Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda hem yeşil04 hemde sana hemde bütün isteyenlere evlat nasip etsin canım size dua edicem benim gibi bi gafilin duası kabul olursa inş ama Rabbimden bıkmadan usanmadan istemek lazım o vakti zamanı gelince illaki nasip ediyo vermiyosada vardır bir bildiği deyip sabretmek gerekiyo evlat hasreti nedir bilirim inş en kısa zamanda dualarınıza icabet edilirALLAHIM SANADA BANADA TÜM EVLADI OLMASINI İSTEYENLERE HAYIRLI EVLATLAR EN KISA ZAMNDA NASİB EDER İNŞALLAH
yeşil ben cok kafaya takıyorum pisikolagamı gitsem ne yapsam bilmiyorum
sagol canım bunların hepsi kulun yapabileceyi şeyler ama bu evladın olması ALLAHIN takdiri ALLAHIM ol demesse oolmuyo ne yaparsam yapıyım olmuyo İNŞALLAH ALLAHIM bizede ol der İNŞALLAH
normalde bildirimi buraya yazıyosun ilk listeye gireceğin için takım kaptanına özelden msj yaz seni atlamasın demek istemiştim.takım kaptanımız winstersuntamam canım göndereyım de takım kaptanı kim?:)) kılo bıldırımını özeldenmı yapıcam...
Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda hem yeşil04 hemde sana hemde bütün isteyenlere evlat nasip etsin canım size dua edicem benim gibi bi gafilin duası kabul olursa inş ama Rabbimden bıkmadan usanmadan istemek lazım o vakti zamanı gelince illaki nasip ediyo vermiyosada vardır bir bildiği deyip sabretmek gerekiyo evlat hasreti nedir bilirim inş en kısa zamanda dualarınıza icabet edilir
bende öyle düşünüyorum artık demekki varmış zamanı tevekkül etmekten başka çaremiz yok canımenginarın yaprakları mı kaynatılıyor ki.benim evde var hazır:))ben şimdi internetten bi araştırayım biz de yapalım.ablanın maşallahı var.ne güzel kilo vermiş.
evet aynen canım ya.iştahlarımız kontrol dışına çıkıyor.dediğin gibi özellikle tırtıklama tarzı yediklerimiz diyetleri sabote ediyor.demekki baya bi kalori alıyoruz yani en azından benim öyle olmalı.yoksa yerimde saymazdım:))
geçmiş olsun canım.sürekli evde olmak insanı yemeye itebiliyor.ama bunun arkasına da sığınmamamız lazım.eğer gün içinde dengeli bir menüyü kafanda oturtabilirsen ara öğünlü filan açlık krizine girmez ve aburcubur filan atıştırmazsın.
hoşgeldin canım.maşallah 3 bebekle uğraşmak kolay değil.bebekler sana ev içinde yeterince spor yaptırodur zaten.:))su metobolizma için çok önemli.bitki çayları içmiyosan yeşil çay günde 2 fincan içebilirsin.
canım sizdeki sebebp sebepsiz infertiliteyse bu kadar strese sokma kendini..ben de 2 sene yaşadım bu duyguları.hiç sebep yokken aşırı stres yapmaktan olmadı. Allahım hayırlı zamanda nasip edecektir vardır bir vakti saati.kendini bu konuda biraz daha rahat bırak.sürekli düşünmek te yoruyor.mübarek cuma günü duaların kabul olur inşallah:))
canım aleynaya yazdım gerçi sen de benzer durumdaymışsın.sabır ve tevekkül sahibi olmak.biliyorum kolay değil.üzerinizde çok çeşitli baskılar hissediyorsunuz ama vardır zamanı.hayırlı vakitlerde hayırlı evlatlar nasip etsin sizlere inşallah:))
inşallah canım.kararlı olmak kilo vermekte çok önemli:))
İnşallahhhhhhhhh.25 yaşındayım.Çok azimliyim bu sefer yaza çıpçıtır olarak giricem.Temmuzda kuzenimin düğünü var o zamana kadar 80 falan olmak istiyorum en azından.Kilo bildirimi bugün yani ben bildirdim zaten ilk mesajda
haklısın canım bende aynı fikirdeyim sıkı bi programa girsek çok iyi olcak ben yozgattayken verdiğim 6 kilo ile kaldım buraya geldi geleli saydırıyrm bi silknip kendimize gelsek çoooook iyi olcakarkadaşlar önümüzdeki hafta hepimiz en az 1 kilo verme sözü versek:şöyle sıfır kaçamaklı ve biraz da sıkı bir diyet yapsak.
metobolizmamızı yavaşlatacak kadar değil tabi de.sanki yediklerimiz fazla oluyo ya.en azından ben kendimde öyle hissediyorum.
