herkese günaydın kızlar dün baya düşündüm ben menüm kötüde olsa yazacam belki adına diyet denmez ama burdab kopmamam lazım yoksa ipin ucu kaçacak bunu dün fazlasıyla anladım menümü yazayımda görün neler yapmışım neler
sabah:yarım ekmek arası peynir ve roka yanında şekerli çay
ara:bol şekerli nescafe 2 bardak
öğle:2 tabak bulgur pilavı yoğurt ve salata 2 b şekrli çay
ara:4 tane ikram
akşam:yarım tabak makarna yanında patlıcan yemeği 3-4 kçşık domates çorbası bol salata
ara:1 dilim baklava
kilo vermek deyince o kadar çok deneyim kazandım ki artık kitap yazsam yok satacak . gel görki sonunda metabolizmam bana küstü ve durdu :)) al ver al ver korumazsan bende sana böyle yaparım dedi . ama en son anladığın ne oldu dersen geç oldu ama çözdüm :)) sık sık ve az az yiyeceksin ara öğünü atlamıyacaksın ve günde en az 2 _3 lt su içeceksin en kontrollü ve en sağlıklı zayıflama yöntemi bu arkadaşlar . acıkmadığınız için hiç bir şeye saldırmıyorsunuz meyve bol tükkettiğiniz için şeker direnciniz düşmüyor tatlı ve pastaların yerini elma rendelenmiş içine2şer badem ceviz ve fındık koyulmuş , tarçın serpilmiş bir porsiyonla karşılarsanız bu iş oluyor ..sabah yada akşam en az 3 km yürüyerek sporda yapmış oluyorsunuz .başka da söyleyecek bir şey yok herkese kolay gelsin :))
nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyor diyetler ay şu sıra iş arıyorum onun sıkıntısımı stresımı bilmem ay su ıcemıyorum yaaaa bunu soylemekten nefret edıyorum ama bugun ıcıcem Allah kısmet ederse akşamda 1 saat sporumu yapcam inşallaaaahhh bugunde evlilik yıl dönümüm :))))) bısey yapsammııııı pasta fılan gıbı hıc bılmıyom esıme bısey alsammı o almazsa uzulcem sımdı ben almıs olcam gercı gecen senede ben almadım o almıstı ne yapsam kızlar
masivam hasan la hüseyini öpüyorum annesi,kusura bakma lütfen,hakkını helal et :26:
facemi falan kapattım evet,sıkılmıştım artık,gelişmeleri takip için twitterım var ama onda da foto falan paylaşmıyorum,
maşallah nasıl kilo verdin öyle,bravo 3 ayda yaaa,
hem yok ben de 84 kilo varımdır şuanda,tam tartımı yazarım yarın,
ay arkadaşım o zaman beni sen takip et sen halletmişsin bu işi,
ama spor yapmaya,tempolu yürüyüs yapmaya hiç zamanım yok onu söyliyim..
O zaman bugünkü yediklerimi yazayım..
Sabah:İki dilim ekmek-Beyaz peynir-domates-salatalık-çay
Ara:4 erik-toplamda 6 bardak su
Öğle:Bir kase çorba-2 kaşık yoğurt
bencede canım sen burdan ayrılma ben 1 ay giremedim kilo aldım şimdi tam gaz devam ediyorum
aralarda elbet kaçamakların olacak ama dengede kalmak çok önemli
hoşgeldin işin sırrını çözmüşsün sık sık gel buraya bizlerde senin bilgilerinden faydalanabiliriz belki
vaaaay desene keyfini yaptin bende istiyorum bende banane bananeeeeeeeeeeeeSlm kizlar 2 günlük termale kactik tam pansiyon hersey dahildi diyetime dikkat ettim hergün en az 1 saat yüzdüm ama ne yedim hic hatirlamiyorum hic tatli yemedim onu biliyorum bugün adetim basladı tartiya çikmadim hic bakalim ne olacak bu hafta listeye giremem herhalde ama genede bildirim yaparim size
canim ya ne o öyle pireler okusun diyemi yazdin mesajini..kücücück kücücük harfler..yahu benim gibi kartlasmis karinin gözleri kurtarirmi hic..merhaba kızlar artık tam anlamıyla diyete soktugum icin kendimi bende öğünlerimi yazmaya baslıyorum
dünkü menüm :
sabah: 1 dilim kepek ekmek ,yumurta,2dilimpeynir, ıhlamur cayı
ara : 1 elma
öğlen : eti form , yesil cay
ara: adacayı, 2 tane erik
aksam : salata (az yaglı,az tuzlu )
ve 2 bardak normal cay ayrıca gün icerisinde 2 lt su tükettim.. cok sükür suyla aram cok iyi hiç zorlanmadan tüketiyorum
canim ya bu incir suyunun bir marifeti vardami iciyorsun yoksa sevdigindenmikızlar cumanız mübarek dualarınız kabul olsun İNŞALLAH
dünkü menümü yazıyım
sabah 1 dilim beyaz ekmek 2 dilim peynir ve cay
ara 1 bardak incir suyu
öylen biraz kuruyemiş
ara 1 bardak incir suyu
akşam 1 tabak mantar corbası nohutlu yeşil salata semizotlu yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?