon muuuuu :)))
evet şekerler Eskişehir deyim.haaaa tamammmm korktumm birden bende :)))) evett canımmm bendeeee orayaa hayranımmmm eskişehirr deyincee ne alakaysaaa benim aklıma paris gelir
canım ben kamudayım.mesleğimle direk alakalı bi iş yapmıyorum şu an.çoğumuzun böyle bir şansı olamıyor zaten.kpss ye sıkı hazırlan.orda burda geçici sürelerle az maaşa uzun saatler çalışacağına kamuda olman senin için daha iyi olur.gercekten miiii :) ne işle meşgulsun acaba öğrenebilirmiyim? ben iş bulamıyorum çıldırmak üzereyim... kendimi kpss ye werdim tek çıkış yolu o gözüküo 4 yıl emek werdim mesleğimi yapmak istiyorum. ama sende bilirsin ki kimse bizi adam yerine koymuo
gün boyu çok az olmuş akşamda tabiki abartmışsın 5 kaşık pilav çok benxce gün içinde daha fazla akşam az yemeye çalış canımHerkese selam kızlar.geçmişı okudum hasta olanlara çok çok geçmiş olsun.zayıflayanlarıda tebrik ediyorum darısı başıma!Menüm:sabah:1kepek ekmek,peynir,tavada yumurta,yogurt.Ögle:2kayısı,akşam20.00: 2büftek,5kaşık pilav,salata,ayran.21.00:serçe parmağım kadar pasta.2.5lt su.3b yeşilçay.
canımk akşaö acıkmadınmı keşke azıcıkta ekmek yeseydiniyi geceler güzellerim...cok yorgunum hemen menümü vereyim
kalkis:2 fincan kahve
kahvalti:2 dilim tam tahilli ekmek,tavuk salami ve salatalik
ara:1 elma
ögle:1 tabak kavrulmus karisik sebze ve 1 armut
ara:2 havuc ve 1 portakal
aksam:lahana corbasi ve karisik salata
3 litre su
1 saat step aerobik
bu hafta cok yogunum sadece menülerimi paylasabiliyorum ama aklim hep burada...
evet bencede kaçırmışın ucunu 6 kaşık çok fazla pilav ve öğlen biraz daha dikkatli ye bence hiç yememek seni çıldırtır akşamaİyi geceler kızlar,bugünkü menümü yazayım hemen
Sabah:yok
Ara:1 dilim ekmek,5 adet zeytin,1 açma,1 bardak çay (malesef 2 şekerli) 1 kibrit kutusu peynir,domates ve salatalık
Öğle:yok
Ara:1 açma,meyve suyu
Akşam:6 yemek kaşığı pilav,1 kase çorba,salata ve 3 yemek kaşığı yoğurt
Araortakal,muz ve armut
Bugün ipin ucunu kaçırdım biraz,misafir var diye evde.Yarına toparlayacağım inşallah
günaydınlar
elmaşekerimin kızacağı dünkü menümü yazayım hemennnn:))
sabah:1 orta boy dilim köy ekmek+1 kk krem peynir+çay
ara-öğle:2 kurabiye-1 kase yoğurt çorba-yrm elma
akşam:7-8 adet minik köfte-1 tabak pırasa-1 kase yoğurt-3 kaşık patates püresi
ara:yrm kase sütlaç-2 kurabiye-3 lokum-2 kare çikolata-birkaç dilim ananas
bugünkü menüyü yazmasam da olurdu ama yazayım da görün istedim:))dürüst olmak lazım dimi ama.
şimdi açıklamalara geçiyorum.dün öğlene doğru anaokuluna giden oğlumun gösterisi vardı.kurabiyeler ordan.çorbayı 3 gibi eve geldiğimde içebildim.
eve geldikten sonra da baya bi ev işi yaptım.enerji açısından pilim bittiği için akşamki ara şeker yüklemesi gibi oldu.doping yaptım kendime.
günaydınlar
bugünkü menüyü yazmasam da olurdu ama yazayım da görün istedim:))dürüst olmak lazım dimi ama.
