canim hakkimizda herseyin hayirlisi olsun...insallah allah gönlüne göre verir..insanllah iyi haberlerini aliriz.yüce rabbim su mubarek günün yüzü suyu hürmetine sanada hayirli saglikli bir evlaz nasip eder.
enginarın yaprakları mı kaynatılıyor ki.benim evde var hazır:))ben şimdi internetten bi araştırayım biz de yapalım.ablanın maşallahı var.ne güzel kilo vermiş.
evet aynen canım ya.iştahlarımız kontrol dışına çıkıyor.dediğin gibi özellikle tırtıklama tarzı yediklerimiz diyetleri sabote ediyor.demekki baya bi kalori alıyoruz yani en azından benim öyle olmalı.yoksa yerimde saymazdım:))
geçmiş olsun canım.sürekli evde olmak insanı yemeye itebiliyor.ama bunun arkasına da sığınmamamız lazım.eğer gün içinde dengeli bir menüyü kafanda oturtabilirsen ara öğünlü filan açlık krizine girmez ve aburcubur filan atıştırmazsın.
hoşgeldin canım.maşallah 3 bebekle uğraşmak kolay değil.bebekler sana ev içinde yeterince spor yaptırodur zaten.:))su metobolizma için çok önemli.bitki çayları içmiyosan yeşil çay günde 2 fincan içebilirsin.
canım sizdeki sebebp sebepsiz infertiliteyse bu kadar strese sokma kendini..ben de 2 sene yaşadım bu duyguları.hiç sebep yokken aşırı stres yapmaktan olmadı. Allahım hayırlı zamanda nasip edecektir vardır bir vakti saati.kendini bu konuda biraz daha rahat bırak.sürekli düşünmek te yoruyor.mübarek cuma günü duaların kabul olur inşallah:))
canım aleynaya yazdım gerçi sen de benzer durumdaymışsın.sabır ve tevekkül sahibi olmak.biliyorum kolay değil.üzerinizde çok çeşitli baskılar hissediyorsunuz ama vardır zamanı.hayırlı vakitlerde hayırlı evlatlar nasip etsin sizlere inşallah:))
inşallah canım.kararlı olmak kilo vermekte çok önemli:))
Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda hem yeşil04 hemde sana hemde bütün isteyenlere evlat nasip etsin canım size dua edicem benim gibi bi gafilin duası kabul olursa inş ama Rabbimden bıkmadan usanmadan istemek lazım o vakti zamanı gelince illaki nasip ediyo vermiyosada vardır bir bildiği deyip sabretmek gerekiyo evlat hasreti nedir bilirim inş en kısa zamanda dualarınıza icabet edilir
kızlar evlat hasreti çeken herkese hayırlı evlatlar versin rabbim inş.şu mübarek cuma saatinde canı gönülden diliyorum.ben çok iyi bilirim o duyguyu,rabbim sizlerinde kucağını doldursun inş.
duyum canım senin ki +kilo falan değildir,kesin tuzlu bişeyler yemişsindir sen bir günde o kadar gram alınmıyo bende de oldu böyle vücut su tutunca olduğunu anladım sonradan,o yüzden bayıldığım turşuya bile veda ettim bu diyet dönemimde.yarın düzelir merak etme inş.
