80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slmmmmmmmmmmmmmmmmm ben sizleri çokkkkkkkkkkkkkkk özledim geçen haftaaaa tam başladım derkennnn yatılııı müsafirrr gelmez mi yok anacım yokk ben bahtsızımmmmmm :) neyseeeeeeee allahdan bir mani gelmezseeeee bu sefer sizlerleyim :) hepinizi teker tekerrr öpüyorummmmmmmmmmmmmm

kimmmmmmmmmmm sen mi kartsınnnn sen varyaaaaaaaaa biziii toplar 2 le çarparsınnnnn :)

topigin gidisati hic hosuma gitmiyor...nerde bu devlet nerde bu millet artik düzgünce menü yazan cok az kisi kaldik..günde bir sayfa ancak ilerliyor herkeste bir rahatlamislik bosvermislik gibi gibi..kalkin kizlar hizlanin hareketlenin... aklima gelenleri merakla bekliyorum:elmasekeri-gökcnn-umut-kkmevsim-(arada ugramis ama hic denk gelemedik )--adasim duygu-hemserim-daha birsürüde bunlar liste basinda gelin cabuk yoksa sacinizdan tutup sürükleyecegim ona göreeeee

nerdesin kiz sen..tam adini kara listeye yazdim mesajin geldi:))))))))))) nerde senin bu günlük menülerin..menüyüde bosver arada bir gel ugrasayim senle..krizim tutuyor mazlumu geltirin mazlumuuuuuuuuuuuuuuu diye diye bir hal oldum yahu:))

kimmmmmmmmmmm sen mi kartsınnnn sen varyaaaaaaaaa biziii toplar 2 le çarparsınnnnn :)

hadi canim sende..mübalaa ediyorsun..yas 35 yolun yarisi eder...dante gibi ortasindayim ömrün

iyi insan lafının üstüne gelir şekerim biliyorsunnn PPPPPPP geldimmmmmmmmmmmmmmmmm hadiiiii kız bana azarlaaaaaa istediğini yap gık deömeyecem çok özledimmmmmmmmm :))))) yaaa mşsafirden dolayı inanki şekerim tam da adpte etmiştim kendimiiii 1 haftadır ders de çalışamadımmmmm nasıl toparlanacam bilmiyorummm neyse artık sağlık olsunnnnnnnnnn öp bakayım kardeşiniiiii

baslangic:82.6
gecen hafta:77.2
bu hafta:76.4
giden:800 gr..
t.giden:6200 gr.
spor:yok denecek kadar az
ama cooooooooooooooook mutluyum cok sükür eksileri görebildim tartida yaaaaa....66 lardan vazgectim bari 70 i görebilseydim izin zamanina kadar.5 haftam var ama acayip istahimda var:)) neetcez simcik:26:

kocaman öpüldün...bana istedigi yap demisken neyle basliyayim 100 kirbacmi 5000 wat elektrikmi..yoksa 5 litre yag icirmekmi...sec begen cok insafliyimdir bak sana secme hakki veriyorum..hani aslan kralda varya neydi herifin adi unuttum..sarisin karisi var sana iyilik yapacagim bu gün sec begen hangi dayagi istiyorsun diyor ya:))

maşallah ablamaaaa darısı başıma inşallahhhhhhhhhhhhh tbrk ederim bi denem
ayy allah razı olsunnn şimdi bakalım bir kere yağ olmazzzz bende fazlasıyla varrr kırbacın bana yararı olmazzzz elektrik yağlarımı yakabilirrr tamammmm o olsun

KIZLAR BEN BİLDİRİMİ UNUTTUM YARIM LT SU İÇTİM ÇÜNKÜ YARIN TARTILICAM
ama adetli oldugum ıçin galıba şiş cıkarım

darisi basina olsun olmasinada son iki aydir burnumdan geldi valla..bir gram gitmedigi gibi üstüne üstüne kilo geldi..ne yollar yürüdüm ne sular ictim..ne acliklar cektim yok banamisin demedi...bu hafta biraz rahat biraktim kendimi hooop inise..resmen oynuyor benle metobolizmam ya..bu hafta biraz SIKI tutacagim,..bol su ve yürüyüs yapacagim bakalim..gecen hafta hic yürümedim varmi böyle terslik ya:)))
o zaman gel seni su sandalyeye baglayayim elektrik sokunuda vereyim kendine gel biraz birdahada buralari birakip gitme..uleeey ikinci kaptan oldun isi gücü bosladin...

