80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün nette sorun olduğundan giremedim kızlar alnagme alnagme geçmiş olsun canımbebeg özletme kendini canım rakibem lavita nasılsın canımherkese iyi günlerr çok güzel birgün geçirmeniz dileğiyle

günaydın kızlarr... daha kimse gelmemiş.. açılışı ben yapiim dedim her zamaki gibi :)))

günde 5-6 kere olduğu gibi bu sabahta nete bakayım dedim belki vardır diye... aaaa valla açıldı şok oldum... dün akşam zaten neti aldığımız komşunun oğlunun sesini duydum.. tam balkona çıktım seslenicektim göremedim... gittikleri köyleri bursaya 1 saat uzaklıkta. çilek fln satmaya mı gelmişlerdi bilmiyorum ama neyse gitmeden modeme bi reset attılar galiba :)) neyse net varken faydalanayım.. bugün sayfam açık kalcak.. inş. uzunca bi süre gitmez netim de burda olurum.. şimdi dün sabahtan beri biriken 10 sayfayı okuyayım.. gelicem...

günaydinnnnn
özlem abla gitmissin bile, bende özledim :))
bebeg ablam günaydin nasilsin? baskanimiz :)

bugün kendimi cok SIKICAMMMM, bu kesinnn, ve bir saat full kosu yapcam fitnessde, normalde 30dk yapiyorum. Yarin 82 yi görmem lazim bir sene ardindan, cok seviniyorum.
Selma, Jasmin, valla benim kacamagim neydi söyliyimmi? 16.30 da peynirli tost yedim, spordan geldim AMA YAPAMADIM, esofmanimi unutmusum güle güle eve geri döndüm kaydirigubbakcemile3, geldigimde aksam 20.30 da :mymeka: 1 tabak dolusu etli nohut yemegi yedim, 2 kasik da pilav, klava:klava: tencerenin basina gectim yedim ilk kez, ama bugün tartildim, 82,7 gösterdi, 500gr vermisim, buda iyi kaydirigubbakcemile2, yarina kadar bi 82,2 felan gösterse cok sevinicem hakketen.....
Jasmin senin 6 tane patates kacamagin hicbirsey bence, iyi yapmissin, azar azar yicez

aylin.. günaydın. iyiyim sen nasılsın? kız ben başkanlığı başkasına verilmesini istemiştim.. geçmişte o konuya dair bişey görmedim ama(dünden beri yazılanlarda) hala benmiyi başkan yani anlamadım?

iyiyim ablam sagol
ay sen bana bakma kaydirigubbakcemile3 ben halen öle bildigim icin dedim, gecmisi tam okuyamadim, senin dedigin gibi olabilir

geçmişte gördüklerime eskisi gibi cvplarımı yazıyım :))

lavita.. cnmm ahh keşke öyle bi imkanımız olsa da gelsen valla.. negüzel olurdu yaa... temizlik yaptırmam sana da bol bol kaynatırdık :))) iki lafın belini kırardık kız...

alnağme... ah canımm o işler dediğin kadar kolay olsa :)) gitceksin başvurcaksın net için.. ohooo.. :))) şaka bi yana hep önemsemediğimiz bi konu.. şimdiye kadar böyle iyiydi de yazın kötü oluyo işte.. net olmayınca benim sinirim oluyo bol bol... bakalım alıcaz artık ilk fırsatta..

sevdemer... kızz ben uraya uğraadan durabilirmiyim... artık yüzsüzlük yapıcam dediğin gibi.. bi bahaneyle inerim alt kata.. yine bi bahaneyle bilgisayarın başında kim varsa kaldırırım.. oturdummu tamamdır.. zorla kaldırcak değiller yaa.. :)))

evra_su... cnmm neden kaale alınmıyosun olaral algıladın ki olayı.. bazen hızlı ilerliyor burda sayfalar... yazdıkların arka sayfada kalınca görünmemiştir.. yada lavitamın dediği gibi eski yeni değil.. bazen eskilere de cvp yazılmıyo.. ben de bazı yazdıklarıma cvp,yorum,fikir alamadım ama baak halaa burdayım... kusura bakma görmediysek ama ben zaten 4 gündür pek giremedim.. 40 sayfa geçmiş okuyunca gözümden kaçmış olabilir senin yazdıkların :))

merve... kızz nazan yengen kim? almanyada galba? nasıl yenge? evlimi? merak ettim .. benimde kuzen nazan.. almanyada.. ve sanıyorum 1 ay sonra izne gelcek.. bu kadar ortak nokta olunca merak ettim valla... mutlaka cvp yaz emi?

suskunca... hoşgeldin aramıza... inş. sende kısa sürede kalıcı olarak zayıflarsın.. hedefine ulaşman için başarılarr.. kolay gelsin..

evde küçük çocuğu olupta nete giremeyenleri çooookk iyi anlıyorum
yiğenim pc nin başına biri oturmaya görsün yanıma sandale çekiyor maosuda eline alıyor ben yapıcam diyor :)) işte diyorumki bilgisayar bozulmuş sana oyun açmak için uğraşıyorum diyorum yok ben yaparım diyor kaydirigubbakcemile3 napıyım ya hala izin vermiyor geçmişi bile okuyamıycam galiba

baharnazcımmm... cnmmm. günaydın.. oku da gel kıı....

amann üstteki msj ımın tamamını koyu yapamamışım.. neyse artık zaman kaybetmiyim.. kızlarr ben bulaşık,yatak toplama(neti görünce hepsi kaldı valla:)) işimi halledip cam silmeye girişçem... dün yatak odasını toplama dolap,yük işi bitti.. bugün perde,cam .. artık bir oda bari bitsin bugün yaa.. arada uğrarım ben yine...

Kizlar giremdim kac gundur benim bucurler ishaller hala butun gun b...k temizliyorum valla aksamda spora kosuyorum esime birakip.Bir kosturmaca giremedim.Azimlen er gun spora gidiyorum bol su iciyorum akalim cuma ne cikicak.

heeehhh cnmm. biz edoşumla aynen öyleyiz işte.. benimki de beni bilgisayardan kıskanıyo:)) ne zaman başına otursam geliyo anne yaa kapatta.. acık sevişelim:)) sevişme bizim dilimizde.. öpüşme koklaşma manasında :))

[ed"]merve...[/COLOR] kızz nazan yengen kim? almanyada galba? nasıl yenge? evlimi? merak ettim .. benimde kuzen nazan.. almanyada.. ve sanıyorum 1 ay sonra izne gelcek.. bu kadar ortak nokta olunca merak ettim valla... mutlaka cvp yaz emi?

evet almanyada abla hamburgda evlı bı çocugu var teyzemın gelını oluyo nerelısın sen abla

ben dun ıtııbarıyle sırkelı suya başladım..sirkeli suyu deneyen bir arkadasım vardı.hıc rejım yapmadan hatta tabırı caizse hayvan gıbı yıyordu..6 kılo vermış..

bende ona gore rejım uyguladım..sabahları ıstedıgımı yıyorum.börek pohçada içine dahil..sadece ögle ve akşamları kendımı kasıyorum...inşallah bu sefer kesın çözüm alacagım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…