80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah:2 bardak farklı sıcaklıklarda su
kahvaltı:bir dilim ekmek bir yumurta ve bir dilim peynir ile tarçınlı yeşilş çay
ara:bir tam ceviz
öğle:120 gr ton balığı işle bol yağsız salata
ara:9 tane tam ceviz
akşam:3 tane köfte ve 2 tk z.yağı ile bol salat
gece:1 aktivya
2ltden fazla su bitki çayları

• menüm sabah kahve ,iki dilim ekmek,peynir
  • öglen bir tabak makarna,salata
  • ikindi nane cayi
  • aksam bir tane dilma salata ..meyva cilek ,armut

iyi haftasonları kızlar,bugünkü menüm;

sabah:1/2 kayseri katmeri,1 yumurta,domates,salatalık,az çökelek,şekersiz çay
ara:yok
öğle:1 tabak tavuk yahni(bulgurlu-tavuklu çorba),6 yk yoğurt,3 tane yaprak sarma,yarım dilim ekmek
akşam;1 dilim ekmek,bir kaç lokma pişmiş yumurta,biraz labne
ara:1 elma

seni kadar iyi anlıyorumki o sıfırı görmek çok zor ama kendini toparla canım çok üzülme

bugünkü menüm
sabah 1 simit yumurta peynir salatalık açık çay
ara 1 elma yarım bardak süt
ara 3 çatal sakızlı muhallebi
akşam bir küçük kase nohut yemegi 2 kaşık pilav salata
ara çilek ve badem

2 litre su 3 mil leslie

ah iremcim bu mesajını görünce gözlerim doldu.ne diyeyim üzülme desek te üzüleceksin.Rabbim büyüktür.vardır beklemenizin bir sebebi canım benim.
acaba çok acele etmiş olamazmısınız.ne bileyim kandaki hormon seviyesinin artışını görebilmek için belki biraz daha geçmesi lazımdır.dr.unuzla konuşmuşsunuzdur gerçi(
ya gerçekten çok üzüldüm sen ve eşin işin.ama canım bu da bir imtihan.hepimizin imtihanı farklı bu fani dünyada.sabrınızın mükafatını almanızı dilerim bundan sonra.

bu haldeyken bile listeyi yapmış ve koymuşsun bile.sağolasın.keşke birimiz ilgilenseydik bu listeyle.ne bileyim kötü hissettim şimdi.
sorumluluk sahibi bir insansın.teşekkürler:))

adaşım iremcim...
aramak istedim çekindim...ne kadar söylesek ne kadar teselli etsek bütün cümleler söylendi bütün teselliler söylenmiş gibi hissedeceğini biliyorum...yanında olduğunu 1000 kez söylemek yerine keşke elimizden bir kere bir şey gelse canım...kendine dikkat et ne olur...

sorma canim ya..hergün tartiliyorum.her sabah 200-300 gr fazla cikiyor.deli olucam.ac karna 77 oldum bu sabah..bir anarmallik var ama ne...dün o kadar dikkat ettim yürüdüm..ama israrla hergün 200 gr arti cikiyor..tarti yanlismi yoksa dedim es dosst nerde tarti buldumsa tartildim sonuc ayni((
Dün eksi 300 dun of bu kilolar ya canim moralini bozma hafta bu yeni gelenleri kovalarsin
yeni gelenleri engelleyebilsem eksidende gectim arti olmasam bari..sözde ben bu ayi 74 le kapatacaktik....üstünede kilo aldim...

sözün bittigi yer malesef..simdi sana ne desek bos...dur daha erken diyecegim bos umut vermekte sonraki hayalkirikligina bir hazirliktir.üzülme diyecegim...hicbir tesellisi yok....durumu kabul etmekten baska caremiz yok be irremcim..o kadar icten hissediyorumki hayalkirikliklarini...heraksam hap iciyorum bebek olmasin diye.e heraksam ictigim hapta hep sen ve senin gibi bebek hasretiyle yananlari düsünüp dua ediyorum..allahim insallah sizinde muradinizi verir ne diiim..dedim ya sözün bittigi an iste(((((((
ellerine saglik canim..bu kadar SIKINTININ icinde birde bunla ugrasmissin..

irem hep aklımdasın ne yaptın drunu falan aradın mı??

