günaaydın kızlarrrrrr
ben bugün adet oldum sayılır başladı agrılarım az az gelmeye başladı
size bi şey sorucam acaba bu hafta kilo vermem zorlaşır mı :44:
kızlar bend egeldım aranıza yarın dıyete başlayalı 2 hafta olucak arada az az kaçamaklarr olsada89 ile başladım henuz tartılma ımkanım olmadı eşim akrabalarım hep fiziğimin bozluduğunu soyluyorum moralım çok bozukkk 2 yıllık evlıyım 8 aylık bebbeışım var emzırmıyorumda ve kılo nasıl vermem lazım eylule kadar gıtmesı lazım bu kıloların masa başı çalışıyorum bıde
sabah 3 dilim sebzeli ekmek çay
ara 1 meyve
akşam 1.5 fırında balık fırında patates çok fazla biliyorummm(
ara meyve
merhabalar kızlar nasılsınız köyden geldim ve neredeyse 2 kilo aldımgeldim kahretsin ne güzel vermiştim şişlikmi bilmyrm ama yarın sabah net belli olur inş bu gördüğüm rakam geçicidir 4 günde 2 kilo alınırmı yaaaaaaaa manyadım iyice bu hafta sıkı bi program uygulamam lazım yoksa acayip sinir lerim bozlacak zaten eşim beni deli etti kilo konusunda toparlanmam farz oldu artık
benim bu duraklama dönemim osmanlinin duraklama dönbemini gecti valla..bu gidisle yaglar selülitler cumhuriyetini ilan edecek:))ay ne kötü diğmi o kadar aç kalmaya rağmen kilo almak.duraklama dönemindesin heralde.. süpriiizzzz diyince bende zannettim ki 2 kilo falan verdi
sormaya yaaaaaa deli olacagim vallaÖznur nedir senin bu metabolizmadan çektiğin üzülme kuzum bu hafta senin haftan olacak eminim ben
Yok canim haftaya yapacaksin bildirimi istersen bu haftada yapabilirsin ama listeye giremeyeceksin
aldim basimi daglara attim kendimi :))) dedim söyle birkac gün kacayim özleteyim kendimi...diiicem amaaaaaaaaaaaa degil..iki gündür internette sorun vardi..bu bölgede herkes ayni dertten miuzdarip valla.allahtan benim cins koca anliyor bu islerden...bu sabah halletti..disardaaydik anca simdi girebildin internete3. olmusum yuppi
öznurumm nerlerdesin canim
canim ya o angelirkileri o kadar yasadimki ben..an gelmediki kendimi güvende mutlu sevdigim yakinlarim ve dostluklarimin icinde hissedeyim kendimi....ay canim sen bir kus ucursaydin bir ates yaksaydin duman tüttürsseydin pul yalasaydin dahada olmadi islik calsaydin..nasilsa biraz köpeklikte var kanimda:)) biri bana yeretki dostluk mesaji versin sallarim kuyrugumu sallarim dilimi disari hoplaya ziplaya gelirdim:)))))) saka bir yana benim icin yazdigin yorumlar beni gercekten tavladinselamlarr
bi bakayım kızlar napıyo dedim.
hepiniz kaçamak yapmışsınız sanırım:)
valla ben yeme konusunda tavan yaptım bugün:))
sinirlerim bozuk ya kendimi frenleyemiyorum pek te diyetle uğraşacak modda değilim.
bir huzursuzluk var üzerimde.yeniden kendimi toparlamam lazım da hayatımdaki belirsizlikler beni mahvediyor.
yarın sabahtan itibaren detoksmu yapcaz ne yapcaksak yapalım yoksa cumaya sonuçlar vahim olacak benim için.....
insanın hayatta kendini yalnız hissetmesi kadar zor bişey yok...
an geliyor derdimi paylaşacak bir insan kulu bulamıyorum...
var tabi eşim var ailelerimiz kardeşlerimiz ablalarımız var ama..
olmuyor bazen...yüreğinden geçenleri anlatamıyorsun...
ya da karşındaki anlamak istediği taraftan anlıyor ki içinde birikenleri sana söyleyebilsin...
kırgınım bugünlerde...
kimseden bişey beklemeden dimdik durabilmek lazım...
bişey bekleme ki hayal kırıklığı yaşama...
destek bekleme, anlayış bekleme,yardım bekleme
bekleme ki üzülme...
öznurcum sen nerelerdesin yaaaaa şurda olsaydın şimdi komik bişeyler yazardın altında büyük hüzünler saklı...
karşılıklı dertleşirdik ya...
abdalmısın demişsin geçen mesajında okudum ama yazmaya fırsat bulamadım iltifat etmişsin canım.
sen duygularını yaşadığın sıkıntıları zaman zaman açık zaman zaman kelimelere gizleyerek öyle güzel ifade ediyosun ki ben sadece görüyorum ardındaki anlamları.
ne güzel saçmaladım demi.:))
neyse hepinizi öpüyorum kızlar
ben az önce başladığım bitter çikolatayı bitireyim belki sinirlerim yatışır.
benim sorunum evle ilgili bu aralar.sattım ama içim rahat değil.kendi ailemin yaptığı yorumlara ve eşimin ailesinin yapmadığı yorumlara kızgınım sadece.
neyse iyi geceler..
iremcim ellerine sağlık canım liste için.
o koşu bandını kullan canım fırsat buldukça.
Öznur kuzum nerdesin özledik
Bugünkü menüm
Sabah 2 dilim ekmek haslanmis yumurta salatalik peynir
Ara türk kahvesi 1 küçük kare çikolata
Ara kiraz bir avuç çekirdek
Aksam 10 tane mangalda kelebek bol salata patlican biber közlemesi 1 dilim ekmek
Ara dondurma
2 5 litre su 35 dkka kosu bandi piknikte 20 dkka gezinti bugunde gecti cok sukur kizlar toparlanmaliyiz hade bakem cok yesekte yazalim tmm
Öznurum hoşgeldin canim menumu yazayim cezami çekeyim
Sabah 1 dilim ekmek domates lor küçük bir dilim börek sonrasinda hepsini çikardim
Ara 4 tane form bisküvi
öglen 1 parca tavuk 4 tane firinda patates
Aksam 1 küçük tabak arpa sehriye pilavi 3 catal taze fasulye yoğurt
Ara karpuz turk kahvesi
3 litre su 3 saat yürüyüş yaparsam 30 dk kosu bandi yapicam
Kizlar bu sira bi acayibim yiyorum ama sonra cikiyo migdemi usuttum sanirsam
yok anam ya küsmek benim neyime...cevresine küsen kendine küsmüsten beter olur...ama metobolizmamdanda memnun oldugum söylenemz...Öznur özlettin kendini bende bu kadin ya bize yada metabolizmasina küstü bizi terk etti demistim
sabah: 3 dilim kepek ekmegi
bir yemek kasigi pekmez
bir dilim peynir
ögle:bir tabak taze fasulye-8-9 kasik pilav-bir kase cacik
aksam:bir kase kisir 5-6 tane hamsi
dünkü menüm:
sabah:bir kase corba-prynir ekmek
ögle kahvalti gec olunca ögle arada kaynadi
saat:2.30 bir döner
aksam üstü meyvesuyu ve birazcik cerez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?