Rabbim gönlunuzun muradini nasip etsin kizlar kafaya takmayin benim kızım tedavisiz oldu sonrasinda olmadi tedaviye falan gittik bu kilolar zaten onlarin sucu benim değil şimdi bıraktım tamamen hayirlisi olsun
kzlar bebiş isteyen baya çokmş bzm topkte ben bi aleynayı bi de kaptnmızı blıodm biz de on adır ugrasıyorz başlarda çok da gerıodm kendimi yne aklmdan çıkmıo ama şu klo vermek spor beni kendme getrdi beklicz ve zamanı gelnce olcak o zaman da tez mi tez bi zamanda gelsn hepmiz için inşşş once kaptnmz sonra biz de arkasnda teker teker dökülelim inşşşşşş
canım öncelikle hoşgeldin sonrada bravo sana kararlılığına ben geçen hafta gerçekten çok abartmadım dikkat ettim ama regl olacam bide tam dört gündür tuvalete çıkamyrm içmediğim şey kalmadı bugün sinameki deneyecem inş faydası olur ama bugün tartılduım vermiim o aldıklarımı senin güvenini boşa çıkarmayacağım kararlıyım desteğin için çok teşekkür ederim senin gibi biri bu topiğe şart gerçekten yokluğun çok belliydi hatta sordum nerelerde diye kaçırmışım seminere gitceğini yazdığın yeri heralde ama gerçekten çok çok tebrik ederim seni bu kadar kısa zamanda süper yol almışsın ben kararlıyım bi iki hafta içinde altmışları görecemya birsürü şey yazmıştım gitti( baştan yazayım bari.
gnydn kızlar ben döndüm sonunda. hepinizi çok özledim. artık kaldığım yerden devam edeceğim diyetime. geçmişi okudum. irem senin adına çok üzüldüm. üzüntünü yürekten hissettim. ama şunuda biliyorum her şeyde bir hayır vardır. ben her çöküş anımın sonunda o kadar büyük mutluluklar yaşadım ki o kötü anlarımı hep unuttum ve iyiki öyle olmuş dedim. sen de öle güzel mutluluklar yaşayacaksın ben gönülden inanıyorum. Allah büyüktür cnm.
önce duyumu fırçalayayım. hani sen ben gelene kadar 1 kilo verecektin. bakıyorum da artıdasın. olmadı sözünde durmadın. şimdi kamileye gelelim ben sana güveniyorum ama sen benim güvenimi kırdın hani dikkat edecektin sende artıdasın. olmadıııı ikinizede çok kızdım. kilo verenleri tebrik ediyorum. veremeyenlerede sesleniyorum kızlar farkında mısınız yaz geldi. kilolar hala duruyor. toparlanın silkelenin. şu kaçamakları bırakın artık. yarın toparlanıcam sözlerini beyninize kazımayın. şu an toparlanıcam ve bi daha bozmıcam deyin kendinize. gelelim benim seminer özetime.
amacım kilo almadan dönmekti. seminere çok güzel yazlık bir otelde gerçekleşti. 5 yıldızlıyıd yok yoktu yani. eşimle gittim seminere. ve en kötüsü AÇIK BÜFEEEEEEEEEEEEE!!!! benim için zor anlar başlayacaktı(
benim orda yaptıklarım:
- hergün 10-15 bardk su tükettim.
- yeşiçayımı hergün içtim.
- beyaz ekmek asla yemedim. sadece sabahları 1 dilim kepek ekmeği yedim.
- tatlı ve hamur işinden uzak durdum.(regl dönemimdi ve 2 aydan beri tatlı yemiyordum tatlısızlıktan çatlıcak gibi oldum ama yemedim. diyetime ihanet etmedim)
- ara öğünlerimi yaptım. metabolizmamı durdurmamak adına. form bisküvi veya sütlü kahve(şekersiz) gibi kalorisi az besinlerle.
- hergün 1 saat mutlaka yürüdüm. (eşimle anlaşmıştım ihergün mutlaka yürücez diye gitmeden önce)
- çorba, salata, ızgara gibi besinler tükettim.(ewt et yedim ama bu defa kendimi durdurabildim. 3 parçayı geçmeyecek kadar ızgara yedim öğünlerimde)
- malesef tuz yedim. çünkü bütün yemeklere yapılırken tuz atılmıştı. ama extra bir tuz kullanmadım.
sonuç mu kilo almadan dönsem yeterli dediğim tatilden 900 gr vererk döndümmmmmmmm. yani bu kadar zor şartlarda bile nefsime yenik düşmedim. bunu sizde yapabilirsiniz kızlar sadece istemeniz yeterli. lütfen isteyelim hep birlikte şu kilolardan kurtulalım. yapabiliriz...
