80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim sen o kadar kiloyu verde varsin gelinlik bol gelsin:)) ustalari onu daraltir sen merak etme..hadi bunun üzerine iki bardak su ic baslangicin adi olsun..bende iciyorum hemen simdi

olmaz canım sen kilonu ver gelinliğini daraltırırsın önemli olan kilodan kurtulmak

tşekkr ederm :) evet kulakların çınladı sanırım :) bende şimdi 2.bardk yeşlçayımı içicem gayet güzel menün hmen kaydedirom telfnuma :d kaç kilosun şu an zayfladn sanırm :) tbrk ederm darısı bnm başıma ve bu topiktekilern başına diyelm ozman

teşekkür ederim cnm. 82 kilodan başlamıştım diyete. bu sabah tartı 61 kg mı gösterdi:)) darısı da sana inş:)

canim sen o kadar kiloyu verde varsin gelinlik bol gelsin:)) ustalari onu daraltir sen merak etme..hadi bunun üzerine iki bardak su ic baslangicin adi olsun..bende iciyorum hemen simdi

bende yeişlçay içicem şimdi mutfağa geçmişken :) suda içiyim bari afiyet olsun :)

ayyy cnm geçmiş olsun allh korumuş kolay mı arabanın yanması insanın hem maddi hem manevi açıdan çökertir cnm allh sizi hakkatenn korumuş
sağol canım çok teşekkür ederim
ayyy bende dayak yedim babamdan annemden tokat yerdim ama çok değil sadece bi kere bu çamasır yıkanan eski odun mandallar vardı büyük onunla ayaklarımın altına altına vuruyodu babam kurtardııı ama hatam büyüktüben bi de çok acı biber yedim ağzıma sürdüler yaniii hala acıyı sevmem diyarbakır gibi bi yerde acı yemiyorum yani düşünün:)))

ohhh ohhhh arkadaşımızzzzz fıstık gibi olacak foto bekliyom ama bak ister faceden ister burdannn

Hayıırrrrr demeyi çok isterdim ama ne yazıkki evet dertliyim kilo konusunda:18::18:

diyet yaptım tekrar aldım falan filannnn 87 oldum şu an
hoşgeldinnnn ben kaptan irem
bende duygu ya katılıyorum çocuk direk huzursuzluğu hissetmiş ve bunu yaşamış bence herşey güzel olacak be kuzummmm takma sen kafana bi bakmışsın herşey normale dönmüş
hoşgeldin berivanm sanki sen bikaç hafta önce de gelmiştin topiğimize ööle hatırlıyorummm
kızlar ben çıkıorm ii bi akşam olcak inşş bu akşam yarın da hastahanedeym dua edn olur mu yarın için bana ii çıksn filmn sonucu çook opyrmm hepnziiiiiiiiiii
ben en çok onu merak ediyorum kolay gelsin canım temiz sonuçlarla çık işallllahhhhh
kaç gündür gözlerim seni aradı doktorla uğraşıyo heralde dedimmm takma canım kafana kendini üzdüğünle kalırsın bu yaştan sonra değişmez o... ama hasta olduğunda da ilk seni beklerler...
kızlar benide aranıza alcakmıısınız beraber diyet yapalım menu verin banada 2 aya düğünm var zayflamam lazım :S ltfenn
hoşgeldinnnnnn......
hani bi ayda 6 kilo veriyoduk noldu sözünden mi döndün sen bakıyım çantalarımmm seniiiii:)))

teşekkür ederim cnm. 82 kilodan başlamıştım diyete. bu sabah tartı 61 kg mı gösterdi:)) darısı da sana inş:)

sen süpersinnn yaaa başka bişey demiyorum sanaaaaa

kızlar umarım su içme işinide ayarlarım br ara çok güzel su içiordm tuvaletten çıkmırodm 3 ltre içtiğim olrdu ama kendimi toparladım şu anda topiğiniz sayesinde evde şişeler var doldrcam alıcm yanıma :) bugun yatana kadar ne içersem içicem yarın 3 ltre tamamlıcam ayy annem sölendiğinde gaza gelmıordum :9 şmdi nasl gza geldm anlamadım :

