80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb kızlar nasılsınız bakalım yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben pek sık giremeyen arkadaşınız kamile
geçen hafta yine 1 ileri gitmiştim bu hafta 2 geri gelmeyi becerdim regl olacam ama bu kadar atmaz dimi reglden

başlama t.08.12.2011

başlangıç:80

geçen hafta .73.1

bu hafta:73.7

gelen:0.6

top giden:6.3

hedef:65

spor:yok

(ortaya alıp renklendiremedim kaptanım kusura bakma)

vay be 5 aydır 6 kilo verdik ne rezil bi durumdayım son üç aydır saydırıyorum

Son düzenleme:
Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda hem yeşil04 hemde sana hemde bütün isteyenlere evlat nasip etsin canım size dua edicem benim gibi bi gafilin duası kabul olursa inş ama Rabbimden bıkmadan usanmadan istemek lazım o vakti zamanı gelince illaki nasip ediyo vermiyosada vardır bir bildiği deyip sabretmek gerekiyo evlat hasreti nedir bilirim inş en kısa zamanda dualarınıza icabet edilir

kızlar yoğurt detoksunu duyan ya da yapan varmı aranızda?reglime bir kaç gün kaldı regl dönemimde yapmayı düşünüyorum faydası olurmu sizce?

kızlar evlat hasreti çeken herkese hayırlı evlatlar versin rabbim inş.şu mübarek cuma saatinde canı gönülden diliyorum.ben çok iyi bilirim o duyguyu,rabbim sizlerinde kucağını doldursun inş.
duyum canım senin ki +kilo falan değildir,kesin tuzlu bişeyler yemişsindir sen bir günde o kadar gram alınmıyo bende de oldu böyle vücut su tutunca olduğunu anladım sonradan,o yüzden bayıldığım turşuya bile veda ettim bu diyet dönemimde.yarın düzelir merak etme inş.

arkadaşlar önümüzdeki hafta hepimiz en az 1 kilo verme sözü versek:şöyle sıfır kaçamaklı ve biraz da sıkı bir diyet yapsak.
metobolizmamızı yavaşlatacak kadar değil tabi de.sanki yediklerimiz fazla oluyo ya.en azından ben kendimde öyle hissediyorum.
şöyle bi silkelensek.
sıkıldım valla yerimde saymaktan.
bişey yapmalıyım öyle hissediyorum.mıy mıy böyle olmuyooooo:))

tamam canım göndereyım de takım kaptanı kim?:)) kılo bıldırımını özeldenmı yapıcam...
normalde bildirimi buraya yazıyosun ilk listeye gireceğin için takım kaptanına özelden msj yaz seni atlamasın demek istemiştim.takım kaptanımız winstersun

öyle şey mi olur canım sen dua et zaten müminin mümine yaptığı dua en makbul duaymış Allah razı olsun.
sabır etmekten başka çaremiz yok

bende öyle düşünüyorum artık demekki varmış zamanı tevekkül etmekten başka çaremiz yok canım

inşallah olur sen istedikten sonra temmuza daha var 80 olursun

haklısın canım bende aynı fikirdeyim sıkı bi programa girsek çok iyi olcak ben yozgattayken verdiğim 6 kilo ile kaldım buraya geldi geleli saydırıyrm bi silknip kendimize gelsek çoooook iyi olcak

canım samimi söylüyorum az önce tam ezan okunurken dua ettim size Rabbim gönlünüzdekini en kısa zamanda hayırlı eyleyerek versin bu aralar maneviyatım çok zayıf o yüzden ama haklısın en makbul dua bişrbirimize yaptığımız duaymış

kızlar yoğurt detoksunu duyan ya da yapan varmı aranızda?reglime bir kaç gün kaldı regl dönemimde yapmayı düşünüyorum faydası olurmu sizce?

