ben geeeeeeeeeeeldiiiiiiiiiiim
çekirdek niye 2 avuç.insan başlayınca duramıyor değil mi.en iyisi mi hiç başlamamak:))baklavanın da kalorisi malum.bu regl dönemi bütün dengemizi alt üst ediyor.migren benim de sorunum.neyse artık toparlarsın yavaş yavaş.günaydın kızlar yaklaşık iki hafta olacak menü yazmadım çünkü çok kaçırmıştım. regli döneminden on gün önce bir açılıyor iştahım sormayın yani.. bu gün oldum çok şükür iki gündür de migren ağrısı busefer... herseferinde bu sefer kararlıyım diyorum bir bakıyorum önüme tatlı şeyler gelince dayanamıyorum sabahki baklava dilimi gibi
dünki menüm
sabah lahana çorbası bir tane yeşil elma
öğlenden sonra bir domates bir salatalık lahana çorbası
akşam bir tane dolma, iki avuç çekirdek çitledim, bir tabak çilek
ilk defa bukadar az yedim lahana çorbası iştahımı kesti galiba
sonunda oldu nerdesin izindemisin yoksa göremiyorum seni
kilolarına dikkat etmekle en iyisini yapıyosun aslında.yesinler de hareketli de olsunlar ki yaksınlar tabi.şimdiden yağlanmasın vücutları.geçen yazmışsın gerçi oğlunun kilosu fazlaydı.aman kötü örnek olmasın kızlara:))canim bahar yorgunlugu olsa gerek...aksini hareketlenmen lazim.cok iyi bilirim o halleri:)))
canim benimkiler bu gidisle gelisme cagi degil genisleme cagi yasayacaklar...oglan gelmeden önce böyle degillerdi..doyana kadar yiyip kalkiyorlardi..oglan geldi cocuklara bir aclik hali geldi..oglan cok istahli..bir paket ekmek yiyor banamisin demiyor..o gelince ac kalacagfiz hissimi uyandi cocuklarda nedir:))) bende bol bol yapip veriyorum...büyük kiz kilo almaya basladi diye aylik otobüs biletini iptal ettim..bundan sonra okula bisikletle gidip gelecek.oglaninkinide.. yemelerine engel olamiyorum..bari yakmalarina katkim olsun:))))))esasindada biz sülalecek istahli bir sülaleyiz..icimizde bir kisi yokki istahsiz olsun..e öyle bir ailenin icindede cocuklarda haliyle istahli oluyor...birtek benim son numara istahsiz zayif celimsiz cikti..oda büyüdükce degisir insallah aslinda hergün dönercide degilim.haftada bir gün gidip orada yiyoruz..degisiklik olsun diye.ama bazen döner kapanma saatine bitmiyor..kalan döner ertesi güne takilamayacagi icin alip eve buzluga atiyoruz..böyle ne pisireyim bunalimina düsünce yada tembellik tuttugunda cikarip tostta firinda yada tavada kavuruyoruz yaninada pilav ...oluyor sana bir menü:))
canim ya niye yuh cekmissinki menüne..miktarlar dogruysa öyle bir abarti yok bence..catalin ucuyla bir lokma pastadan birsey olmaz..ama catalin tamamina bir dilim sigdirabiliyorsan o zaman durum vahim
gelmiş ve gitmişsinnnnnnnnnnnnnnnn:))ben geeeeeeeeeeeldiiiiiiiiiiim
aburcuburu kesebilmek çok önemli.ben gün içinde bisküvi gofret yemeden duramayan bi insandım.süreki atıştırıp sürekli acıkıyordum ama nasıl acıkma midem kazınıyor eziliyor.şimdi bu derece açlık ve iç kıyılması hissetmiyorum.çok açsam dün akşamki gibi yemek miktarını artıyorum.en azından aburcubura dadanmaktan iyidir diye kendimi teselli ediyorum.tabi herzaman değil.açlığa çok dayanamadığımda.merhaba arkadaşlar kaç gündür menulerimi yazamıyordum misafirlerim vardı.
haliyle kaçırdığım kendimi frenlediğim oldu ama kendimi bayağı engelledim yeme konusunda özellikle de abur cubur konusunda frenledim..
yarın bakalım ne kadar kiloda sizlere merhaba diye eğim..
umuts76
nesfiti hergün tüketiyosun sanırım.nasıl tok tutuyor mu canım.ara öğünler yok bu arada.
