selam arkadaşlar
hepiniz iyisinizdir inşallah.
dün uğrayamadım.dr daydım.berl fıtığım var ve ağrılarım arttı kontrole gittim
dr ne dese beğenirsiniz biraz kilo fazlanız var kilo vermeniz lazım dedi.
evet dr. bey haklısınız dedim.aslında uyarması güzel bişey.gerçi kendi de kiloluydu ama o erkek:))
neyse bu gazla biraz kilo veririm belki.sağlık herşeyden önemli.
pazardan beri sıkı düzen diyetteyim.az artım vardı.cumartesi çok kaçırmıştım.bu cuma biraz değişiklik olur inş.
şimdi çıkıyorum babama gidicem.akşam erken gelirsem uğrayacağım.
suna bak ya gelir gelmez firca cekerek basliyor olaya:))))))) ya bacim bir sor neden veremedin...sorsanda birsey degismeyecek cünkü bende bilmiyorum.hergün düzenli 1 saat yürüdüm.suyumu en az bir litre ictim..bogazima dikkat ettim...yok iste inatla duruyor dursa gene iyi ..üstüne kilo geldikce geliyor...cok ilginc bir durumum var..kirmizi kart görmeme daha 10 gün var..ve 10 gündürde gögüslerimde acayip sislik vede agri var..adet olmadan iki gün önce olur ve gecer..bu ay bünyemde bir tuhafliklar bsladi..kilo depoluyorum onca spora diete yagmen..gögüslerin normalde sarkar aksine sisti ce aciyor...elleyemiyorum..ay buda cok sapikca bir laf oldu..sanki elleye elleye tövbe tövbeeeeeyani aciyinca sisincede isteristemez muayene eder gibi yokluyorum.allah korusun kist falan olabilirmi diye..o acidan elleme yani..yoksa gayet normal bir hatunum hem valla vem billa:)))))))9 bu aksam gene muzipligim üstümdemi nedir ..seni kutlarim arkadasim..süper bir basari.hem almadin hemde verdin..ama bende durumlar malesef tam tersi ..ama hicbir sucum yok vallahi...dur bakalim...yarindan itibaren tam gaz baslayacagim...yani sabahlari ekmegi kisip günlük suyu en az 2 litre tutacagim..sporu zaen yapiyorum faydasi olmasada..bakalim ne olacak
cnm eğer düzenli besleniyorsan vücudun sana direnmeye başlamış olabilir. ya da ufak ama tartıya etkisi olumsuz hatalar yapıyor olabilirsin. ben sana birkaç tavsiyede bulunayım aklına yatarsa yaparsın. biliyorum diyet yapmak senin için çok zor. 4 tane çocuk bir de koca var başında. sürekli yemek yapmak zorundasın. insanın hem yemeği yapıp hem de yememesi zor. ve sen bu zoru başrıyorsun. seni tebrik ederim. vücudun ödem topluyor olabilir. bunun için hayatından zeytini ve peyniri çıkarmanı istiyorum. 3 tane zeytin diyoruz ama tartıya 100 gr fark veriyor. peynir yerine tuzsuz loru tercih et. yemeklere tuzu atmadan tabağına al sonra tuz at. yeşilçay gece yatmadan önce ekşi elmayla birlikte ye. suyu 2 litreye çıkar. ve günlük yürüyüşünü hergün 10 dk artır. bunları dene cnm kilodan başka bişey kaybetmeyeceğine inanıyorumbiraz emir gibi oldu cümleler ama öle değil cnm benim.
süpermis..
günaydın cancanlar
dünki menüm
sabah birazcık kek dilimi
iki tabak kadar lahana çorbası öğleye kadar
arada 4 tane bebe büskivisi
akşam bir tabak semiz otu yemeği salata 2 lt su
sadece bunlar değil tabi benim böyle arada ağzıma attığım şeyleri bilmiyorum işte onlardan kurtulabilsem farkında değilim çünki yedikten sonra aklıma geliyorbugün kararlıyım diyorum ama bakalım napçam
günaydın herkese
dünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek b.peynir 4 zeytin domates salatalık
ara yok
öğlen 1 simit 1 ayran dışarıdaydım
akşam 5 ymk k.bezelye 1 kase yoğurt
2 lt su
sabah : yarım simit bi kk peynir üç zeytin bir şekersiz çay
ara : bir kurabiye şekersiz çay
öğle : yok
ara : bir yeşil elma
dört gibi bir yeşilçay bi paket cubuk kıraker
akşam : bir parça fırında karnıyarık salata iki yk plav
ara : yeşilçay
spor : 30 dk plates
sabah kahvaltısı önemli yapmak gerekir. sanırım sende benim gibi tatil diye uyudun:)) öğlen salata yiyebilirdin çorbayla. akşamda ii olmuş cnm. spor süper zaten:)))Ben de geldimm.
