adin gibi umut veriyorsun bana..abdala malum olur derler..varmi sende soyunda abdallik falan..yanlis anlama ha sakin özellikle dikkat ederek yazdim.aptal degil abdal:))
yok yetmez diicem ama abarti bile:))sülümanin ordumusu geliyor bacim nedir..demle cayina..yaninada cerez falan yeter ya ben bu formaliteleri birakali kiloda almiyorum kiloda aldirmiyorum:))
canim menün kanimca bayagi basarili ..valla bende cok basarili bir gün gecirdim..dur bende menümü yazayim
sabah:3 dilim ekmek-beyaz peynir recel(bugün sahanda yumurta yok oleeeeeeeeeeey)
ögle:yok
ara yok.
aksam bir tabak kuru fasulye -2-3 kasik dünden kalma bulgur pilavi
spor yok ama 3 koca hali yikadim..iyi kas yaptim:))bu yüzdende ögle vede aksam yemegi yiyemedim..midemin üzerine cökecegimden eksime yapar isimi yapamam diye suyla idare ettim..
Off yırttım bugün desene dünkü yazdiklarimdan sonra bunu yapmaliydim
Menun güzel degil bence öğle yada Ara yapmaliydin birde 3 hali yikamişsin azıcık atıştırsaydın
sabah:3 dilim ekmek-beyaz peynir recel(bugün sahanda yumurta yok oleeeeeeeeeeey)
ögle:yok
ara yok.
aksam bir tabak kuru fasulye -2-3 kasik dünden kalma bulgur pilavi
spor yok ama 3 koca hali yikadim..iyi kas yaptim:))bu yüzdende ögle vede aksam yemegi yiyemedim..midemin üzerine cökecegimden eksime yapar isimi yapamam diye suyla idare ettim..
benimkide aynen öyle oldu canim..attim bahceye actim muslugu:)) koydum cocuklari halinin üstüne:))ay ne güzel etmissin benim de hali yikayasim vardi bugün,türk usülü atican bahce ye aksama kadar cocuklarla beraber yikayacan.hafta sonu insallah .yorgunum hastayim bugünler de
hoşbulduk canım sağolasın. Ben de tanımaya anlamaya çalışıyorum işten fırsat bulup ta aşağıdaki bütün iyi dileklerine herkes için katılıyorum ne de güzek özet geçmişsin ağzına sağlık.
amin canım cok sagolasın sende tekrardan hoşgeldin aramızaAllah kabul etsin canım ikisi birarada hem oruç hem diyet zor olmuştur. 2 kat sevaba girdi tutan arkadaşlar vallahi. Allah kolaylıklar versin.
diş cok zor ALLAH yardım etsin umutcumsen yavrun için üzülüyorsun yıldönümü filan bahane.çok zor bi durum gerçekten.Allah tez zamanda bir çözüm kapısı göstersin eşine de akıl fikir versin diyecem affına sığınarak.evlatlar arasında bu derece ayrım yapması vicdana sığmıyor tabi.yine de daha iyi olmanı temenni ederim.biliyomusun öznurcum sen hep gözümün önüne bir masa etrafında çocuklarıyla gülüş çığrış yemek yiyen kalabalık ve şen şakrak bir aile gibi canlanıyorsun.her zaman böyle olun inş.
çok güzel yaaaaaaaaaaa:))
sağol canım.bel fıtığım var da fizik tedaviye gidiyorum.bugün de çürük dişlere el ataraktan diş tedavisine başladım.kendimi bakıma aldım bir nevi:))
tebrikler canım.valla ben de hergün tartılıyorum.refleks oldu artık sabah tartıya otomatik çıkıyorum:))aslında iyi değil deniliyor ama ben kendimi ancak böyle kontrol edebiliyorum napalım kilo veriyomuyuz veremiyomuyuz ona bakalım sonuçta o önemli:))
yorum yapmaya gerek yok.zaten bilincindesin zararlarının.daha önce de yaptım demişsin ya bu diyetten sonraki günler aşırı yeme isteği oldu mu hiç merak ettim.verdiğin kiloyu koruyabildin mi hemen sonraki günlerde.
