80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün o saçmasapan şok diyetim bitiyor şöyle 1 haftalık ta başka birşey arıyorum onu yapcam. Sonra da uzun vadede verilen 6 öğünlü falan aylık bir diyet yapcam (diyetisyenin verdiği)

Arkdaşlar şöyle bir inceledim de maşallah ne kadar kilolar vermişsiniz ilk günden bugüne darısı başıma tebrik ederim hepinizi allah tamamına erdirsin inşallahhhhhh.

Arkdaşlar şöyle bir inceledim de maşallah ne kadar kilolar vermişsiniz ilk günden bugüne darısı başıma tebrik ederim hepinizi allah tamamına erdirsin inşallahhhhhh.

peki bu diyetle kac kilo verdin.bir de mideni rahatsiz etmiyomu acaba,ben de yapmak istiyorum acilen kilo vermem lazim

sağol canım Allah herşeyin hayırlısını versin evi satmanızda da bir hayır vardır daha güzel biyere taşınırsınız inşallah bu güzel günlerde Rabim sıkıntınızı gidersin

selma kızlar dün listemi veremdim ben misaflerim vrdı..
menüm..
sirkli su
sabah
domates saltalık peynir 2 dilim kızrmış ekmek yeşil çay
ara
süt elma 2 adet det bsküvi
öğlen
1 kepçe çorba 4 yk türlü dolmabiber cacık
ara
diet bisküvi
akşam 4 yk türlü
ara
elma süt

bu dünki menümdü..bu ara bu sabah tartıldıktan sonra tartımın pili bittii..garbim dayanammışş ..bu ara benm geldim1 hafta oldu aceppp bildirim yapckmıyım benn

başlangıç kilo:87
geçen hafta: 85.6
bu hafta: 83.5
giden: 2100 gr
toplam giden: 3500
hedef: 58
boy: 1.60
spor:yok

Öznur nedir senin bu metabolizmadan çektiğin üzülme kuzum bu hafta senin haftan olacak eminim ben

Yok canim haftaya yapacaksin bildirimi istersen bu haftada yapabilirsin ama listeye giremeyeceksin

menummmmmmm

sahur peynir reçel 1 dılım ekmek 1 kandıl sımıdı 1 lıtre su

aksam 1 kase yayla corbası 1 kabak kabak yemeği biraz yoğurt
1 litre su ada çayı gallete 1 gofret spor yok

Son düzenleme:
evet menümm
sirkeli su
sabah
domates salatalık yumurta yeşil çay 2 dilim ekmek
ara
1 elma 3 erik
öğlen
1 kase çorba 2 yk türlü dolma biber salata
ara 1 elma 2 diet bisküvi
akşam 2 yk pilav bir kase çorba 2 yk kaşığı barbunya
ara
süt 2 diet biskivi 1 elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…