iremcim selam canım.ben de uzun süredir yoktum.ev taşıdım vs..internet yoktu biliyosunuz.ama daha önemlisi önemli bir sağlık problemim nedeni ile ameliyat oldum toparlanmaya çalışıyorum.fiziksel olarak ayrı ruhsal olarak ayrı etkilendim ama geçiyor yavaş yavaş.kiloya gelince tartılmıyorum epeydir .yavaş yavaş yeme düzenimi kurmak istiyorum.oruç tutamıyorum bu sene malesef ben de.kendimi üzmemeye çalışıyorum.bütün hayatım boyunca çektiğim bir sıkıntım vardı zor bir kararla ameliyat oldum.ameliyat atlattığımı bilmeyen bi arkadaş çok kilo almışsın dedi dank diye yüzüme:))çok bozuldum ya ben kimseye diyemem öyle pattadanak.canım sıkıldı evet aldım ama vermesini de bilirim.kendime bi geleyim.hayatımın en zor zamanlarından birini yaşadım geçtiğimiz 2 hafta.kabus gibiydi hele ilk hafta.çok şükür bugünüme.derdi veren dermanını da verir elbet.yüce mevlama sığındım ve hala sığınıyorum .bana bundan sonraki hayatımda direnme gücü versin sabır versin.malesef bir ömür sıkıntısını çekmeye devam da edeceğim. Bu kadarını yazıp dertleşmek istedim.
Canım üzülmeyelim iremcim toparlanırız elbet.yalnız bu hafta malum dönemimdeyim.çok şişim.haftaya cumadan itibaren bildirim yapıcam.şu ekstra ödemi atıp biraz daha moral toplayayım.el birliği ile toparlarız.ilk önce alınan kiloyu atalım hedef olsun tamam mı.
Topiğimizde bi sürü yeni arkadaş var sanırım okudukça tanışırız.biz eski üyeler çeşitli sebeplerle topiği bırakmış gibi olduysak ta kısa zamanda toplaşırız sanırım.
Bu arada herkese merhaba ve hoşgeldiniz diyorum geç te olsa:))
canım benim beğendğine sevindim neler yapıyosun anlatsana biraz ben erken çıkcam bugün 3 gibi sabah ve öğle yediklerimi yazıcam akşamıda yarına artık:)
kızlar ben bugünün listesini veriyorum akşamı yarın yazıcam
sabah
1 bardak süt
3 kaşık yulaf
1 yumurta
2 dilim ekmek
1 salatalık domates
1 bardak yeşil çay
öğle
1 közlenmiş patlıcanla yapılmış salata
1 köfte
2 dilim ekmek
1 dilim karpuz
1 şekerli türk kahvesi
yorum yaparsanız sevinirim biraz fazla mı sanki?
yok yok canım buralardayım artıkınnnnnerelerdesin sen tubiş le çok merak ettık seni birdaha kaybolup bu kadar özletmrk yok kendını ona gore
geçmiş olsun canım insan hayatının her döneminde zaman zaman sınanıyor bence bizim sınanamamızda devam ediyor Allah sevdiği kullarından adını duymayı severmiş zora düştükçe adını anmaktan vazgeçmemek lazım dualara devam..iremcim selam canım.ben de uzun süredir yoktum.ev taşıdım vs..internet yoktu biliyosunuz.Ama daha önemlisi önemli bir sağlık problemim nedeni ile ameliyat oldum toparlanmaya çalışıyorum.fiziksel olarak ayrı ruhsal olarak ayrı etkilendim ama geçiyor yavaş yavaş.kiloya gelince tartılmıyorum epeydir .yavaş yavaş yeme düzenimi kurmak istiyorum.oruç tutamıyorum bu sene malesef ben de.kendimi üzmemeye çalışıyorum.bütün hayatım boyunca çektiğim bir sıkıntım vardı zor bir kararla ameliyat oldum.ameliyat atlattığımı bilmeyen bi arkadaş çok kilo almışsın dedi dank diye yüzüme:))çok bozuldum ya ben kimseye diyemem öyle pattadanak.canım sıkıldı evet aldım ama vermesini de bilirim.kendime bi geleyim.hayatımın en zor zamanlarından birini yaşadım geçtiğimiz 2 hafta.kabus gibiydi hele ilk hafta.çok şükür bugünüme.derdi veren dermanını da verir elbet.yüce mevlama sığındım ve hala sığınıyorum .bana bundan sonraki hayatımda direnme gücü versin sabır versin.malesef bir ömür sıkıntısını çekmeye devam da edeceğim. bu kadarını yazıp dertleşmek istedim.
canım üzülmeyelim iremcim toparlanırız elbet.yalnız bu hafta malum dönemimdeyim.çok şişim.haftaya cumadan itibaren bildirim yapıcam.şu ekstra ödemi atıp biraz daha moral toplayayım.el birliği ile toparlarız.ilk önce alınan kiloyu atalım hedef olsun tamam mı.