şimdi açıklamalara geçiyorum.dün öğlene doğru anaokuluna giden oğlumun gösterisi vardı.kurabiyeler ordan.çorbayı 3 gibi eve geldiğimde içebildim.
eve geldikten sonra da baya bi ev işi yaptım.enerji açısından pilim bittiği için akşamki ara şeker yüklemesi gibi oldu.doping yaptım kendime.
mehaba millet herkese kocamaaaan kovcamaaaaan günaydınlaaaaaaar öopüyrm hepinizi
hasta olanlara geçmiş olsun kaptancıkımda hastra olmuş dikkat edin kendinize
bakalım bu hafta kimler hedefe ulaşacak benim daha çok var ama neyse
gün boyu çok az olmuş akşamda tabiki abartmışsın 5 kaşık pilav çok benxce gün içinde daha fazla akşam az yemeye çalış canım
canımk akşaö acıkmadınmı keşke azıcıkta ekmek yeseydin
evet bencede kaçırmışın ucunu 6 kaşık çok fazla pilav ve öğlen biraz daha dikkatli ye bence hiç yememek seni çıldırtır akşama
canım ya napmışın böle sütlaçlar kurabiyeler lokumlar yandık böle giderse bugn biraz toparla istersen
kuzummm ne yaptınn sen biraz fazlaaa doping olmamış mıııııııı bugün kaçamaksınn bir menüüü göreceğimm tamam mııııı ummahhhhhhhhgünaydınlar
Herkese günaydın
Yağların eridiği, herkesin tartıda 100 gr dahi olsa eksiyi gördüğü mutlu bir gun olsun inşallah
toparlarım canım.fazla yiyince bir sonraki gün veya bir sonraki öğünde kendimi toparlamaya alışmaya başladım.bügün yapmam mesela kaçamak.hatta yediklerimi de bir miktar azaltırım ki dün akşam dengelensin.sağol canım uyarın için:))mehaba millet herkese kocamaaaan kovcamaaaaan günaydınlaaaaaaar öopüyrm hepinizi
hasta olanlara geçmiş olsun kaptancıkımda hastra olmuş dikkat edin kendinize
bakalım bu hafta kimler hedefe ulaşacak benim daha çok var ama neyse
gün boyu çok az olmuş akşamda tabiki abartmışsın 5 kaşık pilav çok benxce gün içinde daha fazla akşam az yemeye çalış canım
canımk akşaö acıkmadınmı keşke azıcıkta ekmek yeseydin
evet bencede kaçırmışın ucunu 6 kaşık çok fazla pilav ve öğlen biraz daha dikkatli ye bence hiç yememek seni çıldırtır akşama
canım ya napmışın böle sütlaçlar kurabiyeler lokumlar yandık böle giderse bugn biraz toparla istersen
ben de böyle düşünüyorum.kaçamak olmadan olmaz.ama sıklığı miktarı çok önemli tabi ki.Günaydin canlarim..buradan ayrilmayan kilo verir,sadece burada olmaya bakin arada kacamaklar olacak tabii aksam cok kaciracagiz,ögle cok kaciracagiz ama burada oldugumuz müddetce bir sekilde dengeleyecegiz...
canim benim acikmadim, aksine kendimi yemek icin zorladim cok yorgundum cünkü hele 1 saat step aerobik yaptiktan sonra hic birseye halim kalmiyor:))
cok güzell ve az kalorili günler hepinize güzel kizlar.
kuzummm ne yaptınn sen biraz fazlaaa doping olmamış mıııııııı bugün kaçamaksınn bir menüüü göreceğimm tamam mııııı ummahhhhhhhh
aminnnnnnnnnnnnn günaydın cnmmmm
arap ülkelerinde facebook:canım resmime maşallah dermisin, haldun allahın izniyle rumeysayı dürttü, 27 ortak mümin arkadaşınız var, mumin ilişki durumunu 4 esli olarak değiştirdi, ali rıza kardeşin seni cuma namazı etkinliğine davet etti, ahmet size selamun aleyküm dedi, parolanız yanlış ya da abdestsiz giriş yaptınız :))) GÜNAYDINNNNN
nerden buluyosun kız bunları alemsin ya.çoook komikmiş.abdestsiz giriş yaptınız güzelmiş:))heh heh heh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?