80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosgeldin canim

• menüm bir dilim tatli ekmek ,kahve
  • öglen iki hamburger .cola ligt bir bardak
  • ara üc top dondurma
  • aksam yarim salatalik,yarim elma

iyidir adasim ya senden ne var ne yok
yani ben simdi bu menüye iyimi diim kötümü...öglen bozmusun ama aksama telafi etmissin .

ne yapayim disardaydim .cocuklar yerken ben onlara mi bakayim.bir de dondurmayi cook cok kacirdim sorma .face de koy dum .koskoca dondurmayi yedim.kimbilir kac kolari

aramıza hoşgeldin cnm umarım bol bol kilo kaybedersin sağlıklı bi şekilde

ne yapayim disardaydim .cocuklar yerken ben onlara mi bakayim.bir de dondurmayi cook cok kacirdim sorma .face de koy dum .koskoca dondurmayi yedim.kimbilir kac kolari
evet bakacaktin valla..gerci ben bakiyorumda nooluyor koca bir hic..nedir bu ay yasadiklarim bilmiyorum valla..izinede az kaldi ne yapsam ne etsem:26:

dondurma 200 cıvarı blıorm kalorisini buyuk kornetler var ya onlarn 192 di kalorisi bakmştm ama onların içinde çikolata falan da var ...magnum da 250 kaloriyimş duyurulur ben de dayanamıorm bu arada dondurmaya hiççç

benim ki koca bir tabakti ,üstüne cikolata soslari falan vardii .gerci ben bu hafta regl oldum. o yüzden tatli istegim var .insallah yarin daha iyi menü olur.burasi olmasa dagitacam valla..

cnm bende bu ün dondurma yedim ama su bisküvili olan nugget yedim öğle arasında
yaa bende dayanamıyorum dondurmaya
ne yüksek kalorili bi şey bu yaaaa

Son düzenleme:
selam kızlar nasılınızzzzzz yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz aramıza yeğenlerim geldi almanyadan yeğenlerim yegoşum geldi onlarla ilgilendim veeeee yedim :) diyetisyenime gitim çok iyi gidiyor dedddi şimardım sanurum :))) hem şimardım hem dün canım dikkat etmek istemedi herzaman olmaz dımı şimdi şuan 2 saatlık bir spor yapmayı düşünüyorum dahaaaa sonra giyinip güneeeee gitcemm artık ordada hızımı alamazsam 2 3 saatte akşam spor var demektir dengelerim ben inşallah

dünki menüm

fırında satılan şu pizza poğaçalardan bol malzemeli:))) çay
ara yok
öğlen taza fasulye biraz pilav salata yaprak sarması
dondurma biraz simit biraz mısır
akşam birtabak yayla çorbası 1 dolma biraz makarna

su belirsiz spor yok

daha ne yeseydim acaba :))))))

kızlar dünkü menüm

sabah 1 dilim peynir 2 dilim cavdar ekmeyi

ara 2 tane baklava

öylen 1 tabak makarna 1 kase yogurt

akşam 5 kaşık makarna 1 tabak semiz otlu yogurtlu salata ve kıvırcvık salata

1 saat yürüdüm

Beni de alın lütfen,ne güzel kilo veriyorsunuz maşallah,okuyup kaçıyorum,bi bilseniz halimi,
tartıya bile çıkmaktan korkuyorum,
Artık toplanmam lazım,midem genişledikçe genişliyor,çeperimde ki aura da öyle tebii :18:
Bu gurupla gayret edip kendimi toplamak istiyorum,lütfen yardımm

mrb kızlar dünden beri giremeim benim kız hasta oldu öpülmekten mikrop kapmış geçen köye gittik bulduk şifayı
dün start verdim yeniden bugünde niyetliyim inş akşama çok yemezsem güzel olcak ay ben burda luzumlu luzumsuz konuşmayı şakalaşmayı sohbet etmeyi özledimvvalla şu okul bi bitseydi hayırlısıyla da kurtulsaydım şu tempodan artık bedenim kaldırmıyo sabah kahvaltıyı hazırlıyrm yiyemeden geliyrm dün gece 4 ten beri uykusuzm üstüne 33 kişilik bir civciv grubu durmadan ciyaklayan valla kafam davul gibi oldu bi yatsam ellemeseler 3 gün aralıksız uyurum gerçi Allah iş güç kaygısı versin daha büyük sıkıntılardan korusun ama ama artık rahat istiyıorum azıcık

o zaman hos geldin aramiza..ama öyle geldim deyipte gelmemezlik yok ona göre..düzenli menülerini yaz..hirs yap kendine..baslangic cok zor oluyor cok normal ama o asamayi atlattinmiydi cevrenden taktir iltifatlar gelen gelene yani...

ah canim ya cok iyi anliyorum seni..ama kizin hergecen gün büyüyor fiziksel zorluklari gittikce azalacak...sonra hersey daha kolay olacak senin icin...calisan annelerin en büyük zorluklarindan bir de malesef cocuklarinin hastalanmasi...allah yardimcin olsun canim..bunlarda gecer elbet:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…