80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

GÜNAYDIN KIZLAAARRRRRRRRRRR

İLK BİLDİRİMİ BEN YAPAYIM

başlangıç: 89 tarih 11/11/11
geçen hafta: 74.5
bu hafta: 73.5
giden: 1 kg
hedef: 67
boy: 1.70
beden:42
spor: 70 dk
tebrikler canım

• günaydin kizlar ben de bildirimi yapayim
  • baslangic 90
  • gecen hafta 88
  • bu hafta 87,200
  • giden 800 gr.
  • hedef simdilik 80
  • hafta nin üc günü 1 saat yürüyüs.

tebrikler canım

cnm bende sıze katılmak ıstıyorum kısaca su bıldırılerı banada anlatırmısın cnm
ne yedıgıumıde mı yazıcam şimdiden teşeekkür ederim cnm

KİLO: 83
BOY: 169
BAŞLANGIÇ KİLO: 83
HEDEF KİLO: 70 şimdilik
BEDEN: 46
haydi kızlar inşllh bende sizin gibi kilo veririmmmmmmm
BUGUN BENDE VARIM SİZLERLEEEEEEEEEEEE
hoşgeldin canım

çok güzel başlamışsın tebrik ederim güzel moral oldu işte sana

olsun canım hepimiz sıklıkla artıya düşüyoruz.pes etmek moral bozmak yok.önümüzdeki cumaya odakla kendini şu andan itibaren.:))

ben de bikaç gün yapraklarını kaynatıp içtim.var bu enginarda bi keramet.tadını sevemedim yoksa devam edicektim.
tebrikler canım güzel bi rakam

sen de benim gibi 75 e ulaşmışsın.tebrik ederim canım
Bildirim

baslangic:82
gecen hafta 64.2
bu hafta:62.9
giden 1300 gr
toplam giden:19.1
hedef:60

yine güzel bir rakam.

teşekkür ederim cnm. ben de seni tebrik ederim. insanın yıllardır beklediği kiloya düşmesi kadar güzel bir duygu yok herhalde:)) şu sıra kiloya taktığımdan bu kadar öncelikli benim için:)) artık sıra 2. hedefinde dilerim o günleri de hep birlikte görüp seviniriz..

inşallah canım.
bu kiloya kafayı takmadın mı veremiyosun zaten.biraz odaklanmak gerekiyor.
neler yediğini kalorilerini az çok bilmen ve sıkı takip etmen gerekiyor.
senin hedefine çok az kaldı.inş hedeflerimize ulaşır ve oralarda kalmayı becerebiliriz.
verilen kiloyu koruyamamak çok acı.
ben yaşadım 4 sene önce kk üye oldum ve 97 kilodan 75 lere düştüm ancak 75 lerde asla kalamadım.2 seneden fazla kilomu 77-80 arası korudum ama.taki annemin vefatına kadar.2011 şubatta annem vefat etti o sıralar 80 dim iyi hatırlıyorum.tuttuğum bi liste var dün baktım 2011 martta 85.7 ymişim.acı ve stresle ne yediğimi bilmeden yemişim ve hızla kilo almışım.sonra o kilodan 78 lere düşmüşüm.geçen sene mayıst 78 kiloydum.yazı o civarda geçirdim. sonra eylül-ekim aylarında eşim ve oğlum ameliyat oldu.yine ben stres ve gerginlikle kendimi yemeye verdim.kasım sonunda 90.5 tim.buraya zor attım kendimi.bu ameliyatlar döneminde 3-4 hafta evdeydim işten uzak.işe döndüğümde bi arkadaş hamilemisin yoksa ne bu hal gibisinden bişeyler söylemişti de kafama dank etmişti.kasım sonundan bugüne 6 ay diyelim 15 kiloya yakın vermişim.
inşallah bu sefer hayatın streslerine acılarına bıkkınlıklarına kolay yenilmem-kendimi kandırıp tatlılara aburcuburlara saldırmam-teselliyi onlarda aramam.
bu temenniler hepimiz için geçerli
hepimiz başaralım istiyorum:))

