hoş bulduk cnm benmm ..rabbm senne orucunu dualrını kabul etsn cnm benmmumut gecmiş olsun neyin tedavisini görüyosun orayı anlayamadım ALLAHIM şifa versin canım
kamile gezmeleremi gidiyosun ALLAH yolunu acık etsin
duyum boşver erkeklerin yaptıklarını cok fazla kafaya takmamak lazım bugun muhtesem yuzyıl var onu unutmıyalım
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
ya evde yada ailnn yannda bişe olmuyoda yabancı ir yere gdince çok zor olo cnm ..ama istikrarlıyım bu sefer cnmm..rabmm sonumuzu hayır etsin ilk önce 7 li rakamlra sonra 6lı rakamlara inmek istyorum..5 lere inmesemde frk etmez benm için:) sen de benim gibisin demek ki bi yemeye başladın mı dibini görene kadar. :) Neyse çok kararlı gördüm ben hepinizi maşallah. Ben de öyleyim bu sefer. Şeytana uymak yok :)
ayy cnm bebk yok daha ...bebek düşünyoprum ama rbbm daha izin vermedi..ne zmn iizn verrse o zmn olck inşllh cnmmHayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla.
sağol cnmm hoj buldukkYeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzzzzz
ayy gecen tartıldım farklı çıktı sonraki sabah daha farklı çıktı..o yzden tartılmıyorum bende..bırktımm bende her şeyii tartılma konusundanasılsınız hanımlar geeeeennneeee zayıflamışım bugun tartıldımya tutamıyorum kendimi hersabah ilk işim tartılmak oluyor ama verdiğimide görünce çook seviniyorum yav
dedn gbi bu diyete yorum yapmıyorumm...:) sağol. Ben buarada 5 günde 5 kilo adında hafiften sağlıksız bir diyet yapıyorum 5 günlük diyetin 3. günündeyim. 2 gün kaldı. bununla verdim işte 1.5. Pek tavsiye etmiyorum. Senelerdir sadece çok mecbur kalınca çok acil durumlarda yapıyorum. ne yediğimizi yazcaktık ya ben dün sadece süt ürünleri :
SABAH biraz eski kaşar
ÖĞLEN: yoğurt
AKŞAM: beyaz peynir bolca ve krem peynir 1 üçgen
yedim.
Bugün de et günü:
SABAH: Biraz salam (çünkü eti içim almaz sabah sabah)
ÖĞLEN: Yağsız diyet ton balığı tuzlu limonlu
AKŞAM: Tavuk göğüs ( 2 parça) yiyeceğim
Efenim bilgilerinize sunarım.
Yorum yapılıyormuş ya benim şu yaptığım ŞOK diyetin bi akıllı uslu yorumu zaten olmaz olamaz. Bana ALLAH KURTARSIN deyin :)E şim şehirdışında diye arada gizlice yapayım dedim. Bi de uzun zamandır şehirdışında olan annem dönecek. Bana rejim yapıyorsun dimi diyip duruyodu çok üzülüyor durumuma vermiş beklerken aylar sonra bir de almış göreceği için üzülüp girdim bu diyete. Artık daha sonra bu bitince daha İNSANİ sizinkiler gibi bir diyet yapacağım. Hastanenin verdiği bir liste vardı onu yapmıştım daha önce 2 kere onu yaparı herhalde yine günde 5-6 öğün falan. Ayda 6-7 veriyorum ben onunla en az. Bir de pek aç kalınmıyor.
Kızlar meraba bende 7 ve 3 yaşlarında iki cadı annesiyimEvlenirken 50 kg idim 8 senede tam 32 kilo aldım dün diyetisyene gittim bugün diyetimin 1. Günündeyim hadi bakalım bana şans dileyin
tabi arkadaşım hemen yardımcı olayım hoşgeldiniz buarada aramıza ohhh iyice kalabalık olalım sayımız ve azmımız artsın inşallah
buraya tıklayın ayrıntılı açıklaması mevcut arkadaşım http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
haaa bide bu kilo çizelgesini bana yapabilecek bir arkadaş çıkarsa sevinirim:)
selam kızlar ben geldimmmmm
güya grevdeydim evde grev yapamadım malesef eşimle evi temziledik yarın akşam misafirler var onlara pasta börekle uğraşırım ancak okul çıkışında...
