Acil motivasyon lazım kızlar ya morelım çok bozuk hasta oldum bitti ama hala şişlik tartı da artı anacım çok da yemıorum nereden geliyo kılo dun kardeşimin doğum gunuydu kac aydır yemedıgım boreklerı yedım 2 tane pastada yedım acil yardıma ihttıacım var kıloların gelmesını iistemıyorum
ay bi an sevindim yanlız değilim diye kızma bana ne olur :))) neyseee artık bugünden itibaren iradeye devam o zaman :)
tavsiye 1 biberiye yada mate çayı
tavsiye 2 mısır püskülü kiraz sapı çayı
tavsiye 3 45 dk yürüyüşşş
sonuç : + sız bir gün :)
kadin benle ayni kilodaydi gecen yaz.o 83 dü.bende 85 ...ben daha hava atacakken baktim hatun incecik bel incecik bacak...kilo verdigini duymustum ama gözle görünce cok baska oluyor vallahi.70 ler düsünce magza birakmamis gezmis almis elbiselermi dersin bluzlermi dersin..hepsi bana tam oldu tabi..ay isin en eglenceli yanida buydu..bir valiz elbise getirdim:)) ama bende insallah seneye baskasina veririm ...biz gittigimizde 67 falandi..ben gelirken 70 olmustu..oda benle beraber aldi tabi ama tez verir gayretli masallah..bi çuval mı.off ablan içmeye devam mı edecek daha bu çaydan.verilcek kilosu var mı daha.bence sen de içi o kadar emek emek toplamış kurutmuşlar.kuru da da vardır fayda:))
kiz kaynayip soguyan suyunu icmek lazimmis..ben onu anca aksama hallederim...tembelim anam tembel..simdi kim gidip torbayi acacak caydanliga koyacak ocagi yakacaaak.....ohoooooooooo cok is coook:):))))))))))))))))))) aç gözlü seniii :) enginar yaprağı iyi geliyormuş haaaa neye iyi geliyo :) bugün başlasana ablam niye yarın yarının özelliği ne :)
canim yediklerin iki gün sonra vücutta agirlik yapiyor bunu biliyormusun...ayrica yemisin börekleri sonrada adetimde bitti niye artidayimki diyorsun...Acil motivasyon lazım kızlar ya morelım çok bozuk hasta oldum bitti ama hala şişlik tartı da artı anacım çok da yemıorum nereden geliyo kılo dun kardeşimin doğum gunuydu kac aydır yemedıgım boreklerı yedım 2 tane pastada yedım acil yardıma ihttıacım var kıloların gelmesını iistemıyorum
o zaman hosgeldin aramiza...bozacak kadar ciddi bir diet yapma bence..sadece yediklerini kontrol altinda tut..fazlaca su ve hareket..gerisi corap sökügü gibi geliyor zaten..o kilolari iyi bilirim..hayatimin kabus kilolaridir ama cok sükür bu dedigim yöntemle yavas yavas kurtuldum..kurtulmayada devam ediyorum...benimki kaplumbaga hesapi cok yavas ama yavasta olsa gidiyor ya buna sükür.ben 35 yasindayim.4 cocuk annesiyim.almanyada yasiyorum.en yüksek kilom dogumdan sonra 104 olmustu...dogum öncesi 112 kl ya kadar gördüm malesef.yaklasik 25 kilo aldim hamileligimde..dogurdugum cocukta birsey olsa 2800 gr.millet yuh o kaliptan bu cocuk der gibi bakiyordu hep..cocukta gelismedi zaten...onun yerine ben gelistim:)))))) böyle iste tatlim..
spor ne yapıyosun canım saloana mı gidiyosun.ara öğün yapıyomuydun.uygun ara öğünlerle açlığını kontrol edebilirsin önemli ölçüde.
:))))) dimi ya her pazartesiyi de geçtik artık hergün bugün diyoruz artık valla kadınları anlamak zor bide kocalarınıza laf edersiniz :)sevin diye yazdım be gülüm:)) bu acı bir gerçek oldu hayatımızda veriyoz ve alıyoruz maleseffffffffff::))
yine de adettendir bu sefer son olsun diyelim
kadin benle ayni kilodaydi gecen yaz.o 83 dü.bende 85 ...ben daha hava atacakken baktim hatun incecik bel incecik bacak...kilo verdigini duymustum ama gözle görünce cok baska oluyor vallahi.70 ler düsünce magza birakmamis gezmis almis elbiselermi dersin bluzlermi dersin..hepsi bana tam oldu tabi..ay isin en eglenceli yanida buydu..bir valiz elbise getirdim:)) ama bende insallah seneye baskasina veririm ...biz gittigimizde 67 falandi..ben gelirken 70 olmustu..oda benle beraber aldi tabi ama tez verir gayretli masallah..
