- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
aa ne demek ğ nin lafımı olur aramızda attım gitti. artık ben de tubayım:)) adaşım
ne güzel işte dilek tutun aramızdayken:))
allahim su lotoma para vurdur...haha ha onca derdin arasinde komik oldu nu degilmi maksat muhabbet olsun
bilgilerini özelden atabilirmisin bana
bende ikimizin arasında dilek tutıyım :) zayıflıyımmm :) bu topiğe daha uygun oldu :
kamilecim simit faslımız gene başlamış ve aburcuburlar. olmadı hem de hiç olmadı. bak ben de bugün simit yedim. ama ekmeği tüketmedim henüz en fazla akşama 1 dilim yerim. sen ekmekte de sınır tanımamışsın aynı gün içerisinde. kısır puf derken menün dolmuş taşmış. duyumunda dediği gibi form falan ye su iç meyve ye yoğurt ye.. böyle hafif şeyler ye ki hayır demesi kolay olsun. hele o pasta 2 dilim sonra kek bide 2 bardak gazoz. çok fena. bak bugün noldu. benim iş arkadaşım hep diyetimi sabote etmeye çalışıyordu hatırlıyorsan ilk buraya yazmaya başladığımda anlatmıştım. tatlılar, börekler, çörekler getirip duruyordu. bundan bişey olmaz, yakarsın deyip duruyordu. erkek kendisi. bugün bana kilo mu sordu. dedim 60. dediki kilo vermekle iyi yaptı. kilolu insan işe yaramaz kilo iyi değil tanker gibi olup çıkardın falan diye bana adam resmen tanker dedi yaa. bir bayanla böyle konuşulur mu hiççç?? hani ben yakardım yediklerimi, hani yediklerimden bişey olmazdı?? yani demek istediğim çevrenin ısrarlarını boşver. kırılırlar diye düşünme. içten içe bizim için neler düşünüyorlar bugün görmüş oldum. derhal toparlan ve bi daha salma. özel durumun içinse Allah dan hayırlısını diliyorum senin için. içini ferah tut. hayırlısı neyse o olur.[/QUOTE
ya evet simit oldu ama bi kere valla uzun zamandır yemiyodum her dediğinizde haklısınız yarın çoooookn güzel bir menüyle yanınızdayım
evet ya çook zorluyorlar inanki dayanmak için zorladım ama olmadı iştekamilecim okulun son günleri oluyo malesef bööle şeylerr... çağırıyolar yemesen çocuklara ayıp oluyo mecburen tıkınıyosun bişiler zaten nefsimiz de aç bahanesi de hazır gidfiyo işte boğazdan aşağı pişmanlığı çok ama olmadan da olmuyo işteee..
adamin biri essekten düsmüs acilar icinde doktor cagirin demisler adamda yok yok bana essekten düsmüs birini cagirin halimden o anlar demis...onun gibi sende ayni durumda oldugundan yaziyorsun tabi hos hos
evet ya çok güzel demişsin eşekten düşen gelsin yanımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
liposaksin en sona kiz önce büyük güzel bir ev alirdim...söyle keyfime göre dayar döserdim..sonra annemin babamin hesabiina yüklüce para yatirirdim..devlete muhtac olmadan yasayabileceklerini hesap numarasiyla ispat edebilirlerse almanyada yasama kahlarina sahip oluyorlar.sonra gelirlerdi yanima...birde yardimci tutardim eve...birde ögretmen..yardimci benim isleri üstlenirdi ögretmende günlük cocuklarimin dördünede birer saat ders verirdi...ayy hayyaller gercek olsaamin amin cnm.. duyumada para çıkarsa liposakşın, estetik falan yaptırır.:) para olunca anam hepsi oluyor:))) o yüzde yerinde oldu onunda dileği:))
valla ben uzun süredir vucuduma aynada bakamıorm zyaflıım ondan sonra bakcm arıtk bende de vardır emnım :Shazır estetik falan demişken aslında benimde ihtiyacım var( vücudum deforme oldu, çatlaklar aldı başını gitti (( siz de nasıl bi değişiklik oldumu ?? halbuki sporda yapmıştım ama demekki yeterli değilmiş ( sıkılaşmama gerek acilen.
valla ben uzun süredir vucuduma aynada bakamıorm zyaflıım ondan sonra bakcm arıtk bende de vardır emnım :S
cnm madem diyetin başındasın sporla destekle en güzeli. ben yaptım ama dediğim gibi yeterli yapamadım herhalde. varolan çatlaklar coştu malesef( napalım bizde şişman çatlaklı olacağımıza zayıf çatlaklı oluruz
bencede........yanii o kadar kusur kadı kızında da olur .d
kizlar ben cikiyorum..bodrum katina ineyimde esyalari düzenleyeyim pazar icin..odama cekildigimde gelirim geri..simdilik kalin saglicakla..öpüldünüz
kızlar kusura bakmayın muhabbetin ortasında tak diye gitmek zorunda kaldım biliyosunuz dişlerimle uğraşıyodum bugün ki randevu da dişin önce ameliyat edilmesi gerektiği söylendi bende yarın gider randevu alırım diyodum bi arkadaş bugün gitmiş 26 hazirana vermişler ee bende diyarbakırdan memleketlere gitmek için 28 haziranda çıkıcam hemen koşa koşa gidip gün aldımmm 27 haziranı kaptım wallla yoksa tatilde sorun yaşayacaktım:)
kızlar kusura bakmayın muhabbetin ortasında tak diye gitmek zorunda kaldım biliyosunuz dişlerimle uğraşıyodum bugün ki randevu da dişin önce ameliyat edilmesi gerektiği söylendi bende yarın gider randevu alırım diyodum bi arkadaş bugün gitmiş 26 hazirana vermişler ee bende diyarbakırdan memleketlere gitmek için 28 haziranda çıkıcam hemen koşa koşa gidip gün aldımmm 27 haziranı kaptım wallla yoksa tatilde sorun yaşayacaktım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?