amin canım cok sagolasınhoş bulduk cnm benmm ..rabbm senne orucunu dualrını kabul etsn cnm benmm
ya evde yada ailnn yannda bişe olmuyoda yabancı ir yere gdince çok zor olo cnm ..ama istikrarlıyım bu sefer cnmm..rabmm sonumuzu hayır etsin ilk önce 7 li rakamlra sonra 6lı rakamlara inmek istyorum..5 lere inmesemde frk etmez benm için
ayy cnm bebk yok daha ...bebek düşünyoprum ama rbbm daha izin vermedi..ne zmn iizn verrse o zmn olck inşllh cnmm
sağol cnmm hoj buldukk
ayy gecen tartıldım farklı çıktı sonraki sabah daha farklı çıktı..o yzden tartılmıyorum bende..bırktımm bende her şeyii tartılma konusunda
dedn gbi bu diyete yorum yapmıyorumm...
ama doktorun verdiği listeyle 6 7 kilo veryormuşsun en az..ozamn hiç kasma kendini ben o diytle ayda 3 4 anca veryorum cnmm. 6 7 veryorsan kilonn kaç oldunu bilmiyorum ama 5 ayda 35 kilo demek az değil yani...o yzden hem sağlıklı hem böle olması çok ii cnm
allh bağışlasın cadılarını cnm benmm..sende hoşgeşdn cnm armıza
yeter, yeter, yeterselam kızlar ben geldimmmmm
güya grevdeydim evde grev yapamadım malesef eşimle evi temziledik yarın akşam misafirler var onlara pasta börekle uğraşırım ancak okul çıkışında...
dişçi randevuma gittim dün de sormuştum aslında doktorlarınız greve katılacak mı diye randevulu hastaları alacaklar demişlerdi gittim bomboş hastane randevu iptallll...yarın misafirlerime köstebek pasta macur böreği çocuklar için sosisli cips bi de patates havuç salatası var onu yapıcam yeter demi akşam gelecekler yemekten kalkmış olarak yaniiii yeter diyinnnn lütfennn:))))
ALLAHIM orucunu kabul etsin cemremgecmıs olsun allh orucunu kabul etsın
bugunkı menum
SABAH :1 kase k fklakes
ÖĞLE :ciğer kavurma ( az yağda ) 1 kase corba
,sogan kavurması ( soganı salca ile kavurdum sonra afiyetle yedım ) 2 dilim kepek ekmeği
ARA : 1 fıncan turk kahvesı 1 tane uzumlu kurabıye
AKSAMeynirli salata bol limonlu
3 lt su 250 mekik yeşil cay
yarın oruc tutucam az kahvaltı yapıcam
gecmiş olsun masivamiyi akşamlar kızlar bugün çok hastayım bütün gün yattım başımı kaldıramadım umarım sizin keyifler yerindedir,bugün yediklerimse şöyle;
sabah:1 yumurta,2 dilim ekmek,2 yeşil biber,şekersiz çay
ara:1 elma
öğle:1 haşlanmış tavuk baget,2 dilim ekmek,2 yeşil biber,1 küçük hazır ayran
ara:10 badem
akşam:bişey istemedi canım çayın yanında leblebi yedim biraz,acıkırsam yoğurt yicem,birde yarın oruç tutucam yatmadan sahur niyetine kahvaltı yaparım
amin canım cümelemizin İNŞALLAHinşllh bizde incecik oluruzzzzz
evet cnm ben cok severım soganı kavurup yemesını
esım sevmez kokuyo dıye o yokken kendıme yapıp yıyorum
inşllh oruclarımız ve dualarımız kabul olur benımde bebısım olur cumle ısteyenınde
amin canım cümelemizin İNŞALLAH
hayırlısıyla İNŞALLAH sende hamile kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?