tamam canim ama ders calis ha...hadi kolay gelsinkızlar ben kaçar biraz evi toparlayıpp ders çalışayımm çokkkk öptümmm
topigin gidisati hic hosuma gitmiyor...nerde bu devlet nerde bu milletartik düzgünce menü yazan cok az kisi kaldik..günde bir sayfa ancak ilerliyor herkeste bir rahatlamislik bosvermislik gibi gibi..kalkin kizlar hizlanin hareketlenin... aklima gelenleri merakla bekliyorum:elmasekeri-gökcnn-umut-kkmevsim-(arada ugramis ama hic denk gelemedik )--adasim duygu-hemserim-daha birsürüde bunlar liste basinda gelin cabuk yoksa sacinizdan tutup sürükleyecegim ona göreeeee
vaaaay desene keyfini yaptin bende istiyorum bende banane bananeeeeeeeeeeee
canim ya ne o öyle pireler okusun diyemi yazdin mesajini..kücücück kücücük harfler..yahu benim gibi kartlasmis karinin gözleri kurtarirmi hic..
canim ya bu incir suyunun bir marifeti vardami iciyorsun yoksa sevdigindenmi
tamameenennnnn katılıyorum yaz geliyo dolar taşar listeler diyodummm herkes bi yok oldu tamtersi oldu yaniii:44::44::44:topigin gidisati hic hosuma gitmiyor...nerde bu devlet nerde bu milletartik düzgünce menü yazan cok az kisi kaldik..günde bir sayfa ancak ilerliyor herkeste bir rahatlamislik bosvermislik gibi gibi..kalkin kizlar hizlanin hareketlenin... aklima gelenleri merakla bekliyorum:elmasekeri-gökcnn-umut-kkmevsim-(arada ugramis ama hic denk gelemedik )--adasim duygu-hemserim-daha birsürüde bunlar liste basinda gelin cabuk yoksa sacinizdan tutup sürükleyecegim ona göreeeee
ayyyy bende notlarımı verdim ama görüş belirtmedim yaaa o da eokuldan dı demiii neresiydi kız??merhabalar merhabalar ben geeeeeeeeeelllllllllllddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim nasılsınız millet oh ya karneleri doldurdum notlarımı verdim görüşlerimide yazdım şükür bu işler bitti bi de evrakları tamamlarsam baya rahatlayavcam nasılsınız bakalım ben geçen haftaki fiyaskodan sonra azıcıkta olsa vermiş olmanın mutluluğu ile geldim inş herkes güzel kilolar vermiştir.
ayyyy canım benimmm çoook teşekkkür ederimmmmm bugün neler neler yedim sormayınnnn biri doğum günü kutlamasına magnum aldı biri çişkolata aldı yemesem olmadı ve bugün adet oldummmiremciiimmmmmmmmmmm doğum gününmüş bugün senin facede gördüm,doğum günün kutlu olsun kaptanımmmmmm,rabbim yeni yaşında bebişle doldursun göbüşünü inş.nice yıllaraaaaaaaaa....
işlallllaaaahhhhhhh aminnnn isteyen herkese nasip etsin işalllahİremcim dogum gunun kutlu olsunnnn nice mutlu (bebisli) yillarrrrrr
tamameenennnnn katılıyorum yaz geliyo dolar taşar listeler diyodummm herkes bi yok oldu tamtersi oldu yaniii:44::44::44:
ayyyy bende notlarımı verdim ama görüş belirtmedim yaaa o da eokuldan dı demiii neresiydi kız??
