25 yaşındayım bekarım izmirde yaşıyorum burduda üni. okuyorum bilgisayar programcılığıva ne yazıkki şişkoyumm :)))
pek ismin nedir canim tekrar tanıdıgıma çok memnun oldum canım şişko kalmayacagız
sağol canım.ben de bu şekilde yapmaya çalışıyorum ama adet öncesi acayip şişiyorum nedense.cnm ödemi atmak için tuzu çok azalt ve bol su iç 3 günde gider şişlik:))
mrb kızlar nasılsınız bakalım uzunca bi zamandan beri görüşemiyoruz hepinizi çooooooooooooooook özldim kızım çok hastalandı o yüzden emzirdiğim için oruçta tutamıyorum tabi o yemek yemeyince açığı kapatacam diye bir iki kilo kadar aldım 73.5 ile gitmiştim şuan 74.6 yı gösteriyorum yediklerime dikkat ederek ve bugün leslieye başlyarak yumşak bir dönüş yapıcam inş aranıza kızım iyileştikçede diyet biraz daha rayına girecektir eminim hep birlikte inş verelim şunları
yeni glen arkadaşlar var baya hepsine hoş geldiniz diyrum
umutcum son bikaç sayfayı gezdimde geçmiş olsun canım üzüldüm inş toparlayabilmişsindir dualarımda sın
arkadaşı ölen arkadaşım Allah arkadşının mekanını cennet eylesin
iremcim kaptancım benim özledim kız valla seni nasıl gidiyo diyet bakalım aldıklarını veebildinmi seninde akrabanın Allah mekanını cennet eylesin
herkese bol iradli az kalorli mutlu günler diliyorum çünkü ençok istediğim şey şu ara mutlu ollmak Rabbm hepimize nasip etsin mutlu olmayı
teşekkür ederim canım dağol.size de çok geçmiş olsun canım.malesef küçükken bu şekilde çok hastalanıyorlar anne yüreği dayanmıyor tabi ama Allah dermansız derler vermesin.benim de oğlu 8 aylıkken şiddetli bir enfeksiyon geçirmişti 7 gün yatmıştık çok kilo kaybı vardı çok serum verdiler ama heryeri delinmişti yavrumun üzüntünü anlıyorum canım.inşallah bir daha bu kadar şiddetlisinden yaşamazsınız siz de hastalık.daha iyi bakalım şimdilik iki gün hastanede kaldık yavrucuğumu delik deşik ettiler kandı damar yoluydu diye bi sürü iğne yedi bi salgın varmış düşmeyen ateş olarak bide boğaz idrar olu enfeksiyonu mahvetti bebişimi topladı bakalım geçen haftaya göre inş bi daha böle hastalıklar yaşamayız insan kendinden daha çok üzülüyo onun haline hele ağlayıp hemşirelere abla giiiiiit abla bitttttttttiiiiiiii demesi yokmu yüreği parçalanıyo insanın daha 1.5 yaşında bile değil nasıl dayandı bilmiyorum yavru kuşum dua edinde bi daha hasta olmasın yoksa ben ölecem ona üzüntüden
başınız sağolsun canım.Allah sabır versin.Kızlar günaydın hepinize ben bugüne kötü bir haberle uyandım esimin teyzesi vefat etmiş severdim şimdi giyinip cenaze evine gidicem
öğlen abartı derecede fazla değil.genelde pilav ve makarna 4 kaşık yeterki canım.evett sabahtan beri yediklerimi yazıyorum
sabah 1 küçük parça penir
1 salatalık domates
1 altınbaşak bisküvi
1 bardak süt
3 kaşık yulaf
öğle
6 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık kabak
4 kaşık patlıcan musakka sadece kıymanın yağıyla pişti
salata, 1 kase yoğurt
1 şekerli türk kahvesi
yorum yaparmısınız öğleyi abarttım sanki biraz
az olmuş bence.sahurda süt öneririm içebilirsen çok tok tutuyor.geçen sene süt içerek rahat rahat oruç tutmuştum.sahur menümm:
domates
yeişl zeytn bikaçtane
ayran
ramazan pidesi bu kadar
adet şişliğidir o.200 gr bence çok iyi.bende1-1.5 kilo fark ediyo sinir oluyorum.aksam 2 büyük kase mercimek çorbası 1 dilim denge ekmek
çayın yanında 4 kuş lukumu mınıcık tı
bunlar sabahtartıldım 78,6 200 gr gelmıs gorunuyonerde yanlıs yapıorum 2 gunu kalmaz reng olacagım ondan mı kı acaba kendimi oyle avutuyorum
Bu ikinci haftam oluyor canım şuan 80,5 yimiyi vermiş miyim hiç bir fikrim yok
Bende çok memnun oldun canım ceylan :)))
ne guzel bır ısmın var tatlım ceylancım bu detoks tam bızlık olarak
kaania canım tadı guzel se bendealayım altın basak dan detoks yapmak ısteyen var mı kızlr bız ceylanla detoks yapacagız katılmak ısteywn varsa söyleyın canlarım
Canım bide bana öğretin şu detoks nasıl yapılıyor ne yapıcam ne yiyip ne içicem :)))
işdeyım tatlım 12,30 molamız mola saatınde bakacagım kac gunluk yapalım 3 gunluk mu 7 günlük mü
ben de berivan ısmınden az cekmedım valla
Bende molaya çıkyorum canım sonra görüşürüz o zaman :)))
mesai kacta bıtıyo tatlım
Canım ben staj yapıyorum saat 16,20 de çıkıyorum normalde 5 çıkmam gerekiyor
15 Gün Süren Diyet Programı Listesi
Etkisinin uzun süre kalıcı olduğu ve doyurucu bir diyet olan bu uygulama, iki hafta boyunca tekrarlanmalıdır. Eğer bu süreç içerisinde egzersiz de yaparsanız rahatlıkla 5-6 kilo verebilirsiniz.
