80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi bakalım Allah başarı versin çok arıyorum sabahları özellikle seni

hoşgeldin canım ya valla sıkılmıştım iyidir valla senden ne haber

hoş buldum cnm. sıkılma cnm. bak ne güzel bi bahar ayındayız iyi düşünelim ii olsun her şeyyy. benden de iyi çok şükür. arada ufak sıkıntılar oluyor ama çözülüyor yavaş yavaş. napalım arada böle uraşacak sıkıntılar olacak işte.

arkidişlerim hemencik dünki menümü yazayım ve gideyim
sabah zeytin, domates, yeşillik gibi şeyler bir dilim ekmekle
öğlen 2 gibi patlıcan yemeği 3 dilim ekmekle
2 ısırık çikolata
akşam oooof oooooof kurabiyeler bitmediki yemiyeyim yaaaaaaaaaaaaa kendimle savaşıyorum resmen
2 lt su içmişimdir

araları yapmamışsın.2 dilim ekmek sabah olmalıydı.oysa sen sabahı zayıf yapmışsın.haliyle acıktın tabi
akşam o kurabiyeleri yedin mi şimdi ben anlamadım:))
kalanları verebileceğin yer varsa ver veya derindondurucuya koy

canım beim sağolll yokluğun hissediliyor haberin olsunnnn
waaallla pestilim çıkmış giiydiii görmeyin halimi bugün iyiyim yine
geçmiş olsun canım ya yanı sıkıntı bendede var boğazım akşamları telef oluyo
akşamları iyice günün yorgunluğu ile ortaya çıkıyo heralde

dünkü menüm
sabah:2 dilim kepek ekmeği 2 yumurta yoğurt

öğle:salata 2 dilim ekmek

ara:2 avuç çerez adını blmyrm

akşam:1 balık yeşillik 3 kaşık makarna az bişey çorba

kurabiyemi hala yaaaaaaaaaaaaa napıyon seeeeeeeeeeeeeeen dikkat çok üzülecen bak cumaya biden söylemesi

kızlar ayranlı çorba maceram bitti..6 öğün içilmesi lazım ama ben 5.yi zor içtim..toplamda 1.800 gr gitti..valla bugün güzeell bir kahvaltı yaptım 3 dilim ekmekcikle..şimdi yürüyüş bandımla buluşma zamanı..
görüşürüzz..

çok çok iyi bir sonuç tebriklerrrrrrrrrrr canım

nasılsınız diyetçi arkadaşlarım benim :))))) son iki gün çok heycanlıyım cumayı iple çekiyorum hasta arkadaşımıza acil şifalar diliyorum

Selam kizlarrr.Ben de geldim.2 gun evde olmayinca yazamadim.Bu arada 10 gunde 1 kilo vermisim.

Sabah meyve yedim
Oglen 1 porsuyon tavuk gogsu salatalik
Aksama kraker greyfrut su
Giden 1 kiloooooo

süper gidiyo Allah şükür hiç bozmadım son 4 gündür keyfim yerinde :) sen maşallah vermisin kiloları :) ne güzel halen diyet devam ediyorsun sanırım
güzel güzel iyi gidiyorsun demek ki.inş cuma günü tartıda güzel bi rakam görürsün.sakın bozma:))
sağol canım bu arada.diyete devam.75 e ulaşıp hedefi 68 yapıcam.verebildiğim kadar vereyim istiyorum.
kilo çok ama çok kolay alıyorum.bir hafta tıka basa yiyerim 3-4 kilo alırım ben:))
kilo hepimiz için sorun.yaş ilerledikçe vermek te zorlaşaccak.kilo demek ilerleyen yaşlarda hastalık demek.
ben en çok bunu düşünüyorum.

sadece 6 öğünmü içicez canım 6 gün değil demi benim adetim bitsin bende yapıcam bünyeyi bi şaşırtmak lazım

dünkü menümüde yazayım

sabah 1 dilim ekmek yarım haşlanmış yumurta peynir zeytin
ara 1 elma
ara 4 kaşık nesfitt yarım yağlı sütle
akşam 1 dilim ekmek yeşil fasulye yogurt
ara karpuz 1 gofret dayanamadım reglide bütün suç

2.5 litre su spor yok

slm kızlar. bugün heyecanlıyım baya eşimle yıldönümümüz bişiler yapcam ama bakalım inş istediğim gibi olur. aynı evde olmadığımız için sınırlı olacak ama olsun. inş yüzünde hafif bi gülümseme sağlayabilirim. bugünkü menüm:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 domates, 1 salatalık, 1 kaşık lor
öğlen: çorba, salata, yoğurt
ara: 1 portakal
akşam: 1 yumurta, domates, 1 salatalık, 1 galeta
ara: yeşil elam
2,5 litre su, 2 kupa yeşilçay, 2 şekersiz çay
iyi akşamlar kızlar. dua edin bana planlarımı başarabileyimm..

yanlis hatirlamiyosan sen nisanliydin .yoksa ben unutkan oldum.dügünün ekim ayin da falan gibiydi .esyalrimi falan internetten ismarliyorum diyodun .

yanlis hatirlamiyosan sen nisanliydin .yoksa ben unutkan oldum.dügünün ekim ayin da falan gibiydi .esyalrimi falan internetten ismarliyorum diyodun .

öledim cnm nikahımızı yaptık. artık eşim ama yarım:)) henüz düğün yapmadık. bu yıldönümü tanışmamızın yani hayatımın değişme evresinin günü. nikah günüm bile bu kadar değerli değil herhalde:)) o yüzden ii bişiler yapmak için çabalıyorum cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…