ayyyy canım benimmm çoook teşekkkür ederimmmmm bugün neler neler yedim sormayınnnn biri doğum günü kutlamasına magnum aldı biri çişkolata aldı yemesem olmadı ve bugün adet oldummm
işlallllaaaahhhhhhh aminnnn isteyen herkese nasip etsin işalllah
not işlemlernde en altta öğretmen karne görüşü var valla benim 33 taneydi birde herkese özel bişeyler yazacam diye canım çıktı
valla her sakanin altinda bir grcek yatarmis..bende zaten firca cekecek birini ariyorum saka saka..ama buda altinda gercek olan sakalardan:))))))))))) olsun gözüm be birbirimizi diete tesvik edelimde ister kizarak olsun ister severek..topigin asil maksadi bu degilmi....hadi bakalim toparlanalim ve yaza az kaldi acil hareketlenelim yoksa o güzelim citir pitir kiyafetler vitrinlerde kalacakmerhabalar merhabalar ben geeeeeeeeeelllllllllllddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim nasılsınız millet oh ya karneleri doldurdum notlarımı verdim görüşlerimide yazdım şükür bu işler bitti bi de evrakları tamamlarsam baya rahatlayavcam nasılsınız bakalım ben geçen haftaki fiyaskodan sonra azıcıkta olsa vermiş olmanın mutluluğu ile geldim inş herkes güzel kilolar vermiştir.
yav arkadaşım bende bi velet var valla iki dakika nefes aldırmıyor sabah okuldan girmeye çalışıyrom tabi orada da 33 tane ciyaklayan civcv olunca olmuyo işte giremiyorum ama toparlanma safhasındayım inş bundan sonra düzenli menü yazacam kocaman bi dana yesemde fırça yemeyi göze alıp yazacam olmuyo yoksa ya senden iki fiske laf işitmek bile beni kendime getirir (ay hatamı yapıyoerum ne sana iki laf et deriz bitmez ucu sonu ama neyyyyyyyyyyyyyseeeeeeeee:))şaka şaka öznurcum seviyorum seni valla seninle sohbeti bende çok özledim topik gerçekten çok pasif ama toparlanalım inş hep beraber haydi bakalım m,llet hepinizi seviyorum görüşürüz........
aabenimde karne görüslerim vardi...mesela kocam sinifta kaldi....yorum bile yazmadim ..sana diyecek lafim yok dedim icimden gectim gittim...cocuklar orta dereceyle sinif atladilar...temizlik titizlikten dolayi ihtar yazdim ama:)) odalarinda kirli corap don gördügümden beri burnumdan atesler sacarak geziyorum da evin icinde:)) dostlarimin notlari süperdi hepsine en yüksegi verdim ama devamsizliktan sinifta kaldilar...annem babam taktirnameyi kaptilar bu senede her sene gibi..ablam ilgisizlikten takintili gecti:)) aslinda sinifta kalmayi hakediyordu ama onu cok sevdigimden torpil gectim aman bakanlik duymasinnot işlemlernde en altta öğretmen karne görüşü var valla benim 33 taneydi birde herkese özel bişeyler yazacam diye canım çıktı
Bugunku menum
Sabah 1 tane simit peynir domates acik cay
Ara 2 lokma kek 6 tane erik
aksam 3 kaşik bulgur pilavi 1 parca tavuk salata yogurt
ara kavun
2.5 litre su spor yok Sabah gec yedim ogle kaynadi
burdayımmmmmmmmmmmm şimdi bildirimi yapıyorum dün unutup su içmiştim yazıyorumnerdesin yarış arkadaşımdün bildirim yapmıcam demiştin sanırım
buarada tüm öğretmenlereeee kolay gelsin :))
dünki menümüde yazayım eve gel geldiğim için canım akşamları pek birşey istemıyor işlahım kesilditarçın yiyorum ıkı uc gundur ondanmı bılemem sebze yemegı pısırmeye usenıyorum saat 8 7 de eve gelınce ne ara pışırcende yıyıcen gecırstırıyorum ama ıı oldu 500 gr daha gitttttiiii kilo veremeyınce hemen moralım bozuluyor cabuk etkılenıyorum birdeeeee dun migrostan Tatlıkaşık markalıl kazandıbı tavukgöğsu ve sütlaçı aldım ayyy okadar güzellerki insan diyet olduguna şaşırıyor eşimde bitanesini yedi oda bayağı güzelmiş diyor çok çok beğendim tavsiye ederim arkadaşlar mutlaka deneyin
sabah yumurta peynir 1 dilim ekmek su domates
ara çubuk kraker yeşil çay
öğlen salata 150 gr kadar fırında somon
ara çubuk kraker çay tarçınlı elma
akşam tatlıkaşık kazandibi tatlısı bir iki lahana sarması
ara yok
2 litre su spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?