80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm arkadaşlar artık buraya yazmak istemiyorum sadece sizi takip ediceğim sebebide bir çok kez sizlereden birşeyle istedim yeniyim diye ya kale almadınız yada aranıza başka kişileri almak istemiyorsunuz herneyse listede adım yok gerçi ama eklerseniz 84.300 olmuş kilom hoşçakalın

evrasu canım neden kaile almayalım,son bi kaç gündür topikte azıcık karışıklıklar vardı sende ona denk gelmişsin belki.Lütfen sorularını tekrar edebilirmisin.Dayanışma,paylaşım herşey var burda tam yerine geldin.

tşk ederim cvp verdiğin için ben yeni üyeyim siz kilo vermek için neler yapıyosunuz ben 178 boyundayım ve troid yüzünden baya kilo aldım spor vs yapamıyorum ama günlük bol su tüketiyorum porsiyonlarım küçüldü arkadaşın tavsiyesiyle bitkisel bir çay içiyorum çiğneme alışkanlığım ünv yıllarında kaybolmuştu onu yeniden kazanmaya çalışıyorum işte böyle

ya bıraz arastırdımda sute karıstırılan bı toz tadı çok guzelmıs almanyada yengemde kullanıyo 1 haftada 3 kg vermıs hıc acıkmıyomus falan yan etkısı yokmus asıstan zaten kendısı k.k kullananlarvar çok memnunlar

evra cım merhaba, burda biz herkesi ama herkesi kailye:teytey::içelim: alırız. Bizim bazı kurallarımız var sen de onlara uydugun sürece.. Listeyi gördüysen hayli kalabalıklaştık ve mutlaka handerya cımın gözünden kaçmıştır.. Sonra gün içinde mutlaka ama mutlaka (belirtilmek kaydı ile istisnalar hariç) en az 2 kere topiğe girmek şart. yediklerini akşam liste halinde yazacağız ve cuma gunu akşam 7-8 e kadar kilo bildiriminde bulunmam gerekiyor.. Kimseyi ne ayırmıyoruz çünkü hepimizin derdi aynı ne sen bizden farklısın ne biz senden canım.. Aramıza, ailemize hoşgeldin..

mervecim ben herbalife içtim oda süte karıştırırılıyor. Öğün yerine onu içiyorsun 12 kilo verdim ama aldım yine haberin olsun

Son düzenleme:
canım bende tiroid hastasıyım,ilaç kullanıyorum.Hamilelikti falandı derken bir yılda 35 kilo aldım.
Kilo vermek için öncelikli şart bu topikten ayrılmamak:)
Ben kendi diyetimden örnek vereyim,
günde 3 ana öğün 3 ara öğün yiyorum.
eğer önceki gün veya bir önceki öğünde kaçamak yaptığım oluyorsa diğer gün veya öğünde onu mutlaka telafi ediyorum.
ekmek sabah kahvaltısında belki bir dilim yiyorum ama diğer zamanlarda asla yemiyorum.
akşam 6-7 den sonra yemiyorum,çok acıkmışsam leblebi veya kuruüzüm yiyorum azıcık.veya meyve
topiğimizin iksiri var onu yapıyorum.Ve günde 3 lt su içiyorum.
Şu üç beyaz varya kiloluların düşmanı,un şeker tuz bunlardan uzak durmaya çalış derim.
ve günde 2 saat spor yapıyorum.

mervecim türkiyede varmıymış,herkes kullanabilirmi,fiyatını falan biliyormusun,bi de tam adı netten araştıralım

turkıyede var fıyatı 200 tl almanyada 70 euro hıc bı yan etkısı yok dıyo tok tutma özellığı var dez dıye gır cıkar zaten

höööööönk kız 200 çok pahalı.Ben almayım şeker.Sporumu yaparım boğazımıda tutarım 200 liraya ben kendime ciciler alırım.Ya bi de bişiy deyimmi mervecim böyle ilaçlar falan verdiriyor ama bi süre sonra verdiğinden daha çok alıyorsun.Diyetle ve sporla giden kilolar daha kalıcı diye düşünüyorum.Ne dersin?

turkıyede var fıyatı 200 tl almanyada 70 euro hıc bı yan etkısı yok dıyo tok tutma özellığı var dez dıye gır cıkar zaten

ben girdim dez diye yazınca çıkıyorsevdemeriyi birşeymiş ya acaba görümceme söylesem göndese bana merve sen almayı düşünüyormusun canım

ben girdim dez diye yazınca çıkıyorsevdemeriyi birşeymiş ya acaba görümceme söylesem göndese bana merve sen almayı düşünüyormusun canım

ya bır ay var ıste nazan yengelerın gelmesıne onunla konustum ben çok memnun arkadasları falanda ck memnunmus bakıyım bır ayda 7 kılo veremezsem ıstıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…