80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gel cnm tabii ki bende 15 oldu 1.100 gram verdim burası süper bi yer
hoşgeldin aramızaaaaaaaaaa

selam kızlar....kaç gndür giremiyorumm hemen listemi vericem sizeee..
26 mayıs cumartesi
sirkeli su
sabh:domates salatalık 4 yk menemen yeşil çay
ara 5 erik
öğlen:1 dilim börek 2 tane mercimek köftesi
ara meyveli yoğurt
akşam 2 pohaça
ara dondurma sütlü 2 y kaşığı

27 mayıs
sabah domates peynir saltalık
ara 5 erik
öğlen kalvaltı türü domates salatlık
ara 3 kayısı
akşam 2 tane kepekli bisküvi
ara 3 kayısı

28 mayıs,
domates salatalık peynir yeşil çay
ara 2 kayısıı
öğlen domaates çorbası
ara 8 tane kiraz
akşam 6 tane tavuk ızfaga kanat
ara yeşil çay

biliyorum çok farklı çok fazl ya da çok hamur işi oldu ama bu 3 gn boyunca ananemdeydm birtek bunları buldum yicek pek bişe bulmadım kendime göre ama bugn saglam başlıdım yinee

SABAH : 2 dilim ekmek 1 yumurta az yagda çay

ARA : 1 fincan türk kahve
ÖĞLE : 1 TABAK ETLİ BAMYA, 3 KAŞIK MAKARNA, yogurt

ara : 1 bardak meyve ssuyu

AKŞAM :cnm hiç bişey istemiyo ilerleyen saatlerde acıkmamak için 2 galeta çay içtim
2,5 lt su yeşil çay

Son düzenleme:

hymaryy hoşgeldin canım nikimi değiştirmiştim eski nikim hazan ikiz anneleri topiğinden hatırlarsın,3 aydır buralardayım bende:)valla gel sende burda motivasyon süper yoksa ben hayatta veremzdim kilo artık dur deme vakti geldi dedim ve yapabileceğim en iyişeyi yaptım buraya yazarak,senide buralarda devamlı görmek isterim,halem sarem nasıl?ve can alıcı soru kaç kilosuuuunnnnn???

kızlar merhaba ,nasılsınız bugün umarım yerindedir keyifler,biliyosunuz dün detoks yapmıştım sonucuna göre bugünde devam edecektim sonuççççççç;tam bir fiyaskooooooooooooooooo
ben normal diyetimi sporumu yaptığımda günde 200 grama yakın veriyorum nerdeyse ama dün gram bile verememişim,tabi sonuç bu olunca benim motivasyon yerlerde...anneminde misafirleri vardı bende gittim ve ne bulduysam yedim detoksa inat,iyimi yaptım tabiki hayır ama yılmak yok yarın kaldığım yerden devam inşaallah....

kızlar çok yorgunummmm ölüyorummmm bitiyorummmm piknik vardı çocuklarla piknik yaptık ama ben sadece mangal başında olduğumu hatırlıyorummm nedenseee

• sabah üc dilim ekmek .7 tane zeytin,krem peynir ,bir kasik bal,kahve
  • öglen karpuz bir kahvalti tabagi
  • ikindi bir ekmek kucuk .iki tane dil biskuvi
  • aksam bakla bir tabak.lahana salatasi,bir dilim ekmek

merhabaaa,,,,,yıllarca kilo alamadım en sonunda öyle bir kilo aldım ki şimdide zayıflamam lazıım modundayım

ve işin en kötüsü zayıflamakla ilgili hiçbir bilgim yok..sizleri takip ederek kendime bir yol çizmek istiyorum..
bu arada boyum 1,72 kilom şu an sabahları 84,5 ......2010 ağustosta kilom 65 ti. yaşım 34 ,çok fazla aldığımın farkındayım.malesef bu kısacık sürede 2 tüp bebek 2 aşılama 1 dış gebelik ve bir laproskopi ameliyatı geçirdim kortizon kullanımı hormon kullanımı var.ve sonuç bir ara 87 i gördüm..

tahliller yaptırdım şükür problem yok..sadece akne problemim başlamıştı dr unlu mamuller ve pirinç tüketimime dikak etmemi söyledi.
hayatımda çerezi ve abur cuburu çıkardım.hatta çikolatayı bile..çok canım çekerse ligt çikolata yiyorum oda 1 kere oldu.yaklaşık bir aydır daha hareketli yaşıyorum. ve 87 den aşağı doğru iniyor gibiyim...
bir de kilo çizelgesi yapmak istiyorum..yardımcı olurmusunuz

hoşgeldin canım aramıza çizelgeni burdan bilgi alıp yapabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

ooooooyyyy dünki menumu feeena güne gitim hali ile hepsinden biraz biraz yedim tabi bugun toparlıcam inşallah

sabah 1.5 litre su 1 domates 1-2 gallete
ara biraz kuru üzüm
yoğurtlu semiz otu salatası patates salatası poğaça börek sarma veeee tatlılar
ara yok
akşam yok

