maşşşalllah Allah nazarlardan korusun onları benm bu 5. denememdi canım antalyada mete ışıkoğlu yaptı 4.5. y 4. de tutumuştu ama 2.5 aylıkkken kaybettm
kızlar ben çok ağlayınca kan test vermeye gttk inanın 4 yada 5 filan çıksa hç kasmayacaktım kendimi.. ki öncekine göre bugün 60 filan çıkması lazımdı elme kocaman bi 0.1 verdlerrr((((((((((((((
ah iremcim bu mesajını görünce gözlerim doldu.ne diyeyim üzülme desek te üzüleceksin.Rabbim büyüktür.vardır beklemenizin bir sebebi canım benim.
maşşşalllah Allah nazarlardan korusun onları benm bu 5. denememdi canım antalyada mete ışıkoğlu yaptı 4.5. y 4. de tutumuştu ama 2.5 aylıkkken kaybettm
kızlar ben çok ağlayınca kan test vermeye gttk inanın 4 yada 5 filan çıksa hç kasmayacaktım kendimi.. ki öncekine göre bugün 60 filan çıkması lazımdı elme kocaman bi 0.1 verdlerrr((((((((((((((
bu haldeyken bile listeyi yapmış ve koymuşsun bile.sağolasın.keşke birimiz ilgilenseydik bu listeyle.ne bileyim kötü hissettim şimdi.[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] zelisim42[/TD] [TD] 93 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 80.6 [/TD] [TD] 2.2 [/TD] [TD] 12.4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] masivam[/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 78.6 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 8.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 60 dk eliptik 60 dk yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] devran_26[/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 80.4 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 7.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 9mil leslie 300 mekk [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] yeşil034[/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 78.6 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 6.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 180 dk yürüyüşş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] aleyna84[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 17.3 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] umuts76[/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 77.9 [/TD] [TD] 77.9 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 12.6 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 76.1 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 7.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 7-8 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.1 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 6.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] aycaa35[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 88.3 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] +0.7 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] +0.9 [/TD] [TD] 9.2 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 120 dk fitness [/TD] [/TR]
[/table]
sorma canim ya..hergün tartiliyorum.her sabah 200-300 gr fazla cikiyor.deli olucam.ac karna 77 oldum bu sabah..bir anarmallik var ama ne...dün o kadar dikkat ettim yürüdüm..ama israrla hergün 200 gr arti cikiyor..tarti yanlismi yoksa dedim es dosst nerde tarti buldumsa tartildim sonuc aynitam bildirim günü böyle acayiplikler olmasa şaşarım:))ben dün yazmıştım ya aynen senin gibi güzel bir hafta geçirip te + da çıktım diye.aynısı başına gelmiş.
ama bence ya tuvalete çıkamamışsındır affına sığınarak yazıyorum:)) ya da su tutacak bişeyler yemişsindir tuzlu.o gelenler yarın sabaha gitmiş olurlar eminim:))
enginar çayına baktım 5-10 dk.kaynatıp 5-10 dk dinlerndirin öyle ılık için yazıyo bi yerde.
ablan da böyle mi yapıyor acaba.sorabilirsen sor da biz de yapalım ya.yerimizde saya saya kök saldık.nisan bitti ben daha 77-78 im.75 bile olamadım daha.
yeni gelenleri engelleyebilsem eksidende gectim arti olmasam bari..sözde ben bu ayi 74 le kapatacaktik....üstünede kilo aldim...Dün eksi 300 dun of bu kilolar ya canim moralini bozma hafta bu yeni gelenleri kovalarsin
selam kızlar hoşgeldiniz hepinizzzzz
ben evime döndüm özlemişim walllaaaa
geçen sferki tüp bebekte 9. gün test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı bu sabah 9. gün dye yne yaptım çıkmasını dledm ama çıkmadı moralm biraz düştü tabi elmde olmadan keşke yapmasaydım şu 3 gün günü de umut dolu geçrseydim diyorum nyse napalım sonuçtan kaçamayızzzz
bildirimleri aldım akşam tekrar alır sabah yayınlarım atrtık öpüyorum szi
sözün bittigi yer malesef..simdi sana ne desek bos...dur daha erken diyecegim bos umut vermekte sonraki hayalkirikligina bir hazirliktir.üzülme diyecegim...hicbir tesellisi yok....durumu kabul etmekten baska caremiz yok be irremcim..o kadar icten hissediyorumki hayalkirikliklarini...heraksam hap iciyorum bebek olmasin diye.e heraksam ictigim hapta hep sen ve senin gibi bebek hasretiyle yananlari düsünüp dua ediyorum..allahim insallah sizinde muradinizi verir ne diiim..dedim ya sözün bittigi an iste
ellerine saglik canim..bu kadar SIKINTININ icinde birde bunla ugrasmissin..[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] zelisim42[/TD] [TD] 93 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 80.6 [/TD] [TD] 2.2 [/TD] [TD] 12.4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] masivam[/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 78.6 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 8.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 60 dk eliptik 60 dk yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] devran_26[/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 80.4 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 7.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 9mil leslie 300 mekk [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] yeşil034[/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 78.6 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 6.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 180 dk yürüyüşş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] aleyna84[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 17.3 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] umuts76[/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 77.9 [/TD] [TD] 77.9 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 12.6 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 76.1 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 7.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 7-8 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.1 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 6.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] aycaa35[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 88.3 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] +0.7 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] +0.9 [/TD] [TD] 9.2 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 120 dk fitness [/TD] [/TR]
[/table]
irem hep aklımdasın ne yaptın drunu falan aradın mı??
