ay ne kötü diğmi o kadar aç kalmaya rağmen kilo almak.duraklama dönemindesin heralde.. Süpriiizzzz diyince bende zannettim ki 2 kilo falan verdi
Arkdaşlar şöyle bir inceledim de maşallah ne kadar kilolar vermişsiniz ilk günden bugüne darısı başıma tebrik ederim hepinizi allah tamamına erdirsin inşallahhhhhh.
KİLO BİLDİRİMİdiyet açısından başarısız bir hafta geçirdim.
başlangıç kilo:90.5
geçen hafta: 76.2
bu hafta: 76
giden: 200 gr
toplam giden: 14.5
hedef: 68
boy: 1.5
spor: -
zaten sağlık problemlerine ilave bi de ev problemi ile uğraşıyorum.moralim baya bozuk.dün evimizi sattık. ev bulup taşınıcam.kiraya gidicem sanırım.kısa vadede ev almak zor gözüküyor fiyatlardan dolayı.oğlum okula başlayacak merkeze yakın bir yere gidicez.aklımda pek çok endişe var.eşimle de atışıp duruyorum.sinirlerim laçka oldu.tabi bi sürü ilave ama önemli sorunlarım da var çözüm bekleyen.kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
aklımı kurcalayan düşünceler yiyip bitirecek beni.
düzensiz beslenmenin sonucu hiç kilo veremedim hemen hemen.bu sabah güzel bi kahvaltı yaptım.sarelleli filan.verdiğim 200 gr. da aldım heralde:))öğlenleri dışarda olunca su bitki çayı öğle öğünü filan gidiyor güme.
neyse size hayırlı günler.güzel bildirimler yaparsınız inş:))
gülihancım tebriklerrrrrrrrrrrrr canım.ilk ve güzel bir bildirim yapmışsın canım
sabah:2 dilim ekmek -beyaz peynir recel
ögle:bir lahmacun
ara:iki isirik lahmacun
aksam:bir tabak kuru fasulye
yaklasik 3 litre su..spor:aslinda spor yapmadim ama daha beterini yaptim..bahceye yaklasik 9 metrekare büyüklügünde klube yapiyoruz..saaat 14 den aksam 9 a kadar tas tasi kum tasi...öldüm öldüm dirildim valla...yillar sonra ilk defa kafamdan terler akti..omuzlarim amele yanigi olmus:)))))) ve gece karnim duruldayarak yattim..ama sabaha büyük süpriiiiiiiiiiz sabah 77.2 idim.yani nerdeyse 1 kilo fazlalik...yaslaniyormuyum nedir anlamiyorum..
selma kızlar dün listemi veremdim ben misaflerim vrdı..
menüm..
sirkli su
sabah
domates saltalık peynir 2 dilim kızrmış ekmek yeşil çay
ara
süt elma 2 adet det bsküvi
öğlen
1 kepçe çorba 4 yk türlü dolmabiber cacık
ara
diet bisküvi
akşam 4 yk türlü
ara
elma süt
bu dünki menümdü..bu ara bu sabah tartıldıktan sonra tartımın pili bittii..garbim dayanammışş ..bu ara benm geldim1 hafta oldu aceppp bildirim yapckmıyım benn
Öznur nedir senin bu metabolizmadan çektiğin üzülme kuzum bu hafta senin haftan olacak eminim ben
Yok canim haftaya yapacaksin bildirimi istersen bu haftada yapabilirsin ama listeye giremeyeceksin
hee tmm cnm bilom o muheppti ttalım ...sen napon nasılsınn
İyiyim ya neyapalim iş güç sen neler yapiyon
ayy cnm napim aklım hep yemkte acaba çok mu yedim nasıl kilo verdimm mi..heaptayımm halen adet olmadınn onn stresi üstmde....şişliği var..asbilik işte ne edimm cnmm
İlk haftalar böyle olur canim zamanla alişiyorsun ama her yediğinin vicdan azabı bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?