80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selma.. kızz sana gün daha yeni mi aydı arkadaşım :)))

evra_su.. ben iyiyim cnm.. sen?

arkadaşımız gitmiş.... accık kendi kendime konuşur gibi oldum ama neyse :))) eee arada gelip bakınca böyle oluyo demekkii... neyse ben yine iş başı.. çamaşır asmaya geçerken oturdum yine :)) haha bu işler nasıl biter böyle.. amaann net olsun da işler yavaşta olsa biter...

tşkler bende iyiyim a ama sanırım öğlen kaçırdım yemeği aslında kaçırmadımda eskiye oranla tabi :))

evrasumerhaba nasılsın dÜn sana bıŞey sormuŞtum ama okumamıŞsın heralde Şu nursıma bıberıye Çayını aktarda bulabılırmıyım canım

evrasumerhaba nasılsın dÜn sana bİŞey sormuŞtum ama okumamıŞsın heralde Şu nursİma bİberİye Çayını aktarda bulabİlİrmİyİm canım

kusura bakma canım görmemişim ben aktardan aldım kullanıyorum 13 gündür ama ben onların dediği gibi kullanmadım beni baya rahatlattı o nedenle devam ediyorum

selam kızlar bugün erken kalktım kendimi daha ii hissediyorum artık geç kalkmak yok
aylin 6 patatesden bişey olmaz demişsin arkası gelmedigi sürece olmaz inş
ama yok dünkü kadar hiç vicdan azabı duymadım bidaha töbe
bi kaçgündür kendimi daha zayıf hissediyorum ama malum günlerden dolayı
kilo degişken oluyo sanırım bakalım yarın neler olcak bu hafta kendimden umutluyum geçen haftaya göre tabi kaydirigubbakcemile3

Mazide yolculuk..

listenin yapilcagina dair ilk duyur

Kızlar rejime başladığınız ilk kilonuz-şimdiki kilonuz ve hedeflediğiniz kilo şeklinde kilolarınızı yazarsanız liste oluşturacağım

listenin ilk hali

Kıslarrrrr liste nasıl olmuş???

benim ilk msjim:) sayfa 94 da falan herhalde:))

ben su an 92 ama buraya yaza bilirim galiba:)
dogum günüme kadar yani 8 güne kadar
3 kilo daha vercem iddaa ya girdin sevgilimle:)
böle destek ve biraz hirs olunca cabuk gidior ya

selam

huysuz ve tatlı bebişi annesiyle dışarı yolladım ohh rahatça geçmişi okudum

özlemişim ya sizleri, kelimelerinizi ne yediğinizi içtiğinizi opuyorumnanaktan

alnağme ve flatliners geç oldu ama geçmiş olsun inşallah iyisinizdir

aylin hala bir yarışma heyecanı içindesin fıstık hadi bakalım biraz daha yaratıcılığını ve gençliğini konuştur çalıştır :))

geçmiş hatıralar canlanmış...chokolategirl hazırlamıştı galiba ölçülü yaş listesi gözüme çarptı bu durumda buranın en yaşlısı benim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

handerya senin ilk listenide gördüm canım

eflatuncum elmasirkeli suyun tam ölçüsü nedir elma sirkesi aldım canım

bebeqcim sevgili rakibem sen ev işlerine başlamışsın kolay gelsin sana canım haftayada ben başlıycam bu haftada giden olmuycak sanırım kaç gündür dışarda gezmelerde kaçamaklarım var ee yürüyüşte yok bu yaşlı metobalizma napcak bu duruma tabiki depo galiba listeden atılcam
ama atmamanız için bir şans daha diycem benneyaptımki

yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz evre-su vardı galiba sadece geçmişte gelip merhaba diyenlerden pek gelen olmamış zaten

neslihancım canım stres, heyecan, iklim etkiler regllerimizi yani en azından bana öyle oluyor

lavitacım.. ne kadar da sadeymiş ilk liste :)) görmemiştim ben bunu.. sağol bulmuşsun. görme fırsatım oldu..

baharnaz... evet başladım cnım işlere.. şu yatak odasından bugün çıkabilirsem gerisi kolay geliyo aslında.. en oyalayıcı oda.. dolaplar.. bi de yük olayı var bizde.. düğünümüz de var gelen giden meraklılar çok olur.. sargılarımı fln hazırladım yükümü yaptım... normalde kullanmam onları ama eşimin tarafı dikkat eder onlara.. ayyy nedense anlamam...sana da şimdiden kolay gelsin cnım... şekerim sık accık yemekten.. bu hafta 100 gr cık olsa ver cnm yaa.. sen verirsin.. hem yaşında ne varmış aaa... isteyince olur cnım...

neyse kızlarr.. ben iş,ime döneyim.. arada yemek de düşünüyorum... listemi yemek yapınca yazarım... öğlen yemek yeedim ama bi baklava kaçamağım var.. görmeye değer off tutamadım kendimi.. geçen gün eşimin komplo teorisi yüzünden. ısrarlarına dayanamadan ilk kez baklava yaptım.. pek de güzel olmuş meret yaa.. yarım tepsi vardı halaa.. eltimlere birer tabak götürdüm.. bitsin diye.. kaçamak sonrası vicdan azabı yetiyo.. sadece akşam eşime yeticek kadar kaldı.. yoksa dayanamıyorum mutfağa girdikçe...

kızlar selam, o kadar çok kaynatmışsınız ki okuyamadım geçmişin tamamını, kaçırdığım bişey olduysa ana da söyleyin, okulda işler çok yoğundu doğru dürüst giremedim ama yarından itibaren tatildeyim, artık düzenli buradayım. öpüyorum.

baharnaz.. cnım msn den çıkmışsın ben buraya yazarken :)) yok cnım.. çok abartmıyorum.. sandalyeyle çıkıyorum dolapların üstünü silmeye de :))) temizlik yapçaz derken sağlığımızdan olmayalım demi ama.. saol yine de düşüncen için.. opuyorumnanaktan

ya ben kendımı olctum
108 gogus
90 bel
108 kalça
nasılım?
cok orantılı dımı vucudumdelikafadulden

merhaba bende yeni katıldım aranıza..:)
yaklaşık 1,5 aydıR diyet yapıyorumm(ve egzersiz)
87 ile başladım şimdi 81 kiloyum:)
1.70 boyum vaR:)
dahada vericeme inanıyorum inşallah..:)
moTive olmaya geldim..:)
60 kilo olmak hedefim..:)
Başarılar herkeze..:)
buarada
ölçülerim..
göğüs:89 bel:78 göbüşüm:101 kalça:102

Son düzenleme:
merhaba bende yeni katıldım aranıza..:)
yaklaşık 1,5 aydıR diyet yapıyorumm(ve egzersiz)
87 ile başladım şimdi 81 kiloyum:)
dahada vericeme inanıyorum inşallah..:)
moTive olmaya geldim..:)
Başarılar..

hoş geldın canım benım..inşallah basarırsın:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…