80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

7 günde 7 Günde Zayıflama İpuçları imkansız değil. Bu diyette önemli olan günlük aldığınız kalori miktarı. Belirlenen kalori miktarını aşmadığınız sürece verdiğimiz alternatif yiyecek seçeneklerinden istediklerinizi yiyerek zayıflayabilirsiniz.
7 günde zayıflama diyetinin faydaları nelerdir?
Kısa süreli bir diyet olduğu için sıkılmadan yapabilir gün gün tartıda eksilen kilolarınızı görerek motive olabilirsiniz.
Alternatifler arasından kendi listenizi zevkinize göre belirleyebileceğiniz için sevmediğiniz şeyleri yemek zorunda kalmazsınız.
Kısa sürede vereceğiniz kilolar sayesinde kendinizi daha mutlu hissedersiniz.
7 günde zayıflama diyetinde öğünler için belirlenen kalori miktarları nelerdir?
Kahvaltıda 300 – 350 kaloriyi geçmemelisiniz. Öğle yemeğinde 300 – 400 kaloriye kadar yiyebilirsiniz. Akşam yemeğinde de aynı şekilde 300 – 400 kalori aralığına kadar istediğiniz yemekleri yiyebilirsiniz. Diyetlerde ara öğünler çok önemlidir. Sindirim sisteminin devamlılığı için gereklidir. Ara öğün için belirlenen kalori 65 bu sınırları aşmamak kaydıyla istediğiniz tüm besinleri tüketebilirsiniz.
Bu diyeti uygulamanız durumunda 7 günde 3 kg vermeniz mümkün. Aşağıdaki öğün önerilerini okuyarak kısa sürede zayıflamanın ilk adımını atabilirsiniz.
Kahvaltı için alternatifler:
• Güne 1 bardak taze sıkılmış meyve suyu eşliğinde labne peyniri sürülmüş 1 dilim kepekli ekmek yiyerek başlayabilirsiniz. Ek olarak domates yada 1 adet greyfurt yiyebilirsiniz.
• Ben sabahları yumurtasız kahvaltı yapamam diyorsanız bu tam size göre bir alternatif. 1 yumurta ile omlet yapıp yanında da domates yiyebilirsiniz. Tabii ki domateste 1 tane. Yanında da peynirli tost. Ama kepek ekmeği ile yapılmış olması gerekiyor.
• Daha hafif bişeyler yemek istiyorum diyorsanız; 1 elma, 1 çay kaşığı bal ve diyet sütle hazırlanmış elmalı müsli… Bu alternatifte güzel gerçekten çünkü bal diyet süresince tüketildiğinde tatlı krizlerinin önüne geçiyor.
• 1 dilim etimek üzerine bal veya biraz reçel yanında salam. Diyet psikolojisini atmak için güzel bir alternatif.
• Çalışan hanımlar için biraz esnek alternatif; Muz, kivi ve elma. Tabii ki hepsinden 1′er tane. Güne bir tabak meyve tabağıyla başlamak c vitamini almanızı ve kendinizi daha enerjik hissetmenizi sağlayacaktır.
Diyet yaparken yapılan en büyük hata öğün atlamaktır. Bunu sakın yapmayın. Daha az kalori almak eşittir zayıflamak değildir. Sindirim sisteminin sürekliliğini sağlamakta, aldığınız kalori miktarı kadar önemlidir.
Öğle yemeği için yemek menüleri:
• 1 porsiyon yagsız tavada hazırlanmış ızgara tüketebilirsiniz. Sebzelerin çok pişmiş olmamasına özen gösterin. Çünkü sebzeler fazla piştiklerinde besin değerleri ölüyor. Halbu ki sağlıklı kilo verebilmek için sağlıklı beslenmek gerekir.
• Vejeteryan pizza yiyebilirsiniz ama 2 parçayı geçmemelisiniz.
• Çorbasız olmaz diyenlerdenseniz bu alternatif size göre; 1 kase çorba yanında 1 dilim kepekli ekmek ve 20 gram peynir (yağsız olması gerekiyor) yiyebilirsiniz.
• 1 adet fırınlanmış patates ve sebze haşlaması ile hafif ve bir o kadar da lezzetli bir menü seçebilirsiniz.
• Yine çalışan hanımlar için başka bir alternatif; Salata, domates ve peynirle yapılmış sandviçin yanında 1 bardak domates suyu tüketebilirsiniz.
Akşam yemeği için alternatifler:
• Kepekli ekmekle domatesli peynirli tost yapabilirsiniz.
• Akşam yemeği yemeksiz olmaz diyenlerdenseniz, Güzel bir alternatif; Patatesli bamyalı kabaklı ”türlü yemeği” yapabilirsiniz. Az yağlı olmasına dikkat edin.
• 1 porsiyon spagetti bolonez. Doyurucu bir alternatif.
• Etli domates dolması tüketebilirsiniz. Ama 2′den fazla dolma yememelisiniz.
• Üzeri maydonoz yapraklarıyla süslenmiş 250 gram patates haşlaması yiyebilirsiniz. Az tuz ve karabiber serpebilirsiniz.
Sağlıklı bir diyette ara öğünler çok önemlidir. Eğer ara öğünlerinizi düzenli yaparsanız ana öğünlerde kendinizi daha kolay dizginleyebilirsiniz. Çok açlık hissetmezsiniz. Günde 3 kez ara öğün yapmalısınız. Ara öğün zamanları sabah – öğle arası, öğle – akşam arası ve akşam yatmadan öncedir.
Ara öğün alternatifleri:
65 kalorinin altında bir ara öğün için; 1 kayısı (sindirim sisteminizi hızlandıracaktır diyette önerilir.) 1 elma, 1 tane greyfurt veya portakal yiyebilirsiniz. 1 avuç dolusu üzüm veya kiraz. 1 tane şeftali, 2 tane diyet bisküvi, 2-3 tane havuç veya 150 gr diyet yoğurt tüketebilirsiniz. (Bunlardan yalnızca birini seçmelisiniz.)
65 kalorinin üzerinde bir ara öğün için; 1 muz veya 1 armut 150-200 gram meyveli diyet yoğurt veya probiyotik yoğurt tüketebilirsiniz yada 3 parça çikolata ve 1 tane çokoprens alternatiflerinden birini seçebilirsiniz

