canim sen o kadar kiloyu verde varsin gelinlik bol gelsin:)) ustalari onu daraltir sen merak etme..hadi bunun üzerine iki bardak su ic baslangicin adi olsun..bende iciyorum hemen simdiinş.. bende zayflarım bende şimdiden itibaren gaza geldmkızlar dikkat etcem yedklerme gelnlk bakmadan braz daha zayflamam lazım :) yok ya ben gelinlk diktirene kadar zayflasam yetr sonra bol flan gelrse gelnlkçide gene yaptrrım oımadı ama öyle duruma düşmek istemıoorm yaa nasl olcak anlamdım gitti gelinlik bol glerse diede çok korkuyorum ama giderm düzelttrrm sorun olmaz demi :)
inş.. bende zayflarım bende şimdiden itibaren gaza geldmkızlar dikkat etcem yedklerme gelnlk bakmadan braz daha zayflamam lazım :) yok ya ben gelinlk diktirene kadar zayflasam yetr sonra bol flan gelrse gelnlkçide gene yaptrrım oımadı ama öyle duruma düşmek istemıoorm yaa nasl olcak anlamdım gitti gelinlik bol glerse diede çok korkuyorum ama giderm düzelttrrm sorun olmaz demi :)
kulaklarım çınladı hemen geliverdim:)) kamilecim hoş bulduk cnm. seni takip etmeyi özlemiştim zaten. ona göre dikkatli ye:))
gelelim yeni arkadaş benim menülerimi merak etmiş. ona yaptıklarımı anlatayım. çünkü artık diyet tarzım değişti. kilo vermeyi çok istemiyorum. iyi hissediyorum kendimi böyle.
benim daha önceki yediğim bir günlük yiyecek şöyleydi:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 kaşık lor peyniri, 1 domates, 1 salatalık
öğlen: 1 kase herhangi bir sebze yemeği ama yağsız, salata ya da yoğurt yanına
ara: 1 elma
akşam : salata, yoğurt
ara: 1 portakal ya da elma
2,5-3 litre su, 2 kupa yeşilçay.
meün böyleydi. ama artıkkaçamaklar yapıyorum bilerek.
ve hergün 40-45 dk spor yapıyordum. ip atlama, plates topunda yuvarlanma:)), twist gibi şeyler.
tşekkr ederm :) evet kulakların çınladı sanırım :) bende şimdi 2.bardk yeşlçayımı içicem gayet güzel menün hmen kaydedirom telfnuma :d kaç kilosun şu an zayfladn sanırm :) tbrk ederm darısı bnm başıma ve bu topiktekilern başına diyelm ozman
canim sen o kadar kiloyu verde varsin gelinlik bol gelsin:)) ustalari onu daraltir sen merak etme..hadi bunun üzerine iki bardak su ic baslangicin adi olsun..bende iciyorum hemen simdi
teşekkür ederim cnm. 82 kilodan başlamıştım diyete. bu sabah tartı 61 kg mı gösterdi:)) darısı da sana inş:)
olmaz canım sen kilonu ver gelinliğini daraltırırsın önemli olan kilodan kurtulmak
teşekkür ederim cnm. 82 kilodan başlamıştım diyete. bu sabah tartı 61 kg mı gösterdi:)) darısı da sana inş:)
sağol canım çok teşekkür ederimayyy cnm geçmiş olsun allh korumuş kolay mı arabanın yanması insanın hem maddi hem manevi açıdan çökertir cnm allh sizi hakkatenn korumuş