kiz kaynayip soguyan suyunu icmek lazimmis..ben onu anca aksama hallederim...tembelim anam tembel..simdi kim gidip torbayi acacak caydanliga koyacak ocagi yakacaaak.....ohoooooooooo cok is coook:)
canim yediklerin iki gün sonra vücutta agirlik yapiyor bunu biliyormusun...ayrica yemisin börekleri sonrada adetimde bitti niye artidayimki diyorsun...no no no ...biraz bogazina hakim olacaksin..tüm gün dikkat etsen ertesi sabah en azindan 200 gr farkediyor biliyormusun? hadi bakalim hemen toparlaniyorsun..zararin neresinden dönersek kardir..kara gecme valti
o zaman hosgeldin aramiza...bozacak kadar ciddi bir diet yapma bence..sadece yediklerini kontrol altinda tut..fazlaca su ve hareket..gerisi corap sökügü gibi geliyor zaten..o kilolari iyi bilirim..hayatimin kabus kilolaridir ama cok sükür bu dedigim yöntemle yavas yavas kurtuldum..kurtulmayada devam ediyorum...benimki kaplumbaga hesapi cok yavas ama yavasta olsa gidiyor ya buna sükür.ben 35 yasindayim.4 cocuk annesiyim.almanyada yasiyorum.en yüksek kilom dogumdan sonra 104 olmustu...dogum öncesi 112 kl ya kadar gördüm malesef.yaklasik 25 kilo aldim hamileligimde..dogurdugum cocukta birsey olsa 2800 gr.millet yuh o kaliptan bu cocuk der gibi bakiyordu hep..cocukta gelismedi zaten...onun yerine ben gelistim:)))))) böyle iste tatlim..
ne güzel canım ya yavaşta olsa veriyosan sorun yok. ben çok ağır diyet yapmıyorum aslında abur cuburu kestim tatlı yemiyorum ekmeği azalttım bol su içiyorum ama doymuyorum işte:))) mesela spor yapıcam ya çok açım başım dönüyor yada bişeyler atıştırayım öyle yapayım diyorum buseferde kendimi durduramayıp çok yiyorum mide şişince zaten spor yapmamak lazım işte öyle.. Allah bağışlasın çocuğun küçük değil bence benim 2 yeğenimde aynı kiloda doğdu ama şimdi çok iyiler hatta biri biraz tombik :))
kuzum valla bugün tam formundasınnnn ee duyumlaaa yatan duyum huyuyla kalkar :) itiraf. com cular gibi konuşmuşsun valla bakıyon mu o siteye :)önemli olan şu.kilo aldığımızda, yeme içme işinde nirvanaya ulaştığımızda kendimizi bi silkelemek.tartıya bi çıkmak veeeeeeeeee olmaz bu kadar almış olamam diye ağlamak ve kk ya geri koşmak
süpersin süpeeeeeeeeeeer:))))) dimi ya her pazartesiyi de geçtik artık hergün bugün diyoruz artık valla kadınları anlamak zor bide kocalarınıza laf edersiniz :)
haklısın çok zormuş :)))) en önemlisi pc başından kim kalkack :) neyse yemek yaparken yaparsın o zaman aradan çıkar, ama şimdi başlarmışsın kim kalkacak malzemeleri doğrayacak yemek yapacak oooo çok iş :)
evet canım salona gidiyorum koşu bandı,elptik bisklet,yüzme bazen de grup derslerine giriyorum yoga, salsa falan ama ara öğün bende çok problem azıcık yiyip duramıyorum bi elma falan olmuyor bi yedim mi normal öğün kadar yiyorum oyüzden bende etiform bisküvlerinden aldım onlar biraz tok tutuyor bu ara onu deniyorum yada hiç ara öğün yapmıyorum aslında haklısın oyüzden çok acıkıyorum galiba ama siz azıcık elmayla nasıl durduruyosunuz kendinizi?
mrb cnm bizde tanışalım da aradan çıksın :) ben dilara 23 yaşındayım kpss zedeyim ve şişmanım :) bir kaç sorum olacak canım sana ekmeği azalttım d4mişsin beyaz ekmek mi birde acıkıyorum demişsin ara öğünlerin düzenlimi?
bak bunu sevdim..kiz umut benle ne zaman yattin sen...sarhostum hatirlamiyorum...ay bu kacinci ayol sarhos sarhos yatipta huyladigimkuzum valla bugün tam formundasınnnn ee duyumlaaa yatan duyum huyuyla kalkar :) itiraf. com cular gibi konuşmuşsun valla bakıyon mu o siteye :)
kuzum valla bugün tam formundasınnnn ee duyumlaaa yatan duyum huyuyla kalkar :) itiraf. com cular gibi konuşmuşsun valla bakıyon mu o siteye :)
beni de aranıza alırmısınız:)) yeni gördüm siteyi çok güzelmiş. ben 13 ay önce doğum yaptım, 95 kiloyla doğuma girdim,şimdi 89 kiloyum, tam bir yıldır veremiyorum,aslında herşeyi biliyorum ,defalarca gittim diyetisyenlere ama nafile, yeme isteğimi kontrol edemiyorum, hep evdeyim hiç çıkmayorum dışarı,oturdukça da
yiyorum, çocuk uyurken, uyanıkken, iş aralarında,sanırım manevi desteğe ihtiyacım var(((((
bende mi sarhoştum ne hatırlamıyorum olamazzzzzbak bunu sevdim..kiz umut benle ne zaman yattin sen...sarhostum hatirlamiyorum...ay bu kacinci ayol sarhos sarhos yatipta huyladigimsu sarkiyi duyar gibi oluyorum: seni yakacakarlar günün birindeeeeeee yatan gelsin kardesim bizde geri cevirme yok..herhes helalimden esim dostum kardesimdir:)) yerini bilen gecsin otursun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?