80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hiç de az değil canım ya tam dengeli bence...

iremcim köstebek pasta kaldıysa ben de geleblir miyim

nöbetim çok yorucu geçti 2 gündür gelemedim umarım herkes iyidir...3 ayların hepimzi için hayırlara vesile olmasını diliyor ve regaip kandiliniz en içten dileklerimle kytluyorum...

• sabah yarim simit ,kasar peyniri,kahve
  • öglen..toast peynirli ,sucuklu
  • kavun iki dilim
  • aksam bir tabak bamya,salata
  • iki tas biberiye cayi

bugünkü menüm kızlar;
sahur niyetine:1 yumurta,biraz labne,2 dilim ekmek
akşam:6yk etli güveç,2 dilim ekmek,1/2 kase yayla çorbası,1 bardak zero,salata
ara:5-6 badem ve meyve yerim ve tabi yeşil çay

Bugünkü menüm
Sabah 2 parça peksemet biraz yumurta salatalik domates
Ara karpuz 1 avuc leblebi
Aksam 3 catal patlican yemeği salata 1 küçük kase.çorba biraz kitir ekmek
Ara erik

3 litre su spor yok ee öznur nasil menum ceza varmi yarin diyetisyene gidicem bakalim o ne ceza verecek:18:

gel kuzum gel iki adımlk yerdesinnn:)

gönderdim misafilreirimiii.... böreği çok beğendiler hatta bi tepsi börek 6 kişi tarafından bitirildi çünkü giderken çocuklarına yarın için beslenme olarak aldılar çocuklara cips yetmedi neredeyse tekrar yaptıracaklardı
buarada bende yedim biraz yaaa yarın tartıda belli etmez umarım kendini((

sabah dişçideydim bişey yok
öğlen saat 1 tas kebabı 4 kaşık 3 kaşık makarna 1 dilim ekmek
ara 1 elma
akşam 2 yumurta 1 dilim ekmek 1 parça peynir
çayla birlikte bunu sölemek istemiyorummm yaaa utanıyorummmm hepsinden az az işteee

menumde ufak degisiklik oldu

KİLO BİLDİRİMİ

başlangıç kilo:85.7
geçen hafta: 82
bu hafta: 81
giden: 1 kilo
toplam giden: 4.7
hedef: 68
boy: 1.73
spor: 240 dk​

çooook mutlıyum çoookkk

KİLO BİLDİRİMİ

başlangıç kilo:90.5
geçen hafta: 76.2
bu hafta: 76
giden: 200 gr
toplam giden: 14.5
hedef: 68
boy: 1.5
spor: -​
diyet açısından başarısız bir hafta geçirdim.
zaten sağlık problemlerine ilave bi de ev problemi ile uğraşıyorum.moralim baya bozuk.dün evimizi sattık. ev bulup taşınıcam.kiraya gidicem sanırım.kısa vadede ev almak zor gözüküyor fiyatlardan dolayı.oğlum okula başlayacak merkeze yakın bir yere gidicez.aklımda pek çok endişe var.eşimle de atışıp duruyorum.sinirlerim laçka oldu.tabi bi sürü ilave ama önemli sorunlarım da var çözüm bekleyen.kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
aklımı kurcalayan düşünceler yiyip bitirecek beni.
düzensiz beslenmenin sonucu hiç kilo veremedim hemen hemen.bu sabah güzel bi kahvaltı yaptım.sarelleli filan.verdiğim 200 gr. da aldım heralde:))öğlenleri dışarda olunca su bitki çayı öğle öğünü filan gidiyor güme.
neyse size hayırlı günler.güzel bildirimler yaparsınız inş:))

gülihancım tebriklerrrrrrrrrrrrr canım.ilk ve güzel bir bildirim yapmışsın canım

selam kizlar
  • baslangic 90
  • gecen hafta 88
  • bu hafta87
  • giden 1 kilo
  • hedef 80
  • yürüyüs 3 saat
yuvarlak hesap yazdim hepsini .bir kilo gittihepinize sevgiler

