80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrr cidden şimdi çıkmam lazım... bu arada yaz temizliğime başlıyorum.. yorgabnlarımı havalnadırmaya çıkardım terasa sabah... net yokken şu işlerimi bari bitireyim.. ben listeden çıkarın demedim ki... istenilirse çok paylaşım yapamadığım için(gerçi çok yazmak da sorun oluyo ama:)) silebilirsiniz dedim... cuma günü girip kilomu yazıcam... sabahtan :))) arada net bulabildiğim an yada alt kata bi bahaneyle incem artık:) bilgisayarı boş bulursam girip yazmaya çalışıcam ama şu net olayı çözülene kadar giremicem.. ancak cumaları kilo bildirimi için girerim... isterseniz çok giremiyorum diye silin diyorum.. ama geçici bir süre canlarım... umarım bu sürede diyetten kopmam... ama son kez söylüyorum.. kimseye kırılmadım,darılmadım... ama arkamdan da konuşulmasın lütfen :)))

bi de bana bişey sölicek olan özel msj atabilirse sevinirim.. geçmişi okuyamasam bile özeli görür okur cvp yazarım...

selmamdaaa gelmiiisss
bebisimde burdaa
alnagmem de burdaaaa

:) ama selma ve bebeg gecmisi okuo galiba
o sirada ben evi toparlayim,annecime yardim olsun

ben attim sana özelden, benim bebisim kopmaz diyetten o bitane tamammi:)

canimcim sana kolay gelsin insallah bir an önce net isin cözülüyür, özletme kendini

bu arada yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum.. hasta olanlara da geçmiş olsun....

başkan başkası seçiliyo ok.... gerçi netim olsa hakkını verirdim başkanlığın ya neyse :roflol:

hııı bide şıklık yarışması,yemek yarışması,ölçü v.s v.s ben bunlara da katılamıcam üzülerek... sık paylaşım yapamıcağım için...

şimdilik iyi günler... iyi bakın kendinize.. cumaya girer kilomu yazarım artık.. allaha emanet olun.. öpüyorum hepinizi... byyy.. beni özleyin anacımmm...

günaydın herkese
ALNAGME gecmiş olsun canım inşallah birşey cıkmaz

BEBEG hoş geldin üz<üldüm giremedigine neyse fırsat buldukca gir

LAVıTA nasılsın canım

i,nşallah lavitacım yaa.. valla buraya giremeyince sizlerle konuşamayınca yarım yok sanki.. edam da annemlerle yazlığa gitti sabah 9 da.. 10 temmuzda düğüne gelirler artık.. sonra yine gitçek.. evde yalnızım.. nette yok.. sizlerde yoksunuz ... napçam ben yaa tek başıma.. deli kadın gibi dolanırım evde artık.. temizlik işimden zamanım kalırsa oturur ağlarım bide :)))
:çok üzgünüm: öptüm cnmm.. çooookk.. yanaktan :))) kendine iyi bak... bi durum olursa özelden yaz bana ok.. byyy

diyetten kopmıcam sözz

lavitacım sağol listeyi almışsın öne.. Neslihan arkadaşım tebrik ederim.. Yalnız liste ne kadar kalabalıklaşmış kızlar.. Listenin en çok hoşuma giden yeri sağ ust köşedeki resim.. Hani bir tombik bir de zayıflamış hali.. Ay ay bizde olacaz demi kızlar... Benim metobalizma acayip yavaşladı.. Düzenim kaçtı.. Allaha şükür almıyorum ama vermem çok ağır gidiyor..

günaydın herkese
ALNAGME gecmiş olsun canım inşallah birşey cıkmaz

BEBEG hoş geldin üz<üldüm giremedigine neyse fırsat buldukca gir

LAVİTA nasılsın canım

caniskom iyiyim, evi toparlicam simdi, camasir atacam, sonra annem isten gelene kadar ben bi yüzmeye giderim... malum cok sk görüsemioruz yil icinde,onlar evde yokken hallediorum isleriki, beraber cokca vakit gecirelim die, geceden onlardan sonra yatiorum, bu yüzden paylasimlarim ya sabah erkenden oluor ya gec:) onlarla her dk yi degerlendirmek istiorum:)

sen nasilsin guzum

canim olcaz tabi ölee... ya cnm dile kolay 7,5 kilo vermisin, yavaslar birazcik,sen sporundan kopma canim, yemene dikkat et, o tekrar hizlanir canimcim, bir iki hafta belki hic veremesin ama bu daha saglikli, ve saglikli zayifladina dair bi msj bence

ya ama neden herkes yaprak yaprak dökülüyor önce serra, eylülce şimdi bebek yapmayın kızlar.. adsl indirimleri var.. Bebek git kendi evine bağlat aşkım ya

ya bajk simdi olmadi eskisehirde olaydim, yanina gelirdim bir kac gün kalirdim dönerdim, sklmazdik hem, beraber sporda yapardik temizlikde, dedikoduda:))

kopmaz benim canim diyetten yerim giz seni

selma cım sağol canım.. Kızlar kopmayalım ne olur.. Hele biz eskilerden kim kaldık.. Cereni göremiyorum selma gelmiyor mu?

cnmcnm galiba cerenin isi cokmus bence biz yaz tatilden sonra tekrar toparlaniriz, eskisi gibi olur, handeryam, sen, bebeg, selmam, serram, flatliners, eflatun vs.vs :)))

tmm ablam sözz agustosa kadar 75 olucam söözzopuyorumnanaktan

bakin ne buldum...... bizde böyle bir liste yapalim mi????? boyy, kilo, ve ölcüler

ay az önce baktimdaa ben 181. sayfada katilmisim araniza ve ilk cvp yazan nidam ablaymis hehe
aboo simdi geldik 1080 sayfaya masallah bize

alnagme geçmiş olsun acil şifalar diliyorum,umarım hiç bi şey çıkmaz.Zaten hastaneye gitmeye gör bi kez bölüm bölüm dolaşıyorsun,bi giden pişman bi de gitmeyen:)
bebeg özletme kendini sen yinede yüzsüzlük yapıp arada gir alt kattan
lavita bol bol vakit geçir ailenle hasretini gider canım arkadaşım
merve dez neymiş kuu ne işe yarar
aylin yapalım tabi sen istersinde olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…