80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evt yaa haklsn Allahtan siz varsnz da bi noktadan sonra toparlıorm ama tmm bundan sonra dkkat etme zamanı ...şimdi karın seansına da gidicem bu hafta yürüyüşe de başlıcam tmm cnm toparlıcam sözzz

ben sana inanıyorum cnm yapabilirsin. hep istikrarlı gittin her hafta kilo verdin. bundan sonrada vereceğine inanıyorum. sporda yaptığın için eminim gayet fit bi görünüme sahipsin daha da fit olacaksın bence.. seninde burda olman beni motive ediyor

kızlar başka bi topikte gördüm kaçamak yapana acaip bi ceza veriyorlar. biz de uygulasak mı acaba?? kaçamak yapan kişi gün içerisinde gördüğü 3 kişiye kilosunu söyleyip iradesine sahip olamadığını ve diyetini bozduğunu söyleyecek. ewt ağır bir ceza ama caydırıcılığıda var yani. ya da kilosunun yazdığı bir tişört giyecek ben x kilodayım yazan..

Çok üzüldüm canim ama ne yapicaksin elden gelen bi şey yok en kısa sürede toparlanman dileğiyle canım

sabah . iki dilim kadar tam bugday ekmekle peynirli sandviç salatalık domates yeşilçay
ara . iki tane kivi
öğle : yok
ara : dört adet kepekli biskuvi
akşam : dört yk taze fasulye bir kase cacık bir dilim tam bugday ekmegi
ara: sadece btki çayları
spor : 40 dk fitness ( ama yetmedi akşam da yapcm bşeyler ya yüeüyüş ya plates ya sa step )
yapnca yazarm kızlar bu arada çok guzel step videoları var nette ben acaip sevıorm şu stepi gerçi bacakları çalştrıo genelde ama kalori kaloridir kendime bi step tahtası mı alsam ne yapsam

Ama ben esim ve kardeslerim haric kimseye soylemedimki diyette oldugumu cok agir. Cezalar:18::18::18:

Bu gunku menüm
sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin domates yumurta acik cay
Ara yok
Öglen 1 küçük dilim pizza 1 çay bardagi kola
Ara 2 avuç mısır
Aksam 2 biber dolması 1 patlican dolmasi 1 kase çorba yoğurt
Ara 2 parça çikolata

3 litre su 1 saat tempolu yürüyüş kızlar regl haftasındayım umarım sapıtmam:18::18:

sabah:2 bardak su ve 2 kayısı
kahvaltı:2dilim ekmek ve 2 dilim salam bir peynir az zaytin ezmesi ile yağsız tost
ara:süt
öğle:bir dilim börek 2 kaşık komposto
akşam:mercimek çorbası ve 3-4 yk kıymalı makarna
gece:1-2 dilim ekmek az teryağı recel
gece:bisküvi...

herkese iyi akşamlar kızlar bugünkü menüm,reglimin ilk günüydü bugün en az hasarla atlatmaya çalışıyorum:)umarım başarabilmişimdir
sabah:2 dilim ç.ekmek,1 haşlanmış yumurta,biraz krem peynir,domates,2 yeşil biber
ara:5 badem
öğle:1 kase tarhana çorbası,1 kase yoğurt
akşam:6 yk etli bezelye yemeği
ara:2 avuç leblebi va bir bardak ayran

buda benim menüm k.hidrat fazla oldu galiba ama neyse yazayım

sabah:yarım simit 1 b çay(aslında yanıma kahvaltılık alydm ama bugün geç kaldım simit yaptık mecburen)

öğle:en küçük tabaklarla bir orta tabaklarla yarım sayılabilecek kadar az yağlı kısır

akşam:salata 1 kase çorba 2 dilim ekmek ve az yoğurt

ara:3-4 kayısı kurusu ve 1 elma

1 b yeşilçay 3 b form çayı 3.5 b beşibiyerde 1b adaçayı tabi bunların yanında akşama kadar içilmiş 4 b çay