üzülme demek anlamsız biliyorum,üzülmemek elde değil iremcim ama imtihan nazarıyla bakmak lazım,rabbm sabrınızı deniyor inş.dolduracak hayırlı zamanda kucağınızı,dualarımdasın inş.

seni kadar iyi anlıyorumki o sıfırı görmek çok zor ama kendini toparla canım çok üzülme

hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar olmadı işte 2 gündür ağlak modda geziyorum niye bu sfer toparlanamadım anlayabilmiş değilim tabiii adet olmanın da etkisi var biiyosunuz iice duygusallaşıyor insan... hep zamanı vardır bende bi gün anne olucam o mis kokulu bebeğim benim kollarımın arasında olacak biri bana dışarıdan anne diye seslenecek diye düşünüyorum ama artık umutlarım maddi manevi herşeyim tükeniyor gücüm kalmıyor sıkıldım da aslında artık yıllardr doğru düzgün tatile bile gitmedim üstüme düzgün bişeyler almadım eşşşek gibi çalıştım ama elimde kalan bişey yok eşimle daha güzel şeyler yaşabilirdik belkide ama hep inatettim o da hep bana destek oldu hep yıkımları gördü hep kendi üzüntüsünü gizledi üzüyorum onu da biliyorum benim için sen önemlisin çocuk olmasın umrumda değil diyor ama ben annelik içgüdülerime sahip çıkamyırom malesefffff

kafanızı kaç gündür meşgul ettim kusura bakmayın öpüyorum sizi...

canım yaşadıklarını o kadar içten anlatmışsın ki Rabbim sana inşallah bu mutluluğu yaşatacak ama zamanı var demekki sanada olmayan herkese evlat nasip etsin Rabbim.

Rabbım o kadar buyuk ve kullarını kendılerının bıle düşünmediği kadar düşünür ki size en uygun ve güzel bir zamanda verecek ki emın olun ölyle bir zamanı siz bıle planlayamazsınız.Hani derler ya her şeyin vakti zamanı var diye gerçekten öyledir şuan olmuyorsa emin olun vardır bir sebebi belki hayırlı bir evlat olmayacaktır belki bu zaman onun yaşayabilecegi bır zaman değildir belkide pişmanlık getirecegi içindir Rabbimin vermediği...Siz O'na güvenin O'na inanın ve illaki O'na dua edin.Ve umutlarınızı da hiç yitirmeyin çünkü BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKTİĞİNİZ ÇİLE EMİN OLUN SİZİN ŞAFAKTÇİNİZ OLACAK SADECE.

herkese iyi akşamlar kızlar,ben bugün yine ipin ucunu kaçırdım o yüzden menümü paylaşamıcam,birde regl günüm yarın kendimi 100 kilo hissediyorum,sizler nasılsınız kimseler uğramamış yine buraya(

bugunkü menü
sabah:1 yumurta ıkı çatal peynır 3 zeytin domates salatalık
öğle:6 tane kanat ıkı dılım ekmek salata bır bardak fanta
ara:Hesabını yapamadıgım kadar patlamış mısır
(pıknıkte oldugumuz için ve baya bır mısır tukenttıgım için bir şey yemedım)
1.5 lıtre kadar su spor yok

bugünkü menüm

sabah 2 dilim k.ekmek peynir 4 zeytin 1 çay k.bal

ara yok

öğle balık ekmek dışarıdaydık maalesef böyle oldu

akşam 1 dilim kek
bugün cozuttum ama yarına inşallah toparlayacağım

iremcim gerçekten çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş belkide senin için en doğru olan bu Rabbim biliyor eminim bir sebebi var zamanı var elbet birgün kauşursun özlmine ama kendinide eşinide yıpratma siz şuan birbirinzee herkesten fazla lazımsınız dualarımız seninle Rabbim gönlüne göre hiçbir şeye ihtiyaç duymadan kendiliğinden versin inş

