bana yardımcı olun lütfen ya iftar daki yemekleri yememekte kendimi tutamıyorum bide hataylıyım düşünün artık o leziz yemeklerimizi.....Bende yiyorum ama sonra kusuyorum ya tutamıyorum direk lavaboda buluyorum kendimi imdattttttttttttttttttt?????????????????
selam kızlar,eskilerden kimse yok galiba dicektimki ayçayı gördüm,ayça nasılsın nasıl gidiyor diyet işleri kaç kilosun şimdi epey vermişsindir inşallah...
valla dün hiç sahur yapamadım davetiye işleri yüzündenaçım bakalım iftarda ne yapcam 20:22 kocaeli izmit iftari çorba yok bu akşam barbu nya faln var ama svmem fazla yemem
kahvaltı türü btn gün açımmm
canim seni cok ozledim yaaa valla sevundim nete kavusmana
bende ayniym dugun telasina devm 21 gun sonra gelinm insl
ayy cok ozlemisim
evet cnım senn yaptığın çizelge canımyapmayı beceremıorm zaten gerekde duymadım :26: senden hatıra o çizelge bana
bi ara 94lerde gezdim şimdi 84kıloyum canım baya verdm yani tüm gherkesde farketti bunu
sewindim ama kilo vermiş olmana daha da bi sewindim gelinlik işi tamammı aldın mı alacakmısın ? az daha verip mi almak yoksa planınnn
süper görünüyo canım çok beğendim en iyi şekilde taşıyacağına eminimmm
selam kızlar ben geldimmm ve artık hep burdayım nete kavuştum şimdi antalyadayım kendi babamın evindeyim burda net var ayyy net var net var diyorum nasıl mutlu olduğumu siz anlayın artık
ama bu sabah kötü bi süprizle karşılaştım malesef burada tartıda var 81.2ağlamalık oldum tabii şimdi yeni geldiğim için üvey anne yemekler yapıyor ayıp olmasın diye azar azar yiyorum hem de kendimi diyete hazırlıyorum ben oruç tutamıyorum evde de hastalıktan oruç tutan yok yemeye devam yanii
ben geri geldiğime göre bu hafta cuma bildirimleri toplucam kızlar haberiniz olsum mucizem yokluğumu hissettirmemişsin bu hafta teşekkür ederim bana yardım et kısss zor bu liste işleri
dikilo canım üst kısım bitti geriye etek ve duvak kaldı kolları yapılıodu bitmiştir herhlde o da arkdan bağcıklı olcak gelinliğim halam dikio gelinliğimi o tarafsız bakş olark çok iyi taşıdığımı söledi
çok güzel bi gelinlik olcak
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/543130-iste-gelinligim.html gelinlik modeli bu olcak kollarında da şifon tul olcak bileğe kadar bilekte süsü tamamı bitince koyucam inşl...
anlatma yeteneeğim pek yoktur benm
dikilo canım üst kısım bitti geriye etek ve duvak kaldı kolları yapılıodu bitmiştir herhlde o da arkdan bağcıklı olcak gelinliğim halam dikio gelinliğimi o tarafsız bakş olark çok iyi taşıdığımı söledi
çok güzel bi gelinlik olcak
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/543130-iste-gelinligim.html gelinlik modeli bu olcak kollarında da şifon tul olcak bileğe kadar bilekte süsü tamamı bitince koyucam inşl...
anlatma yeteneeğim pek yoktur benm
hoşgeldin iremmmm bence diyet moduna biran önce girmelisin benide sokabilermisin o moda bende unuttum diyet yapmayı ama oruç biraz frenliyo şimdilik :18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?