80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım biraz dikkat etmeye çalış Allah korusun mide kanseri bile yapabiliyor kusmak şeker hastalığı , dişlerde çürüme o kadar beter bir şey ki benim de aklımdan geçmedi değil ama insanlar açlıktan ölürken güzel yemekleri yeyip yeyip kusmak hiç doğru olmaz umarım bana kızmazsın İnşallah her şey gönlünce olur :)

Şu cetvelin olumlu yönde değiştiğini görebilecek miyim bir umut her gün tartılıyorum ama bana mısın demiyor tartı (ayıp olmasın diye bari azcık az göster dimi yok ama )

selam kızlar,eskilerden kimse yok galiba dicektimki ayçayı gördüm,ayça nasılsın nasıl gidiyor diyet işleri kaç kilosun şimdi epey vermişsindir inşallah...

ahhhh nerde canim burdan koptum diyetten de koptum sanki. yok ya üstüne iki kilo aldim..iste yine vermeye calisiyom. bugünlerde acayip halsizlik var üzerim de bir sey yemeyiince katlaniyoo .sen naptin gittimi kilolarin nasil gidiyo. yazmayinyin ca da kilo vermeye ara veriyo insan .

ne zaman dügünün yaklasti galiba .kac kilo gitti .gelinlikli fotolarini yayinlarsin artik

canm ben bi ara 90 in ustundeydim
zayflamis halim 84 yaklsk 10 kilo vrtldm
hangi akrabam gorduyse bunu soluo
bi ara acaip almstim simdide incecuk degilim
ama eskiye nazaran kendim bule farletmeden verdim
incecuk olmak evlendkten sonraki hedefme kaldi
yapicmda insl. cok hirsliym bu konuda
dugunde zyf degildi ama evlendilten somra zayfladi

dicekler insl.hamilelik zayfken olcak rabbim nasp
ederse
21 gun sonra dugunm var
eklrm insl gelnlkle

selam kızlar ben geldimmm ve artık hep burdayım nete kavuştum şimdi antalyadayım kendi babamın evindeyim burda net var ayyy net var net var diyorum nasıl mutlu olduğumu siz anlayın artık
ama bu sabah kötü bi süprizle karşılaştım malesef burada tartıda var 81.2ağlamalık oldum tabii şimdi yeni geldiğim için üvey anne yemekler yapıyor ayıp olmasın diye azar azar yiyorum hem de kendimi diyete hazırlıyorum ben oruç tutamıyorum evde de hastalıktan oruç tutan yok yemeye devam yanii

ben geri geldiğime göre bu hafta cuma bildirimleri toplucam kızlar haberiniz olsum mucizem yokluğumu hissettirmemişsin bu hafta teşekkür ederim bana yardım et kısss zor bu liste işleri

Son düzenleme:
canim seni cok ozledim yaaa valla sevundim nete kavusmana
bende ayniym dugun telasina devm 21 gun sonra gelinm insl
ayy cok ozlemisim

canim seni cok ozledim yaaa valla sevundim nete kavusmana
bende ayniym dugun telasina devm 21 gun sonra gelinm insl
ayy cok ozlemisim

canım sorma yaaa bende sizleri çok özledim ama elimden bişey gelmedi malesef çok az kalmışşşş 21 gün haaa kilo durumda nasılsın bu çizelge benim yaptığım çizelge mi???

evet cnım senn yaptığın çizelge canım yapmayı beceremıorm zaten gerekde duymadım :26: senden hatıra o çizelge bana
bi ara 94lerde gezdim şimdi 84kıloyum canım baya verdm yani tüm gherkesde farketti bunu

sewindim ama kilo vermiş olmana daha da bi sewindim gelinlik işi tamammı aldın mı alacakmısın ? az daha verip mi almak yoksa planınnn

sewindim ama kilo vermiş olmana daha da bi sewindim gelinlik işi tamammı aldın mı alacakmısın ? az daha verip mi almak yoksa planınnn

dikilo canım üst kısım bitti geriye etek ve duvak kaldı kolları yapılıodu bitmiştir herhlde o da arkdan bağcıklı olcak gelinliğim halam dikio gelinliğimi o tarafsız bakş olark çok iyi taşıdığımı söledi
çok güzel bi gelinlik olcak

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/543130-iste-gelinligim.html gelinlik modeli bu olcak kollarında da şifon tul olcak bileğe kadar bilekte süsü tamamı bitince koyucam inşl...
anlatma yeteneeğim pek yoktur benm

hoşgeldin iremmmm bence diyet moduna biran önce girmelisin benide sokabilermisin o moda bende unuttum diyet yapmayı ama oruç biraz frenliyo şimdilik :18::18::18::18:

canım gelinliğin çooook güzel walla çok güzel diyette yapıyıon bana öğretsene ne olurrr

gelinlik modelin süper arkasinin kuyruk modeline bayildim.allah son gunler nasilda heyacanli olur..evi daya döse ceyiz gelendi gidendiii. sana kolay gelsinnn ...

tesekkurlr kizlar evet ypgunlk baslio heycan mutlulk bi arada
diyetide uygulamaya calisuorum
kacamak yaptiklarimdaoluo ama insl. evlyken
gitcek kiliolar

Selamlar kızlar,
Bugun ilk defa oruç tutabildim.Akşamada iftarda bi güzel götürdüm yemekleri...Neyse yılma yok yola devam:):)

benimde mısafırlkteki iftar menummm

iftar menüm:
mercimek çorbası
bamya 3-4 kaşk
4 y.k yalancı mantı
salata
2 bardk kola
1 bardkl erik suyu
tqatlı olark
kçk dilm revan, yanında 3 top dondurma
bu kadar
ramazan pideside 2-3 parça yedim

hoşgeldin iremmmm bence diyet moduna biran önce girmelisin benide sokabilermisin o moda bende unuttum diyet yapmayı ama oruç biraz frenliyo şimdilik :18::18::18::18:

canım wallla kafam filan o kadar dağınıkki hiç diyet moduna giremiyorum bak sende oruç diye giremiyosun son 15 günümüz olsun bu.. bayram biter bitmez toparlanalım yine başka türlü olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…