80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın ne ameliyatı oldun tatlım :26: Atlatacagız canım kilo geldiği gibi gidecek sıkma canını canımmmmmmmm tekrar bızımle olmana cokkkkkkkkkk sevındım canım

canım benim beğendğine sevindim neler yapıyosun anlatsana biraz ben erken çıkcam bugün 3 gibi sabah ve öğle yediklerimi yazıcam akşamıda yarına artık:)

ne yapayım tatlım yemege gıttım yemek begenmedıgım sey var dı 5 sigara boregı zerdeçal tatlısı ama hafıf bırsey dı meyveli onu yedım

kızlar ben bugünün listesini veriyorum akşamı yarın yazıcam
sabah
1 bardak süt
3 kaşık yulaf
1 yumurta
2 dilim ekmek
1 salatalık domates
1 bardak yeşil çay
öğle
1 közlenmiş patlıcanla yapılmış salata
1 köfte
2 dilim ekmek
1 dilim karpuz
1 şekerli türk kahvesi
yorum yaparsanız sevinirim biraz fazla mı sanki?

tatlm yulaf kepegımı yedıgın benım de var ne ıse yarıyordu tatlım türk kahvesi mi bayılırım canım istedı valla

nerelerdesin sen tubiş le çok merak ettık seni birdaha kaybolup bu kadar özletmrk yok kendını ona gore
yok yok canım buralardayım artıkınnnn
geçmiş olsun canım insan hayatının her döneminde zaman zaman sınanıyor bence bizim sınanamamızda devam ediyor Allah sevdiği kullarından adını duymayı severmiş zora düştükçe adını anmaktan vazgeçmemek lazım dualara devam..
ben de diyarbakırdan bursaya tayin istedim çarşamba belli olacak heyecan mı desem yok ya heyecan değil gerginlik var üzerimde ben diyarbakırdan hiç ayrılmak istemiyodum ama ayrılmak da zorundayım ailemden kimse yok orda ... bursa olursa en azından eşimin ailesine yakın oluruz ne biliyim ya çok karışığım bendeeee

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz kusura bakmayın topikimiz biraz sahipsiz kaldı netim yoktu ben kaptanınız irem kilo almış bir kaptan yalnızzzz

neyse tekrardan hoşgeldinizzz

tatlm yulaf kepegımı yedıgın benım de var ne ıse yarıyordu tatlım türk kahvesi mi bayılırım canım istedı valla

yok canım eti nin yulaf ezmesiydi benim yediğim ama yulaf kepeğide kullandım un kullandığın heryerde kullanabiliyosun omlette çorbada ama tadı pek güzel değil ama barsakları çokgüzel çalıştırıyor ben onun yerine yulaf ezmesi yiyorum artık sütle karıştırıyorum tadı daha güzel.. ben türk kahvesi çokk severim canım hergün 1 tane içiyorum ama şekersize alışamadım birtürlü oysa çayı şekersiz içerim çok uzattım neyse yarın görüşürüz herkese akşam için bol bol irade diliyorumm kendime de tabiki,umarım 400 calori ile doyarım

neden 400 sadece tatlım

Mrb kızlar geçtiğimiz hafta 500gr vermişim sadece şuan 81 oldum yazamadım cuma günü kusura bakmayın inş bu cumaya kdr iyi bir kg veririm

nasılsınız kızlar umuts76 çoook geçmiş olsun canım biran önce toparlanırsın umarım iremcim topiğimizi boş bırakmak yok tmm

çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun bir an önce çok iyi olursunuz İnşallah bende yeni katıldım kendim için bir şeyler yapmak isteğiyle ama azcık pis boğazımdır pek yol alamadım

güle güle giy canım 3 kiloyuda verirsin en kısa zamanda İnşallah :)

iyi aksam kizlar .umuts cok gecmisler olsun insallah kisa zaman da toparlanirsin. benim de arkadasim öldü gencecik yasta iki günden beri onun tesirinden kurtalamadim.kafam hic yerinde degill. saglik gibi si yokk.her seyin basi saglik gerisi geliyo zaten....

gelinliğin çok güzel görünüyor canım güle güle giy :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…