80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sonundaoldu hosgedin yoklugun bellydi ne guzel kilo verip donmusun bende dun esime dedim artik toparlanmam lazim bende ipin ucun kacirdim

Son düzenleme:
canim hakkimizda herseyin hayirlisi olsun...insallah allah gönlüne göre verir..insanllah iyi haberlerini aliriz.yüce rabbim su mubarek günün yüzü suyu hürmetine sanada hayirli saglikli bir evlaz nasip eder.

Rabbim gönlunuzun muradini nasip etsin kizlar kafaya takmayin benim kızım tedavisiz oldu sonrasinda olmadi tedaviye falan gittik bu kilolar zaten onlarin sucu benim değil şimdi bıraktım tamamen hayirlisi olsun

kizlar ccok sagolun hepinizden ALLAH razi olsun guzel dualariniz icin. ALLAHIM INSALLAH dualarinizi kabul eder bize hayrli saglikli evlatlar nasib eder INSALLAH

canım öncelikle hoşgeldin sonrada bravo sana kararlılığına ben geçen hafta gerçekten çok abartmadım dikkat ettim ama regl olacam bide tam dört gündür tuvalete çıkamyrm içmediğim şey kalmadı bugün sinameki deneyecem inş faydası olur ama bugün tartılduım vermiim o aldıklarımı senin güvenini boşa çıkarmayacağım kararlıyım desteğin için çok teşekkür ederim senin gibi biri bu topiğe şart gerçekten yokluğun çok belliydi hatta sordum nerelerde diye kaçırmışım seminere gitceğini yazdığın yeri heralde ama gerçekten çok çok tebrik ederim seni bu kadar kısa zamanda süper yol almışsın ben kararlıyım bi iki hafta içinde altmışları görecem

sonundaoldu hosgedin yoklugun bellydi ne guzel kilo verip donmusun bende dun esime dedim artik toparlanmam lazim bende ipin ucun kacirdim

teşekkür ederim cnm çok saol.. sen çok güzel kilolar verdin bu zamana kadar hedefine ulaşacağına ben eminim. eşine sölemen iyi olmuş. biz buradan birbirimize her zaman desteğiz ama birlikte yaşadığımız insanların desteği de başka güzel oluyor cnm..

süpersin bebekkkkkkkkk valla ben senin gibi tövbe yapamazdımmmmmm tbrk ederimmmmmmm ödülünüde almışsınnnn böyle yaparak maşallahh sana

ya ben bu tüp bebek olayından hiç anlamıyorummmm şimdiii ne olmuşşşş sonuç nee biri banaaa anlatsın bunu

günaydın şekercim bayadır görüşemiyroz özledim seni diyet nasıl gidiyo ben start verdim geçen haftadan artı çıkmsamfda pes etmyrm devam yola regle veriyrm senin ne menüler nede bildirim var bıraktınmı yoksa bu işi
bu arada sonuç negatif demek ama hayırlısı Allah iremime çok daha güzel mutluluklar yaşatsın en güzelini inş bu günlerini bi gülümsemeyle hatırlayacağı günleri olsun

teşekkür ederim cnm hoş bulduk. sizlerinde yokluğu ben de belliydi gerçekten içten söylüyorum. tuvalet sorunu çok kötü bende yaşadım malesef. sanırım doğadanın form çayıydı içtim tavsiye ederim. yemekten 15 dk önce içersen ii olur. bi de akşam iç ki lavaboya çıkman gerekiyor sürekli evde olduğun ana denk gelsin. ewt cnm belirtmiştim seminere gideceğimi sanırım gözünden kaçtı. o zaman bu hafta cuma seni eksilerde görmek isterim kararlı buldum seni:)) inş dilediğimiz kiloya kavuşuruz. artık tombul olmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm:)

offfffffffffff yaa yine mi hayal kırıklığııı ama ben söyledimmmm o bebiişşş kendiliğinden olacak boşuna yorulma diyee ya ben hissediyorummmm irem bu yazı bebişiyle geçirecek inşallahhhhhhhh kuzum valla bendeeee çok özledim yaa bugün girerkennn utandım hangi yüzle gireceğim diye amaaa cesaret ettim geldim vallaaa bugün menümü yazacağımmm i

bu arada menü bildirimine başlayayım. dün biraz tuhaf yedim yollardaydım o yüzden. dünkü menüm:
sabah: yarım paket form kraker
öğlen: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 domates, 1 salatalık, kk peynir
ara: 1 elma
akşam: 1 paket form (şu sunta gibi olandan)
ara: 1 portakal
3lt su, 2 kupa yeşilçay

inş canım ya iremimize çok dua edelim oradan gelir hamile kalırmış ne güzel olur demi

kızlar nasılsınız=?
kaç gündür bağlantım yoktu giremedim..cuma bildirimi de yapamadım..şimdi yaparım:44:
geçen hafta bol kaçamaklı geçti..hafta sonu da öyle oldu..bugün regl oldum..bu yüzdendi yani..bugünden itibaren toparlandım hemen..sabah yürüyüşümüde yaptım..menümü sonra yazarım..
geçen haftanın kilo bildirimi

başlangıç: 89
geçen hafta: 74.6
bu hafta: 75.2
gelen: 600 gr
hedef: 67

slmm canlarmnm naslsnzzz valla ben pek bi gezdm tozdum kızlar bu aralar bu bana tabii tuzluya patlıo klolar açısından dün soyle meryemana şirince selcuk gezdk geldk turla ipin ucunu kaçrdm ben de ne yazık ki hoş ondan onceki gun de kaçrmştmm neyse bugun toparladm sabahtan şimdi sporuma da gidicem kendme hedef koydum bu hafta 800 gtse ondan sonra da bir bir gtse üç hafta sonra ilk etapta istedgm klodaym yeter artık çok uzatıyorum kaçamaklarla şu işi inş bu üç haftada en azından ilk hedefme ulaşablrm
sonundaoldu arkdasım seni çok çok tebrk ederm valla ben bu ara çok fena bozdum obur bi eşe de sahbm arada ben de ona uyuyorum ama şu var ki hiçbşey bahane olmamalı bak sana açk büfede ble dvm etmşsn zaten dogru olan da bu inşş ben de bundan sonra toparlarm ...
bu ara iki kez yazmadm die hatrlıorm menumu daha fazla da olsa farketmz bugunden itibaren yne yazmaya başlıorm salmak yok artık

teşekkür ederim SueSue. bak ne güzel sporda yapıyorsun az da dikkat etsen çok güzel kilolar verirsin. benim eşimde fena yemiyor yani:)) ama obur diyemem:)) biri yerken zor oluyor ama biz kararlıyız dikkat edelim hep birlikte verelim şu kiloları cnm:)

bugünkü menüm:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 domates, 1 salatalık, 1 kaşık lor
öğlen: 1 kase sebze haşlama yağsız, 2 kaşık light yoğurt
ara: yarım elma
akşam: salata, 3 kaşık light yoğurt
ara: 1 portakal.

evt yaa haklsn Allahtan siz varsnz da bi noktadan sonra toparlıorm ama tmm bundan sonra dkkat etme zamanı ...şimdi karın seansına da gidicem bu hafta yürüyüşe de başlıcam tmm cnm toparlıcam sözzz

600 gr fazla olmuş cnm. keşke sabit kalsaymışsın. yazık bünyemize ileri geri dengesi şaşıyor. bence artık kaçamak yapma. tam gaz diyetimize devam. biz iradeliyiz. diyetimize ihanet etmeyelim. kimse için değil kendimiz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…