ASLINDA BU DA FENA DEGIL

Diğeri daha iyi gibiydi ama sence hangisini yapalım :))

kızlar tayınimiz çıktı bursaya ama ben kötüyüm yaaaa ben ayrılmak istemiyorum sevdiğim arkadaşlarım arıyo sızlanıp duruyorum 2 göz 2 çeşmeeee((((((5:

harıka işte buna sevındım ben bugun eksıkler ıçın alışverıs yapıp yarın baslyorum bıldırırız hergun bun ıçınde neler yaptık

Kızlar süperseniz uygulayın bakalım ayrıntıları anlatırsınız bize.

kızlar tayınimiz çıktı bursaya ama ben kötüyüm yaaaa ben ayrılmak istemiyorum sevdiğim arkadaşlarım arıyo sızlanıp duruyorum 2 göz 2 çeşmeeee((((((5:

Ahhh Bursa güzel Bursa bence çok şanslısınız.Hayırlı olsun ama arkadaşlar özlenir işte.Umarım Bursa ya da kısa sürede alışırsın.

Benim de misafirim var.Pek uğrayamıyorum günlüğe.GEz toz ye iç fena yani durum.

günaydınlar
dünkü menümü yazayım hatırladığım kadarıyla

sabah:1,5 dilim ekmek-krem peynir-şekersiz çay
ara:4-5 küçük galeta-bitki çayı
öğle:1 kase çorba-4 kaşık erişte-1 dilim rosto köfte-1 bardak kola(olmasa iyiydi aslında
ara:1 elma- 1 kupa şekersiz sütlü nescafe
akşam: bir kase çorba-biraz kızarmış tavuk- 4 kaşık ıspanak-bir dilim ekmek
ara: 1 soda-1 incir birkaç çerez

bu kadar düzeldi henüz.daha düzeltmeye kararlıyım.su 2.5 3 lt filan olmuştur.

hayırlı olsun canım.kısa sürede Bursa ya da alışacağını düşünüyorum.şu an zor gelmesi normal.her değişiklik ürkütür başta.

günaydın çiçeklerimmmmmmmmmmm
evettttttttt dün alişverişe gittim meyve,yogurt,meyve suyu ,denge ekmegımı aldım diyete baslamaya hazırım
bugun neler yedım
sabah,1,5 dilim denge ekmegi ,yagsız peynir,1 ufak domates,kayısı suyu
ara ögun olarak :kayısılı yogurt ve yesıl elma getirdim
öglenkı yemegı bılmıyorum ögrenince yazarım canlarım
ceylancımmmmmmmmmmmmmmmm nerelerdesin tatlım

Geldim canım benim günaydıııınnnnnnn :))))))

günaydın herkese benim kilo vermem durmuştu bir haftadır bende dün 1buçuk saat spor yaptım koşu bandı+eliptik bisiklet+yüzme+yoga çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…