Son düzenleme:
merhaba arkafdaslar bende varim 88 kiloyla
hoşgeldin canım

benim eşimde boğazna çok düşkün bugün akşam kabak patlıcan biber ve patatesten oluan bi kızartma yapmamı istedi yaptım ama beeeeeeen yemedim

oooooooooo süper bi cezaymış ama biraz ağır değilmi özellikle o tişört kısmı

Son düzenleme:
  • menüm üc dilim ekmek.üc dilim kasar.cay
  • öglen 2 hamburger .yarim bardak kola. disardaydim
  • ögleden sonra iki dilim kek.yesil cay
  • aksam yok . bir bardak süt
  • üc saat yürüyüs .disardaydim tam gün menüm saglikli degil ama bugünlük böyle olsun

tebrklerrr başarılarının dvmnı dilermmmm

suna bak ya gelir gelmez firca cekerek basliyor olaya:))))))) ya bacim bir sor neden veremedin...sorsanda birsey degismeyecek cünkü bende bilmiyorum.hergün düzenli 1 saat yürüdüm.suyumu en az bir litre ictim..bogazima dikkat ettim...yok iste inatla duruyor dursa gene iyi ..üstüne kilo geldikce geliyor...cok ilginc bir durumum var..kirmizi kart görmeme daha 10 gün var..ve 10 gündürde gögüslerimde acayip sislik vede agri var..adet olmadan iki gün önce olur ve gecer..bu ay bünyemde bir tuhafliklar bsladi..kilo depoluyorum onca spora diete yagmen..gögüslerin normalde sarkar aksine sisti ce aciyor...elleyemiyorum..ay buda cok sapikca bir laf oldu..sanki elleye elleye tövbe tövbeeeeeyani aciyinca sisincede isteristemez muayene eder gibi yokluyorum.allah korusun kist falan olabilirmi diye..o acidan elleme yani..yoksa gayet normal bir hatunum hem valla vem billa:)))))))9 bu aksam gene muzipligim üstümdemi nedir ..seni kutlarim arkadasim..süper bir basari.hem almadin hemde verdin..ama bende durumlar malesef tam tersi ..ama hicbir sucum yok vallahi...dur bakalim...yarindan itibaren tam gaz baslayacagim...yani sabahlari ekmegi kisip günlük suyu en az 2 litre tutacagim..sporu zaen yapiyorum faydasi olmasada..bakalim ne olacak

süpermis..

sabah:
2 dilim ekmekcik
25 gr recel
30 gr taze peynir(bu gün gramla gidiyorum degilmi.kahvaltiyi disarda yaptikta..hepsinin gramlarina baktim:))))))))
bir dilim tavuk salam

ögle:bir dilim ekmek peynir
ara:elma
aksam:bir kase yogurt
bir tabak patates sulusu
ara:2 kuru kayisi

sabah:1 ymuyrta bir peynir ve bir dilim ekmek
ara:bi kaç bisküvi
öğle:4 yk fassülye yemeği ve 3-4 kaşık yoğurt
2 ekmek bir dilim peynir ile tost yağsız
ara:2 ekmek bir peynir
akşam:8-9 kaşık z.yağlı fasülye yemeği 2 kaşık bulgur pilavı
gece:1 ceviz bir armut
1 lt su spor yok

selam arkadaşlar
hepiniz iyisinizdir inşallah.
dün uğrayamadım.dr daydım.berl fıtığım var ve ağrılarım arttı kontrole gittim
dr ne dese beğenirsiniz biraz kilo fazlanız var kilo vermeniz lazım dedi.
evet dr. bey haklısınız dedim.aslında uyarması güzel bişey.gerçi kendi de kiloluydu ama o erkek:))
neyse bu gazla biraz kilo veririm belki.sağlık herşeyden önemli.
pazardan beri sıkı düzen diyetteyim.az artım vardı.cumartesi çok kaçırmıştım.bu cuma biraz değişiklik olur inş.
şimdi çıkıyorum babama gidicem.akşam erken gelirsem uğrayacağım.

günaydın cancanlar
dünki menüm
sabah birazcık kek dilimi
iki tabak kadar lahana çorbası öğleye kadar
arada 4 tane bebe büskivisi
akşam bir tabak semiz otu yemeği salata 2 lt su
sadece bunlar değil tabi benim böyle arada ağzıma attığım şeyleri bilmiyorum işte onlardan kurtulabilsem farkında değilim çünki yedikten sonra aklıma geliyor bugün kararlıyım diyorum ama bakalım napçam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…