80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hazır estetik falan demişken aslında benimde ihtiyacım var( vücudum deforme oldu, çatlaklar aldı başını gitti(( siz de nasıl bi değişiklik oldumu ?? halbuki sporda yapmıştım ama demekki yeterli değilmiş( sıkılaşmama gerek acilen.

amin amin cnm.. duyumada para çıkarsa liposakşın, estetik falan yaptırır.:) para olunca anam hepsi oluyor:))) o yüzde yerinde oldu onunda dileği:))
liposaksin en sona kiz önce büyük güzel bir ev alirdim...söyle keyfime göre dayar döserdim..sonra annemin babamin hesabiina yüklüce para yatirirdim..devlete muhtac olmadan yasayabileceklerini hesap numarasiyla ispat edebilirlerse almanyada yasama kahlarina sahip oluyorlar.sonra gelirlerdi yanima...birde yardimci tutardim eve...birde ögretmen..yardimci benim isleri üstlenirdi ögretmende günlük cocuklarimin dördünede birer saat ders verirdi...ayy hayyaller gercek olsa

ben zoru seviyorum anam .kocamdanda bellidir herhalde:)) öyle kolaydan kilo vermeyi sevmem ben..ama her sabah yüzmeye giderdim..yardimci hatuna diet yemek hazirlatirdim..hazir yemek olunca daha iyi diet olurdu:)))))))

valla ben uzun süredir vucuduma aynada bakamıorm zyaflıım ondan sonra bakcm arıtk bende de vardır emnım :S

valla ben uzun süredir vucuduma aynada bakamıorm zyaflıım ondan sonra bakcm arıtk bende de vardır emnım :S

cnm madem diyetin başındasın sporla destekle en güzeli. ben yaptım ama dediğim gibi yeterli yapamadım herhalde. varolan çatlaklar coştu malesef( napalım bizde şişman çatlaklı olacağımıza zayıf çatlaklı oluruz

yanii o kadar kusur kadı kızında da olur .d

kizlar ben cikiyorum..bodrum katina ineyimde esyalari düzenleyeyim pazar icin..odama cekildigimde gelirim geri..simdilik kalin saglicakla..öpüldünüz

kızlar kusura bakmayın muhabbetin ortasında tak diye gitmek zorunda kaldım biliyosunuz dişlerimle uğraşıyodum bugün ki randevu da dişin önce ameliyat edilmesi gerektiği söylendi bende yarın gider randevu alırım diyodum bi arkadaş bugün gitmiş 26 hazirana vermişler ee bende diyarbakırdan memleketlere gitmek için 28 haziranda çıkıcam hemen koşa koşa gidip gün aldımmm 27 haziranı kaptım wallla yoksa tatilde sorun yaşayacaktım:)

sorun değillll... sağlık önemli tabiki öncelik sağlığın olmalı. ben de dişten çok çektim. yirmiliği aldırdım, bisürü dolgu, diş taşlarını temizletme derken baya zaman harcadım dişlerime ama ii oldu. ileriki yaşlarda daha da kötü olabilirler. geçmiş olsun cnm. ben de çıkcam şimdi. iyi akşamlar.

ne oldu cnm benm iş :) haloldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…