ben duymadım nasıl yapılıyo regl döneminde faydası ne oluyomuş

tabi birbirimize ettiğimiz dualar çok makbul.hepimizin duaları kabul olsun.
canım senin problemin nedir tam olarak bilmiyorum ama kilo vermiş olman çok güzel.mutlaka faydası olacaktır.ben 2 sene uğraşıp 2 kez aşılama yaptırıp sonra da kendiliğinden hamile kaldım ama 89 kilo ile.adetlerim düzensizdi.şimdiki aklım olsa azıcık gayret ederdim kilolarımı atmak için.çok kızıyorum o dönemler için kendime.ama ben kendimi şişman görmüyodum ki.eşimle homini gırtlak yiyoduk:))
neyse konuya geleyim kilo vermeye uğraşmanızı takdir ediyorum.sizler daha bilinçli anneler olacaksınız:))
bak dilime öyle geldi hamileler diyecektim anneler dedim.iinşallah önce iremden kaptanımızdan güzel haberler alırız sonra da sizlerden:))

canım çok sağol iyi dileklerin için.
evet kilo hamile kalmak için büyük bir etken bende 2 defa tüp bebek denedim ve 3.deneme için eylülü bekliyorum o zamana kadar en az 70 olursam daha iyi olur diye düşünüyorum.
bizde ki sorun erkek infertiletisi eşim azosperm menide sperm bulunamıyo ama ameliyat oldu çok şükür bolca sperm bulundu biraz zor bir durum bizimkisi ama tüp bebek denemelerim olacak yine elimizde çokca spermler var ve donduruldu Allahım bize bunu nasip etti gerisi de gelecek Allahın izniyle

kilo bildirimi

ilk defa bu listede olacagım bakalım nasıl gıdecek ama acayıp gaza geliyorum heralde ıyı olur...

başlangıç:93

geçen hafta:82.8oo

bu hafta:80.600

giden:2.200

boy:1.69

bu hafta 2 saat yürüyüş hergun 2.5-3 lıtre arası su

Başlangıç: 84
Geçen Hafta: 73.9
Bu hafta: 74.8
Gelen:900
Toplam Giden: 9.2
Hedef: 72
Boy: 167
Beden: 40-42
Spor:120 dk fitness

Dün eksi 300 dun of bu kilolar ya canim moralini bozma hafta bu yeni gelenleri kovalarsin

Rabbim gönlunuzun muradini nasip etsin kizlar kafaya takmayin benim kızım tedavisiz oldu sonrasinda olmadi tedaviye falan gittik bu kilolar zaten onlarin sucu benim değil şimdi bıraktım tamamen hayirlisi olsun

Ocakta 97

Gecen cuma 89.5

Dun 88.5

Hedefim 65

Boyum 164 cm

Spor 3 kucuk bebekle ugrashmak )))))

Karisik bitki cayi iciyorum Suyu sevmem ama bu gunden icmeye basladim))

kzlar bebiş isteyen baya çokmş bzm topkte ben bi aleynayı bi de kaptnmızı blıodm biz de on adır ugrasıyorz başlarda çok da gerıodm kendimi yne aklmdan çıkmıo ama şu klo vermek spor beni kendme getrdi beklicz ve zamanı gelnce olcak o zaman da tez mi tez bi zamanda gelsn hepmiz için inşşş once kaptnmz sonra biz de arkasnda teker teker dökülelim inşşşşşş

Son düzenleme:

düsüncelerimi dile getirmissin .ortak bir diyet planimi yapsak napsak böyle olmuyacak .gitmiyor bu kilolar .ben nasil kosturuyo bir bilsen .gene de arti da yim .

selam kızlar hoşgeldiniz hepinizzzzz

ben evime döndüm özlemişim walllaaaa

geçen sferki tüp bebekte 9. gün test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı bu sabah 9. gün dye yne yaptım çıkmasını dledm ama çıkmadı moralm biraz düştü tabi elmde olmadan keşke yapmasaydım şu 3 gün günü de umut dolu geçrseydim diyorum nyse napalım sonuçtan kaçamayızzzz

bildirimleri aldım akşam tekrar alır sabah yayınlarım atrtık öpüyorum szi

kaptanm daha erken yaa hem hiç belli olmuo ki bu testler hiç bozma moralini inşş kanda poztf sonuç alcaksn en saglamı kan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…