başın saolsun cnm Anneciğinin mekanı cennet olsun. hepimizin gideceği yer orası. her gün diyorum nerdeyse Rabbim hepimize hayırlı ölümler versin sonuç kaçınılmaz. eşin ve çocuğun içinde geçmiş olsun cnm. dilerim ailece sağlık ve huzurlu bi de zayıf günler geçirisin:)) ewt odaklanmak gerekiyor kesinlikle yoksa ikramlar, kaçamaklar srdı arkası kesilmez oluyor. senin yazdıklarını okuyunca motive oluyorum. güzel paylaşımlarda bulunuyorsun. bu kadar bilinçli biri bence artık verdiği kiloları almaz.. ben de şu an koruma diyetlerine bakıyorum. daha öncede demiştim bulunduğum yerde diyetisyen olsa giderdim. olmadığı için kendi başımın çaresine bakıcam artık. zaten yediklerimi yavaş yavaş artırmayı düşünüyoru. birden vücudumun dengesini bozmamak adına. umarım ben de verdiğim kiloları almam. inşallah hepimizde başarcaz Allah ın izniyle..

cemremcimmm hoşgeldin inşallah verirsin sağlıcakla kilolarını

kızlar ben 2 hafta kilo bildirimi yapamıycam bu hafta dahil ama 2 hafta sonra topikteyim herkes güzel kilo vermiş tebrikler

tatlım sen buraya mı katılıyordun bılmiyordum
bu sabah tartıya cıkınca kilomun arttıgını görünceoldum
ve hemen karar verdım artık zayıflayacagımmmmmmmmmmmmm
inşllh tabelaya bende girerim valla istiyoruımmmmmmmm bananeeeeeeeeeee
ha gayret bana

sağol canım.

ne güzel yazdıklarımı beğenmene sevindim.
kilo verme işine duygusal anlamlar da kattığım için zaman zaman çok değişik hisler yaşıyorum.
kah havalarda uçuyorum kah yerlerde sürünüyorum.bazen kendimi çok güçlü hissederken bazen de hiçbişeyi beceremeyen bi şişko gibi hissediyorum:))
işte kk sayesinde takım arkadaşlarımın sayesine-menüleri paylaşma zorunluluğu sayesinde vs. motivasyonumu korumaya çalışıyorum.
dediğim gibi son 4 seneye kadar kilolarımla uğraşmadım asla.hep ne yiyeyim ne içeyim modlarındaydım.nasıl kör yaşamışım ya hayret ediyorum.
bazen düşünüyorum en güzel yıllarımı kilolu geçirmişim.işe arkadaşlarım şıkır şıkır gelirken ben 1 hafta boyunca aynı lacivert pantolon aynı gri kazakla geldiğimi biliyorum.ne acı.ama ne yaptım o zamanlar koca bi hiç.
neyse işte sonuçta son 4 senedir kilo veren ve alan bi insanım.kilo biraz takıntı oldu bende.takıntı yapmazsam kendimi kontrol etmekte güçlük çekiyorum yani elime ne geçerse bilinci kapanmış bi şekilde yiyorum.
kısacası benim kk dan kopmamam lazım:))
bir de 2. bir bebek planımız var Allah nasip ederse tabi.ne verirsem kar olacak.işte bunu da düşünerek-en çok ta sağlık sorunlarını düşünerek kilo vermeye devam etmem lazım.ailede şeker hastalığı var annemin hastalığı şekerle ilintili pankreas kanseriydi.bu da düşündürüyor doğal olarak.aşırı tatlı ve şekerli gıda tüketimi ile kandaki insülin dengesi çok kolay bozulabiliyor.en çok bu gerçek yüzünden kilolardan kurtulmak istiyorum.
çok uzun oldu demi bana ne olduysa uzattıkça uzatıyorum:))
sadece burada sizlerle konuşabiliyorum kilomla ilgili:))

inşallah sen de kilonu koruyacaksın.yediklerini kademeli artırman iyi olacak:))

