80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah:3 dilim tost ekmegi
2 sahanda yumurta
2 tavuk dösünden salam
bir kasar
ögle:bir 1/8 dilim pizza
ara:kizimin kelogsunda 2-3 kasik ama sütsüzde
aksam:kendime özel psirdigim bol sogan ve börülceden tamamen yagsiz sebze kavurmasi.süperdi ama süpeeeeeeeeeeeeer
2 lt su

kaderin bu böyle yazilmis yazim
hickimsenin askinda yoktur gözüm
tasa gecer kalbime gecmez sözüm
ben yalnizim ben yalnizim yalnizim

kaderim bu böyleyazilmis yazim
hic bu herifin özründe yoktur gözüm
tasa gecer herife gecmez sözüm
ben yalnizim ben yalnizim yalniziiim
iyi uydurdum demi süperim süpeeer

ay cok güldüm kendime ..sözü kopy ettim ama cikmamis....aksam aksam iyi gülüm ama ha..simdi millet bunu okurken delirdimi ne bu hatun diyordur...dür sözü yeniden yazayimda su düstügüm komik durumdan kurtulayim:
KAVGA EDEN KADIN GİTMEK İSTEMİYORDUR, BİR ŞEYLERİ ÇÖZMEK İSTİYORDUR.. GİTMEK İSTEYEN KADIN SUSAR, BAVULUNU TOPLAR VE GİDER..!!!

Kavga eden kadın gitmek istemiyordur, bir şeyleri çözmek istiyordur.. Gitmek isteyen kadın susar, bavulunu toplar ve gider..!!!

menümmm
sabah diyet bisküvi çay
ara 1 ısırık simit
öğlen 6-7 adet makarna salata 1 dilim kepek ekmek 1 parça peynir
ara işte bu çok kötü 1.5 poğacaaa
akşam güveçte(küçük kase kadar) yağsız tavuk 5 kaşık pilav salata 1 dilim ekmek
ara karpuz

ayyy keşke onu içseydim ama bu saattte 3-1 nescafe içmessem olmuyo anacımmmm

valla benimde sicacik birseyler icesim var ama asagi inmek istemiyorum cocuklarinda poposunda sinekler ucusuyordur horultudan:)) aciktimda valla..dünden beter acim ama..bu sebze yemegi beni aciktiriyor ya...icinde kic yag falan olmadigini yemegin hafif oldugunu bildigimden bilincaltindan yiyesimmi geliyor nedir:))

aa kaptan senle kilolarimiz nerdeyse ayyni ha...200 gr senbenden eksiksin..bir bardak su icte gel esit olalim:))

azzz kaldı yatmamızaaa dayannnnn... bak destek de oluyorum raibime:)
az önce tartıldım 77.7:)

bak simdi canim kapruz cekti iyimi...bana karpuz deyin baska birsey demeyin..kiz irem benim bu koca bana kocaman bir diyarbakir karpuzunu kucaklayip getirse affederdim kiz...bilmiyor isini iste

azzz kaldı yatmamızaaa dayannnnn... bak destek de oluyorum raibime:)
az önce tartıldım 77.7:)

neeeeeeeeeeeeeeee ama aksam ile sabah ac karna bir kilodan fazla farkediyor biliyorsun degilmi...ama sanki kilomu aldin nee..sen götür pogacalari canim götür layn günlük toplam 1000 kalori anca almisimdir acliktam ölüyorum o solucan gibi börülceler simdi gecse elime koyun gibi gart gurt yiyecegim genede elimi dolaptakilere sürmüyorum...no no no dur gari yeme ba´ska poca falan

bak simdi canim kapruz cekti iyimi...bana karpuz deyin baska birsey demeyin..kiz irem benim bu koca bana kocaman bir diyarbakir karpuzunu kucaklayip getirse affederdim kiz...bilmiyor isini iste

sen çaktırmadan kocanın telini ver bi dost diye mesaj atalımmm:))

cumaya az kaldi bu tickerden SIKILMISTIM zaten..söyle havali birseyler yapayim..irem senide bilemem artik...durumun pek icacici gelmedi bana..ay karnim gurulduyor aslindamideyi bos bulmuslek bir yesilcay yapayimda iceyim daha etkili olur gibi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…