- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
hadi bakalım Allah başarı versin çok arıyorum sabahları özellikle seni
hoşgeldin canım ya valla sıkılmıştım iyidir valla senden ne haber
arkidişlerim hemencik dünki menümü yazayım ve gideyim
sabah zeytin, domates, yeşillik gibi şeyler bir dilim ekmekle
öğlen 2 gibi patlıcan yemeği 3 dilim ekmekle
2 ısırık çikolata
akşam oooof oooooof kurabiyeler bitmediki yemiyeyim yaaaaaaaaaaaaakendimle savaşıyorum resmen
2 lt su içmişimdir
canım beim sağolll yokluğun hissediliyor haberin olsunnnnkuzummmm benimmmmm bende çok özlüyorummmmm belki lafda geliyor amaaaa gerçekten burayı çok arıyorum siz olmayınca diyet filan kalmadı ama çalışmalarım çok güzel gidiyor şükürrrr 1 aya kadar konularımı tam bitireceğim inşallahhhh
çok geçmiş olsunnn kaptanımmmmmmmmm gözümün nuruuuu
waaallla pestilim çıkmış giiydiii görmeyin halimi bugün iyiyim yinekızma kızma cnmmm. bak feryadını duydum geldim hemen:)) nasılsın nasıl gidiyor?
çok geçmiş olsun azıcık bi yeri ağrısa insanın dünyayı görmüyor gözü. Allah şifa versin cnm. dikkat et kendine.
akşamları iyice günün yorgunluğu ile ortaya çıkıyo heraldegeçmiş olsun canım ya yanı sıkıntı bendede var boğazım akşamları telef oluyo
arkidişlerim hemencik dünki menümü yazayım ve gideyim
sabah zeytin, domates, yeşillik gibi şeyler bir dilim ekmekle
öğlen 2 gibi patlıcan yemeği 3 dilim ekmekle
2 ısırık çikolata
akşam oooof oooooof kurabiyeler bitmediki yemiyeyim yaaaaaaaaaaaaakendimle savaşıyorum resmen
2 lt su içmişimdir
çok çok iyi bir sonuç tebriklerrrrrrrrrrr canımkızlar ayranlı çorba maceram bitti..6 öğün içilmesi lazım ama ben 5.yi zor içtim..toplamda 1.800 gr gitti..valla bugün güzeell bir kahvaltı yaptım 3 dilim ekmekcikle..şimdi yürüyüş bandımla buluşma zamanı..
görüşürüzz..
nasılsınız diyetçi arkadaşlarım benim :))))) son iki gün çok heycanlıyım cumayı iple çekiyorum hasta arkadaşımıza acil şifalar diliyorum
slm canım nasıl gidiyor diyet
güzel güzel iyi gidiyorsun demek ki.inş cuma günü tartıda güzel bi rakam görürsün.sakın bozma:))süper gidiyo Allah şükür hiç bozmadım son 4 gündür keyfim yerinde :) sen maşallah vermisin kiloları :) ne güzel halen diyet devam ediyorsun sanırım
kızlar ayranlı çorba maceram bitti..6 öğün içilmesi lazım ama ben 5.yi zor içtim..toplamda 1.800 gr gitti..valla bugün güzeell bir kahvaltı yaptım 3 dilim ekmekcikle..şimdi yürüyüş bandımla buluşma zamanı..
görüşürüzz..
slm kızlar. bugün heyecanlıyım baya eşimle yıldönümümüz bişiler yapcam ama bakalım inş istediğim gibi olur. aynı evde olmadığımız için sınırlı olacak ama olsun. inş yüzünde hafif bi gülümseme sağlayabilirim. bugünkü menüm:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 domates, 1 salatalık, 1 kaşık lor
öğlen: çorba, salata, yoğurt
ara: 1 portakal
akşam: 1 yumurta, domates, 1 salatalık, 1 galeta
ara: yeşil elam
2,5 litre su, 2 kupa yeşilçay, 2 şekersiz çay
iyi akşamlar kızlar. dua edin bana planlarımı başarabileyimm..
yanlis hatirlamiyosan sen nisanliydin .yoksa ben unutkan oldum.dügünün ekim ayin da falan gibiydi .esyalrimi falan internetten ismarliyorum diyodun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?