80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb arkadslar gecen csb gunu elimi kestim tendomlarim koptu ameliiyat oldum 89,9 kilodan 2,5haftada 86.2ye dusmuskn okadar yuruyus ve diyet bosa gitti yine almisim elim dolayisyla spor yapamiyorm ne yapsam fikirlerinize ihtiyacm var ne yapmaliyim yine yagsz yapuorum ama istahim artti gun boyu evde olmaktan

aaa evet gramına kadar aynıyız:)) bu hafta nasıldı senin gittimi epey?bende az giden,bir de boyun kaç senin canım o da aynı olurmuş:)))

az önce yazdım cevabı ama gelmedi sanırım.

benim bu hafta 500 gr gitmiş aslında regli oldum bugün bu hafta kilo vermemeyi göze almıştım sürpriz oldu gerçi hergün yürüdüm onun etkisi olabilir.
boyum 1,67 senin boyun kaç canım

Merhaba kizlarr.Ben de araniza katilmak istiyorum.2010 yilinda ikiz bebek 2011 yilinda tek bebek dogurdum.Kilom 97 den 88.5 kiloya indi.Shimdi sizinle beraber zayiflamak istiyorum.Malasef benim yuruyus yapmaya ve ya spor yapmaya zamanim kesinlikle yok .3 bebekle ugrasiyorum.Karnim kaldi dogumdan sonra pilastikmi yaptirayim acaba .Fazlalarimi verdikten sonra belki onu da yaptiririm.
Kizlar bi de ben su icemiyorum.Yani su icmeyi sevmiyorum.Bir de kac gunde bir tartiliyorsunuz

hoşgeldin canım burda olduğun müddetçe kilolarını verirsin hafta birgün cuma günleri tartılıyoruz ve bir listemiz var 2 hafta boyunca düzenli günlük menülerini yarsan listeye de giriyorsun hergün menülerini paylaş yanlış bişeyler varsa arkadaşlar yorum yapar suyu elinden geldiğince içmeye çalış yavaş yavaş alışmaya çalış çünkü su olmayınca kilo vermek gerçekten zorlaşıyor küçük 500ml şişelerden al yudum yudum iç günlük 2 lt yakın içmelisin kolay gelsin

Slm kizlar bugun çok yoruldum hemencik yatacam

Bugunku menum
Sabah 1 dilim ekmek salatalik domates peynir acik cay
Ara 1 elma
Öğlen 1 kase çorba yarim pogaca
Ara activia
Aksam 4 çatal makarna patlican yemeği yogurt
Ara türk kahvesi

3 litre su temizlik yaptım onu spora saydim zaten çok yoruldum belki mekik cekerim yatmadan hadi size iyi aksamlar

Tesekkur ederim canim.ben menulere bakiyorum da.ben hic ekmek yemiyorum ki.Patate,hamur isi, ekmek,yagli, ekmek tatli yemiyorum.Yani yediyim yogurt,suzme yogurt,meyve- greyfrut,elma.kivi,nar ,sonra salatalik domates arada balik eti,tavuk, yiyorum

merhaba canım ben seni tüp bebek topiğinden hatırlıyorum yanılmıyorsam ama ikiz+tek diyince yanılıyormuyum acaba diye düşündüm doğrusu 3 numarada tüp bebekmi doğal mı oldu?bu arada bende ikiz annesiyim,oğullarım 2009 doğumlu,ikiz doğum varolan kilolarıma yenileri ekledi ve snin gibi bende burdayım.burada motivasyon süper.hergün menülerini paylaş,paylaşılan menülerden nasıl bir ayarda gidiceğini anlarsın zaten.birde cuma tartı günümüz(ben hergün 10 kere tartılıyorum hoş)Su çok önemli canım suyu mutlaka hayatına sokmalısın ama....kolaylıklar diliyorum...

Evet canim tup bebek bolumunde vardim.2010 yilinda tup bebekle ikizlerime kavustum.ardindan dogal yolla bir kkizim daha geldii )).Tesekkur ederim canim.Insallah kisa zamanda kurtuluruz fazlalrimizdan.Bu arada ben ameliyat oldum safra kesemi aldirdim.Safra kesesi tasi vardi da

kizlar ben kac gundur buraya yazamiyorum islerim okadar cok ki diyetimde gume gitti bugum adetde oldum yarin bakalim artidami cikicam

irem seni merek ediyorum test gunun ne zamndi

geçmiş olsun canım,3 çocuk zor olsa gerek heleki ikizlerden sonra bu kadar az yaş farkıyla,Allah yardımcın olsun valla,şu an kaç kilosun?

alyena merak etmiştim seni umarım sıkıntı yoktur..

menüm:sabah 2 kayısı 2 barda su
kahvaltı:2denge ekmek 2 dilim salam bir dilim peynirden yağsız tost
ara:yarım fincan şkersiz kahve
öğle:bir kase çorba 3 kadın budu köfte
ara:2 bisküvi
akşam:karışık tost ve ayan
ara:elma biraz çekirdek
ara:az donsurma(süt meyve yerine)
bu kadar yedim lsitem eksik...çünkü ekmek grubu çok kaçtı protein eksik..

Kilo bildirimi

Baslangiç 86.9
GEÇEN 80.4
Bu hafta 79.8
Giden 600
Toplam giden 7.1
Hedef 65

2.5 litre su 3 gun 3 mil leslie 100 mekik bu hafta spora ragmen az verdim bugün diyetisyene gittim glisemik diyet verdi bakalim 15 günde ne kadar verecem drum dediki 2 kilo daha verince obezlik bitiyor vermeliyimmmmmm 1 öğun kacamak hakkim varmis birde kizlar diyete baslayali kaybettigim kaslari tamamlamisim yani sarkik olmak yokkkkk diyetisyenden dönerken kizimin sinif arkadasinin annesini gördüm ayy ne kadar zayiflamissin dedi cok mutlu oldum ay ne yazdim size bol sporlu gunler canlarimmmmm

kilo bildirimi

başlangıç 85 kg
geçen hafta 78,6 kg
bu hafta 78,1 kg
giden 500 gr
toplam giden 6,9 kg
beden 42-44
hedef 65 kg
spor 180 dk yürüyüş

bu hafta regli haftam yinede kg gitmiş

Son düzenleme:
kilo bildirimim tartı yüzüme güldü çok şükür bu hafta özelliklede bugün :)

başlangıç 86,4 kg
geçen hafta 78,6 kg
bu hafta 77,6 kg
giden 1000 gr
hedef 65 kg
spor 60 dk yürüyüş,60 dk eliptik bisiklet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…