cnm ne güzel olduğun gibi anlatıyorsun kendini. sen iradeli bi insansın elbette istediğin kiloya düşeceksin. Rabbim sıhhat versin inş. ewt ırsi olmasa da şeker gibi hastalıklar kilo nedeniyle bile oluşabilir. benim annem tığ gibi ama şekeri çıktı. dkkat etmek gerekiyor. hiç de uzun olmadı konuşman ayrıca. benim hayatta kilo hariç hiç kompleksim olmadı:)) her yerim düzgün mü?? hayır. yamuk yumuk biriyim ama kilo hayatımı kararttı. o yüzden ben de bu konuda sizlere içimi dökebiliyorum en çok:)

kızlar sanıırm memelekete gidiyorum:))) anneciğimi çok özlemiştim.10 gün kadar menü paylaşamayacağım. gittiğim hafta kilo vermeyi hedeflemiyorum. korumam yeterli olacak. şok olacaklar beni görünce:)) bana kilo vermişim gibi gelmiyor bazen ama çevremdekiler fark edebiliyorlar. sanırım evdekiler de fark edecek. gelene kadar hepinizin 1 kg verdiğini görmeyi çok isterim:))
bugünkü menüm
sabah-öğlen: 1 yumurta, 1 kaşık lor, yarım domates, yarım salatalık, 1 dilim kızarmış ekmek, 1 galeta
baya uzun duruyor dimi:)) iki öğün birleşince böle oldu.
ara: 1 mandalina
akşam: salata, yoğurt
2,5 litre su, 2 kupa yeşilçay, 1 şekersiz çay.
hepinizi öpüyorummm. haftaya görüşmek üzere. sağlıcakla kalın.

ohhh bizim yerimizede gez benim yerimede annenle hasret gider:)))) benimkide taaa uzaklarda :)))

canım Allah rahmet eylesin inaşallah çok zor şeyler yaşamısın ama dersinide iyi çıkarmısın çok azımlısın başarlısın aynı duyguları yanı şeyleri bende yaşadım bazen bende kendimi hiçbir şeyi başaramıyan bir şiko gibi hisetim kaç kez ağladım kaç kez pişman oldum bu halime bir türlü dikkat etmediğim için ama senin de değin gibi her olayda yılıp pes etmeyi tatlılara saldırmayı tercih etim Allahım bütün kilo veren insanlar kolaylık versin çünkü gerçekten çok zor insan bukadar çok seviyorsa yemeği yerken mutlu oluyorsa çok zor ama istersen oluyor başarıyor insa bende 75 kiloyu görüpte bir türlü koruyamadım bilerek ve farkında olarak kilo aldım boşu boşuna
ama son 7-8 aydır yediklerime çok dikkat etmesemde spor yapıyordum enazından 45 dk spor aletimde uğraşıyordum mekik çekiyordum spor salonuna gidiyordum isteksizde olsa onunda çok faydası olmuş şuan kas oranım fazla oyüzden çok aşırı spor yapmama gerek kalmadı spor en nefret etiğim şey oyüzden nerde ise sadece diyetle kilo verebildim azim azim azim bide insan her fazla yediğinden pişman olmalı eğer olmuyorsa ip kopmuş demektir. Ama benim forum arkadaşlarım süper ya herkez çok destekçi birbirine maşşalahhh

herkese merhaba 1 haftadır topiğe uğrayamıyorum ama aklımdasınız kızlarrr.topik baya bir kalabalıklaşmış herkes güzelce kilo verir umarım ben memlekete geldim 3 hafta burda kalacağım görenler kilo verdiğimi söylüyorlar ama ben kendimi koca bir varil gibi hissediyorum.tartı olmadığından tartılamayırum elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama arada kaçamaklarda oluyor ne yazıkki
2 haftam kaldı 2 hafta sonra tam gaz aranızdayımmmmmmmm

Son düzenleme:

evet canım ben burdaki arkadaşlar sayesinde kilo verdim umarım sende verirsin hoşgeldin.
çabucak gider inşallah kiloların sen gayret et yeter canım arkadaşım

cnm yoksa anteptemisin

kızlar bugün benım menüm
SABAH: 1 YUMURTA SALATALIK,BİBER,MAYDONOZ 2 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ BİRAZDA PEYNİR VE ÇAY

