80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende buna benzer birsey kullanmistim, SLIM FAST diye.
haftada 3 kg vermistim, 2. hafta hic vermedim.
bidahada almadim kaydirigubbakcemile3

kızlar benim en az 1500-2000 tl gitti 2 sene önce.. Çok güzel doyurucu, kilo verdiriyor ama hayat boyu içmemiz lazım çünkü bıraktım ve 10 kilosunu geri aldım.. Spora yazıldım başaramadım.. zayıflama ilacı içtim, bunları kullandım başaramadım, akapuntura gittim başarmadım.. Hepsinde kiloları verdim ama hep aldım geri.. Şimdi sağlıklı yemek yemeyi öğrendik.. Yavaş ama sağlıklı zayıflayacağız. En istikrarlı burası sakın başka çözümler arayıp paralarınız harcamayın kızlar.. Sevdemer in dediği gibi o paralarla cicler alacağız kendimize

hb tşk ederimm

hım ben levotiron kullanıyorum günlük 2 lt su tüketiyorum ve şekerli şeylerle aram yok ekmek dediğin gibi sadece sabah tüketiyorum ben 3 saat diyetini uyguluyorum bu sayede 1.5 kilo verdim hemde yiyerek :sm_cool:

evra su önncelikle hosgledin, evet bazen oluyor, foruma da kimse seni takmiyor cevap vermiyor, ama bu yenilere özel bisi degil, yani eskilerde oluyor bazen, cünkü bir kac saat gelmesen bile bazen o kadar cok sayfa birikiyorki, neyin ne oldunu kaciryorsun, ve bazen atliyorsun... cok önemli birsey sorcaksan ve ya da yazacaksan büyük puntolarla ve BÜYÜK HARFLERLE ve renkli yaz canimcim, benimde triodim var bu kücük bi engel önümüzde, olmuyanlar bizden bir sifir önde baslamiyor diyete 0,5 önde basliyorlar:))) ilacini kullan suyunu ic yemelerine dikkat et ve spoor yap, bak hopaa 1,5 kilo gitmis bilee... mujuk
hosgeldin canim tekrar aramiza... atladimiz ve görmedimiz icin kusura bakma....

hosbulduk canım neler yapıyorsunuz

he buarada yarısma olarak ne belırledınız ılk hangı yarısma yapılacak

nidaaam simdi söle bi durum var yemek yarismasina cani gönülde katilmak isterim, ama yaz oldugu icin ben cok nadir yemek yapcm, yapsam bile fotosunu cekemicem yani o yarismaya ben anca üniveriste basladinda katila bilirim:)

hım ben levotiron kullanıyorum günlük 2 lt su tüketiyorum ve şekerli şeylerle aram yok ekmek dediğin gibi sadece sabah tüketiyorum ben 3 saat diyetini uyguluyorum bu sayede 1.5 kilo verdim hemde yiyerek :sm_cool:

aynen levotiron kullanıyorum canım bende birde nodül var,bi kaç ay sonra biopsi yapılacak.
3 saat diyeti nedir
güzel vermişsin devam et

selam kızlaar...
öyle çok işim var ki..eşim görmeden bi girip bakayım ne alemdesiniz dedim..
bebeg canım çok üzüldüm giremeyecek olmana..inşallah bi şekilde halledersin net olayını..
evrasu canım sana da üzüldüm..yani böyle olmasına üzüldüm..lavitanın dediği gibi çoğu zaman oluyor böyle şeyler...sen gel buraya..inşallah kurtulacaksın kilolarından canım..

lavita senin şahsına güzel msjlar yazan herkese tşk ederim aranızda olmak çok güzell

aynen levotiron kullanıyorum canım bende birde nodül var,bi kaç ay sonra biopsi yapılacak.
3 saat diyeti nedir
güzel vermişsin devam et

3 saat diyetini dr tavsiye etti sabah 7de kahvaltı 10da ara öğün 13.00 da öğlen 16.00 ara öğün 19.00 akşam yemeği ara öğünlerde meyve yiyebilirsin kuru kayısı vs yemekleri kesmiyorum ama ara öğün yediğim için çokşey yiyemiyorum günde bir kezde 1 kase yoğurt içine 1 kaşık keten tohumu koyup tüketiyorum bazen çok yediğimi bile düşünüyorum ama eskiye oranla çok yemiyorumm birde nursima biberiyeli çay diye bişey buldum bu diyetle beraber kullanıyorum 20 günde 3 kilo verdim sporda yapabilsem daha çok giderdi ama yapamıyorum

slm millet n habersiniz sevgicim karşılaşamıyoruz ya ferda da hiç uğramamış bu gün hayret bişi
bende yediklerime geleyim hemen
sabah karpuz azıcık peynir bu ikiliyi çok seviyorum ya
öğlen yemek yemedim ama kurabiye yedim 4 tane
akşam yeşil fasulye 2 dilim ekmek ayran
2 lt su 35 dk koşu

öcelikle hoşgeldinevrasubir şey sorucam nursima biberiyeli çayı aktarda bulabilirmiyiz canım netten baktımda 1 ayda 7 kilo verdiriyormuş cevabını beklicem

selam kızlar bugün ugrayamadım komşuya cıktım
yürüyüşümde kaldı bu yüzden şimdi yediklerimi yazıp yürüyecegim
sabah :1 bardak çay 1 dilim k. ekmegi
saatalı,2 tane haşlanmış yumurta
öglen:1 şeftali, süt
akşam.4 tane ızgara köfte, domates,az peynir,2 zeytin
2 bardak çay
bugün ara ögünlerim yoktu
ama hiç acıkmadım şimdi yürüyüşümü yapıp rahat oturcam
zemuszemus

Gunaydin arkadaslar , Diyetim suanda iyi gidiyo ama okulla ilgili bi puruz cikti ona cok bozugum :S

insallah diger zamanlardaki gibi stress olup daha fazla yemem :senağlama

rakibem canını hiç sıkma boşver güzelim strese girme moralini yüksek tut inşallah sıkıntılar bi an önce düzelir yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…