ayyy bende dayak yedim babamdan annemden tokat yerdim ama çok değil sadece bi kere bu çamasır yıkanan eski odun mandallar vardı büyük onunla ayaklarımın altına altına vuruyodu babam kurtardııı ama hatam büyüktüDün cok dertleşmişsiniz kizlar okuduklarima çok üzüldüm öznurum senin yasadiklarin çocuklarinin yasadiklari cok üzdü beni bende öz babamdan hem sözlü hemde fiziki şiddete çok maruz kaldim insani okadar cok yipratiyorki simdi baba demek bile istemedigim bir insan suan belki yaptiklarindan cok pisman ama hic önemi yok insan cocuklukta yasadiklarini asla unutamiyor
slm kızlar naslsnzzz ben iimö guzel bi gunn bugunnn bnm sınıfımnn veda gecesi varrrr once spora gidicm sonra da kuaförden ranvdeu alcm bakalm şoyle zarf bi topz ya da at kuyrugu yaptrym dıorm ocne karın seansına gdeym de erisin şu göbşş akşama göbş kalmasınkızlar bı arada ben çok kasmıorm artık ama yne de eskisi gibi degl yedgmden az yıorm klo az da olsa gdıo şimdi tüpten once ne kadar gderse kar tüp braz şişrıomş cunku ilaçlar ...bu arada beşi bi yerde çay içıorm ama bu aktarlarda olanlardan yne paket ama kokusu ble buram buram ot kokuo valla boyle kutu içinde satlıo fiyatı braz daha pahalı ama içinde baya da var ...ii odem attrıo bagrsaklara da yardmcı tavsye ederm...
hoşgeldinnnn ben kaptan iremHayıırrrrr demeyi çok isterdim ama ne yazıkki evet dertliyim kilo konusunda:18::18:
diyet yaptım tekrar aldım falan filannnn 87 oldum şu an
bende duygu ya katılıyorum çocuk direk huzursuzluğu hissetmiş ve bunu yaşamış bence herşey güzel olacak be kuzummmm takma sen kafana bi bakmışsın herşey normale dönmüşdün bizimki on kere özür diledi ama affetmedim..dil yaralarini bilirim uzatmaya degmez dedim herzaman karsindaki hatasini bilir de özür dilerse ama cocuklarimin yaninda bana hakaret etmesi benim icin dil yarasindanda öte..bu yüzden affedemedim..son özür dileyisinde beni sevmiyormusun dedi.sevmiyorum dedim.gercektenmi dedi gercekten dedim..birakti birden beni...iceri oturdu aciktim dedi.bende bak basinin caresine dedim..normalde iki elim kanda olsa yemegini sererdim önüne..gitti dolapta yarim tabak makarna buldu birde konserve balik aldi yanina oturdu yedi..bir baktim yukardan yastik yorganini getirmis..benim kiza basimin caresine bakayim kizim anneni rahatsiz etmemyeyim burda yatayim demezmi...normalde en karsi oldugum sey..bir yatak o kisi tam gözden cikana kadar ayrilmaz..ne kadar kavga olursa olsun ayni yatakta yatmali insan diye düsünürüm bunuda bilir.hiiic sesimi cikarmadim..aldim kizi odasina koydum bende odamda biraz tv bakip uyudum.gece 12 gibi son numaram ciglik cigliga..bir korktum..gittim odasina nooldu kizim ..anne korkuyorum burda yatmak istemiyorum deyince hazir herifte yok gelsin yanimda yatsin dedim..normalde yanimda hic cocuk yatirmadim yatirmamda..uykuya dalar en cok geri yatagina birakirim...yanimda yatti..gece 2 gibi bir ciglik ama varya korkudan nefesim kesildi..cocuk kucagimda tirtir titriyor..nooldu kizim ...dolabin üzerinde