30 dk spor 2 litre su

slm kızlar 2 gündür ev temizliği yapıyorum ve kıtlıktan çıkmış gibi yemek yiyorum biri beni durdursun yoksa sonum fena zaten 1 ayda 1,5 kilo da almışım.Bugün herşeye sıfırdan başlamış gibi hissediyorum 1 saatlik yürüyüşümü de yaptım dünkü menümü de yazayım utanç tablosu resmen

sabah 3 dilim ekmek peynir zeytin domates

ara yok

öğle 1 küçük döner 1 bardak ayran

akşam 2 dilim pizza 2 bardak kola
fazla hamur işi ve kalorili yiyeceklr oldu ama artık silkelendim kendime geldim bugün yeni bir sayfa açtım kilolar korksun benden

dünkü menüm

sabah 2 dilim cavdar ekmeyi 2 dilim peynir 1 tane domates ve cay

ara 1 bardak incir suyu

öyle biraz kuruyemiş

ara 1 bardak incir suyu birkactane incir

akşam nohutlu kıvırcık salata 1 kase semizotlu yogurt 1 haşlanmış yumurta

buraya kadar yine iyiydi ama cayın yanında olanlar oldu cikolata ve gofret nerdeyse 1 paket gofret yedim sonra cok vicdan azabı cektm ve 100 tane mekik cektim

arkadişlerim nassınız ne zamandır giremiyorum ya evde de yoğunum iştede yoğunum. bu hafta benden hayır yok inşallah bir dahaki haftaya..

haftaya cuma tatilmiş öznurcum burada okullar eşim öyle diyooo:))
sagol canim ..bizimkilerin daha bir ayi var..of gel tatil gel:))

kızlar çok yorgunummmm ölüyorummmm bitiyorummmm piknik vardı çocuklarla piknik yaptık ama ben sadece mangal başında olduğumu hatırlıyorummm nedenseee
orasini bilemem ama resimlerinde cok sirin cikmissin...sen gün gectikce güzellesiyormusun nedir...resimlere bakinca sanki kirkyillik dostumu görmüs gibi oldum valla..

ah aleynacim kacirmasan iyiymis ama senin bu cay yani muhabbetlerine bitiyorum ben zaten..son haftalarda burada hava pek güzel gidiyor..hep bahcedeyiz..nerdeyse sadece yatarken eve giriyoruz..aksamlari cay demlettiriyorum cocuklara..´sirf senin cay yani muhabbetine laf söyledigimden cayin yanina birsey yiyemiyorum utancimdan ya:))

sabah:3 dilim ekmek-2 sahanda yumurta peynir recel
ögle:kahvalti gec olunca öglede kaynadi malesef(
aksam:bir tüm alabalik(firinda yagsiz pisirdim)-5-6 kasik bulgur pilavi-1 dilim ekmek vede birkac kasik sogan salatasi
ara:3 tel pommes(kizim yiyince dayanamadim caldim:))
ara:aksam 10 gibiydi 3 dilim karpuz
bu hafta karpuz sesonunu actim arkadaslar..millet sigara alkol yada madde bagimlisidir bende de karpuz bagimliligi var.vallahi 10 kilo karpuzu koyun önüme bir iki saat sonra kabuklarini alin atin o derece yani:))

ne güzel 17.5 kg vermissin bende 85 kg dayım suan. bu kiloyu ne kadar sürede verdin acaba ? bende spora ve diyete basladım

merhabalar herkeslere günaydn uykusuz bir gecenin ardından sabah tartılma gafletinde bulundum veeeeeeeeee 73.9 tam 1 kilo almışım ne güzel sınırı geçtim diyrdm ve işin kötüsü diyete yönelik zerre psikoloji kalmadı bende kıza zararı oluyo diye bitki çayı form çayı falanda içemyrm çünkü içtiğim zaman kızım iştahı kaçıyo kız benden fala wc ye çıkıyo bende tık yok o eriyo o yüzen kesinlikle emzirmeyi bırakana kadar içmycem ama bölede çoooooooook zorlanıyorm valla diyetteyim cümlesini kurmuyoerum artık dikkat edip üztüne almasam iyi biraz ara vereyinm diyrm sizce napıyım yapamıyrm ben bub ara diyet falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…