80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar cumamız mübarek dualarımız kabul olsun İNŞALLAH

ben dün adet oldum bu ayda hamile kalamadım dün cok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor 4 bucuk yıldır acaba bu ay hamile kalmışmıyım diye düşünmekten yoruldum aksinide yapamıyorum benim bu halim ne olcak bilmiyorum ALLAHIM İNŞALLAH bu cuma günü hürmetine bu ay nasib eder bana ve isteyen herkese İNŞALLAH AMİN

kilo bildirimi

başlangıc 86

gecen hafta 68.900

bu hafta 68.500

giden 500 gr

boy 1.65

beden 42 40

spor yok

tabiki canım bulunman gerekiyo 2 hafta olmuşsa takım kaptanına özelden msj yolla seni listeye dahil etsin

kilo bildirimi

başlangıç 85 kg
geçen hafta 78,6 kg
bu hafta 78,1 kg
giden 500 gr
beden 42-44
hedef 65 kg
spor 180 dk yürüyüş

bu hafta regli haftam yinede kg gitmiş

kızlar MAŞALLAH iyi kilolar vermişsiniz tebrik ederim

canım seni çok iyi anlıyorum bende 4 yıllık evliyim evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorum Allahım bize hayırlı zamanlarda evlat sahibi olmayı nasip etsin

tebrik ederim iyi kilo vermilşsin kaslarda yerine gelmiş iyi olmuş
iremcim sıkıntı olmazmı ama hamd olsun bugunlerimize dün adet oldum ona üzüldüm bazen benim cocugum olmıycak mı acaba diyorum kendi kendime üzülüyorum
gecmiş olsun canım

hoşgeldin aramıza tüp bebek yaptırdıgını duyunca daha bi yakın geldin bana doktorumuzda aynıymış benim dr halit beydi

günaydın canlar
buhafta kilo bildiriminde bulunmuycam çünki menü bildirimi yapmadım
dünki menüm
sabah işe geldim bir baktım birdilim baklava yedim onu.
sonra bir yeşil elma
öğleden sonra 2 tabak lahana çorbası, biraz ot yemeği
akşam salata yaptım yağsız tuzsuz
2.5 lt su spor yok
sabah tartıldım 83 kiloydum haftaya bakalım kaç gelicem

canım seni çok iyi anlıyorum bende 4 yıllık evliyim evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorum Allahım bize hayırlı zamanlarda evlat sahibi olmayı nasip etsin
ALLAHIM SANADA BANADA TÜM EVLADI OLMASINI İSTEYENLERE HAYIRLI EVLATLAR EN KISA ZAMNDA NASİB EDER İNŞALLAH

yeşil ben cok kafaya takıyorum pisikolagamı gitsem ne yapsam bilmiyorum
sende çok güzel kilo vermişsin 68 leride gördün maşallah

sagol canım bunların hepsi kulun yapabileceyi şeyler ama bu evladın olması ALLAHIN takdiri ALLAHIM ol demesse oolmuyo ne yaparsam yapıyım olmuyo İNŞALLAH ALLAHIM bizede ol der İNŞALLAH

Merhaba hanımlar.Ben de aranıza katılmak isterim ama forumda yeniyim pek bir bilgim yok:)Kilo bildirimi ne zaman yapılıyor kime yapılıyor bana bi açıklasanız sevabına :)Bana cevap yazan bi haftada 3 kilo versin inşallahhhhhhhhhhhh

Benim boyum 1,75 başlangıç kilom 92,5tu.Şimdi 87.6 yım.

bende çok kafayı takıyorum ama elden bişey gelmiyor ki canım.ben psikolaga da gittim sabırlı olmaktan başka çare kalmıyor.
Allah herkese bu duyguyu tatırsın inşallah anne olmak gerçekten yüce bir duygu bizlerde en kısa zamanda yaşarız umarım

hoşgeldin aramıza
kilo bildirimleri haftada bir gün cuma yapılıyor canım birde günlük menülerini burda paylaşıyorsun hergün ne yediğini yaz menü olarak.2 hafta sonrada listeye dahil oluyosun burdan ayrılma motivasyon açısından

Hoşbuldukkk.Çok teşekkür ederim.Ayrılır mıyım hiçççç kapısında yatıcam bu grubun artık Ben Nisanın 3ünde başladım diyete 25 gün oldu 5 kilo verdim.Spor yapıyorum hergün 300 grama yakın gidiyordu.Bu sabah baktım hiç vermemişim.Adet dönemim yaklaştı sanırım.Kimbilir ne zaman adet olucam.Belki regl olsam metabolizmam daha hızlı çalışır.Fakirin umudu bir dilim ekmek.

inşallah güzel kilolar verirsin burda.dediğin gibi ayrılma canım motivasyon çok düşüyü ayrılınca.kaç yaşındasın.

selamlar
kilo bildirimi yapacağım ama bildirilecek bişey yok:))yerimde sayıyorum itinayla

başlangıç:90.5
geçen hafta:77.9
bu hafta:77.9
giden:0
toplam giden:12.6

inşallah güzel kilolar verirsin burda.dediğin gibi ayrılma canım motivasyon çok düşüyü ayrılınca.kaç yaşındasın.