ewt canım her gun bır kase tüketıyorum bunu çalıştıgım için genellıkle sabahları tüketiyorum hafta sonları ise öğleyın yada akşam tüketiyorum duruma göre.Ara öğünleri bu aralar atlıyorum çunku pek canım istemıyor ee çokta acıkmıyorum o yuzden gerek yok dıye düşündüm bır de çok vaktım olmuyor çalışırken zaten haftasonları da bazen meyve falan tüketıyorum aralarda...
bugunku menum: sabah bır kase nesfıt
öğleyın 1 tane çikolatalı gofret
akşam yarım porsıyon türlü yemegı bıraz yogurt ve bır dılım ekmek yemeyı düşünüyorum bakalım falalıklar olursa eklerım:)
öğle neden bi gofretle geçiştirdin.ben de hesap sorma günümdeyim bugün kendi yaptıklarıma bakmadan:))
neyse canım birbirimizi uyarmak boynumuzun borcu diyerek soruyorum.tercih etme seçeneğimiz varsa elimizden geldiği kadar öğünleri sağlıklı yiyeceklerden oluşturmalıyız:))
haksızlık tabi ama bu tartılar bize acımıyor:))yarına biraz daha gider sen motivasyonunu bozma.ben tüm hafta dikkat edip kaçamak yapmayıp + da çıktığım haftaları biliyorum.+ da olmamak bile bazen iyi:))kizlar naber..yarim saat vaktim var.kizi yatirdim corbayi ocaga koydum..evi yalandan toplayip leptopu actim..yarim saat sonra corba pismis olur.carsiya gitmem gerek...yürüyerrek gideyim diyorum ama yagmur baslacayak bigi.bu hafta gözümüzü acamadik yagmurdan
kizlar ya ben tüm hafta dikkat ettim.spor yaptim.en azindan 1 lt suyumu ictim..ama sadece 300 gr gitmis..haksizlik degilmi bu yaaaaaben en azindan 1 kilo gitmistir diye hayal ediyordum..hatta yarim 1300 1400 yazarim diyordum yaslaniyormuyum nedir?o kadar cabaya 300 gr gitmis cabalamasam noolurdu acaba
ewt haklısın ama kaç gundur cnm çekıyordu en son kendımı yerken buldum:))) onu yıyıncede başka şeyler ymk istemedım...ama doyurduda sanki yada psikolojık olarak doyurdu:)))
bu hafta maleseff böyle oldu..ama dedigin gibi motivasyonu bozmuyorum aksama firsatini bulursam yürüyecegim.bulamasamda su bisiklet kabusuna baslayacagim..caresi yok..ablam 67 olmus ya..gecen sene ayni kilodaydik..gecen hafta 69 du bu hafta 67...enginar kaynatip suyunu icmis..cok faydasi var dene diyor bana...bir topige sorayim bakayim fikri olan varmihaksızlık tabi ama bu tartılar bize acımıyor:))yarına biraz daha gider sen motivasyonunu bozma.ben tüm hafta dikkat edip kaçamak yapmayıp + da çıktığım haftaları biliyorum.+ da olmamak bile bazen iyi:))
mecburen doydum diyosun:))
dünkü menüm
sabah 2 dilim k.ekmeği
1 dilim b.peynir 4 zeytin 1 domates
ara yok
öğlen 1 kase çorba
1 kase yoğurt
ara 1 muz
akşam 1 zeytinyağlı enginar
yarım tabak tavuk sote
1 saat yürüyüş
2 lt su
bu hafta regli haftam hatta bugün oldum ne hikmetse tartı eksileri bugün gösterdi çok şaşırdım galiba yürüyüşün faydası oluyor
selam kızlarrr,yarın tartı günü hakkaten ne çabuk geçti bu hafta,tartıda pek geçen bişey yok amaaaa...şöyle sola doğru akıp gitse rakamlar da çıtır kızlar topiği olsa topiğimiz ne olur sanki:))neysee bu gün kü menümmmm;
sabah:2 dilim ekmek,haşlanmış yumurta,biraz labne,domates,yeşil biber,şekersiz çay
ara:1 elma
öğle;4 yk etli nohut,domates,salatalık
ara yok
akşam:fırında 2 tavuk baget,1 bardak ayran,2 dilim ekmek
ara:badem-leblebi gönderirim heralde fabrikaya:)))
şimdi dikkatimi çekti kilolarımız aynıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?