Beni de alın lütfen,ne güzel kilo veriyorsunuz maşallah,okuyup kaçıyorum,bi bilseniz halimi,
tartıya bile çıkmaktan korkuyorum,
Artık toplanmam lazım,midem genişledikçe genişliyor,çeperimde ki aura da öyle tebii :18:
Bu gurupla gayret edip kendimi toplamak istiyorum,lütfen yardımm
Beni de alın lütfen,ne güzel kilo veriyorsunuz maşallah,okuyup kaçıyorum,bi bilseniz halimi,
tartıya bile çıkmaktan korkuyorum,
Artık toplanmam lazım,midem genişledikçe genişliyor,çeperimde ki aura da öyle tebii :18:
Bu gurupla gayret edip kendimi toplamak istiyorum,lütfen yardımm
türkiyede okullar ne zaman tatil oluyor
kızlar çok yorgunummmm ölüyorummmm bitiyorummmm piknik vardı çocuklarla piknik yaptık ama ben sadece mangal başında olduğumu hatırlıyorummm nedenseee
işin en güzel kısmı o da ondan sadece o kısmı hatırlıyosun canım:)afiyet olsun çokmu kaçırdın?
merhabaaa,,,,,yıllarca kilo alamadım en sonunda öyle bir kilo aldım ki şimdide zayıflamam lazıım modundayım
ve işin en kötüsü zayıflamakla ilgili hiçbir bilgim yok..sizleri takip ederek kendime bir yol çizmek istiyorum..
bu arada boyum 1,72 kilom şu an sabahları 84,5 ......2010 ağustosta kilom 65 ti. yaşım 34 ,çok fazla aldığımın farkındayım.malesef bu kısacık sürede 2 tüp bebek 2 aşılama 1 dış gebelik ve bir laproskopi ameliyatı geçirdim kortizon kullanımı hormon kullanımı var.ve sonuç bir ara 87 i gördüm..
tahliller yaptırdım şükür problem yok..sadece akne problemim başlamıştı dr unlu mamuller ve pirinç tüketimime dikak etmemi söyledi.
hayatımda çerezi ve abur cuburu çıkardım.hatta çikolatayı bile..çok canım çekerse ligt çikolata yiyorum oda 1 kere oldu.yaklaşık bir aydır daha hareketli yaşıyorum. ve 87 den aşağı doğru iniyor gibiyim...
bir de kilo çizelgesi yapmak istiyorum..yardımcı olurmusunuz
sagol canim ..bizimkilerin daha bir ayi var..of gel tatil gel:))haftaya cuma tatilmiş öznurcum burada okullar eşim öyle diyooo:))
orasini bilemem ama resimlerinde cok sirin cikmissin...sen gün gectikce güzellesiyormusun nedir...resimlere bakinca sanki kirkyillik dostumu görmüs gibi oldum valla..kızlar çok yorgunummmm ölüyorummmm bitiyorummmm piknik vardı çocuklarla piknik yaptık ama ben sadece mangal başında olduğumu hatırlıyorummm nedenseee
ah aleynacim kacirmasan iyiymis ama senin bu cay yani muhabbetlerine bitiyorum ben zaten..son haftalarda burada hava pek güzel gidiyor..hep bahcedeyiz..nerdeyse sadece yatarken eve giriyoruz..aksamlari cay demlettiriyorum cocuklara..´sirf senin cay yani muhabbetine laf söyledigimden cayin yanina birsey yiyemiyorum utancimdan ya:))dünkü menüm
sabah 2 dilim cavdar ekmeyi 2 dilim peynir 1 tane domates ve cay
ara 1 bardak incir suyu
öyle biraz kuruyemiş
ara 1 bardak incir suyu birkactane incir
akşam nohutlu kıvırcık salata 1 kase semizotlu yogurt 1 haşlanmış yumurta
buraya kadar yine iyiydi ama cayın yanında olanlar oldu cikolata ve gofret nerdeyse 1 paket gofret yedim sonra cok vicdan azabı cektm ve 100 tane mekik cektim
dünkü menüm
sabah 2 dilim cavdar ekmeyi 2 dilim peynir 1 tane domates ve cay
ara 1 bardak incir suyu
öyle biraz kuruyemiş
ara 1 bardak incir suyu birkactane incir
akşam nohutlu kıvırcık salata 1 kase semizotlu yogurt 1 haşlanmış yumurta
buraya kadar yine iyiydi ama cayın yanında olanlar oldu cikolata ve gofret nerdeyse 1 paket gofret yedim sonra cok vicdan azabı cektm ve 100 tane mekik cektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?