80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdiden vakt buldm girdm yeemk yapıorm yemk ocakta teşkkr eederm cnmm sağoll hrzmn gelrm :)

bende yemeğe girişiyorum birazdan eşim yne yemek hazır olunca beni uyandır dedi ve yattı haftasonları da aynı muhabbet kahvalti hazır olunca beni kaldırrr(((((

herkese iyi akşamlar

sabah 2 dilim ekmek 1 dilim b.peynir 4 zeytin domat.salat.

ara yok

öğlen balık salata

ara 2 top dondurma

akşam 1 kase patlıcan yemeği 1 kase cacık

2 lt su

menüm sabah üc dilim tatli ekmekve kahve
  • öglen menemen iki yumurta bir bardak ayran biraz yesillik
  • aksam patlican kavurmasi bir tabak ,salat a iki dilim ekmek
  • iki litre su
diyet modundan cikiyorum ..arkdaslar yardim edin .ne yapayim.biraz sikintim ve yorgunlugum var..

ohh ne güzel muhabbetler olmuş topiği böyle görmek çok mutlu ediyo beni ya bu hareketliliği öznura borçluyuz galiba:)ya ya ya şa şa şa öznur öznur çok yaşa haa zayıf da yaşa :))))
bugünkü menüme gelince tam bir aç kurt gibiydim bugün canım sürekli birşeyler yemek istedi ancak bu kadar dizginledim kendimi valla
sabah:2 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,2yeşil biber,biraz labne
ara:1 avuç leblebi
öğle:4 yk yeşil fasulye,1 bardak ayran,1 dilim ç.ekmek
ara:yok
akşam(17 gibi):1 tavuk döner dürüm,1 küçük ayran
ara yapmıcam,1 saatte yürüdüm kendi rekorumu kırdım bugün dürüm yüzünden

SABAH : 2 dlm ekmek, yrm domates, salatalık, b.peynir,çay
ARA: 1 brdk süt
ÖĞLE: dondurulmuş pizza yarım , çay
AKŞAM:1 tane çiğköfte dürüm, yarım brdk kola ( çok erkendi yediğimde )
2 lt su, yeşil çay 100 mekik

Son düzenleme:

Canim birkac gundur menulerini takip ediyorumda sen diyetisyene gidiyomusun gitmelisin bence diyetisyen insani acayip motive ediyo bu cuma kontrolum var simdiden dikkat etmeye calisiyorum

Bugunku menum

Sabah 1 dilim ekmek peynir yesillik kekik cayi
Ara elma
Ara. 1 bardak süt
aksam 10 tane sarma 4 kasik corba yogurt salata
Ara dondurma seftali

3 litre su temizlik yaptim ve 30 dk kosu bandi bugunluk bu kadar oznurum nerlerdesin kocanla baristinmi ne

kızlar ben ii hberlerle geldm histeroskopi sonucumm çok ii çıktıı

canım hoşgeldin nolmuş ne dedi doktor görüntüleri verdi mi kan pıhtılaşma testini söledinmi içerde işlem yapılmış mı dinlenme süreci verdimi öbür ay mı başlıyosunuz hemen yoksa????
tüm bunların cevaplarını istiyorummmmm:)

bana degil benim su kocaya borcluyuz:))) malum bugün 3.gün ve biz hala konusmuyoruz...adam 3.gecedir koltukta yatiyor iyimi kendi bilir ben yataktan kovmadim ya

canlarımmmmm bende antepliyim şahinbeyliyim ben ama ist oturuyorummmmm

benim adım da tuğba bende ğ var
annemlerde istanbulda anadolu yakasinda

kızlar ben ii hberlerle geldm histeroskopi sonucumm çok ii çıktıı
süpeeeeeeeeeeer süper biliyordum zaten hadi bakalim daridi diger mujdeli haberlerine olsun
yok anam yok adam benden inat cikti...iki gün özür diledi simdide tafra yapiyor...ii sen cocuklarimin yaninda bana hakaret et..sonrada özür dile olsun bitsin..o zaman cikalim sokakta milletin icinde yüzüme tükürsün sonrada özür dilesin..yok öyle yagma..ben ona dedim ama bazi seylerin özürü yok diye...nereye varacak bilmiyorum bu durumdanda iyiden iyiye gerildim ama hayirlisi bakalim....birde bakarsin gidermis evden avukattan mektup gelirmis ...valla hem sevinirim hem üzülürüm herhalde ama hakkimda hayirlisi neyse o olsun valla.naz tafra cekecek dermanim yok benim

anaaa bir nefes al kiz bu ne pespese soru... sakin ol herseyi anlatacak dur bir nefes al...bir yesil cay ic:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…