ayyyy kaptanlıkda gitti değil mii zaten bana 2 beden büyükdü bu haftaa sanırım benimde sıkı tutmam gerekiyıorrrr ya şu yeni bir hayatı izliyormusunnnn nasıl değiştilerrr

ayyyy kaptanlıkda gitti değil mii zaten bana 2 beden büyükdü bu haftaa sanırım benimde sıkı tutmam gerekiyıorrrr ya şu yeni bir hayatı izliyormusunnnn nasıl değiştilerrr
yoo nereye gitti ...bence hala duruyor hic heveslenme:)))))))

KIZLAR BEN BİLDİRİMİ UNUTTUM YARIM LT SU İÇTİM ÇÜNKÜ YARIN TARTILICAM
ama adetli oldugum ıçin galıba şiş cıkarım

canim noolcak cikan kilondan yarim kiloyu düsersin kafani takma .

baslarda izliyordun yeni bir hayati..ama burada son haftalarda süper hava vardi düne kadar..hep bahcede carsipazardaydim..hic dogrudürüst evde oturmadim...carsambalari haric..muhtesem hürrem varya o günler vinc getirseler kaldiramazlar beni kolduktan

yoo nereye gitti ...bence hala duruyor hic heveslenme:)))))))

canim noolcak cikan kilondan yarim kiloyu düsersin kafani takma .
ne pratik kadınsın ya hayranım sana :))))))

ayyyy ben onuda izleyemez oldummm hayatla ilişkim kesilmiş benim acıdım kendime DDDD

ne pratik kadınsın ya hayranım sana :))))))

ayyyy ben onuda izleyemez oldummm hayatla ilişkim kesilmiş benim acıdım kendime DDDD
öyleyimdir övünmek gibi olmasin..bilirsin matematik hesabimda kuvvetlidir az ye cok hareket et..kilo ver...bu formülüm son iki ay ise yaramadi ama bende az ye kismina harfiharfinede uymadin dogrusu:)) ben niye aciyamiyorum sana hiiiiiii...seni cok sevdigimden mi acabaaaaaaaaaaa saka saka acimiyorum genede..birine aciyinca acinacak hale geliyormussun..bu yüzden sana aciomiyorum ama senin adina üzülüyorum..ben diyenlerin yalancisiyim anacim dogrulugu ispatlanmasada inac inanctir iste

kiz elma sekerim özel hayattan ne haber...tamammi devammi..

hahhh iki saattir bu konuyu açsam mı açmasam mı diyordummmm kalbin ne temiz yaaaaaaa :) duyum bizim bugün başlama yıldönümümüzzzzz amaaaa unutttuuuuuu galibaaaaaaaa hiçç konusunu açmıyorrrrrr unuttuysaa bırakacam onu dünde soğuk soğuk konuşduuuu küstük sabah hiçbirşey olmamış gibi günaydın aşkım yamzışşşş sanırsam dalga geçiyor benimle :)

aaay mesaj olayini duyunca aklima benim bu odunla olan nisanlilik zamanim geldi..aksamdan tartisirsdik. sabah birden günaydin askim mesaji gelirdi..nasil sevinirdim varya...birden tadi damagimda kalan bir pastanin kokusunu duymus gibi oldum..ah ask aaaah özledim kiz asik olmayi yada asik olundugumu hissetmeyi..simdi anca kavga dögüs..ne var söyle bir mesaj gelse sabah erkenden ...of oooooooooooooof ah aaaaaaaaaaaah..birzamanlar bende sayiyordum tanisma yildönümü anlasma yildönümü szlesme yildönümü...simdi o günlerden sadece evlenme yidönümü kaldi yani diger yildönümlerin ölümyildönümü wauuuv hala sairlik varmis kiz bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…