şöyle bi silkelensek.
sıkıldım valla yerimde saymaktan.
bişey yapmalıyım öyle hissediyorum.mıy mıy böyle olmuyooooo:))
canım samimi söylüyorum az önce tam ezan okunurken dua ettim size Rabbim gönlünüzdekini en kısa zamanda hayırlı eyleyerek versin bu aralar maneviyatım çok zayıf o yüzden ama haklısın en makbul dua bişrbirimize yaptığımız duaymışnormalde bildirimi buraya yazıyosun ilk listeye gireceğin için takım kaptanına özelden msj yaz seni atlamasın demek istemiştim.takım kaptanımız winstersun
öyle şey mi olur canım sen dua et zaten müminin mümine yaptığı dua en makbul duaymış Allah razı olsun.
sabır etmekten başka çaremiz yok
bende öyle düşünüyorum artık demekki varmış zamanı tevekkül etmekten başka çaremiz yok canım
inşallah olur sen istedikten sonra temmuza daha var 80 olursun
kızlar yoğurt detoksunu duyan ya da yapan varmı aranızda?reglime bir kaç gün kaldı regl dönemimde yapmayı düşünüyorum faydası olurmu sizce?
normalde bildirimi buraya yazıyosun ilk listeye gireceğin için takım kaptanına özelden msj yaz seni atlamasın demek istemiştim.takım kaptanımız winstersun
öyle şey mi olur canım sen dua et zaten müminin mümine yaptığı dua en makbul duaymış Allah razı olsun.
sabır etmekten başka çaremiz yok
bende öyle düşünüyorum artık demekki varmış zamanı tevekkül etmekten başka çaremiz yok canım
inşallah olur sen istedikten sonra temmuza daha var 80 olursun
tabi birbirimize ettiğimiz dualar çok makbul.hepimizin duaları kabul olsun.
canım senin problemin nedir tam olarak bilmiyorum ama kilo vermiş olman çok güzel.mutlaka faydası olacaktır.ben 2 sene uğraşıp 2 kez aşılama yaptırıp sonra da kendiliğinden hamile kaldım ama 89 kilo ile.adetlerim düzensizdi.şimdiki aklım olsa azıcık gayret ederdim kilolarımı atmak için.çok kızıyorum o dönemler için kendime.ama ben kendimi şişman görmüyodum ki.eşimle homini gırtlak yiyoduk:))
neyse konuya geleyim kilo vermeye uğraşmanızı takdir ediyorum.sizler daha bilinçli anneler olacaksınız:))
bak dilime öyle geldi hamileler diyecektim anneler dedim.iinşallah önce iremden kaptanımızdan güzel haberler alırız sonra da sizlerden:))
baslangic tarihi :subat 2012
baslangic kilosu:82.6
gecen hafta:76.1
bu hafta:76.4
gelen :200 gr
spor:7-8 saat yürüyüs
acayip kafam bozuldu..tüm hafta yediklerime dikkat ettim..hergün 1 saat bazi günler sabah aksam 1 saat yürüyüs yaptim.2 gün haric..suyumu fazlalastirdim ama nooooldu-.300 gramda üstüne geldi..kirmizi kart haftam degil bir sey degil...hani varya dügün degil bayram degil enistem beni niye ptü diye bir laf...benimkide o mesele..dün 300 gram eksiyken bu gün 300 gr artidayim..yani 600 gr.birden nasil gelir bir günde üstelikte yediklerime dikkat ederken..sinir oldum ya
bende çok kafayı takıyorum ama elden bişey gelmiyor ki canım.ben psikolaga da gittim sabırlı olmaktan başka çare kalmıyor.
Allah herkese bu duyguyu tatırsın inşallah anne olmak gerçekten yüce bir duygu bizlerde en kısa zamanda yaşarız umarım
kızlar cumamız mübarek dualarımız kabul olsun İNŞALLAH
ben dün adet oldum bu ayda hamile kalamadım dün cok üzüldümama elden bişey gelmiyor 4 bucuk yıldır acaba bu ay hamile kalmışmıyım diye düşünmekten yoruldum aksinide yapamıyorum benim bu halim ne olcak bilmiyorum ALLAHIM İNŞALLAH bu cuma günü hürmetine bu ay nasib eder bana ve isteyen herkese İNŞALLAH AMİN
kilo bildirimi
başlangıc 86
gecen hafta 68.900
bu hafta 68.500
giden 500 gr
boy 1.65
beden 42 40
spor yok
arkadaşlar önümüzdeki hafta hepimiz en az 1 kilo verme sözü versek:şöyle sıfır kaçamaklı ve biraz da sıkı bir diyet yapsak.
metobolizmamızı yavaşlatacak kadar değil tabi de.sanki yediklerimiz fazla oluyo ya.en azından ben kendimde öyle hissediyorum.
şöyle bi silkelensek.
sıkıldım valla yerimde saymaktan.
bişey yapmalıyım öyle hissediyorum.mıy mıy böyle olmuyooooo:))
selam kızlar hoşgeldiniz hepinizzzzz
ben evime döndüm özlemişim walllaaaa
geçen sferki tüp bebekte 9. gün test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı bu sabah 9. gün dye yne yaptım çıkmasını dledm ama çıkmadı moralm biraz düştü tabi elmde olmadan keşke yapmasaydım şu 3 gün günü de umut dolu geçrseydim diyorum nyse napalım sonuçtan kaçamayızzzz
bildirimleri aldım akşam tekrar alır sabah yayınlarım atrtık öpüyorum szi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?