ben bugün çok güzel bi başlangıç yaptım sabah 2 km yürüdüm ama benim koşu bandı eğilimli suyum çıkıyo yürürken 2 km bence 4km değerinde oluyodur yani 100 twist 10 dak masaj aleti ve de 30 mekik çektimmmm
yemeklerimi menüde yazarım ama onlarda ii gidiyo şuanda
öznurrr 6kilo unutmaaaaa

anaaaaaaa daha cuma gelmeden cantaladi bu hatun beni ya:)))cantala anam cantala..senin vurdugun yerlerde gül biter..of anam ayaginin altina paspas olayim cigne beni evet kafayi yemis vaziyetteyim ben deli degilim birakin beni ben öldürmedim ellerim bogdu..ben yemedim disim isirdi..nihahahahaaaa
saka bir yanada kaptancim bu hafta liste basiyim duyurulur... bu sabah gördüklerim beni yaniltmiyorsa tabi

anaaaaaaa daha cuma gelmeden cantaladi bu hatun beni ya:)))cantala anam cantala..senin vurdugun yerlerde gül biter..of anam ayaginin altina paspas olayim cigne beni evet kafayi yemis vaziyetteyim ben deli degilim birakin beni ben öldürmedim ellerim bogdu..ben yemedim disim isirdi..nihahahahaaaa
saka bir yanada kaptancim bu hafta liste basiyim duyurulur... bu sabah gördüklerim beni yaniltmiyorsa tabi

teşekkür ederim utandım şimdi güzel bakan güzel görür. sizin de katkınız çok fazla bende. teşekkür ederim hepinize desteğinizden ötürü...

kzılar ben eve yürüyerek gidiyorum zaten :) yarımsaatlk eve burdan mesafe ama artık sabhlarıda yürüyerke gelmeye karar verdim
:) şimdi ben kaçar eve kızlar bu sağlıklı yaşama başlangııcmda başrılar dileyin bana :)
off off ilk defa diyete başlıorm die neşeliyim umut doğdu içime vericem gibilerinden :) sağoln kızlar süper moral veriyorsunuz :)
bakalm gelişmlerei nete giridkçe yazıcam diyet günlüğü açtm okumayı ıhmal etmeyın orada da burdada yazıcm nete girdikçe

sağlılklı zyaıflamalı günler hepimize :):)

byby

unuturmuyum hiiic..veremeyen 48 bedene ciksin dermisiiiim:)

ben cikiyorum canlarim...yemek yapmam lazim aksama gene gelirim..nasilsa herifle küsünce bol bol zamanim oluyor..

valla haftasonu yazdıklarını okuyunca sana hayran oldum duyumcum,bu nasıl bir yürek sendeki kocan olacak adam yuva sıcaklığını yaşamamış,şımartmışlar onu boyuna anladığım kadarıyla sen ona 2 beden büyük geliyosun canım...kadınlığın anneliğin ona çoooookkk valla seni kaybederse çok şeyini kaybeder onun için ALlah akıl fikir versinde affettirsin kendini sana yoksa çoookkk ağlar....
idaaya gelince sen istersen rahatlıkla verirsin 5 kilo çok değil 37 günde tamda verilecek bir kilo ayrıca. sana güveniyorum başarıcağına eminim hatta....

ezer çiğner yutarım seniii ama o zamn 150 kilo olurummmm vazcaydımmmm
unuturmuyum hiiic..veremeyen 48 bedene ciksin dermisiiiim:)

ooooowwww bu kötü oldu be yaaaa

irem geçmiş olsun canım yaaa,hakkaten büyük korku yaşamışsın ama şükür korktuğuna uğramamışsın,kızlarda yazmış zaten hakkate verilmiş bir sadakanız varmış:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…