80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen çaktırmadan kocanın telini ver bi dost diye mesaj atalımmm:))
))))))) yok anam o siakgetire mdi horul horul uyuyordur asagida..mesaj falan duymaz. hem ne malum bir dost diye attigin mesajda lan adam uyan uyan karin seni aldatiyor sucu sütcü tüpcü hak getire falan demeyecegini ay yada söyle olurmus mesaj:sen bu kariya koy önüne kes ortadan ikiye..o cöksün basina yerken sen say söv hakaret falan et gözü hicbirsey görmez tabi secenekleri cogaltabiliriz ama ben bir cay alip geleyim

delisinnnnkısımmm dostuz düşman değilll:)))

inmisken bende bir tartilayim dedim...olamaz olamaaaaaaaaaaaaaaaaz 77.0 geldim..hemde ac karna hemde midede pogaca kahve falan yokken.. soklardayim..ama adet siskinligim basliyor..gögüslerimden hissediyorum ..bunla kapatirsan cok cok iyi diyorum nasilsa sabaha daha hafif olucam..ben genelde sabahlari ac karna tartildigin icin..yaaaaaaaaa ben yarin sabaha kadar tartilmayacaktim unuttun ya..neyse cumaya az kaldi bakalim noolcak

delisinnnnkısımmm dostuz düşman değilll:)))
himm o zaman degistiriyorum mesaji:sayin öznurun odun kocasi...aldigim bilgilere göre kariciginin kadrini kiymetini bilemeyip onu pek üzmüssün özürlerin para etmemis..koltuklarda popocuun cürümüs...benden sana dost nasihati..dostlugumuzda nerdense artik neeeeyse...bu cenesiz kain varya karpuz manyagi..hatta bir ara seni bosayip karpuz tarlasi sahibi bir öküzle evlenmeyi bile düsündü ama gel görki adam sahtekar cikti megeer hiyartarlasi varmis..neeyse sözü uzatmayip sana kocabir karpuz gönderiyorum..bunu karina göster ama verme..görünce zaten gözü dönecek..hayatini ipotek altina alacak senet sepet imzalat ve kapuzu ver(ay biz dosttuk degilmi )seneti sepetide yak gitsin..zaten nesi varki kat kat selülitlerinden baska
bu nasildi iremcim

yaaaa yaaaa nasılmışşşşş ohhh be ii issettim kendimi sabaha zayıflayabileceğimizi anladıkkk:)
irem bunu çooook beğendi:)

iyimisin iremcim ne heyoooooo heyoooooooooooooosu? 77 olduk diye yani bu kadarde sevinilmezki sana hani dosttuk

ben yatıyorum canım sabah 6:45 uynaıyorummm sporumu yapıyorum duşumu alıp okula gidiyorummmmmmm hadi öpüldün ii gecelerrr

iremde gitti geceler uzun uyku yok naapsam acabaaaa baaaa baaa sedim yankilaniiiiyoooor yooor oda bombos kalmiiisssssssss missss misss

ya su benim uykuyuda gören varsa tutsun kulagindan getirsin yok öyle zirt pirt kaciyor ya..kötüye cikacak adi

kızlar ben diyetimi bozdummmm morelim çok bozktuu...
adet oldum pazaretesi ama 1 saat sonra kesldi yarın dr gidicem kendimi ekmek arası yerken buldum kızıdm ama ekmek btmk üzerydi frkına vrdığımda....ayy kilo alcm gene yaaa..bu hafta çokk kaçamak oldu yaaa....hemn toplamm lzım kendimi yaa

günaydınlar kızlarrrrrrrrrr
aa öznur gece burdasın sabah burdasın site bekçimiz oldun gibi:))
bak şimdi dünkü menüyü yazıyorum

sabah:2 dilim ekmek-2 kk peynir-çay
ara:1 elma-yeşil çay
öğle:1 çorba- 4kaşık pilav-5-6 lokma et parçası-1 dilim karpuz
ara:2 erik-yrm şeftali-yeşil çay
akşa: yrm kase çorba- 3 kaşık makarna- 4 kaşık taze fasülye-biraz domates salatalık-birkaç lokma ekmek
ara:5-6 tuzlu bisküvi:))
fizik tedavim bitmemişti akşam 7-8 arası giriyorum çıkınca çok açtım malesef bu bisküvileri atıştırdım

kilo da 77 civarıydı maleseffffffffffffff:))cumaya kadar az değişir mi acaba bilemiyorum
bugün çok stresliyim işle ilgili can sıkıcı birkaç problemle uğraşıcam dua edin de kolay atlatayımmmmmm

üzülme canım ya her sabah toparlanmak için güzel bir fırsattır.kararlı ol yeter ki.diyeti bozuyoruz hepimiz sonra toplamaya çalışıyoruz.bugün daha güzel olur inş.

bazen insanin direncinin kirildigi oluyor o kadar büyütme...kacirdigin zaman ertesi gün yada sabahsa aksamina biraz daha azalt günlük yedigini...tabi kacirmamaya calis..aslinda diyorumki hep diet hep diet insanin sabrida tükeniyor sonra hooop ne varsa yutmus buluyoruz kendimizi..bende haftada birgünu yada bir ögünü cikar dietten..ama nasilsa bu gün bu ögün diet yok deyip nebulursan yersen oda olmaz...ama en cok dayanamadigin seyi ye mesela..insanin nefside körelir sabrida artar..birde arada bünyeyi sasirtmak gerekiyormus zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…