80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sirkeli suyu bende yapiodum eskiden
sirkeli su derken, bir bardak ilik su, biraz sirke sepiosun, bukadar? ac karni

nidam ablaaa tartildinmi? kac cikabilirsin yarin sence?

mervecim... aynen cnmm. benim kuzende hamburg da.. ama evli değil.. çocuğu da yok... yani en son şubatta burdaydı ve o zamndan beri evlenip doğurma gibi bi ihtimali de yok :))

ben bursalıyım cnm.. nazanın da istanbulda bi erkek ark. var da o bakımdan acaba mı dedim:))

ama değilmiş anladım.. :)) sağol yine de verdiğin bilgiler için..

neyse kızlarrr.. ben işlerime girişiorum.. ama arada bakarım yine :)) ayy inş. net gitmez bugün yaa...

anladım ablacım rıca ederım kolay gelsın sana :)

off ya net olsa bi dert olmasa bi dert :)))
şimdi de aklım burda işime konsante olamıyorum... kaydirigubbakcemile3

aylinnn kızzz kilo araştırmasına erken başladın bu hafta.. normalde cuma sabahı başlar öğlen de de kendin tartılırdın :))))
bugünden soruyosun bakıyorum da hayırdır :jeyyar:

GÜNAYDIN MıLLETTTTTT

beni özleyen kimdi bakıyım geldim işte ahanda burdayım e nasıl gidiyo bakıyım sengözlerimebaksanab

elaycım günaydın... benim şasen temizlik iyi gidiyo.. o kadar çok işim var ki.. ama bugün neti bulmuşken arada işi gücü bırakıp kendimi bilg. başında buluyorum... tuhaf olmamak için yazıyorum da denebilir kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın?

kızlarrr niçın kimse bişey yazmıyo? :))
niçın bugün kimseler yokk ? :)))
ben geldim ya kimse olmaz bişey yazılmaz zaten :umursamaz:

aylinnn kızzz kilo araştırmasına erken başladın bu hafta.. normalde cuma sabahı başlar öğlen de de kendin tartılırdın :))))
bugünden soruyosun bakıyorum da hayırdır :jeyyar:

öylesine sordum be ablammmm
sende birsey arama altinda :1no2:

sen çalıştığın halde yazıyosun zaten :)) sözüm diğerlerine... neyse bende sigaramı bitirdim.. molam bitti yani.. yine işbaşı.. yatak odamda dolap düzenleme beni bekliyo.. perde de yıkanıyo.. o arada dolapları bitirip camı silmem lazım... o zamana kadar yazamıcam. ama sayfam açık.. bugün bir odayı bari bitirmem lazım... akşama da halı yıkama.. amannn amannn ne iş var hee... ev de sıcak kaynıyo resmen.. inş. bu arada yağlar da eriyodur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…