esimin sazlari vardi.siyak kilif icinde..onlari gösteriyor..anne gelecekler beni yiyecekler diye..herhalde gündüzden ablalari yada abisi bunu korkutmuslar tahminim...dedim kizim onlar babanin sazlari..bak isigi acayimda gör.bir bagirdi acmaaaaaaaaa isigi acmaaaaaaaaa normalde korkan cocuk isigi ac der bizimki babasi kilikli ters iste..birde bagiriyor yorgani üstüme ört iyice anne tam ört sonrada bana saril..yahu bir insan bunu ancak o cocugu öldürmek isterse yapar..mümkünü yok bogulur :) neyse isigi actirmiyor bagiriyor beni yiyecekler diye...bafayi cikardi yorganin icinden banam nerde dedim baban ise gitti..yok beni babama götür ben korkuyorum..caresiz aldim kizi asagi indim...bizimki koltukta uyuyor tabi dedim kiz korkuyor yaninda yatsin..aldi kizi yatti gece 4 gibi dedim gideyim kizi yatagina koyayim..daracik koltuk esim zaten kilolu cocukta pelus battaniyesine sarilarak yatar herzaman..terler hasta olur..gercektende kiz su icinde kalmisti.aldim kizi basladi gene ciglik atmamya banada gelsiiiin babamda gelsin....dedim cik cocukla yat korkuyor seni istiyor..simdi belkide sanacakki yataga gelsin diye yaptim ama allah biliyor ya cocugun kirizi tuttu..neyse sabaha karsi bes gibi kiz uykuya daldi aldim yatagina koydum...bende yatagin kenarina kivrildim yattim...sabah kalkip ise gitti.yorganinida koltugun arkasina katlayip koymus..esasinda onun yatak toplama huyu asla yok..acaba cocuklar anlamasin diyemi yapmis öyle bilmiyorum.kiz korktu onun yüzünden acaba bize görünmeyen birseyler cocugami göründü diyede kendi kendimi korkutup uyuyamadim
hoşgeldin berivanm sanki sen bikaç hafta önce de gelmiştin topiğimize ööle hatırlıyorummmmerhaba lar arkadaşlar Allah hepimize kolaylık versin daha önce ki gruplara baktım benim için en uygun yer burası olduğunu düşündüm ben hem kalıcı arkadaş edinmek aynı zaman da birlikte zayıflamak istiyorum 21 yaşındayım hep diyetlerle geçti zamanım çok iyi kilolar verdim ama sonunda hep aldım kilom 83 bundan 1 sene önce 91 den 68 e düşmüştüm nasıl olduğunu anlayamadan 83 oldum sizler le zayıflamak istiyorum
ben en çok onu merak ediyorum kolay gelsin canım temiz sonuçlarla çık işallllahhhhhkızlar ben çıkıorm ii bi akşam olcak inşş bu akşam yarın da hastahanedeym dua edn olur mu yarın için bana ii çıksn filmn sonucu çook opyrmm hepnziiiiiiiiiii
kaç gündür gözlerim seni aradı doktorla uğraşıyo heralde dedimmm takma canım kafana kendini üzdüğünle kalırsın bu yaştan sonra değişmez o... ama hasta olduğunda da ilk seni beklerler...selamlarr.......
nasılsınız bakalım.epeydir uğrayamadım.sağlık problemleri ile uğraşmaktan ve sokak sokak gezip ev aramaktan yorgun vaziyetteyim.bi de oğlum hasta oldu üstüne.
bugün işe başladım.burada da herşey birikmiş.öğle arası bi bakayım dedim.geçmişe bakarım kısaca bi neler yapmışsınız.
