80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba,

geçenlerde bi mesaj atmıştım konuya ama sonra fırsat bulamadım tekrar.
neyse kilo kaybım iyi gidiyor, her şeyi yiyorum ama az az. tatlı ilk kez dün yedim. ama bugün akşam görümcem davet etti orda ipin ucunu kaçırmam inşallah:)

masallah valla azmin süper

sağol tatlımm keşke diyet te de azimli olabilsem sabah-öğle iyi ama akşamları bozuyorum
gelelim bugünkü listeme
sabah 1 ülker altınbaşak
1 kibrit kutusu peynir
salatalık domates
1 bardak süt
3 kaşık yulaf
1 yeşilçay şekersiz tabiki
öğle 2 kaşık pilav
2 kaşık mantar sote
3 parça tavuk
yarım karpuz
ara öğünde 1 meyveli activia
akşama kısmet artık inşallah çok yemem:18:

yaa topiğimizin tekrar toplanmasını istiyorum acilen:))izindemisiniz tatildemisiniz kızlar ya bir an önce toplaşalım.motivasyon yerlerde.valla dört gözle yolunuzu gözlüyorum.ben yokken sizler de yokmuşsunuz.bir kaçınız bari olaydı yaa.

bence gayet iyi gidiyorsun:) ama akşam yemeğini iftarla birlikte yiyorsan iki saat arayla iki ara öğün yaparsan akşam ipin ucu kaçmaz

mrb kızlar.. uzun zamandır gelemiyorum.. eskilerden ayçayı, iremi ve umuts'un yazılarını gördüm. sanırım toplanmaya başladı topik:) ben acayip salladım diyeti ya. kilo bile aldım. tabi az bişi:)) ama çok takmıyorum artık diyeti. evde diyet yapmak çok zor. herkes yeme halinde ve sadece ben kilo alıyorum.. ama eylül gibi Allah dan bişi olmazsa düğünüm olacak. o zaman tekrar düzen kurabilirim zannımca.. yinede iplari çok bırakmıyorum ne halde verdim bu kiloları ne kadar azimliymişim o zaman şaşırıyorum kendime:))

berivancım ne güzel pes etmiyorsun harikasın sen.. düşünsene pes etseydin vermeyi bırak üstüne kilo alacaktın. seni en son 79larda takip ediyorum bugün baktım 78lerdesin o kadar sevindim ki kendim kilo vermişim gibi. 65 kilo senden korksun bence adım adım gidiyorsun tebrik ederim..

sabahları ekmek tuket bence tatlım hem az kalorı hemde tokluk saglarsın öglen sankı bırazcık fazla olmus ama fena degıl gayet ıyı gıdıyorsun canımmmmmmmmmm aksam satala corba tutekmeye calış hem karnında doyar ben oyle yapıyorum canım

idolümsün biliyorsun düzenini hayırlsı ile yuvanı kur canım özledim valla nasıl mutlu oldum seni gördüğüme

ben ve yeni gelen arkadaşlar var kaptanımız da taşınma telaşesı var ama motıvasyonu kurarız merak etme canım

iyi akşamlar kızlar ne zamandır yazamadım sahurda 1 kase yoğurt ve yarım paket eti form yedim iftarda 1 kase yoğurt ekmeksiz biber kızartması ve salata yedim .iftar ve sahurda az yiyebiliyorum ama iftardan sonra coşuyorum meyve ve kuruyemişi abartıyorum sonrada kocaman bir pişmanlık alışkanlıkları değiştirmek çok zor ya Allah hepimize yardım etsin.

tatlım yemek sonrası atıştımalar çok kilo yapar yavaş yavaş bırakıcaksın tmm

ayy kızlar yaaa ben bu hafta ne kadar yoğun duygular yaşıyorum bursaya tayin olayı da vardı salı kardeşimin sevgilisinin ailesi tanışmaya geldi biz sadece tanışma zannediyoduk istanbuldan antalyaya meğer kız almaya gelmişler:))) biz istemeye gelmiştik dediler babamda geri cevirmedi bu akşam istediler kardeşimi ((

slm kızlarr ben bu topikte bayyaaaaa eskiyimm ilk açıldığı zaman 2 sene takıldımm...1 senede 84 kilodan 50 kiloya düştüm.....sonra ara verdim....ve 2. bebeğime hamile kaldım...dün bebeğimi kaybettim...boş gebelikten kürtajla almak zorunda kaldılar...ALLAHIMM kimseye yaşatmasın....derkenn bugün tartıya bir çıktım 60.7 yaklaşık bir 10 kilo vermem lazımmm..ahhh şu boy kısalığı yokmu???boyum 1.55 olduğu için 60 kiloyla heryerimden yağlar fışkırıyor...

BENDE ARANIZA GELDİM....YENİ BİR SAYFA AÇTIM BUGÜN KENDİME ...KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNMEYECEĞİME....HERKEZİ VE KENDİMİ MOTİVE EDECEĞİME...ESKİDEN BURADA ŞEN ŞAKRAK TOPİK VARDI...UMARIM ESKİLERİ ARATMAYACAK KADAR NEŞELİDİR ŞUAN BURASI...BENDE SİZE BİLDİKLERİMDEN YARDIMCI OLUCAM....HERKEZE İYİ KİLO VERMELERRR.....

UNUTMAYINNNN Kİİİ HİÇBİRŞEY ZORR DEĞİLDİRRRR...YETERKİ SİZE BAŞARMAK İÇİN BİR SEBEP LAZIMMM....SEBEBİNİZZ VARSA BU İŞ BİTMİŞTİR ZATENNN....

hosgeldin tekrar aramiza.allah kimseye evlat acisi yasatmasin en zoru bu olsa gerek diye düsünüyorum. aramiz da insallah kilolarini verirsin.bizlere de yardimci olsun. ve cok gecmis olsun .üzülme belki yeniden hamile kalip unutursun her seyi

napiyosun tubaaaa sükür kavusturana .biz toplandik sen yoksunnn .azim mazim kalmadi bizde .ramazandi suydu buydu derken yine kilolar gelmeye basladi.her gün düzenli menü paylassak iyi olur.gerci pantolanlar bol geliyo bana .bir beden kücülme var . bakalim simdilik hoscakal.

sabahları kepekli bisküviyle yapıyodum kahvaltımı ama seni dinleyip bugün kızarmış etimek lerden alıcam kızarmış ekmeğin kalorisi daha az oluyor hem seviyorumda.. akşamları salata çorba hatta yoğurt masaya koymak lazım bizde oruç tutulmuyor oyüzden akşam sofrası biraz aceleye geliyor ama bundan sonra dikkat edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…