- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
evt yaa haklsn Allahtan siz varsnz da bi noktadan sonra toparlıorm ama tmm bundan sonra dkkat etme zamanı ...şimdi karın seansına da gidicem bu hafta yürüyüşe de başlıcam tmm cnm toparlıcam sözzz
hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar olmadı işte2 gündür ağlak modda geziyorum niye bu sfer toparlanamadım anlayabilmiş değilim tabiii adet olmanın da etkisi var biiyosunuz iice duygusallaşıyor insan... hep zamanı vardır bende bi gün anne olucam o mis kokulu bebeğim benim kollarımın arasında olacak biri bana dışarıdan anne diye seslenecek diye düşünüyorum ama artık umutlarım maddi manevi herşeyim tükeniyor gücüm kalmıyor sıkıldım da aslında artık yıllardr doğru düzgün tatile bile gitmedim üstüme düzgün bişeyler almadım eşşşek gibi çalıştım ama elimde kalan bişey yok eşimle daha güzel şeyler yaşabilirdik belkide ama hep inatettim o da hep bana destek oldu hep yıkımları gördü hep kendi üzüntüsünü gizledi üzüyorum onu da biliyorum benim için sen önemlisin çocuk olmasın umrumda değil diyor ama ben annelik içgüdülerime sahip çıkamyırom malesefffff
kafanızı kaç gündür meşgul ettim kusura bakmayın öpüyorum sizi...
kızlar başka bi topikte gördüm kaçamak yapana acaip bi ceza veriyorlar. biz de uygulasak mı acaba?? kaçamak yapan kişi gün içerisinde gördüğü 3 kişiye kilosunu söyleyip iradesine sahip olamadığını ve diyetini bozduğunu söyleyecek. ewt ağır bir ceza ama caydırıcılığıda var yani. ya da kilosunun yazdığı bir tişört giyecek ben x kilodayım yazan..
merhaba arkafdaslar bende varim 88 kiloyla
hoşgeldin canımmerhaba arkafdaslar bende varim 88 kiloyla
benim eşimde boğazna çok düşkün bugün akşam kabak patlıcan biber ve patatesten oluan bi kızartma yapmamı istedi yaptım ama beeeeeeen yemedimslmm canlarmnm naslsnzzz valla ben pek bi gezdm tozdum kızlar bu aralar bu bana tabii tuzluya patlıo klolar açısındandün soyle meryemana şirince selcuk gezdk geldk turla ipin ucunu kaçrdm ben de ne yazık ki hoş ondan onceki gun de kaçrmştmm neyse bugun toparladm sabahtan şimdi sporuma da gidicem kendme hedef koydum bu hafta 800 gtse ondan sonra da bir bir gtse üç hafta sonra ilk etapta istedgm klodaym yeter artık çok uzatıyorum kaçamaklarla şu işi inş bu üç haftada en azından ilk hedefme ulaşablrm
sonundaoldu arkdasım seni çok çok tebrk ederm valla ben bu ara çok fena bozdum obur bi eşe de sahbm arada ben de ona uyuyorum ama şu var ki hiçbşey bahane olmamalı bak sana açk büfede ble dvm etmşsn zaten dogru olan da bu inşş ben de bundan sonra toparlarm ...
bu ara iki kez yazmadm die hatrlıorm menumu daha fazla da olsa farketmz bugunden itibaren yne yazmaya başlıorm salmak yok artık
kızlar başka bi topikte gördüm kaçamak yapana acaip bi ceza veriyorlar. biz de uygulasak mı acaba?? kaçamak yapan kişi gün içerisinde gördüğü 3 kişiye kilosunu söyleyip iradesine sahip olamadığını ve diyetini bozduğunu söyleyecek. ewt ağır bir ceza ama caydırıcılığıda var yani. ya da kilosunun yazdığı bir tişört giyecek ben x kilodayım yazan..