ÖĞLE: BUGUN KURANIM VARDI SADECE BI BOREK VE PATATES SALATASI YEDIM

ARA: YEŞİL ÇAY,SALATALIK

AKŞAM:Bİ KASE ÇORBA, SALATA

SAAT 10 DA EŞİM GELİNCE ŞEKERSİZ ÇAY VE 5 TANE FINDIK

BUGÜNKİ MENÜM BU KADAR.................:18:

Son düzenleme:
Gec oldu biraz ama neyse kilo bildirimi yapayim önce

Baslangıç 86.9
Geçen hafta 78.8
Bu hafta 77.6
Giden 1.2
Toplam giden 9.3
Hedef 65

2.5 litre su 2 gün 3 mil leslie 75 mekik 45 dk koşu bandı

45 dk spor ve 2,5 litre su unmutmuşum yazmayıııı

2 dilim ekmek peynir yumurta domates salatalik yesilik cay
ara 2 biskivi 2-4 kraker cay
yarim tabak kereviz ceyrek tabak pirasa 1kase corba 1 dilim ekmek
ara 3 gallete cok az peynir-recel
salata 100gr kiyma yarim kase yogurt
ara 1 bardak sut 1porsiyon cilek
cay 4-5 cips
meyve cayi yesil cay 2.5 litre su
spor yoook

:))))))) bugun biraz kacirdim ama kendime odul verdim yarin tam gaz devam

Son düzenleme:
valla canim ya ben kendime hayret ettim millet sasiracak dedim siz bendende süper ciktiniz...kutlarim vallaaaaa

al iste bir süpeeeer daha..yahu ben yaklasik bir kilo verince foto falan aklima gelmedi..bir haftadan az zamanda süper vermisim diye havalarami girdim nedir sanki ben verirken siz kebabcidaydfiniz ya nasilsa kaybetmemisimdir diye foto falan cekmedim:26: olsun olsun kilo vereyimde kaybeden ben olayim demi ama..gerci daha belli degil irem ne alemde bilmiyoruz...belki ben son dakka golüyle kurtaririm durumu:))):26:

sagol canim allahin izniyle ritmi tutturdum..bundan sonra son gaz gidecegiz..ama benim bir huyum oldu uzun zamandir veremiyordum ya bugünde bu kadar eksi görünce simardim..kahvaltiyi idare ettimde aksam üstü birazcik kacirdim ama birazcik of ya kendime inancim geldi valla...
Bildirim

baslangic:82
gecen hafta 64.2
bu hafta:62.9
giden 1300 gr
toplam giden:19.1
hedef:60
kutlarim valla arkadasim sanada koca bir süüüüüüüüüüper...hedefine az kalmis..yahu ben bu kiloyu hedef bile düsünemiyorum...kendime inancim geldi diyorum tamamda o kadarda degil...68 i göreyim varya zil takamadan oynayacagim:)))))

sagol canim..insallah bende 75 i görürüm..aslinda yillar sonra gecen ay bir defaligina gördüm ama rüzgar gibi gecti:)))

sabah:3 dilim ekmek
sahanda yumurta
3 catak sürme peynir
ara:bir tam marol:))
ögle:ben öglen ne yedigimi hatirlamiyorum yemin ederim:))))hatirlarsam yazarim..yemedimmi ne yaptim....
aksam:5-6 kasik pilav-3 köfte
koca bir tabak salata..
ara:3-4 tane cips 2 yemek kasigi cekirdek....
bir bardak portakal-ananas suyu icindede acicik votka vardi bu aksam hüzünleri evde biraktim körkütük sarhos oldum umrumda degil...
bu hafta salata haftasi...nedenmi...cünkü markette marollar cok ucuzlamisti..tanesi 15 cent ti..aldimda aldim..torba torba...dolabada tikis tikis yerlestirdim..bugün iki marol yemisimdir..ya canim cekti dur birtane daha yikayip yiyeyim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…