- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
canım wallla kafam filan o kadar dağınıkki hiç diyet moduna giremiyorum bak sende oruç diye giremiyosun son 15 günümüz olsun bu.. bayram biter bitmez toparlanalım yine başka türlü olmaz
kızlar sahur menüm:
1domates
az biişi pide
bu kadar
bugun nesfit alamadk yarın alıcam inşl. yarında iftara dışardayz arkadaşlarla yarın cam falanda silicem zaten düğün yaklaşıor malum temizlk var :123:
[sıze=3][sıze=2]selam kızlar ben geldimmm ve artık hep burdayım nete kavuştum şimdi antalyadayım kendi babamın evindeyim burda net var ayyy net var net var diyorum nasıl mutlu olduğumu siz anlayın artık
ama bu sabah kötü bi süprizle karşılaştım malesef burada tartıda var 81.2ağlamalık oldum tabii şimdi yeni geldiğim için üvey anne yemekler yapıyor ayıp olmasın diye azar azar yiyorum hem de kendimi diyete hazırlıyorum ben oruç tutamıyorum evde de hastalıktan oruç tutan yok yemeye devam yanii
ben geri geldiğime göre bu hafta cuma bildirimleri toplucam kızlar haberiniz olsum mucizem yokluğumu hissettirmemişsin bu hafta teşekkür ederim bana yardım et kısss zor bu liste işleri[/sıze][/sıze]
dikilo canım üst kısım bitti geriye etek ve duvak kaldı kolları yapılıodu bitmiştir herhlde o da arkdan bağcıklı olcak gelinliğim halam dikio gelinliğimi o tarafsız bakş olark çok iyi taşıdığımı söledi
çok güzel bi gelinlik olcak
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/543130-iste-gelinligim.html gelinlik modeli bu olcak kollarında da şifon tul olcak bileğe kadar bilekte süsü tamamı bitince koyucam inşl...
anlatma yeteneeğim pek yoktur benm
Bayramın 4 gunu düğünümüz var memlekette
dün kendime bir elbise aldım çok güzel siyah kırmızı yaka ve etek ksmında hareket var dizde boyu
Düğüne kadar 3 kılo verıp öyle girmek istiyorum
sabah : Nesfit,süt
biraz önce de 10 leblebi,3 badem yedim
gelinliğin çok güzel eminim içinde çok güzel olacaksın kiloda vermişsin tebrik ederim seni daha çok fotoğraf eklersin değil mi?
verirsin canım bence iyi gidiyosun ben haftasonu bozdum tüm ritmimiama iyi oldu spora başlamaya karar verdim çok pahalı bi spor salonuna yazılıyorum muhtemelen okadar para veridm boşa gitmesin diye gideceğim :))
günaydın canım senden bır sey rıca edebılr mıyım :26: Kılo çızelgem degıstıremıyorum kılom 78,4 yapabilir mısın canım boyum 1,65
cnm boyun 165 miydi
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/w9lblv5/weight.png olmassa bunu dene cnm
canımcım olmus emme hedef ve baslangıc yok tatlım ama olsun sagol tatlım
bu çok güzel oldu bayıldımmmmmm içimi açtı valla çok sagol canımmmmmmmmmmmm
selam kızlar ben geldimmm ve artık hep burdayım nete kavuştum şimdi antalyadayım kendi babamın evindeyim burda net var ayyy net var net var diyorum nasıl mutlu olduğumu siz anlayın artık
ama bu sabah kötü bi süprizle karşılaştım malesef burada tartıda var 81.2ağlamalık oldum tabii şimdi yeni geldiğim için üvey anne yemekler yapıyor ayıp olmasın diye azar azar yiyorum hem de kendimi diyete hazırlıyorum ben oruç tutamıyorum evde de hastalıktan oruç tutan yok yemeye devam yanii
ben geri geldiğime göre bu hafta cuma bildirimleri toplucam kızlar haberiniz olsum mucizem yokluğumu hissettirmemişsin bu hafta teşekkür ederim bana yardım et kısss zor bu liste işleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?