İnşallahhhhhhhhh.25 yaşındayım.Çok azimliyim bu sefer yaza çıpçıtır olarak giricem.Temmuzda kuzenimin düğünü var o zamana kadar 80 falan olmak istiyorum en azından.Kilo bildirimi bugün yani ben bildirdim zaten ilk mesajda

canim hakkimizda herseyin hayirlisi olsun...insallah allah gönlüne göre verir..insanllah iyi haberlerini aliriz.yüce rabbim su mubarek günün yüzü suyu hürmetine sanada hayirli saglikli bir evlaz nasip eder.

baslangic tarihi :subat 2012
baslangic kilosu:82.6
gecen hafta:76.1
bu hafta:76.4
gelen :200 gr
spor:7-8 saat yürüyüs

acayip kafam bozuldu..tüm hafta yediklerime dikkat ettim..hergün 1 saat bazi günler sabah aksam 1 saat yürüyüs yaptim.2 gün haric..suyumu fazlalastirdim ama nooooldu-.300 gramda üstüne geldi..kirmizi kart haftam degil bir sey degil...hani varya dügün degil bayram degil enistem beni niye ptü diye bir laf...benimkide o mesele..dün 300 gram eksiyken bu gün 300 gr artidayim..yani 600 gr.birden nasil gelir bir günde üstelikte yediklerime dikkat ederken..sinir oldum ya

enginarın yaprakları mı kaynatılıyor ki.benim evde var hazır:))ben şimdi internetten bi araştırayım biz de yapalım.ablanın maşallahı var.ne güzel kilo vermiş.

evet aynen canım ya.iştahlarımız kontrol dışına çıkıyor.dediğin gibi özellikle tırtıklama tarzı yediklerimiz diyetleri sabote ediyor.demekki baya bi kalori alıyoruz yani en azından benim öyle olmalı.yoksa yerimde saymazdım:))
geçmiş olsun canım.sürekli evde olmak insanı yemeye itebiliyor.ama bunun arkasına da sığınmamamız lazım.eğer gün içinde dengeli bir menüyü kafanda oturtabilirsen ara öğünlü filan açlık krizine girmez ve aburcubur filan atıştırmazsın.
hoşgeldin canım.maşallah 3 bebekle uğraşmak kolay değil.bebekler sana ev içinde yeterince spor yaptırodur zaten.:))su metobolizma için çok önemli.bitki çayları içmiyosan yeşil çay günde 2 fincan içebilirsin.

canım sizdeki sebebp sebepsiz infertiliteyse bu kadar strese sokma kendini..ben de 2 sene yaşadım bu duyguları.hiç sebep yokken aşırı stres yapmaktan olmadı. Allahım hayırlı zamanda nasip edecektir vardır bir vakti saati.kendini bu konuda biraz daha rahat bırak.sürekli düşünmek te yoruyor.mübarek cuma günü duaların kabul olur inşallah:))

canım aleynaya yazdım gerçi sen de benzer durumdaymışsın.sabır ve tevekkül sahibi olmak.biliyorum kolay değil.üzerinizde çok çeşitli baskılar hissediyorsunuz ama vardır zamanı.hayırlı vakitlerde hayırlı evlatlar nasip etsin sizlere inşallah:))

inşallah canım.kararlı olmak kilo vermekte çok önemli:))

evet canim yapraklarini kaynatip suyunu iciyormus

evet canim yapraklarini kaynatip suyunu iciyormus

tam bildirim günü böyle acayiplikler olmasa şaşarım:))ben dün yazmıştım ya aynen senin gibi güzel bir hafta geçirip te + da çıktım diye.aynısı başına gelmiş.
ama bence ya tuvalete çıkamamışsındır affına sığınarak yazıyorum:)) ya da su tutacak bişeyler yemişsindir tuzlu.o gelenler yarın sabaha gitmiş olurlar eminim:))
enginar çayına baktım 5-10 dk.kaynatıp 5-10 dk dinlerndirin öyle ılık için yazıyo bi yerde.
ablan da böyle mi yapıyor acaba.sorabilirsen sor da biz de yapalım ya.yerimizde saya saya kök saldık.nisan bitti ben daha 77-78 im.75 bile olamadım daha.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…