80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugunki menüm

sabah 2 dilim ekmek domates peynir ada çayı mate çayı
ara buharda pişmiş elma 5 biyerde çay
öğlen yaylal çorbası biraz taze fasulye biraz kabak yemeği iki kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
ara kahve gallete 2 kare çikolata (diyetisyenim ara yiyebilrisin demiştı:)) bisküvli pundigli tatlıdan bir catal
akşam fırın poşetinde 100-150 gr tavuk iki uç patates havuç vs bir iki kaşık pilav
ara 1 bardak süt kiraz gallete kıraz sapı ıle biberiye karışım çay

2.5 litre su spor yok maleseeef yarın inşallah iki uç saat yapmayı düşünüyorum

ellerine sağlık iremcim:)))

ayyyyyyyyy ilk tartılmada 1.ci olmuşummmmmm
oleyyy oleyyyyyyyyyy
inşllh devamı gelir acayip sevindimmmmmm
spor çok yaptım ama kilo bildiriminde yazmayı unutmuşum bi daha ki sefere yazıcam

eyvahhh bi hata yaptım o zmannnn sen 11 mayıs yazmıssın diyet başlama tarihini ben ona göre yaptım 2 hafta bekletmedim yani seniii:))

neyse tebrik ederim canım devamı da gelsin işalllah

Bugünkü menüm

Sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin azicik patates salatasi
Ara yok
Öğlen biraz patates salatasi domates salatalik 2 catal kek
Ara 4 erik
Akşam 1 küçük kase çorba 3 çatal makarna yogurt
Ara 3 erik 4 kiraz 1 bardak süt

2.5 litre su 30 dk koşu bandında koştum 20 dkka wii fit oynadim bugün böyle geçti kizlar bu sira kimi görsem ne kadar zayiflamissin ne yaptinda diye soruyorlar cok mutlu oluyorum

menümmm çokkk kötü yaaa yazsammı yazmasammı diye çok düşündüm yazarsam çok ayıp olacak kızın bana ama çok kötüüü

alın size çantalar ya siz iyi gidiyordunuz niye böyle yapıyorsunuz ama ya canım arkadaşlarım kilo verdiniz diye ipin ucunu kaçırdınızzzz dimiii ayıp ya ayıp :))))))) sonra siz üzülüyorsunuz canım arkadaşlarım yapmayın

aynen bana da gelsin cantalar dagittim iki günden beri .arkadasim da mangal yaptik .bir aydan beri hic yemedigim kadar yedim.karnimi iyice dogurdumm .....pazertesi ne insallah toparlariz

kızlar koşu bandımı oturma odasına getirdim eşim binbir laf söledi sanki yapcan mı da 2006dan beri o öölece duruyoda (haklı bu arada)

ama dün akşam kıyafetlerle tartıya bi çıktım 76.5 filan görürüm diye hazırladım kendimi o da ne 77.8 sabah tartıldım 76.6 aman Allahım dedim yaaaa ee banada müstehak gerçi:26: neyse az yemek lazımmm spor yapmak lazım bi de adet olmak lazımmm adet tarihim geldi ondan oluyo bütün bunlar ama sabah kilomu görünce eşimin gözleri parladı..alırım bütün paranı diyoooo

SABAH : 1 tane domates,salatalık,2 dilim ekmek,kk peynir,1 tane siyah zeytin,çay

ÖĞLE : 1 kase mercimek çorbası, ( fırında patates,köfte küçük porsiyon tabakta ) az pilav
ARA :1 küçük paket yani büyük poşetin içinde olan poset haribo

AKŞAM : bol limonlu salata,2 tane küçük kandil simidi susamsız 2 kaşık yogurt

2 yeşil çay 40 dk pilates 3 lt su
eşim gelince şekersiz çayyyyyyy:26:

Son düzenleme:
bugünkü menüm kızlar;
sabah:1 dilim ekmek,1 porsiyon kadar menemen,yarım haşlanmış yumurta,şekersiz çay
ara:1 elma
öğle:1/2 kase tarhana çorbası,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek
ara:1 avuç sarı leblebi
akşam:1 et sac dürüm,1 küçük ayran
biri beni durdursun yaaa bu kadar şey yedim hala açım ne oldu bana 2 gün detoks yapmayı düşünüyorum tabi gözüm yerse

menüm
  • sabah krem peynir ,kahve ,bir botchen
  • ara dört tane cilek
  • ögle ispanakli börek dort tane desem dilim ,salata ,cay
  • ara türk kahvesi ,bir dilim künefe
  • aksam yok .artik hic bir sey olmasin .bende yarin sok diyet .detoks falan olabilr yaparim insallah

selamlarr
bi bakayım kızlar napıyo dedim.
hepiniz kaçamak yapmışsınız sanırım:)
valla ben yeme konusunda tavan yaptım bugün:))
sinirlerim bozuk ya kendimi frenleyemiyorum pek te diyetle uğraşacak modda değilim.
bir huzursuzluk var üzerimde.yeniden kendimi toparlamam lazım da hayatımdaki belirsizlikler beni mahvediyor.
yarın sabahtan itibaren detoksmu yapcaz ne yapcaksak yapalım yoksa cumaya sonuçlar vahim olacak benim için.....

insanın hayatta kendini yalnız hissetmesi kadar zor bişey yok...
an geliyor derdimi paylaşacak bir insan kulu bulamıyorum...
var tabi eşim var ailelerimiz kardeşlerimiz ablalarımız var ama..
olmuyor bazen...yüreğinden geçenleri anlatamıyorsun...
ya da karşındaki anlamak istediği taraftan anlıyor ki içinde birikenleri sana söyleyebilsin...
kırgınım bugünlerde...
kimseden bişey beklemeden dimdik durabilmek lazım...
bişey bekleme ki hayal kırıklığı yaşama...
destek bekleme, anlayış bekleme,yardım bekleme
bekleme ki üzülme...

öznurcum sen nerelerdesin yaaaaa şurda olsaydın şimdi komik bişeyler yazardın altında büyük hüzünler saklı...
karşılıklı dertleşirdik ya...
abdalmısın demişsin geçen mesajında okudum ama yazmaya fırsat bulamadım iltifat etmişsin canım.
sen duygularını yaşadığın sıkıntıları zaman zaman açık zaman zaman kelimelere gizleyerek öyle güzel ifade ediyosun ki ben sadece görüyorum ardındaki anlamları.
ne güzel saçmaladım demi.:))

neyse hepinizi öpüyorum kızlar
ben az önce başladığım bitter çikolatayı bitireyim belki sinirlerim yatışır.
benim sorunum evle ilgili bu aralar.sattım ama içim rahat değil.kendi ailemin yaptığı yorumlara ve eşimin ailesinin yapmadığı yorumlara kızgınım sadece.
neyse iyi geceler..
iremcim ellerine sağlık canım liste için.
o koşu bandını kullan canım fırsat buldukça.

Öznur kuzum nerdesin özledik

Bugünkü menüm
Sabah 2 dilim ekmek haslanmis yumurta salatalik peynir
Ara türk kahvesi 1 küçük kare çikolata
Ara kiraz bir avuç çekirdek
Aksam 10 tane mangalda kelebek bol salata patlican biber közlemesi 1 dilim ekmek
Ara dondurma

2 5 litre su 35 dkka kosu bandi piknikte 20 dkka gezinti bugunde gecti cok sukur kizlar toparlanmaliyiz hade bakem cok yesekte yazalim tmm

aslında sende çok iyi anlatmışsın kendini kuzummm sıkma canını... ailelerin herşeye karışmasına sinir oluyorummm eğer bi mülkün satılması gerekiyorsa satılır alınacaksa alınır bu aile içi olan bi durumdur çok fazla bişey bilmiyorum ama sen sıkma canını gülen yüzünü soldurma bu bize yeter

sabah 3 dilim sebzeli ekmek çay
ara 1 meyve
akşam 1.5 fırında balık fırında patates çok fazla biliyorummm (
ara meyve

saat 12 de kahvaltı yaptım sabah domates salatalık 1 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek peynir
ara gallete kuru üzüm
saat 5 gibi 1 tabak zeytinyağlı fasulye
gallete
10 tane fılan uzum yapragı sarması mınıcık eti cinlerden eşimle beraber yedik daha çok ben yedim kendime ödül :) bir bardakta süt çabuk kraker

hiç meyvem kalmamıştı ya bugun evde

25 dk spor 80 tane mekik

günaaydın kızlarrrrrr
ben bugün adet oldum sayılır başladı agrılarım az az gelmeye başladı
size bi şey sorucam acaba bu hafta kilo vermem zorlaşır mı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…