ahh cnm kaptanmım yaane diyeyim sözün bittiği yer seni oyle ii anlıorm ki Allah sabır versin ...Allah çok büyükkkkk bir şey nasip olcak gelcek bebişlerimiz buna inanıormm o zaman gelsnn artık inşşşşşşşşşşşşşş
üzülme demek anlamsız biliyorum,üzülmemek elde değil iremcim ama imtihan nazarıyla bakmak lazım,rabbm sabrınızı deniyor inş.dolduracak hayırlı zamanda kucağınızı,dualarımdasın inş.
seni kadar iyi anlıyorumki o sıfırı görmek çok zor ama kendini toparla canım çok üzülme
adaşım iremcim...
aramak istedim çekindim...ne kadar söylesek ne kadar teselli etsek bütün cümleler söylendi bütün teselliler söylenmiş gibi hissedeceğini biliyorum...yanında olduğunu 1000 kez söylemek yerine keşke elimizden bir kere bir şey gelse canım...kendine dikkat et ne olur...
ah iremcim bu mesajını görünce gözlerim doldu.ne diyeyim üzülme desek te üzüleceksin.Rabbim büyüktür.vardır beklemenizin bir sebebi canım benim.
acaba çok acele etmiş olamazmısınız.ne bileyim kandaki hormon seviyesinin artışını görebilmek için belki biraz daha geçmesi lazımdır.dr.unuzla konuşmuşsunuzdur gerçi(
ya gerçekten çok üzüldüm sen ve eşin işin.ama canım bu da bir imtihan.hepimizin imtihanı farklı bu fani dünyada.sabrınızın mükafatını almanızı dilerim bundan sonra.
bu haldeyken bile listeyi yapmış ve koymuşsun bile.sağolasın.keşke birimiz ilgilenseydik bu listeyle.ne bileyim kötü hissettim şimdi.
sorumluluk sahibi bir insansın.teşekkürler:))
hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar olmadı iştesorma canim ya..hergün tartiliyorum.her sabah 200-300 gr fazla cikiyor.deli olucam.ac karna 77 oldum bu sabah..bir anarmallik var ama ne...dün o kadar dikkat ettim yürüdüm..ama israrla hergün 200 gr arti cikiyor..tarti yanlismi yoksa dedim es dosst nerde tarti buldumsa tartildim sonuc ayni((
yeni gelenleri engelleyebilsem eksidende gectim arti olmasam bari..sözde ben bu ayi 74 le kapatacaktik....üstünede kilo aldim...
sözün bittigi yer malesef..simdi sana ne desek bos...dur daha erken diyecegim bos umut vermekte sonraki hayalkirikligina bir hazirliktir.üzülme diyecegim...hicbir tesellisi yok....durumu kabul etmekten baska caremiz yok be irremcim..o kadar icten hissediyorumki hayalkirikliklarini...heraksam hap iciyorum bebek olmasin diye.e heraksam ictigim hapta hep sen ve senin gibi bebek hasretiyle yananlari düsünüp dua ediyorum..allahim insallah sizinde muradinizi verir ne diiim..dedim ya sözün bittigi an iste(((((((
ellerine saglik canim..bu kadar SIKINTININ icinde birde bunla ugrasmissin..
hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar olmadı işte2 gündür ağlak modda geziyorum niye bu sfer toparlanamadım anlayabilmiş değilim tabiii adet olmanın da etkisi var biiyosunuz iice duygusallaşıyor insan... hep zamanı vardır bende bi gün anne olucam o mis kokulu bebeğim benim kollarımın arasında olacak biri bana dışarıdan anne diye seslenecek diye düşünüyorum ama artık umutlarım maddi manevi herşeyim tükeniyor gücüm kalmıyor sıkıldım da aslında artık yıllardr doğru düzgün tatile bile gitmedim üstüme düzgün bişeyler almadım eşşşek gibi çalıştım ama elimde kalan bişey yok eşimle daha güzel şeyler yaşabilirdik belkide ama hep inatettim o da hep bana destek oldu hep yıkımları gördü hep kendi üzüntüsünü gizledi üzüyorum onu da biliyorum benim için sen önemlisin çocuk olmasın umrumda değil diyor ama ben annelik içgüdülerime sahip çıkamyırom malesefffff
kafanızı kaç gündür meşgul ettim kusura bakmayın öpüyorum sizi...
hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar olmadı işte2 gündür ağlak modda geziyorum niye bu sfer toparlanamadım anlayabilmiş değilim tabiii adet olmanın da etkisi var biiyosunuz iice duygusallaşıyor insan... hep zamanı vardır bende bi gün anne olucam o mis kokulu bebeğim benim kollarımın arasında olacak biri bana dışarıdan anne diye seslenecek diye düşünüyorum ama artık umutlarım maddi manevi herşeyim tükeniyor gücüm kalmıyor sıkıldım da aslında artık yıllardr doğru düzgün tatile bile gitmedim üstüme düzgün bişeyler almadım eşşşek gibi çalıştım ama elimde kalan bişey yok eşimle daha güzel şeyler yaşabilirdik belkide ama hep inatettim o da hep bana destek oldu hep yıkımları gördü hep kendi üzüntüsünü gizledi üzüyorum onu da biliyorum benim için sen önemlisin çocuk olmasın umrumda değil diyor ama ben annelik içgüdülerime sahip çıkamyırom malesefffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?