dişçi randevuma gittim dün de sormuştum aslında doktorlarınız greve katılacak mı diye randevulu hastaları alacaklar demişlerdi gittim bomboş hastane randevu iptallll...yarın misafirlerime köstebek pasta macur böreği çocuklar için sosisli cips bi de patates havuç salatası var onu yapıcam yeter demi akşam gelecekler yemekten kalkmış olarak yaniiii yeter diyinnnn lütfennn:))))
güya grevdeydim evde grev yapamadım malesef eşimle evi temziledik yarın akşam misafirler var onlara pasta börekle uğraşırım ancak okul çıkışında...
dişçi randevuma gittim dün de sormuştum aslında doktorlarınız greve katılacak mı diye randevulu hastaları alacaklar demişlerdi gittim bomboş hastane randevu iptallll...yarın misafirlerime köstebek pasta macur böreği çocuklar için sosisli cips bi de patates havuç salatası var onu yapıcam yeter demi akşam gelecekler yemekten kalkmış olarak yaniiii yeter diyinnnn lütfennn:))))
gecmıs olsun allh orucunu kabul etsın
bugunkı menum
SABAH :1 kase k fklakes
ÖĞLE :ciğer kavurma ( az yağda ) 1 kase corba
,sogan kavurması ( soganı salca ile kavurdum sonra afiyetle yedım ) 2 dilim kepek ekmeği
ARA : 1 fıncan turk kahvesı 1 tane uzumlu kurabıye
AKSAMeynirli salata bol limonlu
3 lt su 250 mekik teşil cay
yarın oruc tutucam az kahvaltı yapıcam
tabi arkadaşım hemen yardımcı olayım hoşgeldiniz buarada aramıza ohhh iyice kalabalık olalım sayımız ve azmımız artsın inşallah
buraya tıklayın ayrıntılı açıklaması mevcut arkadaşım http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
teşekkür ederim canım,hepimizin orucunu kabul etsin rabbim,dua edelim birbirimize inş.çok zayıfladın yeter artık diyeceğimiz günleri görelim hepbirlikte inş.:)))bu arada soğan kavurmasına bende bayılırım biz sucuklu yumurtalı yaparız onu hımmmm olsada yiyememki bu saatte:2::2::2:
adin gibi umut veriyorsun bana..abdala malum olur derler..varmi sende soyunda abdallik falan..yanlis anlama ha sakin özellikle dikkat ederek yazdim.aptal degil abdal:))sen yavrun için üzülüyorsun yıldönümü filan bahane.çok zor bi durum gerçekten.Allah tez zamanda bir çözüm kapısı göstersin eşine de akıl fikir versin diyecem affına sığınarak.evlatlar arasında bu derece ayrım yapması vicdana sığmıyor tabi.yine de daha iyi olmanı temenni ederim.biliyomusun öznurcum sen hep gözümün önüne bir masa etrafında çocuklarıyla gülüş çığrış yemek yiyen kalabalık ve şen şakrak bir aile gibi canlanıyorsun.her zaman böyle olun inş.
çok güzel yaaaaaaaaaaa:))
sağol canım.bel fıtığım var da fizik tedaviye gidiyorum.bugün de çürük dişlere el ataraktan diş tedavisine başladım.kendimi bakıma aldım bir nevi:))
tebrikler canım.valla ben de hergün tartılıyorum.refleks oldu artık sabah tartıya otomatik çıkıyorum:))aslında iyi değil deniliyor ama ben kendimi ancak böyle kontrol edebiliyorum napalım kilo veriyomuyuz veremiyomuyuz ona bakalım sonuçta o önemli:))
yorum yapmaya gerek yok.zaten bilincindesin zararlarının.daha önce de yaptım demişsin ya bu diyetten sonraki günler aşırı yeme isteği oldu mu hiç merak ettim.verdiğin kiloyu koruyabildin mi hemen sonraki günlerde.
yok yetmez diicem ama abarti bile:))sülümanin ordumusu geliyor bacim nedir..demle cayina..yaninada cerez falan yeter ya ben bu formaliteleri birakali kiloda almiyorum kiloda aldirmiyorum:))selam kızlar ben geldimmmmm
canim menün kanimca bayagi basarili ..valla bende cok basarili bir gün gecirdim..dur bende menümü yazayimÖznur menümü yaziyorum seninkini göremedim
Sabah yarım simit peynir domates
Ara elma
Öğlen bol yesilllikli salata
Ara nesfit
aksam 10 tane sardalya bol salata roka
2 catal helva biraz cilek
2.5 litre su spor yok ütü var eeee ceza varmi dünkü yazdiklarimdan sonra dikkat etmeliydim yoksa bacaklar portakal bahcesine dönerdi yarın bende oruç tutmak istiyorum nefsimle savaş halindeyim bakalım kim kazanacak :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?