- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
tebrikler canımGÜNAYDIN KIZLAAARRRRRRRRRRR
İLK BİLDİRİMİ BEN YAPAYIM
başlangıç: 89 tarih 11/11/11
geçen hafta: 74.5
bu hafta: 73.5
giden: 1 kg
hedef: 67
boy: 1.70
beden:42
spor: 70 dk
- günaydin kizlar ben de bildirimi yapayim
- baslangic 90
- gecen hafta 88
- bu hafta 87,200
- giden 800 gr.
- hedef simdilik 80
- hafta nin üc günü 1 saat yürüyüs.
tebrikler canım
cnm bende sıze katılmak ıstıyorum kısaca su bıldırılerı banada anlatırmısın cnm
ne yedıgıumıde mı yazıcam şimdiden teşeekkür ederim cnm
hoşgeldin canımKİLO: 83
BOY: 169
BAŞLANGIÇ KİLO: 83
HEDEF KİLO: 70 şimdilik
BEDEN: 46
haydi kızlar inşllh bende sizin gibi kilo veririmmmmmmm
BUGUN BENDE VARIM SİZLERLEEEEEEEEEEEE
çok güzel başlamışsın tebrik ederim güzel moral oldu işte sanaohhhhhhhhh yandan yandan :))))))))))))) çok mutluyum çooook tam 2.8 kilo vermişim şimdi diyetisyenden geldim ay doktorum çok memnun oldu süpersin maşallahhhh dedi ay çok mutluyum çooook 1.7 kilosu yağdan gitmiş bütün ödem gitmiş üstelik adetimin şuan 3. günündeyim listeye girmeye hak kazandımmı acaba :)))))))) ayyy çok sağolun canım arkadaşlarım bana destekleriniz motivasyonlarınız için canlarım benim şuan 82.9 kiloyum ohhhh bidahaki ölçümde 79 olursun inşallah dedi canım doktorum :))))
başlangıç: 85.7 tarih 01/05/2012
01.05.2012 de: 85.7
bugün: 82.9
giden: 2.8 kg
hedef: 70
boy: 1.73
beden:44
spor: 160 dk
benide listeyeeee alın neolur neolur :))))
olsun canım hepimiz sıklıkla artıya düşüyoruz.pes etmek moral bozmak yok.önümüzdeki cumaya odakla kendini şu andan itibaren.:))slm kızlar
dünki menüm
sabah biberli yumurta çok az ekmek zeytin, domat, salata
öğlen bir kase lahana çorbası
akşam ise yarım dolma, 4 kaşık yeşil mercimek çorbası, 4 kaşık semiz otu yemeği
2 lt fazla su,30 dak bisiklet
kilo bildirimiimi yapayım ama hiç mutlu değilim çünki tam bir kilo aldım
başlangıç 87
geçen hafta:81
bu hafta 82
gelen 1
toplam giden 5
hedef 70,
spor yok
çok büyük yanlışlar yaptım geçen hafta sonu aldım bu kiloyu ve bir haftadır da veremedim..
ben de bikaç gün yapraklarını kaynatıp içtim.var bu enginarda bi keramet.tadını sevemedim yoksa devam edicektim.bildirimimi veriyorum
baslangic:82.6
gecen hafta 77.5-6(enim olamadim ya 77.5 miydi 77.6 miydi...
bu hafta:76.4
giden 1100-1200 gr..(valla iremcim han hangisini istiyorsan onu yazarsin artik:))
birde yarismamizin bildirimini yapiyorum:
baslangic:77.3
bugün:76.4
giden:900 gr..:119: :118:
allahim cok sükür bir ay sonra tartida eksi görebildim...kizlar aslinda bogazimi cok kisamadim..abartmadimda ama..su enginar kapsulunun faydasi olmus olabilirmi...gerci 4 gün oldu daha baslayali ama en azindan bagirsaklari yumusatti..belkide onun hafifligidirolsun eksi görünsünde nasil görünürse görünsün..ay yok yok bu dilegimi geri aliyorum..yahu allah korusun bacam koparmis nerden baksan 50 kilo eksik görünür..helede but kismindaki yaglari hesaplayacak olursak yok yok bir yerime birsey olmadan eksi görünsün diyerek düzeltiyorum dilegimi:)))) hayydiri gubbak cemileeeeeeeeede nasil nasil edeliiiiim biz bu isiiiiiiiii
tebrikler canım güzel bi rakam
sen de benim gibi 75 e ulaşmışsın.tebrik ederim canımbildirim kızlar;
baslangic:86,4
gecen hafta 76,9
bu hafta:75.8
giden 1100 gr
toplam giden:10,6
75 ne güzel rakam yaaa bak bak doyamadım sabah tartıya rabbim 65 leride gösterir inş.hepimize yaa...
yarışmaya gelince kızlar bugün tartıda az çıkmak ve yarışmayı kazanmak uğruna dün açlıktan heba olup gidecektim bu gencecik yaşımda beeeeyinede sabah aç karnına tartıldım fotosunuda çektim olur ya kaybedersem diye...sonuçları merakla bekliyorum nerdesiniz kızlaaarrrrr
Bildirim
baslangic:82
gecen hafta 64.2
bu hafta:62.9
giden 1300 gr
toplam giden:19.1
hedef:60
yine güzel bir rakam.