80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bend egeldım aranıza yarın dıyete başlayalı 2 hafta olucak arada az az kaçamaklarr olsada89 ile başladım henuz tartılma ımkanım olmadı eşim akrabalarım hep fiziğimin bozluduğunu soyluyorum moralım çok bozukkk 2 yıllık evlıyım 8 aylık bebbeışım var emzırmıyorumda ve kılo nasıl vermem lazım eylule kadar gıtmesı lazım bu kıloların masa başı çalışıyorum bıde

günaaydın kızlarrrrrr
ben bugün adet oldum sayılır başladı agrılarım az az gelmeye başladı
size bi şey sorucam acaba bu hafta kilo vermem zorlaşır mı :44:

ben adet haftamda hiç kilo veremiyorum canım hatta fazla bile çıkıyorum fakat bittiği gün ve sonrası gidiyor fazlalıklar tabi:)

hoşgeldin canım,bizler burda günlük menülerimizi paylaşıyoruz ve birbirimizin menülerine yorumlar yapıyoruz,bir nevi kontrol mekanizması oluyor işte...2 hafta düzenli olarak menülerini paylaşırsan listeye girebiliyorsun. metabolizmanın canlı kalması için genellikle 3 ana 3 ara öğün mantıında beslenmeye gayret ediyoruz.sende bu düzende istikrarlı bir şekilde devam edersen ve tabi birazda sporla birde emziriyormuşsun ki buda bir avantaj senin için bir kaç ayda farkedilir bir şekilde zayıflarsın merak etme...

kızlar cuma günü bildirim yapmayı unuttum ya kafam okadar dolu ki bide adet oldum İNŞALLAH bu cuma bildirim yaparım

dünkü menümü yazıyım

sabah 2 dilim peynir ve domartesli ekmek ve cay

öylen misafirlikteydim 3 tane elmeli kurabiye ve patates kavurma

akşam 5,6 kaşık yogurtlu sırın ve kıvırcık salata

merhabalar kızlar nasılsınız köyden geldim ve neredeyse 2 kilo aldımgeldim kahretsin ne güzel vermiştim şişlikmi bilmyrm ama yarın sabah net belli olur inş bu gördüğüm rakam geçicidir 4 günde 2 kilo alınırmı yaaaaaaaa manyadım iyice bu hafta sıkı bi program uygulamam lazım yoksa acayip sinir lerim bozlacak zaten eşim beni deli etti kilo konusunda toparlanmam farz oldu artık

herkese merhaba
1 aydır buralarda yoktum tabii diyet de hak getire memlekete gidince yalan oldu diyet.
eve gelir gelmez tartıldım 79 kilo çıktım 1,5 kilo almışım bugün tekrardan diyetime başladım inşallah aldıklarım çabucak gider

bugünkü menüm

sabah 1 dilim tam buğday ekmeği 1 salatalık 1 domates 1 dilim b.peynir 3 zeytin

ara yok

öğle 1 dolma 1 kase yoğurt

ara 4 kayısı

akşam 1 tabak z.y.fasülye
1 kase salata 1 kase yoğurt

kızlar ben kötüyüm bu adet beni mahvettiiii ağrılarrrr

SABAH :2 dilim ekmek, labne peyniri, çay

ARA : 1 nescafe

öğle :1 kase corba, köfte 2 tane 2 kaşık pilav

ARA: 1 soda,bi tane dondurma (küçüğünden)ne yaıyım dayanamadım adetten cnm tatlı istyo

AKŞAM :salata, yogurt,2 kaşık bulgur salatası
3 lt su 1 saat yürüyüş adetten spor yapamadım
2 yeşil çayyyyyyy

4 günde 2 kilo alamazsın canım,çok ve sık yediysen yeterince harekette etmediysen sindrememişsindr ve de onun şişliği vardır...

bugün detoks yapıyorum ben kızlar,yarın sabahki tartı durumuna göre yarında devam edebilirim bakalım o yüzden menüm şöyle;
sabah:1 yumurta,1 dilim ekmek,biraz labne,domates
ve akşama kadar 5 kere ayranlı çorba
bakalım bu kadar zahmete değecekmi((

.......................................

Son düzenleme:
Öznurum hoşgeldin canim menumu yazayim cezami çekeyim

Sabah 1 dilim ekmek domates lor küçük bir dilim börek sonrasinda hepsini çikardim
Ara 4 tane form bisküvi
öglen 1 parca tavuk 4 tane firinda patates
Aksam 1 küçük tabak arpa sehriye pilavi 3 catal taze fasulye yoğurt
Ara karpuz turk kahvesi

3 litre su 3 saat yürüyüş yaparsam 30 dk kosu bandi yapicam

Kizlar bu sira bi acayibim yiyorum ama sonra cikiyo migdemi usuttum sanirsam

ay ne kötü diğmi o kadar aç kalmaya rağmen kilo almak.duraklama dönemindesin heralde.. süpriiizzzz diyince bende zannettim ki 2 kilo falan verdi
benim bu duraklama dönemim osmanlinin duraklama dönbemini gecti valla..bu gidisle yaglar selülitler cumhuriyetini ilan edecek:))

Öznur nedir senin bu metabolizmadan çektiğin üzülme kuzum bu hafta senin haftan olacak eminim ben

Yok canim haftaya yapacaksin bildirimi istersen bu haftada yapabilirsin ama listeye giremeyeceksin
sormaya yaaaaaa deli olacagim valla

3. olmusum yuppi
öznurumm nerlerdesin canim
aldim basimi daglara attim kendimi :))) dedim söyle birkac gün kacayim özleteyim kendimi...diiicem amaaaaaaaaaaaa degil..iki gündür internette sorun vardi..bu bölgede herkes ayni dertten miuzdarip valla.allahtan benim cins koca anliyor bu islerden...bu sabah halletti..disardaaydik anca simdi girebildin internete
canim ya o angelirkileri o kadar yasadimki ben..an gelmediki kendimi güvende mutlu sevdigim yakinlarim ve dostluklarimin icinde hissedeyim kendimi....ay canim sen bir kus ucursaydin bir ates yaksaydin duman tüttürsseydin pul yalasaydin dahada olmadi islik calsaydin..nasilsa biraz köpeklikte var kanimda:)) biri bana yeretki dostluk mesaji versin sallarim kuyrugumu sallarim dilimi disari hoplaya ziplaya gelirdim:)))))) saka bir yana benim icin yazdigin yorumlar beni gercekten tavladin:))iyi düsüncelerin icin cok tesekkür ederim..ayricada sacmalik degil

geldim canim geldim...

canim benim sana ceza verecek yüzüm yok bende kacirdim cünkü dur menümü yazayimda cezayi önce sen bana ver

sabah: 3 dilim kepek ekmegi
bir yemek kasigi pekmez
bir dilim peynir
ögle:bir tabak taze fasulye-8-9 kasik pilav-bir kase cacik
aksam:bir kase kisir 5-6 tane hamsi

dünkü menüm:
sabah:bir kase corba-prynir ekmek
ögle kahvalti gec olunca ögle arada kaynadi
saat:2.30 bir döner
aksam üstü meyvesuyu ve birazcik cerez

Bence sen beni görmedin bende seni tmm

Kızlar bende varım 91 kg ile başladım bu yola şuan 80.4 kg yum. Fakat dün düğün vardı ve pazar günü herkes evde olduğundan dolayı yediklerime hiç dikkat etmedim kendime ödül verdim 2 nisanda başlamıştım ilk, zaman zaman ara versemde sonra devam ettim. Buarada boyum 1.70 :125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…