80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoş bulduk cnm benmm ..rabbm senne orucunu dualrını kabul etsn cnm benmm
:) sen de benim gibisin demek ki bi yemeye başladın mı dibini görene kadar. :) Neyse çok kararlı gördüm ben hepinizi maşallah. Ben de öyleyim bu sefer. Şeytana uymak yok :)
ya evde yada ailnn yannda bişe olmuyoda yabancı ir yere gdince çok zor olo cnm ..ama istikrarlıyım bu sefer cnmm..rabmm sonumuzu hayır etsin ilk önce 7 li rakamlra sonra 6lı rakamlara inmek istyorum..5 lere inmesemde frk etmez benm için
Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla.
ayy cnm bebk yok daha ...bebek düşünyoprum ama rbbm daha izin vermedi..ne zmn iizn verrse o zmn olck inşllh cnmm
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzzzzz
sağol cnmm hoj buldukk
nasılsınız hanımlar geeeeennneeee zayıflamışım bugun tartıldım ya tutamıyorum kendimi hersabah ilk işim tartılmak oluyor ama verdiğimide görünce çook seviniyorum yav
ayy gecen tartıldım farklı çıktı sonraki sabah daha farklı çıktı..o yzden tartılmıyorum bende..bırktımm bende her şeyii tartılma konusunda
dedn gbi bu diyete yorum yapmıyorumm...
ama doktorun verdiği listeyle 6 7 kilo veryormuşsun en az..ozamn hiç kasma kendini ben o diytle ayda 3 4 anca veryorum cnmm. 6 7 veryorsan kilonn kaç oldunu bilmiyorum ama 5 ayda 35 kilo demek az değil yani...o yzden hem sağlıklı hem böle olması çok ii cnm
Kızlar meraba bende 7 ve 3 yaşlarında iki cadı annesiyim Evlenirken 50 kg idim 8 senede tam 32 kilo aldım dün diyetisyene gittim bugün diyetimin 1. Günündeyim hadi bakalım bana şans dileyin

allh bağışlasın cadılarını cnm benmm..sende hoşgeşdn cnm armıza

haaa bide bu kilo çizelgesini bana yapabilecek bir arkadaş çıkarsa sevinirim:)

hosgeldın aramıza insallah zayıflarsın bugun bırı daha sordu cizelgeyıde bunu senın oğrenmen daha faydalı cunku kilo verdıkce sureklı duzenlıyeceksın

sagol canım azmım ıcın tebrık etmıs arkadaşımız ah sen benım cektıklerımı bır bılsen kafada bıtırmek degıl kafanı koparırdın canım

ya şimdi benim tartıda ilk çıkınca bir sapıtıyor birdaha çıkıyorum birdaha uc kez hangı rakamamı gosterıse onu baz alıyorum DDD ama arkdaşında dedıgı gıbı hersabah tartılmazsam 200 yada 100 gr dahı eksılmıs gorursem motıve oluyorum yada aynı kalsamda onada sukur edıyorum

valla şok diyete karşıyız ben arkadaşımıza bişey olur diye korkuyorum ben şuan 1 mayısta başladım bugun 23 mayıs tam 4.5 kilo :))))) verdim inşallah bu ayın sonuna yanı haziran 1 de 5 -5.5 olur diye hayal ediyorum yanı bence bir ay ıcın gayet sağlıklı zaten diğer arkadaşlarda böyle akılı akılı yapıyor :)))) canım valla bişey olmasın da hayırlısı ıle bır bıtır su sok diyetını

menum

sabah 1 yumurta 2 dilim ekmek bir kepeklı bir köy ekmeğı peynir domates yeşil çay

ara buharda pişirilmiş tarçınlı elma tavsiye ederim çok güzel oluyor
beşi biyerde çay 1 kare çikolata 1 küçük biskıvı

öğlen patlıcan biber domates közleme salatası 1 kase domates çorbası yarım dilim kepek ekmeği

ara 3 galete yarım kase yarım yağlı yoğurt

akşam boooool salata 300 gr kıymadan ızgara köfte

ara 1 bardak süt yarım muz gallete

2.5 spor öyle yorgunumki ama evede de çok işim var ama olurrrrda keyfim eserse 45 dk spor yapıcam inşallah

yarında oruç tutmak istiyorum ama diyet dengem bozulur diye korkuyorum:18: yarın recep ayının ilk perşembesi tutmanın bir çok güzelliği var oyüzden Allah bozmasın deyip tuttcam inşallah

Son düzenleme:
selam kızlar ben geldimmmmm

güya grevdeydim evde grev yapamadım malesef eşimle evi temziledik yarın akşam misafirler var onlara pasta börekle uğraşırım ancak okul çıkışında...

