80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar sahur menüm:
1domates
az biişi pide
bu kadar
bugun nesfit alamadk yarın alıcam inşl. yarında iftara dışardayz arkadaşlarla yarın cam falanda silicem zaten düğün yaklaşıor malum temizlk var :123:

canım wallla kafam filan o kadar dağınıkki hiç diyet moduna giremiyorum bak sende oruç diye giremiyosun son 15 günümüz olsun bu.. bayram biter bitmez toparlanalım yine başka türlü olmaz

öyle canım şimdi sahurumu yaptım birazdan yatıcam sporda yapamıyorum yani yiyip yiyip yatıyorum bakalım bayrama kaç kiloyla giricem:18::18::18::18:

canım oruçluyken temizlikte zor oluyor ama ne yapıcaksın Rabbim kolaylık versin

nerelerdesin sen tubiş le çok merak ettık seni birdaha kaybolup bu kadar özletmrk yok kendını ona gore

CANLARIM GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN
Anlatayım neler yedım
cumartesı
sabah : Karpuz,peynır,2 dilim denge ekmek
öglen ;1 max,3 küçük kestane şekeri
Akşam :1 kase ayran çorbası ,melemen çok guzel olmustu ,2 dilim denge ekmegı
pazar
sabah ;1 dilim ekmek ,4 adet sucuk ,salatalık ,domates,yogurt 4 kaşık ustune 1 kaşık reçel
öglen yok sabah geç kahvaltı yaptık
saat beş gb dışarda yedık :2 lahmacun,ayran,1 kase mercimek çorbası

Bayramın 4 gunu düğünümüz var memlekette
dün kendime bir elbise aldım çok güzel siyah kırmızı yaka ve etek ksmında hareket var dizde boyu
Düğüne kadar 3 kılo verıp öyle girmek istiyorum
sabah : Nesfit,süt
biraz önce de 10 leblebi,3 badem yedim

gelinliğin çok güzel eminim içinde çok güzel olacaksın kiloda vermişsin tebrik ederim seni daha çok fotoğraf eklersin değil mi?

verirsin canım bence iyi gidiyosun ben haftasonu bozdum tüm ritmimi ama iyi oldu spora başlamaya karar verdim çok pahalı bi spor salonuna yazılıyorum muhtemelen okadar para veridm boşa gitmesin diye gideceğim :))

verirsin canım bence iyi gidiyosun ben haftasonu bozdum tüm ritmimi ama iyi oldu spora başlamaya karar verdim çok pahalı bi spor salonuna yazılıyorum muhtemelen okadar para veridm boşa gitmesin diye gideceğim :))

git canım git tabi ay o gun evde ısınmadan 25 mekik çektım 3 gun belım agrıdı hemde nasıl dikkat et canım bırden yuklenme spora ısın kesinlıkle

iremcim selam canım.ben de uzun süredir yoktum.ev taşıdım vs..internet yoktu biliyosunuz.Ama daha önemlisi önemli bir sağlık problemim nedeni ile ameliyat oldum toparlanmaya çalışıyorum.fiziksel olarak ayrı ruhsal olarak ayrı etkilendim ama geçiyor yavaş yavaş.kiloya gelince tartılmıyorum epeydir .yavaş yavaş yeme düzenimi kurmak istiyorum.oruç tutamıyorum bu sene malesef ben de.kendimi üzmemeye çalışıyorum.bütün hayatım boyunca çektiğim bir sıkıntım vardı zor bir kararla ameliyat oldum.ameliyat atlattığımı bilmeyen bi arkadaş çok kilo almışsın dedi dank diye yüzüme:))çok bozuldum ya ben kimseye diyemem öyle pattadanak.canım sıkıldı evet aldım ama vermesini de bilirim.kendime bi geleyim.hayatımın en zor zamanlarından birini yaşadım geçtiğimiz 2 hafta.kabus gibiydi hele ilk hafta.çok şükür bugünüme.derdi veren dermanını da verir elbet.yüce mevlama sığındım ve hala sığınıyorum .bana bundan sonraki hayatımda direnme gücü versin sabır versin.malesef bir ömür sıkıntısını çekmeye devam da edeceğim. bu kadarını yazıp dertleşmek istedim.
canım üzülmeyelim iremcim toparlanırız elbet.yalnız bu hafta malum dönemimdeyim.çok şişim.haftaya cumadan itibaren bildirim yapıcam.şu ekstra ödemi atıp biraz daha moral toplayayım.el birliği ile toparlarız.ilk önce alınan kiloyu atalım hedef olsun tamam mı.
topiğimizde bi sürü yeni arkadaş var sanırım okudukça tanışırız.biz eski üyeler çeşitli sebeplerle topiği bırakmış gibi olduysak ta kısa zamanda toplaşırız sanırım.
bu arada herkese merhaba ve hoşgeldiniz diyorum geç te olsa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…