topiğimizde bi sürü yeni arkadaş var sanırım okudukça tanışırız.biz eski üyeler çeşitli sebeplerle topiği bırakmış gibi olduysak ta kısa zamanda toplaşırız sanırım.
bu arada herkese merhaba ve hoşgeldiniz diyorum geç te olsa:))
tatlm yulaf kepegımı yedıgın benım de var ne ıse yarıyordu tatlım türk kahvesi mi bayılırım canım istedı valla
yok canım eti nin yulaf ezmesiydi benim yediğim ama yulaf kepeğide kullandım un kullandığın heryerde kullanabiliyosun omlette çorbada ama tadı pek güzel değil ama barsakları çokgüzel çalıştırıyor ben onun yerine yulaf ezmesi yiyorum artık sütle karıştırıyorum tadı daha güzel.. ben türk kahvesi çokk severim canım hergün 1 tane içiyorum ama şekersize alışamadım birtürlü oysa çayı şekersiz içerim çok uzattım neyse yarın görüşürüz herkese akşam için bol bol irade diliyorumm kendime de tabiki,umarım 400 calori ile doyarım
neden 400 sadece tatlım
sabahtan beri 1075 cal almışım tatlım 1400 lük diyet yapıyorum oyüzden; gerçi hep geçiyorum 1400 ü:))
Mrb kızlar geçtiğimiz hafta 500gr vermişim sadece şuan 81 oldum yazamadım cuma günü kusura bakmayın inş bu cumaya kdr iyi bir kg veririm
iremcim selam canım.ben de uzun süredir yoktum.ev taşıdım vs..internet yoktu biliyosunuz.Ama daha önemlisi önemli bir sağlık problemim nedeni ile ameliyat oldum toparlanmaya çalışıyorum.fiziksel olarak ayrı ruhsal olarak ayrı etkilendim ama geçiyor yavaş yavaş.kiloya gelince tartılmıyorum epeydir .yavaş yavaş yeme düzenimi kurmak istiyorum.oruç tutamıyorum bu sene malesef ben de.kendimi üzmemeye çalışıyorum.bütün hayatım boyunca çektiğim bir sıkıntım vardı zor bir kararla ameliyat oldum.ameliyat atlattığımı bilmeyen bi arkadaş çok kilo almışsın dedi dank diye yüzüme:))çok bozuldum ya ben kimseye diyemem öyle pattadanak.canım sıkıldı evet aldım ama vermesini de bilirim.kendime bi geleyim.hayatımın en zor zamanlarından birini yaşadım geçtiğimiz 2 hafta.kabus gibiydi hele ilk hafta.çok şükür bugünüme.derdi veren dermanını da verir elbet.yüce mevlama sığındım ve hala sığınıyorum .bana bundan sonraki hayatımda direnme gücü versin sabır versin.malesef bir ömür sıkıntısını çekmeye devam da edeceğim. bu kadarını yazıp dertleşmek istedim.
canım üzülmeyelim iremcim toparlanırız elbet.yalnız bu hafta malum dönemimdeyim.çok şişim.haftaya cumadan itibaren bildirim yapıcam.şu ekstra ödemi atıp biraz daha moral toplayayım.el birliği ile toparlarız.ilk önce alınan kiloyu atalım hedef olsun tamam mı.
topiğimizde bi sürü yeni arkadaş var sanırım okudukça tanışırız.biz eski üyeler çeşitli sebeplerle topiği bırakmış gibi olduysak ta kısa zamanda toplaşırız sanırım.
bu arada herkese merhaba ve hoşgeldiniz diyorum geç te olsa:))
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz kusura bakmayın topikimiz biraz sahipsiz kaldı netim yoktu ben kaptanınız irem kilo almış bir kaptan yalnızzzz
neyse tekrardan hoşgeldinizzz
Bayramın 4 gunu düğünümüz var memlekette
dün kendime bir elbise aldım çok güzel siyah kırmızı yaka ve etek ksmında hareket var dizde boyu
Düğüne kadar 3 kılo verıp öyle girmek istiyorum
sabah : Nesfit,süt
biraz önce de 10 leblebi,3 badem yedim
dikilo canım üst kısım bitti geriye etek ve duvak kaldı kolları yapılıodu bitmiştir herhlde o da arkdan bağcıklı olcak gelinliğim halam dikio gelinliğimi o tarafsız bakş olark çok iyi taşıdığımı söledi
çok güzel bi gelinlik olcak
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/543130-iste-gelinligim.html gelinlik modeli bu olcak kollarında da şifon tul olcak bileğe kadar bilekte süsü tamamı bitince koyucam inşl...
anlatma yeteneeğim pek yoktur benm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?