dişçi randevuma gittim dün de sormuştum aslında doktorlarınız greve katılacak mı diye randevulu hastaları alacaklar demişlerdi gittim bomboş hastane randevu iptallll...yarın misafirlerime köstebek pasta macur böreği çocuklar için sosisli cips bi de patates havuç salatası var onu yapıcam yeter demi akşam gelecekler yemekten kalkmış olarak yaniiii yeter diyinnnn lütfennn:))))

sabah (12) 2 dilim ekmek 4 çatal sucuklu yumurta peynir domates
ara 3 diyet bisküvi
ara 15 badem
akşam az yağda kızartılmış tavuk yoğurt 1 dilim ekmek

ohhh yiter cnm yter tbe
afiyet olsun sen yeme ama heee

menümm
sabah domatatalık yumrta 2 dilim ekmek
ara elma
öğlenn çorba türlü yemeği bulgur pilavı cacık
ara elma
akşam biber dolması türlü cacık
ara elma yemeği düşünüyorumm

daha ne yapacaksin ..yeter yeterr. ama bir de tatli puding yap cocuklari iyi olur .özellikle cikolatali .

daha ne yapacaksin ..yeter yeterr. ama bir de tatli puding yap cocuklari iyi olur .özellikle cikolatali .

iyi akşamlar kızlar bugün çok hastayım bütün gün yattım başımı kaldıramadım umarım sizin keyifler yerindedir,bugün yediklerimse şöyle;
sabah:1 yumurta,2 dilim ekmek,2 yeşil biber,şekersiz çay
ara:1 elma
öğle:1 haşlanmış tavuk baget,2 dilim ekmek,2 yeşil biber,1 küçük hazır ayran
ara:10 badem
akşam:bişey istemedi canım çayın yanında leblebi yedim biraz,acıkırsam yoğurt yicem,birde yarın oruç tutucam yatmadan sahur niyetine kahvaltı yaparım

gecmıs olsun allh orucunu kabul etsın

bugunkı menum

SABAH :1 kase k fklakes

ÖĞLE :ciğer kavurma ( az yağda ) 1 kase corba
,sogan kavurması ( soganı salca ile kavurdum sonra afiyetle yedım ) 2 dilim kepek ekmeği

ARA : 1 fıncan turk kahvesı 1 tane uzumlu kurabıye

AKSAM eynirli salata bol limonlu
3 lt su 250 mekik yeşil cay

yarın oruc tutucam az kahvaltı yapıcam

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım,hepimizin orucunu kabul etsin rabbim,dua edelim birbirimize inş.çok zayıfladın yeter artık diyeceğimiz günleri görelim hepbirlikte inş.:)))bu arada soğan kavurmasına bende bayılırım biz sucuklu yumurtalı yaparız onu hımmmm olsada yiyememki bu saatte:2::2::2:

çok teşekkür ederim fakat çizelgeyi falan yaptım da benim bilgilerim de o url yi yapıştırabilceim kilo değişimi ws gibi bir seenek yok ,yapıştıramıyorum

inşllh bizde incecik oluruzzzzz
evet cnm ben cok severım soganı kavurup yemesını
esım sevmez kokuyo dıye o yokken kendıme yapıp yıyorum
inşllh oruclarımız ve dualarımız kabul olur benımde bebısım olur cumle ısteyenınde

• menüm sabah iki tatli ekmek.kahve
  • öglen bir tabak kisir .yogurt bir tas
  • ikindi kahve
  • aksam üc parca et ,yanin da patetes püresi, haslanmis taze fasulye salata
  • bir tane aactivia cilekli .
  • bir saat yüzme

Öznur menümü yaziyorum seninkini göremedim

Sabah yarım simit peynir domates
Ara elma
Öğlen bol yesilllikli salata
Ara nesfit
aksam 10 tane sardalya bol salata roka
2 catal helva biraz cilek

2.5 litre su spor yok ütü var eeee ceza varmi dünkü yazdiklarimdan sonra dikkat etmeliydim yoksa bacaklar portakal bahcesine dönerdi yarın bende oruç tutmak istiyorum nefsimle savaş halindeyim bakalım kim kazanacak :18:

selamlaaar

bugünkü menüm

sabah
üç tane çilek bi tane kayısı
iki dilim ekmek
bi haşlanmış yumurta
biraz labne
domates salatalık
biraz biber kavurması

ara yok

öğlen
bi porsiyon ızgara köfte biraz domates kavurması yarım dilim pide biraz yoğurt kola zero

ara yok

akşam
bi tabak pazı yemeği
bi tabak makarna
vişneli soda

ara
üç erik
bi kayısı
iki kare çikolata
yeşil çay

akşama kadar dolandık durduk avm de spor niyetine :)

adin gibi umut veriyorsun bana..abdala malum olur derler..varmi sende soyunda abdallik falan..yanlis anlama ha sakin özellikle dikkat ederek yazdim.aptal degil abdal:))
yok yetmez diicem ama abarti bile:))sülümanin ordumusu geliyor bacim nedir..demle cayina..yaninada cerez falan yeter ya ben bu formaliteleri birakali kiloda almiyorum kiloda aldirmiyorum:))
canim menün kanimca bayagi basarili ..valla bende cok basarili bir gün gecirdim..dur bende menümü yazayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…