sonundaoldu hosgedin yoklugun bellydi ne guzel kilo verip donmusun bende dun esime dedim artik toparlanmam lazim bende ipin ucun kacirdim
süpersin bebekkkkkkkkk valla ben senin gibi tövbe yapamazdımmmmmm tbrk ederimmmmmmm ödülünüde almışsınnnn böyle yaparak maşallahh sanaya birsürü şey yazmıştım gitti( baştan yazayım bari.
gnydn kızlar ben döndüm sonunda. hepinizi çok özledim. artık kaldığım yerden devam edeceğim diyetime. geçmişi okudum. irem senin adına çok üzüldüm. üzüntünü yürekten hissettim. ama şunuda biliyorum her şeyde bir hayır vardır. ben her çöküş anımın sonunda o kadar büyük mutluluklar yaşadım ki o kötü anlarımı hep unuttum ve iyiki öyle olmuş dedim. sen de öle güzel mutluluklar yaşayacaksın ben gönülden inanıyorum. Allah büyüktür cnm.
önce duyumu fırçalayayım. hani sen ben gelene kadar 1 kilo verecektin. bakıyorum da artıdasın. olmadı sözünde durmadın. şimdi kamileye gelelim ben sana güveniyorum ama sen benim güvenimi kırdın hani dikkat edecektin sende artıdasın. olmadıııı ikinizede çok kızdım. kilo verenleri tebrik ediyorum. veremeyenlerede sesleniyorum kızlar farkında mısınız yaz geldi. kilolar hala duruyor. toparlanın silkelenin. şu kaçamakları bırakın artık. yarın toparlanıcam sözlerini beyninize kazımayın. şu an toparlanıcam ve bi daha bozmıcam deyin kendinize. gelelim benim seminer özetime.
amacım kilo almadan dönmekti. seminere çok güzel yazlık bir otelde gerçekleşti. 5 yıldızlıyıd yok yoktu yani. eşimle gittim seminere. ve en kötüsü AÇIK BÜFEEEEEEEEEEEEE!!!! benim için zor anlar başlayacaktı(
benim orda yaptıklarım:
- hergün 10-15 bardk su tükettim.
- yeşiçayımı hergün içtim.
- beyaz ekmek asla yemedim. sadece sabahları 1 dilim kepek ekmeği yedim.
- tatlı ve hamur işinden uzak durdum.(regl dönemimdi ve 2 aydan beri tatlı yemiyordum tatlısızlıktan çatlıcak gibi oldum ama yemedim. diyetime ihanet etmedim)
- ara öğünlerimi yaptım. metabolizmamı durdurmamak adına. form bisküvi veya sütlü kahve(şekersiz) gibi kalorisi az besinlerle.
- hergün 1 saat mutlaka yürüdüm. (eşimle anlaşmıştım ihergün mutlaka yürücez diye gitmeden önce)
- çorba, salata, ızgara gibi besinler tükettim.(ewt et yedim ama bu defa kendimi durdurabildim. 3 parçayı geçmeyecek kadar ızgara yedim öğünlerimde)
- malesef tuz yedim. çünkü bütün yemeklere yapılırken tuz atılmıştı. ama extra bir tuz kullanmadım.
sonuç mu kilo almadan dönsem yeterli dediğim tatilden 900 gr vererk döndümmmmmmmm. yani bu kadar zor şartlarda bile nefsime yenik düşmedim. bunu sizde yapabilirsiniz kızlar sadece istemeniz yeterli. lütfen isteyelim hep birlikte şu kilolardan kurtulalım. yapabiliriz...