diyet düzenim bozuldu malesef.dengesiz besleniyorum.az bişey artım vardı en son.bi daha tartılamadım ne oldum bilmem:))
bu hafta evimin satışı kesinleşecek ben ev bulamıyorum elimdeki paraya uygun.bir kurulu düzeni bozup yenisini kurmak fikri çok geriyor beni.resmen köşeye sıkışmış gibi hissediyorum.ev bulunacak okula yakın olacak çoçuğa bakacak insan lazım yrm gün.kayınvaldenin pe k niyeti yok.var gibi gösteriyo gerçi.ama oğlum 5.5 yaşına geldi.ilk defa geçen hafta 2 gün 3 er saat baktı.ben dr.gittiğimde.varın hesap edin.taktım işte buna.işin içinden çıkamıyorum.neden bizi bu kadar yalnız bıraktın neden hep ben bakamam dedin diye de söyledim yüzüne.ve affetmiyorum da dedim.çünkü dul görümcemin 3 tane çocuğunu ilkokul ortaokul bizzat ilgilenerek okutmuş insan.ilgi dediğim şöyle anneleri çalışıyor bu çocukları kahvaltı ettiriyor okula götürüyor veli toplantılarına gidiyır akşamları karanlıklarda alıyor yemeklerini pişiriyor yediriyor hastalandıklarında dr a götürüyor.kırtasiyeye bile bunu gönderdiklerini biliyorum.biz hiç bir destek görmedik oğlumu ateşliyken bile kreşe göndermek zorunda olduğum zamanlar oldu.işte bu düşünceleri kafamdan silemiyorum bir türlü.resmen taktım.neden bizden bir manevi destek esirgendi neden 2 saat te olsa benim çocuğuma bakılmadı.hep dedi ki bana sen halledersin sen halledersin.böyle denile denile dert sahibi oldum ben.sinirlerim laçka.bedenim laçka.bu yaşta fıtıkla uğraşıyorum ağlayanım yok.ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar.geçen dedim ki kayın valideme oğlun evde hiç yardım etmiyo ben çok yoruluyorum dedim o daha yeni ameliyat oldu ağrısı vardır dedi.......
üfff neyse ben fazla uzatmadan kısa keseyim işler beni bekler..........
hoşgeldinnnnnn......kızlar benide aranıza alcakmıısınız beraber diyet yapalım menu verin banada2 aya düğünm var zayflamam lazım :S ltfenn
hani bi ayda 6 kilo veriyoduk noldu sözünden mi döndün sen bakıyımkizlar az önce ablamla konustum yeniden gaza geldim valla..türkiyeye gelmene daha bir ay var.bir aydada 5-6 kilo rahat verirsin seni 76 ile görmeyeyim gelince dedi..bir ayligina aslinda 37 gün lügüne en zindan 5 kiloya iddealastim nasil iyi demi:)) ama o beni enson 86 kiloda gördügü icin her durumda zayyifladigimi düsünecek zaten ama neden daha fazla olmasin demi..gecen sene oda 86 kiloydu..simdi 67 kilo.hayal gibi.o verdi bende verdim ama o herzamanki gibi benden basarili cikti
anaaaaaaa daha cuma gelmeden cantaladi bu hatun beni ya:)))cantala anam cantala..senin vurdugun yerlerde gül biter..of anam ayaginin altina paspas olayim cigne benisağol canım çok teşekkür ederim
ayyy bende dayak yedim babamdan annemden tokat yerdim ama çok değil sadece bi kere bu çamasır yıkanan eski odun mandallar vardı büyük onunla ayaklarımın altına altına vuruyodu babam kurtardııı ama hatam büyüktüben bi de çok acı biber yedim ağzıma sürdüler yaniii hala acıyı sevmem diyarbakır gibi bi yerde acı yemiyorum yani düşünün:)))
ohhh ohhhh arkadaşımızzzzz fıstık gibi olacak foto bekliyom ama bak ister faceden ister burdannn
hoşgeldinnnn ben kaptan irem
bende duygu ya katılıyorum çocuk direk huzursuzluğu hissetmiş ve bunu yaşamış bence herşey güzel olacak be kuzummmm takma sen kafana bi bakmışsın herşey normale dönmüş
hoşgeldin berivanm sanki sen bikaç hafta önce de gelmiştin topiğimize ööle hatırlıyorummm
ben en çok onu merak ediyorum kolay gelsin canım temiz sonuçlarla çık işallllahhhhh
kaç gündür gözlerim seni aradı doktorla uğraşıyo heralde dedimmm takma canım kafana kendini üzdüğünle kalırsın bu yaştan sonra değişmez o... ama hasta olduğunda da ilk seni beklerler...
