- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
aaa evet gramına kadar aynıyız:)) bu hafta nasıldı senin gittimi epey?bende az giden,bir de boyun kaç senin canım o da aynı olurmuş:)))
az önce yazdım cevabı ama gelmedi sanırım.
benim bu hafta 500 gr gitmiş aslında regli oldum bugün bu hafta kilo vermemeyi göze almıştım sürpriz oldu gerçi hergün yürüdüm onun etkisi olabilir.
boyum 1,67 senin boyun kaç canım
benim boyum 1,63 canım(
Merhaba kizlarr.Ben de araniza katilmak istiyorum.2010 yilinda ikiz bebek 2011 yilinda tek bebek dogurdum.Kilom 97 den 88.5 kiloya indi.Shimdi sizinle beraber zayiflamak istiyorum.Malasef benim yuruyus yapmaya ve ya spor yapmaya zamanim kesinlikle yok .3 bebekle ugrasiyorum.Karnim kaldi dogumdan sonra pilastikmi yaptirayim acaba .Fazlalarimi verdikten sonra belki onu da yaptiririm.
Kizlar bi de ben su icemiyorum.Yani su icmeyi sevmiyorum.Bir de kac gunde bir tartiliyorsunuz
hoşgeldin canım burda olduğun müddetçe kilolarını verirsin hafta birgün cuma günleri tartılıyoruz ve bir listemiz var 2 hafta boyunca düzenli günlük menülerini yarsan listeye de giriyorsun hergün menülerini paylaş yanlış bişeyler varsa arkadaşlar yorum yapar suyu elinden geldiğince içmeye çalış yavaş yavaş alışmaya çalış çünkü su olmayınca kilo vermek gerçekten zorlaşıyor küçük 500ml şişelerden al yudum yudum iç günlük 2 lt yakın içmelisin kolay gelsin
Merhaba kizlarr.Ben de araniza katilmak istiyorum.2010 yilinda ikiz bebek 2011 yilinda tek bebek dogurdum.Kilom 97 den 88.5 kiloya indi.Shimdi sizinle beraber zayiflamak istiyorum.Malasef benim yuruyus yapmaya ve ya spor yapmaya zamanim kesinlikle yok .3 bebekle ugrasiyorum.Karnim kaldi dogumdan sonra pilastikmi yaptirayim acaba .Fazlalarimi verdikten sonra belki onu da yaptiririm.
Kizlar bi de ben su icemiyorum.Yani su icmeyi sevmiyorum.Bir de kac gunde bir tartiliyorsunuz
merhaba canım ben seni tüp bebek topiğinden hatırlıyorum yanılmıyorsam ama ikiz+tek diyince yanılıyormuyum acaba diye düşündüm doğrusu 3 numarada tüp bebekmi doğal mı oldu?bu arada bende ikiz annesiyim,oğullarım 2009 doğumlu,ikiz doğum varolan kilolarıma yenileri ekledi ve snin gibi bende burdayım.burada motivasyon süper.hergün menülerini paylaş,paylaşılan menülerden nasıl bir ayarda gidiceğini anlarsın zaten.birde cuma tartı günümüz(ben hergün 10 kere tartılıyorum hoş)Su çok önemli canım suyu mutlaka hayatına sokmalısın ama....kolaylıklar diliyorum...
Evet canim tup bebek bolumunde vardim.2010 yilinda tup bebekle ikizlerime kavustum.ardindan dogal yolla bir kkizim daha geldii )).Tesekkur ederim canim.Insallah kisa zamanda kurtuluruz fazlalrimizdan.Bu arada ben ameliyat oldum safra kesemi aldirdim.Safra kesesi tasi vardi da
ben bu gruba katılalı 2 hafta oluyor bende kılo bıldırımınde bulunacak mıyım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?