80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol canim iyi dileklerin icin .gögüs kanserin den gitti. zaten iki seneden beri tedavi kartizon .gögüsünü almislardi . ama icindeki tümör kötü huyluymus devamli ilermleme tedavi .iki tane de okula giden cocugu vardi.iste hayat evlatlarini gördükce insan üzülüyoo .memleketine gitmisti orda gömülmüs.en son uc hafta önce görmüstüm.iyiyim falan diyodu .fenalasmis on gün icinde alip vermiss..

Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin rabbim

aksam 2 büyük kase mercimek çorbası 1 dilim denge ekmek
çayın yanında 4 kuş lukumu mınıcık tı
bunlar sabahtartıldım 78,6 200 gr gelmıs gorunuyo nerde yanlıs yapıorum 2 gunu kalmaz reng olacagım ondan mı kı acaba kendimi oyle avutuyorum

Kızlar günaydııınnn :))) Dün size eşlik edemedim kusura bakmayın arkadaşımın nikahı vardı ve şahit bendim :)))

ama dün yemeği onun yüzünden biraz kaçırdım şimdi vicdan azabı çekiyorum :)))

günaydın arkadaşlar ben akşam biraz abarttım oyüzden sabah 1 altınbaşak ve azıcık peynir yedim siz neler yapıyosunuz?

Sanırım beni hiç bir grup kabul etmedi iki grubuda yazıyorum :))))

nasıl tatlım hangı gruba da yazıyoesun 5. takım dan kaptan ezgi yazdı sana canım bildirim ve cuma gunune kadar ferformanslarına gore 2 hafta deneme süresi oluyor ondan sonra takımdasın tatlım ben 5. takımın kaptan yardımcısıyım zayıflama takımlarında olur aynı zaman da buraya da paylasım yapabılılıyoruz tatlım

Bu ikinci haftam oluyor canım şuan 80,5 yimiyi vermiş miyim hiç bir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…