iremcim canim topikte ki herkes gibi ben de üzüldüm.belki zamani ve vakti degilmis .insallah zamani gelince sen de annelik duygusunu tadarsin.galiba yeni evlisin.´zamana birak her seyi .
  • menüm üc dilim ekmek.dört dilim kasar peyniri.biraz recel
  • ögle bir tane biber dolmasi ,salata yogurt.
  • aksam meyva üc dört tane kucuk dilim cikolta
  • bir saat yürüyüs

arkadaşlar günaydın
cumartesi menüm
sabah salata, zeytin peynir
öğlen lahana çorbası, meyve
akşamda bir tabak makarna yedim dayanamadım
2 lt su
pazar menüm
sabah mantar, zeytin peynir, 2 dilim ekmek,
4 gibi bir tabak makarna yedim yine sonra ara ara birşeyler atıştırdım
akşam yatarken de bir güzel ekmeğime labne sürdüm yedim((((((((((((
hafta sonu işte((((((

ya birsürü şey yazmıştım gitti( baştan yazayım bari.
gnydn kızlar ben döndüm sonunda. hepinizi çok özledim. artık kaldığım yerden devam edeceğim diyetime. geçmişi okudum. irem senin adına çok üzüldüm. üzüntünü yürekten hissettim. ama şunuda biliyorum her şeyde bir hayır vardır. ben her çöküş anımın sonunda o kadar büyük mutluluklar yaşadım ki o kötü anlarımı hep unuttum ve iyiki öyle olmuş dedim. sen de öle güzel mutluluklar yaşayacaksın ben gönülden inanıyorum. Allah büyüktür cnm.
önce duyumu fırçalayayım. hani sen ben gelene kadar 1 kilo verecektin. bakıyorum da artıdasın. olmadı sözünde durmadın. şimdi kamileye gelelim ben sana güveniyorum ama sen benim güvenimi kırdın hani dikkat edecektin sende artıdasın. olmadıııı ikinizede çok kızdım. kilo verenleri tebrik ediyorum. veremeyenlerede sesleniyorum kızlar farkında mısınız yaz geldi. kilolar hala duruyor. toparlanın silkelenin. şu kaçamakları bırakın artık. yarın toparlanıcam sözlerini beyninize kazımayın. şu an toparlanıcam ve bi daha bozmıcam deyin kendinize. gelelim benim seminer özetime.
amacım kilo almadan dönmekti. seminere çok güzel yazlık bir otelde gerçekleşti. 5 yıldızlıyıd yok yoktu yani. eşimle gittim seminere. ve en kötüsü AÇIK BÜFEEEEEEEEEEEEE!!!! benim için zor anlar başlayacaktı(
benim orda yaptıklarım:
- hergün 10-15 bardk su tükettim.
- yeşiçayımı hergün içtim.
- beyaz ekmek asla yemedim. sadece sabahları 1 dilim kepek ekmeği yedim.
- tatlı ve hamur işinden uzak durdum.(regl dönemimdi ve 2 aydan beri tatlı yemiyordum tatlısızlıktan çatlıcak gibi oldum ama yemedim. diyetime ihanet etmedim)
- ara öğünlerimi yaptım. metabolizmamı durdurmamak adına. form bisküvi veya sütlü kahve(şekersiz) gibi kalorisi az besinlerle.
- hergün 1 saat mutlaka yürüdüm. (eşimle anlaşmıştım ihergün mutlaka yürücez diye gitmeden önce)
- çorba, salata, ızgara gibi besinler tükettim.(ewt et yedim ama bu defa kendimi durdurabildim. 3 parçayı geçmeyecek kadar ızgara yedim öğünlerimde)
- malesef tuz yedim. çünkü bütün yemeklere yapılırken tuz atılmıştı. ama extra bir tuz kullanmadım.

sonuç mu kilo almadan dönsem yeterli dediğim tatilden 900 gr vererk döndümmmmmmmm. yani bu kadar zor şartlarda bile nefsime yenik düşmedim. bunu sizde yapabilirsiniz kızlar sadece istemeniz yeterli. lütfen isteyelim hep birlikte şu kilolardan kurtulalım. yapabiliriz...

irem canim ya icidekileri ne guzel anlatmisin bende o negatif kagidi bana ekim ayinda verdiler o aci tarif edilemez ALLAH yardimcin olsun dogal yollarla en kisa zamnda ALLAH nasip etsin hayrli evlatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…