80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah:3 dilim ekmek-beyaz peynir recel(bugün sahanda yumurta yok oleeeeeeeeeeey)
ögle:yok
ara yok.
aksam bir tabak kuru fasulye -2-3 kasik dünden kalma bulgur pilavi

spor yok ama 3 koca hali yikadim..iyi kas yaptim:))bu yüzdende ögle vede aksam yemegi yiyemedim..midemin üzerine cökecegimden eksime yapar isimi yapamam diye suyla idare ettim..

Off yırttım bugün desene dünkü yazdiklarimdan sonra bunu yapmaliydim

Menun güzel degil bence öğle yada Ara yapmaliydin birde 3 hali yikamişsin azıcık atıştırsaydın

Menun güzel degil bence öğle yada Ara yapmaliydin birde 3 hali yikamişsin azıcık atıştırsaydın

valla acliktanda geberdim elime gecse tencerenin dibine ekmek sürer yutardimda hali yikadigim zaman midem acayip eksiyor..su bile kusturacak hale geliyor.. caresizlikten yemedim valla.

yorumlardan yeter dediğinizi görüyorummmm öpüyorumm sizii:))

öznurcum bişey yapmasam olmas çünkü her gittiğimde bişeyler yapmış olyuolar bi de çok yakın değil gelenlerrr mecburum yanii

ayyy ben çok heyecanlıyım bu hafta hiç tartılmadım da yarın hiçbişey yememem lazım ertesi gün tartı günü(

ay ne güzel etmissin benim de hali yikayasim vardi bugün,türk usülü atican bahce ye aksama kadar cocuklarla beraber yikayacan.hafta sonu insallah .yorgunum hastayim bugünler de

geltti getti sülümanin anasi geltti..bari ati biraksaydi...binerdik ne güzel..atin günahi ne onu niye götürdü

ay ne güzel etmissin benim de hali yikayasim vardi bugün,türk usülü atican bahce ye aksama kadar cocuklarla beraber yikayacan.hafta sonu insallah .yorgunum hastayim bugünler de
benimkide aynen öyle oldu canim..attim bahceye actim muslugu:)) koydum cocuklari halinin üstüne:))

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn
bugun kandil hepinizin kandili mübarek olsun bütün dualarımızzzzz kabul olsunnnnnnnn
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN

gunaydınnnn herkesin kandili mubarek olsunnn...Bütün dualarımızz kabul olsunn inşşşşşşşşşşşşşşşş

bugün kandil dularınız kabul olsun.. hepinizin evine huzur dolsun.. löp löp yağlar son bulsun.. inşallah..

dünki menüm çok karmaşık dahi olsa
sabah yarım paket kepekli büskivi varya ondan yedim
öğlen eve gittim 5 tane mercimek köftesi marul yedim
sonra birdaha 5 tane mercimek köftesi ve marul yedim akşam 5 oldu tabi
sonra bir tabak yoğurtla k nesfit yedim. saat 8 gibi yağsız tuzsuz salata yedim.. çok dengesiz yiyorum çok biliyorum...
2 lt kadar su içtim...

regaip kandiliniz mübarek olsun...allahim elini acip yürekten dua edenlrin ellerini bos cevirmesin..oruc tutanlarin orucunu allah kabul etsin..benim gibi tutmayanlarinda günahlarini affetsin..nefsimizi islah etsin...hazir dua ediysorken araya su benim gicik kocayada akilfikir versin vicdan versin..cocuklarimin kötü gününü göstermesin diyerek ekstra duamida ekleyeyim olaki dilek kapim aciktir falan

KIZLAR KANDİLİMİZ MUBAREK DUALARIMIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH

Allah kabul etsin canım ikisi birarada hem oruç hem diyet zor olmuştur. 2 kat sevaba girdi tutan arkadaşlar vallahi. Allah kolaylıklar versin.
amin canım cok sagolasın sende tekrardan hoşgeldin aramıza
diş cok zor ALLAH yardım etsin umutcum
amin canım cok sagolasın
yeter, yeter, yeter
ALLAHIM orucunu kabul etsin cemrem
gecmiş olsun masivam
amin canım cümelemizin İNŞALLAH

hayırlısıyla İNŞALLAH sende hamile kalırsın

aleyna canım teşekkür ederim,geçmiş olsun dileklerin için.Bugün gerçekten çok mübarek bir gece rabbim istifademizi bol etsin hepimizin,birbirimize de dua edelim kızlar,hepimiz dal gibi olup mezun olalım topikten inşşşşşşşşşşşşşşşş....

kandiliniz mübarek olsun inşallah cümle hayırlı dualarınız kabul olsun

bugunki menümü yazayım sonra fırsatım olmucak sanırım

sahur 1 haşlanmış yumurta peynir 2dilim köy ekmeği domates maydonoz yarım muz 1 litre su yeşil çay

akşam 1 kase çorba kıymalı kabak yemeği 1 kase yoğurt salata

ara 1 bardak süt belkim meyve belkim gallete

1.5 liter su daha içicem günü kapatıcam inşallah

yarın bildirimmm var çok heycanlıyımmm:))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…