80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ölçülerine bakalırsa pek durusunda kilo problemi yok gibi yani en azından 81 göstermiyosun galiba:umursamaz:

hoşgeldin aramıza...
ayy nidam senin 83 kiloyla ölçülerini görünce karar verdim kibenim kalçaraım geniş.. ben geçende ölçtüm 100 cm lik mezura yetmedi de tam ölçemedim ama 108 den fazladır.. ama göğüs 100 tam :)))

slmmm kıslarrrrr....

ben ii değilimm dövün beniii....klava:klava:klava: klava:klava:

yedimde yedim yedimde yedim 2 gündür sıkıntıdann nazar değdi...bu hafta kilo falan veremedim kesin....

belin kaç canım

ben en çok şu belime taktım kafayı çokl fena yaw..bide dün eşim dediki..sen rejım yapmaya baslayalı sımıtlerın cıktı dedı..acaba belımmı ıncelıyor ondanmı

nidam şöylecene bi kıyafetlerle ölçüverdim 94 belim.. ayy bu nedir yaa.. ben vazgeçtim tartıya göre devam

neyse kızlarr. ben işlere dönüyorumn.. camı da sileyim yoksa yemeğe başlayana kadar bitmicek işlerim..

ahh be nidamcığım.... halen adet olamadımmm ve c.tesiden beri afedersin nedendir bilmiyorum bağ. bir tuhaf çalışmıyorr tuv. çıkmadım...

sıkıntı desenn o biçim....pos. var bende hastalanamıyorumm sıkıntı yapıyo....

Ya ayrıca dÜnden perı kasıĞımda bır aĞrı belıme bacaĞıma vuruyoo anlamadım nıye....delı olcam....sızlıyooo...

Bende ÖlÇtÜmm ama ÖlÇÜlerım evde kaldııı akŞam yazarımm....bu arada gÖĞÜs tamamda belı nerden ÖlÇÜyorsunuz tam olarak...

gobek delıgı hızasından olculmelı dımı kızlar..ben spor gıderken hoca ordan olcuyordu

Ayy baktımda lavıtanın buldugu eskı lısteye ıcınızde en kıdemlı benım kızlar eskılerden kımse yok Şımdı ne kadar sadıgım demı

BEBEG bittimi işler benimde cok işim var ama ben daha gec başlıyacagım annemler gelecek bu yaz biraz gec yapayımda daha temiz olur heryer

bir odamın işi bitti... yemek yapmaya başlamadan biraz dinleniyoken listemi de yaazayım :))
sabah--------------- 1 dilim k.ekmek,domates-salatalık,1 kk peynir,şekersiz çay
ara------------------- 6 tane dut
öğlen---------------- 4 dilim baklava :kedi: , neskafe
ara------------------- 1 salatalık,3 cherry domates
akşam------------- 1 kepçe tavuk çorbası, 4 kaşık türlü, salata
ara------------------ şekersiz çay

3 lt. su, yürüyüş yok malesef.. ama işlerden çoook yorgunum.. bolca hareket ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…