hoşgeldinnnnnn......
hani bi ayda 6 kilo veriyoduk noldu sözünden mi döndün sen bakıyımçantalarımmm seniiiii:)))
sen süpersinnn yaaa başka bişey demiyorum sanaaaaa
anaaaaaaa daha cuma gelmeden cantaladi bu hatun beni ya:)))cantala anam cantala..senin vurdugun yerlerde gül biter..of anam ayaginin altina paspas olayim cigne benisağol canım çok teşekkür ederim
ayyy bende dayak yedim babamdan annemden tokat yerdim ama çok değil sadece bi kere bu çamasır yıkanan eski odun mandallar vardı büyük onunla ayaklarımın altına altına vuruyodu babam kurtardııı ama hatam büyüktüben bi de çok acı biber yedim ağzıma sürdüler yaniii hala acıyı sevmem diyarbakır gibi bi yerde acı yemiyorum yani düşünün:)))
ohhh ohhhh arkadaşımızzzzz fıstık gibi olacak foto bekliyom ama bak ister faceden ister burdannn
bende duygu ya katılıyorum çocuk direk huzursuzluğu hissetmiş ve bunu yaşamış bence herşey güzel olacak be kuzummmm takma sen kafana bi bakmışsın herşey normale dönmüş
hoşgeldin berivanm sanki sen bikaç hafta önce de gelmiştin topiğimize ööle hatırlıyorummm
ben en çok onu merak ediyorum kolay gelsin canım temiz sonuçlarla çık işallllahhhhh
kaç gündür gözlerim seni aradı doktorla uğraşıyo heralde dedimmm takma canım kafana kendini üzdüğünle kalırsın bu yaştan sonra değişmez o... ama hasta olduğunda da ilk seni beklerler...
hoşgeldinnnnnn......
hani bi ayda 6 kilo veriyoduk noldu sözünden mi döndün sen bakıyımçantalarımmm seniiiii:)))
sağol canım çok teşekkür ederim
hoşgeldinnnnnn......
sağol canım çok teşekkür ederim
hoşgeldinnnnnn......
unuturmuyum hiiic..veremeyen 48 bedene ciksin dermisiiiim:)ben bugün çok güzel bi başlangıç yaptım sabah 2 km yürüdüm ama benim koşu bandı eğilimli suyum çıkıyo yürürken 2 km bence 4km değerinde oluyodur yani 100 twist 10 dak masaj aleti ve de 30 mekik çektimmmm
yemeklerimi menüde yazarım ama onlarda ii gidiyo şuanda
öznurrr 6kilo unutmaaaaa
kizlar az önce ablamla konustum yeniden gaza geldim valla..türkiyeye gelmene daha bir ay var.bir aydada 5-6 kilo rahat verirsin seni 76 ile görmeyeyim gelince dedi..bir ayligina aslinda 37 gün lügüne en zindan 5 kiloya iddealastim nasil iyi demi:)) ama o beni enson 86 kiloda gördügü icin her durumda zayyifladigimi düsünecek zaten ama neden daha fazla olmasin demi..gecen sene oda 86 kiloydu..simdi 67 kilo.hayal gibi.o verdi bende verdim ama o herzamanki gibi benden basarili cikti
ezer çiğner yutarım seniii ama o zamn 150 kilo olurummmm vazcaydımmmmanaaaaaaa daha cuma gelmeden cantaladi bu hatun beni ya:)))cantala anam cantala..senin vurdugun yerlerde gül biter..of anam ayaginin altina paspas olayim cigne benievet kafayi yemis vaziyetteyim ben deli degilim birakin beni ben öldürmedim ellerim bogdu..ben yemedim disim isirdi..nihahahahaaaa
saka bir yanada kaptancim bu hafta liste basiyim duyurulur...bu sabah gördüklerim beni yaniltmiyorsa tabi
unuturmuyum hiiic..veremeyen 48 bedene ciksin dermisiiiim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?