Sabah mmm yemedim galiba.1 yeshil elma yedim
Oglen 1 kase corba
Bitki cayi ananas kurusu ile
aksam 3 kasik pilav domates salatalik
2 tane kayisi kurusu ile cayy
spor 3 cocuk baakmak )))
bugünkü menüm
sabah 2 dilim k.ekmek
1 dilim b.peynir 1 domates 1 salatalık
öğlen 1 kase çorba 1 kase yoğurtlu semizotu
ara 1 avuç leblebi
akşam 1 tabak z.yağlu kabak 1 kase yoğurt
2 lt su 2 fincan y.çay
selam kızlar nasılsınız umarım iyidir herkes,bugün hava güzeldi e birde resmi tatil olunca kendimizi attık sokağa piknik durumları tabi haliyle böyle bir menü çıktı sonuçta;
sabah:2 dilim ç.ekmek,1 yumurta,biraz patates kızartması,domates,salatalık,şekersiz çay
ara:yok
öğle:5-6 parça ızagara tavuk,1 dilim kepek ekmek,2 bardak ayran,salata
ara:yok
akşam olmayacak çünkü acıkmadım acıkırsam yatmadan yoğurt yerim o kadar:)
- dünkü menüm sabah iki dilim ekmek .birazcik kasar .biraz marmelade
- öglen bir pide .salata
- türk kahvesi
- aksam 1 hamburger ,yarim cola . iki kase patlamis misir . sinama da
teşekkür ederim canım.çok geçmiş olsn cnm o kaçrma çogmzda olmş ama hepmz toparlamaya başladk yavaş yavaş görşrz cnm...
teşekkür ederim canım.
dünün yorgunluğu ile işe geldik.hava güzel olunca gezdik filan ama oğluşum hastalandı biraz ateşi vardı gece.kreşe gönderdim sabah fena değildi.aklım onda.
dünkü menüyü yazayım
sabah:1 omlet-1 dilim peynirli domatesli pizza ekmek-çay
öğle: 1kase çorba-2 kaşık pilav-2 kaşık bezelye-2 bardak ayran
ara:1 kornet dondurma-eşim zorla yedirdi:))bişey olmazmış.kendi yiyince bana da yedirdi.
akşam:4 kaşık pilav-1 çorba-yrm kase cacık-az bişey haşlama tavuk
ara:yrm şekerpare tatlısı
ben de bel ve sırt ağrılarım ile uğraşıyorum.fizik tedaviye başlayacağım yakında.dr.un uyardığı gibi biraz daha kilo vermem lazım.bakalım tartıda inme var.cumaya kadar bana bi abukluk yapmaz inş.
geçmiş olsun cnm sağlık herşeyden önemli tedavilerini aksatma hiç tabi bi de dr u dinle kilo ver. Allah şifa versin. gelelim menüne:). sabah eğer pizza+ekmekse ekmeği yemeseydin keşke, öğle iyi. kornet çok kalorili cnm acaip yağlı keşke daha mahsum bi dondurma yeseymişsin. gece arada iyi olmamış meyve gibi az kalorili besinler tavsiye ederim.
sabah yediğim bir büyük dilim üzeri peynirli-domatesli fırınlanmış ekmek hepsi bu kadarcık:))hem ekmek hem pizza değil.
dondurmayı yedim ama üzerine 1 saatlik yürüyüş vardı.zaten bütün gün ayaktaydım ikindine kadar.gerçi eşim zorlamasa yemezdim yine de.herkesin içinde çöpe atmam lazımdı almış gelmiş elime tutuşturdu:))kendi de diyet yapıyor ama kendi kaçırdı mı bana da yediriyor.
savunma yapar gibi oldu değil mi.uyarıların için sağol canım.hoşgeldin bu arada.
birilerinin ciddi bir şekilde eleştirmesi iyi oluyor ya.toparlanma ihtiyacı hissediyor insan:))
seni de tebrik ederim okudum.kilo vererek dönmüşsün.azminden ve iradanden dolayı tebriklerrrrrr canım
günaydın kızlar.. herkesi eleştirdim sıra benim menümde:)
sabah-öğlen: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 yumurta, 1 domates, 1 salatalık
ara: 1 elma
akşam: salata, 2 kaşık lor peyniri
ara: 5 tane form (sunta gibi olanlardan)
3 lt su, 2 kupa yeşilçay.
öğlen sabah karıştı geç uyandım malum tatil ve yol yorgunluğu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?