ben attim sana özelden, benim bebisim kopmaz diyetten o bitane tamammi:)kızlarrr cidden şimdi çıkmam lazım... bu arada yaz temizliğime başlıyorum.. yorgabnlarımı havalnadırmaya çıkardım terasa sabah... net yokken şu işlerimi bari bitireyim.. ben listeden çıkarın demedim ki... istenilirse çok paylaşım yapamadığım için(gerçi çok yazmak da sorun oluyo ama:)) silebilirsiniz dedim... cuma günü girip kilomu yazıcam... sabahtan :))) arada net bulabildiğim an yada alt kata bi bahaneyle incem artık:) bilgisayarı boş bulursam girip yazmaya çalışıcam ama şu net olayı çözülene kadar giremicem.. ancak cumaları kilo bildirimi için girerim... isterseniz çok giremiyorum diye silin diyorum.. ama geçici bir süre canlarım... umarım bu sürede diyetten kopmam... ama son kez söylüyorum.. kimseye kırılmadım,darılmadım... ama arkamdan da konuşulmasın lütfen :)))
bi de bana bişey sölicek olan özel msj atabilirse sevinirim.. geçmişi okuyamasam bile özeli görür okur cvp yazarım...
günaydın herkese
ALNAGME gecmiş olsun canım inşallah birşey cıkmaz
BEBEG hoş geldin üz<üldüm giremedigine neyse fırsat buldukca gir
LAVİTA nasılsın canım
lavitacım sağol listeyi almışsın öne.. Neslihan arkadaşım tebrik ederim.. Yalnız liste ne kadar kalabalıklaşmış kızlar.. Listenin en çok hoşuma giden yeri sağ ust köşedeki resim.. Hani bir tombik bir de zayıflamış hali.. Ay ay bizde olacaz demi kızlar... Benim metobalizma acayip yavaşladı.. Düzenim kaçtı.. Allaha şükür almıyorum ama vermem çok ağır gidiyor..
i,nşallah lavitacım yaa.. valla buraya giremeyince sizlerle konuşamayınca yarım yok sanki.. edam da annemlerle yazlığa gitti sabah 9 da.. 10 temmuzda düğüne gelirler artık.. sonra yine gitçek.. evde yalnızım.. nette yok.. sizlerde yoksunuz ... napçam ben yaa tek başıma.. deli kadın gibi dolanırım evde artık.. temizlik işimden zamanım kalırsa oturur ağlarım bide :)))
:çok üzgünüm: öptüm cnmm.. çooookk.. yanaktan :))) kendine iyi bak... bi durum olursa özelden yaz bana ok.. byyy
diyetten kopmıcam sözz
selma cım sağol canım.. Kızlar kopmayalım ne olur.. Hele biz eskilerden kim kaldık.. Cereni göremiyorum selma gelmiyor mu?
lavitacığım herşey yolunda çok şükür...
hee evlilik diye sorarsanız,düşe kalka... gidiyoruz işte.
biz de takımca bir diyet uyguluyoruz,gerçekten çok güzel..
aylinim kardeşim..hep böyle devam canım...seni takipteyim ona göre...enseye tokadı yersin kaçamak yaptığında :mymeka: :roflol:
SERRADENIZ : boy : 1.62 kilo :78.5 yas :25
CHOCOLATEGIRL: boy :1.64 kilo :85 yas:25
LAVITA: boy 1.75 kilo :88.5 yas : 22
AYLIN90 : boy :1.68 kilo :88.5 yas :19
EYLULCE :boy :1.60 kilo :81 yas : 32
HALIMESAKA: boy: 1.62 kilo :81.4 yas 27
PARESNAMKA : boy : 1.60 kilo :76.6 yas 34
GUZELRESIM : boy : 1.70 kilo: 78 yas :27
FETANE : boy :1.68 kilo 86 yas :28
HANDERYA : boy:1.65 kilo :82 yas : 31
ALNAGME : boy 1.55 kilo:78 yas:34
EFLATUN : boy :1.62 kilo : 82 yas :24
CEREN16: boy : 1.68 kilo : 84.8 yas : 29
SELMA12: boy: 160 kilo: 82.3 yaş: 35
NIDAM034: boy:1,65 kilo : 84 yas :24
YUMUKUM : boy : 1.68 kilo : 78.5 yas 31
ZEYNEP2630: boy :1.67 kilo : 85.7 yas :32
FLATLINERS : boy: 1.70 kilo : 77,3 yaş: 28
CANSUERCAN : boy :1.72 kilo : 82 yas : 29
DERVIS : boy : 1.66 kilo : 85 yas 32
BONCUKOYUNU : boy : 1.64 kilo : 87.4 yas : 30
eklemeler yapilmistir yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?