Kilo bildirimi

Başlangıç 86.9
Geçen hafta 77.8
Bu hafta 76.9
Giden 900
Toplam giden 10 kilocuk
Hedef 68

2.5 litre su spor yok çok mutluyum kizlar tam 10 kilo gitti kaldi 12 kilo bugün diyetisyene gittim iyi dedi yanliz biraz su kaybi cikti artik ona cok dikkat edicem öznurum menü takibine devam edem ne dersin başka arkadaşlarda katilsin

ya siz kilo bildiriminde bulundukça ben heyecanlanıyorum kızlar yaaaa...

benim koca nediyor biliyormusunuz böyle bazen atışıyoruz, sonrasında giricem diyo kadınlar kulubune anlatıcam diyo herşeyi ismide cazgır karıymış haberiniz olsun görürseniz hemen banlayın şaka tabi yapmazda. adam benle aşık atıyo ya ben zayıflıyorum diye o da zayıflayacakmış, ben kk yazıyorum diye oda yazacakmış

dünki menemü vereyim o kadar çok ki o yüzden bir kilo gideceğine yarım gitti
sabah büyükbir kase salata, 4 büyük zeytin, biraz tel peynir
öğlen bir yumurta bir tabak yoğurt k fileks saat 3 gibi yine 5 tane mercimek köftesi
saat 6 da bir kase menemen ve yoğurt yedim tamam artık çok yedim derken
konferansa gittim orda yarım şekerpare tatlısı yedim
eve geldim iki kaşık irmik tatlısı yedim
bir baktım kaynanam un helvası getirmiş ondan iki lokma aldım sonrasında kiraz yedim, e artık uyku vaktim gelmişti artık uyudum..
şimdi geleyim kilo bildirimine uzun bir aradan sonra

başlangıç:87
geçen hafta:82,
bu hafta:81.5
toplam giden:6.5
hedef :70,
spor yok
hedef tarihimide yazayım:1 temmuz

Son düzenleme:
KİLO BİLDİRİMİ

başlangıç kilo:86.4
geçen hafta: 74.4
bu hafta: 73.6
giden: 800 gr
toplam giden: 12.8
hedef: 65
boy: 1.63
spor: 90 dk yürüyüş bu hafta regl haftamdı o yüzden arttı eksildi garip bir haftaydı dünkü orucun etkisiyle toparladım biraz...umarım herkes yüzünü güldüren sonuçlar alır buhfa,dualar edildimi bakalım birbirimiz için

sabah:2 dilim ekmek -beyaz peynir recel
ögle:bir lahmacun
ara:iki isirik lahmacun
aksam:bir tabak kuru fasulye

yaklasik 3 litre su..spor:aslinda spor yapmadim ama daha beterini yaptim..bahceye yaklasik 9 metrekare büyüklügünde klube yapiyoruz..saaat 14 den aksam 9 a kadar tas tasi kum tasi...öldüm öldüm dirildim valla...yillar sonra ilk defa kafamdan terler akti..omuzlarim amele yanigi olmus:)))))) ve gece karnim duruldayarak yattim..ama sabaha büyük süpriiiiiiiiiiz sabah 77.2 idim.yani nerdeyse 1 kilo fazlalik... yaslaniyormuyum nedir anlamiyorum..

Selam Kizlar Hayirli Cumalar

$öyle Bi Sitede Rasgele Gezinirken Eski Topigime Selam Vermeden Gecmiyim Dedim ..
Umarim Keyifler Gicirdir ve Kilolar Hafalarda Ku$ Gibi Bedeninizden Ucup Gidiyordur ..

Azminiz ve Iradeniz Bol Olsun Ho$cakalin

ay ne kötü diğmi o kadar aç kalmaya rağmen kilo almak.duraklama dönemindesin heralde.. süpriiizzzz diyince bende zannettim ki 2 kilo falan verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…