ya ben bu tüp bebek olayından hiç anlamıyorummmm şimdiii ne olmuşşşş sonuç nee biri banaaa anlatsın bunu
canım öncelikle hoşgeldin sonrada bravo sana kararlılığına ben geçen hafta gerçekten çok abartmadım dikkat ettim ama regl olacam bide tam dört gündür tuvalete çıkamyrm içmediğim şey kalmadı bugün sinameki deneyecem inş faydası olur ama bugün tartılduım vermiim o aldıklarımı senin güvenini boşa çıkarmayacağım kararlıyım desteğin için çok teşekkür ederim senin gibi biri bu topiğe şart gerçekten yokluğun çok belliydi hatta sordum nerelerde diye kaçırmışım seminere gitceğini yazdığın yeri heralde ama gerçekten çok çok tebrik ederim seni bu kadar kısa zamanda süper yol almışsın ben kararlıyım bi iki hafta içinde altmışları görecem
günaydın şekercim bayadır görüşemiyroz özledim seni diyet nasıl gidiyo ben start verdim geçen haftadan artı çıkmsamfda pes etmyrm devam yola regle veriyrm senin ne menüler nede bildirim var bıraktınmı yoksa bu işi
bu arada sonuç negatif demek ama hayırlısı Allah iremime çok daha güzel mutluluklar yaşatsın en güzelini inş bu günlerini bi gülümsemeyle hatırlayacağı günleri olsun
süpersin bebekkkkkkkkk valla ben senin gibi tövbe yapamazdımmmmmm tbrk ederimmmmmmm ödülünüde almışsınnnn böyle yaparak maşallahh sana
inş canım ya iremimize çok dua edelim oradan gelir hamile kalırmış ne güzel olur demiofffffffffffff yaa yine mi hayal kırıklığııı ama ben söyledimmmm o bebiişşş kendiliğinden olacak boşuna yorulma diyee ya ben hissediyorummmm irem bu yazı bebişiyle geçirecek inşallahhhhhhhh kuzum valla bendeeee çok özledim yaa bugün girerkennn utandım hangi yüzle gireceğim diye amaaa cesaret ettim geldim vallaaa bugün menümü yazacağımmm i
slmm canlarmnm naslsnzzz valla ben pek bi gezdm tozdum kızlar bu aralar bu bana tabii tuzluya patlıo klolar açısındandün soyle meryemana şirince selcuk gezdk geldk turla ipin ucunu kaçrdm ben de ne yazık ki hoş ondan onceki gun de kaçrmştmm neyse bugun toparladm sabahtan şimdi sporuma da gidicem kendme hedef koydum bu hafta 800 gtse ondan sonra da bir bir gtse üç hafta sonra ilk etapta istedgm klodaym yeter artık çok uzatıyorum kaçamaklarla şu işi inş bu üç haftada en azından ilk hedefme ulaşablrm
sonundaoldu arkdasım seni çok çok tebrk ederm valla ben bu ara çok fena bozdum obur bi eşe de sahbm arada ben de ona uyuyorum ama şu var ki hiçbşey bahane olmamalı bak sana açk büfede ble dvm etmşsn zaten dogru olan da bu inşş ben de bundan sonra toparlarm ...
bu ara iki kez yazmadm die hatrlıorm menumu daha fazla da olsa farketmz bugunden itibaren yne yazmaya başlıorm salmak yok artık
teşekkür ederim SueSue. bak ne güzel sporda yapıyorsun az da dikkat etsen çok güzel kilolar verirsin. benim eşimde fena yemiyor yani:)) ama obur diyemem:)) biri yerken zor oluyor ama biz kararlıyız dikkat edelim hep birlikte verelim şu kiloları cnm:)
kızlar nasılsınız=?
kaç gündür bağlantım yoktu giremedim..cuma bildirimi de yapamadım..şimdi yaparım:44:
geçen hafta bol kaçamaklı geçti..hafta sonu da öyle oldu..bugün regl oldum..bu yüzdendi yani..bugünden itibaren toparlandım hemen..sabah yürüyüşümüde yaptım..menümü sonra yazarım..
geçen haftanın kilo bildirimi
başlangıç: 89
geçen hafta: 74.6
bu hafta: 75.2
gelen: 600 gr
hedef: 67
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?