ya bıraz arastırdımda sute karıstırılan bı toz tadı çok guzelmıs almanyada yengemde kullanıyo 1 haftada 3 kg vermıs hıc acıkmıyomus falan yan etkısı yokmus asıstan zaten kendısı k.k kullananlarvar çok memnunlar
evra cım merhaba, burda biz herkesi ama herkesi kailye:teytey::içelim: alırız. Bizim bazı kurallarımız var sen de onlara uydugun sürece.. Listeyi gördüysen hayli kalabalıklaştık ve mutlaka handerya cımın gözünden kaçmıştır.. Sonra gün içinde mutlaka ama mutlaka (belirtilmek kaydı ile istisnalar hariç) en az 2 kere topiğe girmek şart. yediklerini akşam liste halinde yazacağız ve cuma gunu akşam 7-8 e kadar kilo bildiriminde bulunmam gerekiyor.. Kimseyi ne ayırmıyoruz çünkü hepimizin derdi aynı ne sen bizden farklısın ne biz senden canım.. Aramıza, ailemize hoşgeldin..
canım bende tiroid hastasıyım,ilaç kullanıyorum.Hamilelikti falandı derken bir yılda 35 kilo aldım.
Kilo vermek için öncelikli şart bu topikten ayrılmamak:)
Ben kendi diyetimden örnek vereyim,
günde 3 ana öğün 3 ara öğün yiyorum.
eğer önceki gün veya bir önceki öğünde kaçamak yaptığım oluyorsa diğer gün veya öğünde onu mutlaka telafi ediyorum.
ekmek sabah kahvaltısında belki bir dilim yiyorum ama diğer zamanlarda asla yemiyorum.
akşam 6-7 den sonra yemiyorum,çok acıkmışsam leblebi veya kuruüzüm yiyorum azıcık.veya meyve
topiğimizin iksiri var onu yapıyorum.Ve günde 3 lt su içiyorum.
Şu üç beyaz varya kiloluların düşmanı,un şeker tuz bunlardan uzak durmaya çalış derim.
ve günde 2 saat spor yapıyorum.
hb tşk ederimm
tabiki listeye eklemeninde sartlari var canim, yani düzenli girceksin bir iki kelime yazacaksincnm ben seni eklemistim listeme
handerya ablamin gözünden kacmistir
hosbulduk canım neler yapıyorsunuz
he buarada yarısma olarak ne belırledınız ılk hangı yarısma yapılacak
hım ben levotiron kullanıyorum günlük 2 lt su tüketiyorum ve şekerli şeylerle aram yok ekmek dediğin gibi sadece sabah tüketiyorum ben 3 saat diyetini uyguluyorum bu sayede 1.5 kilo verdim hemde yiyerek :sm_cool:
evra su önncelikle hosgledin, evet bazen oluyor, foruma da kimse seni takmiyor cevap vermiyor, ama bu yenilere özel bisi degil, yani eskilerde oluyor bazen, cünkü bir kac saat gelmesen bile bazen o kadar cok sayfa birikiyorki, neyin ne oldunu kaciryorsun, ve bazen atliyorsun... cok önemli birsey sorcaksan ve ya da yazacaksan büyük puntolarla ve BÜYÜK HARFLERLE ve renkli yaz canimcim, benimde triodim var bu kücük bi engel önümüzde, olmuyanlar bizden bir sifir önde baslamiyor diyete 0,5 önde basliyorlar:))) ilacini kullan suyunu ic yemelerine dikkat et ve spoor yap, bak hopaa 1,5 kilo gitmis bilee... mujuk
hosgeldin canim tekrar aramiza... atladimiz ve görmedimiz icin kusura bakma....
aynen levotiron kullanıyorum canım bende birde nodül var,bi kaç ay sonra biopsi yapılacak.
3 saat diyeti nedir
güzel vermişsin devam et
3 saat diyetini dr tavsiye etti sabah 7de kahvaltı 10da ara öğün 13.00 da öğlen 16.00 ara öğün 19.00 akşam yemeği ara öğünlerde meyve yiyebilirsin kuru kayısı vs yemekleri kesmiyorum ama ara öğün yediğim için çokşey yiyemiyorum günde bir kezde 1 kase yoğurt içine 1 kaşık keten tohumu koyup tüketiyorum bazen çok yediğimi bile düşünüyorum ama eskiye oranla çok yemiyorumm birde nursima biberiyeli çay diye bişey buldum bu diyetle beraber kullanıyorum 20 günde 3 kilo verdim sporda yapabilsem daha çok giderdi ama yapamıyorum
Gunaydin arkadaslar , Diyetim suanda iyi gidiyo ama okulla ilgili bi puruz cikti ona cok bozugum :S
insallah diger zamanlardaki gibi stress olup daha fazla yemem :senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?