sabah yarım paket diyet bisküvi 1 çay sekersiz
ara 2 kayısı
öğle 6 yemek kaşığı orman kebabı 3 kaşık pilav 1 dilim ekmek
ara 2 kayısı
akşam az yağda kızarmış köfte (5)bol salata 1 dilim ekmek
bitki çayları 3 litre su
hala fazla yediklerimmm(((
iremcim köstebek pasta kaldıysa ben de geleblir miyim
nöbetim çok yorucu geçti 2 gündür gelemedim umarım herkes iyidir...3 ayların hepimzi için hayırlara vesile olmasını diliyor ve regaip kandiliniz en içten dileklerimle kytluyorum...
kandiliniz mübarek olsun inşallah cümle hayırlı dualarınız kabul olsun
bugunki menümü yazayım sonra fırsatım olmucak sanırım
sahur 1 haşlanmış yumurta peynir 2dilim köy ekmeği domates maydonoz yarım muz 1 litre su yeşil çay
akşam 1 kase çorba kıymalı kabak yemeği yarim kase yoğurt
bir kandil simidi 2jelibom 2cips
1liter su daha içicem günü kapatıcam inşallah
yarın bildirimmm var çok heycanlıyımmm:))))
KİLO BİLDİRİMİ
başlangıç kilo:85.7
geçen hafta: 82
bu hafta: 81
giden: 1 kilo
toplam giden: 4.7
hedef: 68
boy: 1.73
spor: 240 dk
çooook mutlıyum çoookkk
KİLO BİLDİRİMİdiyet açısından başarısız bir hafta geçirdim.
başlangıç kilo:90.5
geçen hafta: 76.2
bu hafta: 76
giden: 200 gr
toplam giden: 14.5
hedef: 68
boy: 1.5
spor: -
zaten sağlık problemlerine ilave bi de ev problemi ile uğraşıyorum.moralim baya bozuk.dün evimizi sattık. ev bulup taşınıcam.kiraya gidicem sanırım.kısa vadede ev almak zor gözüküyor fiyatlardan dolayı.oğlum okula başlayacak merkeze yakın bir yere gidicez.aklımda pek çok endişe var.eşimle de atışıp duruyorum.sinirlerim laçka oldu.tabi bi sürü ilave ama önemli sorunlarım da var çözüm bekleyen.kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
aklımı kurcalayan düşünceler yiyip bitirecek beni.
düzensiz beslenmenin sonucu hiç kilo veremedim hemen hemen.bu sabah güzel bi kahvaltı yaptım.sarelleli filan.verdiğim 200 gr. da aldım heralde:))öğlenleri dışarda olunca su bitki çayı öğle öğünü filan gidiyor güme.
neyse size hayırlı günler.güzel bildirimler yaparsınız inş:))
olsun canım ya önce sağlık ve huzur olsun. şimdi sana herşey çok kötü gidiyo gibi görünsede sonrasında mutlu olacaksındır mutlaka. bırak kilolar kalsın geçen haftalar bende öyleydim 3 hafta bildirimde bulunmadım. allah yardımcın olsun...
sabah:2 dilim ekmek -beyaz peynir recel
ögle:bir lahmacun
ara:iki isirik lahmacun
aksam:bir tabak kuru fasulye
yaklasik 3 litre su..spor:aslinda spor yapmadim ama daha beterini yaptim..bahceye yaklasik 9 metrekare büyüklügünde klube yapiyoruz..saaat 14 den aksam 9 a kadar tas tasi kum tasi...öldüm öldüm dirildim valla...yillar sonra ilk defa kafamdan terler akti..omuzlarim amele yanigi olmus:)))))) ve gece karnim duruldayarak yattim..ama sabaha büyük süpriiiiiiiiiiz sabah 77.2 idim.yani nerdeyse 1 kilo fazlalik...yaslaniyormuyum nedir anlamiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?