(Birinci Hafta ve İkinci hafta aynı liste uygulanacaktır.)
1.GÜN
Kahvaltıda; bir bardak meyve suyu, ince bir dilim light ekmek, yağsız peynir ve salatalık (40 gr.)
Öğlen; tavuk söğüş, az yağlı salata
Akşam; mercimek çorbası (küçük bir kase), 150 gr ızgara köfte, az miktarda light yoğurt ve salata
2.GÜN
Kalvaltıda; Şekersiz çay veya kahve, bir yumurta, ince bir dilim light ekmek, domates ve salatalık, 4-5 adet zeytin
Öğlen; bir tabak yağsız yeşil salata, ufak bir salamlı sandviç
Akşam; Ispanak veya karnıbahar yemeği (yağsız kıyma ile), iki yemek kaşığı pilav, az miktarda yağsız yoğurt ve salata
3.GÜN
Kahvaltıda; Şekersiz çay ve ya ıhlamur, ince dilim yağsız tost, bir elma
Öğlen; 3 köfte ve 4 adet kızarmış patates, yanında az yağlı yeşil salata
Akşam; Bir küçük tavuk but, haşlanmış yağsız makarna ve yine küçük porsiyon yeşil salata
4.GÜN
Kahvaltıda; şekersiz bitki çayı, bir ince dilim light ekmek, iki yumurtadan yapılmış az yağlı yumurta, domates ve salatalık
Öğlen; Bir haşlanmış patates, bir dilim pizza, ayran ve yeşil salata
Akşam; iki kibrit kutusu büyüklüğünde peynirli börek (yağsız), iki küçük kabak dolması, light yoğurt, yeşil salata
5.GÜN
Kahvaltıda; Şekersiz çay veya kahve, kızarmış iki sosis, bir ince dilim light ekmek, domates ve salatalık
Öğlen; 150 gram dana jambon, bir tabak yağsız salata
Akşam; 200 gram karışık ızgara ve salata
6.GÜN
Kahvaltıda; Şekersiz limonlu çay, kaşarlı omlet (yağsız), bir dilim kepek ekmeği, yağsız yeşil salata
Öğlen; bir portakal, 100 gram yağsız beyaz peynir
Akşam; Izgara balık serbest, bir kibrit kutusu helva
7.GÜN
Kahvaltıda; Şekersiz çay ya da kahve, 200 gram light kaşar peyniri, iki dilim light ekmek dolmates ve salatalık
Öğlen; 200 gram haşlanmış brokoli ya da karnıbahar, 300 gram light yoğurt, bir dilim kepekli ekmek
Akşam; Meyve salatası (mevsiminde)
evek kızlar bu lıste tam bana gore bu lısteyı yapacagım ceylancım detoks lar 3 gunluk mus uzun süreli gerek bana yapmak istersen bu lıste guzel
tamam canım sana katılıp bu listeyi yapayım tek olmuyor yanına arkadaş şart :))
listeye uymayan kısım olursa da yogurt tuketecegım bsyrama fıstık gıbı gırecegım harıka canım yuppi beraber yapalım destek olalım
Tubisim nasıl gıdıyo bakalım tartı zamanı yaklastı
evet canım yarın başlıyoruz o zaman eve gidince ben bunları tek tek yazayım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?