merhaba arkafdaslar bende varim 88 kiloyla
hoşgeldin canım
benim eşimde boğazna çok düşkün bugün akşam kabak patlıcan biber ve patatesten oluan bi kızartma yapmamı istedi yaptım ama beeeeeeen yemedim
oooooooooo süper bi cezaymış ama biraz ağır değilmi özellikle o tişört kısmı
suna bak ya gelir gelmez firca cekerek basliyor olaya:))))))) ya bacim bir sor neden veremedin...sorsanda birsey degismeyecek cünkü bende bilmiyorum.hergün düzenli 1 saat yürüdüm.suyumu en az bir litre ictim..bogazima dikkat ettim...yok iste inatla duruyor dursa gene iyi ..üstüne kilo geldikce geliyor...cok ilginc bir durumum var..kirmizi kart görmeme daha 10 gün var..ve 10 gündürde gögüslerimde acayip sislik vede agri var..adet olmadan iki gün önce olur ve gecer..bu ay bünyemde bir tuhafliklar bsladi..kilo depoluyorum onca spora diete yagmen..gögüslerin normalde sarkar aksine sisti ce aciyor...elleyemiyorum..ay buda cok sapikca bir laf oldu..sanki elleye elleye tövbe tövbeeeeeya birsürü şey yazmıştım gitti( baştan yazayım bari.
gnydn kızlar ben döndüm sonunda. hepinizi çok özledim. artık kaldığım yerden devam edeceğim diyetime. geçmişi okudum. irem senin adına çok üzüldüm. üzüntünü yürekten hissettim. ama şunuda biliyorum her şeyde bir hayır vardır. ben her çöküş anımın sonunda o kadar büyük mutluluklar yaşadım ki o kötü anlarımı hep unuttum ve iyiki öyle olmuş dedim. sen de öle güzel mutluluklar yaşayacaksın ben gönülden inanıyorum. Allah büyüktür cnm.
önce duyumu fırçalayayım. hani sen ben gelene kadar 1 kilo verecektin. bakıyorum da artıdasın. olmadı sözünde durmadın. şimdi kamileye gelelim ben sana güveniyorum ama sen benim güvenimi kırdın hani dikkat edecektin sende artıdasın. olmadıııı ikinizede çok kızdım. kilo verenleri tebrik ediyorum. veremeyenlerede sesleniyorum kızlar farkında mısınız yaz geldi. kilolar hala duruyor. toparlanın silkelenin. şu kaçamakları bırakın artık. yarın toparlanıcam sözlerini beyninize kazımayın. şu an toparlanıcam ve bi daha bozmıcam deyin kendinize. gelelim benim seminer özetime.
amacım kilo almadan dönmekti. seminere çok güzel yazlık bir otelde gerçekleşti. 5 yıldızlıyıd yok yoktu yani. eşimle gittim seminere. ve en kötüsü AÇIK BÜFEEEEEEEEEEEEE!!!! benim için zor anlar başlayacaktı(
benim orda yaptıklarım:
- hergün 10-15 bardk su tükettim.
- yeşiçayımı hergün içtim.
- beyaz ekmek asla yemedim. sadece sabahları 1 dilim kepek ekmeği yedim.
- tatlı ve hamur işinden uzak durdum.(regl dönemimdi ve 2 aydan beri tatlı yemiyordum tatlısızlıktan çatlıcak gibi oldum ama yemedim. diyetime ihanet etmedim)
- ara öğünlerimi yaptım. metabolizmamı durdurmamak adına. form bisküvi veya sütlü kahve(şekersiz) gibi kalorisi az besinlerle.
- hergün 1 saat mutlaka yürüdüm. (eşimle anlaşmıştım ihergün mutlaka yürücez diye gitmeden önce)
- çorba, salata, ızgara gibi besinler tükettim.(ewt et yedim ama bu defa kendimi durdurabildim. 3 parçayı geçmeyecek kadar ızgara yedim öğünlerimde)
- malesef tuz yedim. çünkü bütün yemeklere yapılırken tuz atılmıştı. ama extra bir tuz kullanmadım.
sonuç mu kilo almadan dönsem yeterli dediğim tatilden 900 gr vererk döndümmmmmmmm. yani bu kadar zor şartlarda bile nefsime yenik düşmedim. bunu sizde yapabilirsiniz kızlar sadece istemeniz yeterli. lütfen isteyelim hep birlikte şu kilolardan kurtulalım. yapabiliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?