80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o zaman hosgeldin aramiza...bozacak kadar ciddi bir diet yapma bence..sadece yediklerini kontrol altinda tut..fazlaca su ve hareket..gerisi corap sökügü gibi geliyor zaten..o kilolari iyi bilirim..hayatimin kabus kilolaridir ama cok sükür bu dedigim yöntemle yavas yavas kurtuldum..kurtulmayada devam ediyorum...benimki kaplumbaga hesapi cok yavas ama yavasta olsa gidiyor ya buna sükür.ben 35 yasindayim.4 cocuk annesiyim.almanyada yasiyorum.en yüksek kilom dogumdan sonra 104 olmustu...dogum öncesi 112 kl ya kadar gördüm malesef.yaklasik 25 kilo aldim hamileligimde..dogurdugum cocukta birsey olsa 2800 gr.millet yuh o kaliptan bu cocuk der gibi bakiyordu hep..cocukta gelismedi zaten...onun yerine ben gelistim:)))))) böyle iste tatlim..[/QUOTE]

ne güzel canım ya yavaşta olsa veriyosan sorun yok. ben çok ağır diyet yapmıyorum aslında abur cuburu kestim tatlı yemiyorum ekmeği azalttım bol su içiyorum ama doymuyorum işte:))) mesela spor yapıcam ya çok açım başım dönüyor yada bişeyler atıştırayım öyle yapayım diyorum buseferde kendimi durduramayıp çok yiyorum mide şişince zaten spor yapmamak lazım işte öyle.. Allah bağışlasın çocuğun küçük değil bence benim 2 yeğenimde aynı kiloda doğdu ama şimdi çok iyiler hatta biri biraz tombik :))

dur hemen panikleme.o şişlik yavaş gidiyo.yani ben de öyle.tartıda hemen düzelmiyo.vucudumdan da anlıyorum.ayrıca pastalar da masum deil tabi.ama ne yapacaksın bugünü yarını oldukça hafifleteceksin özellikle akşamlarını.bitki çayı içeceksin ve su çok iç.kesinlikle kaçamak olmasın gün içinde.akşam da meyve yeme gün içinde ye.ama oruç tutucaksan bu öneriler uymaz tabi.

sevin diye yazdım be gülüm:)) bu acı bir gerçek oldu hayatımızda veriyoz ve alıyoruz maleseffffffffff::))
yine de adettendir bu sefer son olsun diyelim

bi çuval mı.off ablan içmeye devam mı edecek daha bu çaydan.verilcek kilosu var mı daha.bence sen de içi o kadar emek emek toplamış kurutmuşlar.kuru da da vardır fayda:))
kadin benle ayni kilodaydi gecen yaz.o 83 dü.bende 85 ...ben daha hava atacakken baktim hatun incecik bel incecik bacak...kilo verdigini duymustum ama gözle görünce cok baska oluyor vallahi.70 ler düsünce magza birakmamis gezmis almis elbiselermi dersin bluzlermi dersin..hepsi bana tam oldu tabi..ay isin en eglenceli yanida buydu..bir valiz elbise getirdim:)) ama bende insallah seneye baskasina veririm ...biz gittigimizde 67 falandi..ben gelirken 70 olmustu..oda benle beraber aldi tabi ama tez verir gayretli masallah..

:))))))))))))))))))) aç gözlü seniii :) enginar yaprağı iyi geliyormuş haaaa neye iyi geliyo :) bugün başlasana ablam niye yarın yarının özelliği ne :)
kiz kaynayip soguyan suyunu icmek lazimmis..ben onu anca aksama hallederim...tembelim anam tembel..simdi kim gidip torbayi acacak caydanliga koyacak ocagi yakacaaak.....ohoooooooooo cok is coook:)

canim yediklerin iki gün sonra vücutta agirlik yapiyor bunu biliyormusun...ayrica yemisin börekleri sonrada adetimde bitti niye artidayimki diyorsun... no no no ...biraz bogazina hakim olacaksin..tüm gün dikkat etsen ertesi sabah en azindan 200 gr farkediyor biliyormusun? hadi bakalim hemen toparlaniyorsun..zararin neresinden dönersek kardir..kara gecme valti

ne güzel canım ya yavaşta olsa veriyosan sorun yok. ben çok ağır diyet yapmıyorum aslında abur cuburu kestim tatlı yemiyorum ekmeği azalttım bol su içiyorum ama doymuyorum işte:))) mesela spor yapıcam ya çok açım başım dönüyor yada bişeyler atıştırayım öyle yapayım diyorum buseferde kendimi durduramayıp çok yiyorum mide şişince zaten spor yapmamak lazım işte öyle.. Allah bağışlasın çocuğun küçük değil bence benim 2 yeğenimde aynı kiloda doğdu ama şimdi çok iyiler hatta biri biraz tombik :))[/QUOTE]

mrb cnm bizde tanışalım da aradan çıksın :) ben dilara 23 yaşındayım kpss zedeyim ve şişmanım :) bir kaç sorum olacak canım sana ekmeği azalttım d4mişsin beyaz ekmek mi birde acıkıyorum demişsin ara öğünlerin düzenlimi?

spor ne yapıyosun canım saloana mı gidiyosun.ara öğün yapıyomuydun.uygun ara öğünlerle açlığını kontrol edebilirsin önemli ölçüde.

evet canım salona gidiyorum koşu bandı,elptik bisklet,yüzme bazen de grup derslerine giriyorum yoga, salsa falan ama ara öğün bende çok problem azıcık yiyip duramıyorum bi elma falan olmuyor bi yedim mi normal öğün kadar yiyorum oyüzden bende etiform bisküvlerinden aldım onlar biraz tok tutuyor bu ara onu deniyorum yada hiç ara öğün yapmıyorum aslında haklısın oyüzden çok acıkıyorum galiba ama siz azıcık elmayla nasıl durduruyosunuz kendinizi?

önemli olan şu.kilo aldığımızda, yeme içme işinde nirvanaya ulaştığımızda kendimizi bi silkelemek.tartıya bi çıkmak veeeeeeeeee olmaz bu kadar almış olamam diye ağlamak ve kk ya geri koşmak

sevin diye yazdım be gülüm:)) bu acı bir gerçek oldu hayatımızda veriyoz ve alıyoruz maleseffffffffff::))
yine de adettendir bu sefer son olsun diyelim
:))))) dimi ya her pazartesiyi de geçtik artık hergün bugün diyoruz artık valla kadınları anlamak zor bide kocalarınıza laf edersiniz :)

haklısın çok zormuş :)))) en önemlisi pc başından kim kalkack :) neyse yemek yaparken yaparsın o zaman aradan çıkar, ama şimdi başlarmışsın kim kalkacak malzemeleri doğrayacak yemek yapacak oooo çok iş :)

ne güzel canım ya yavaşta olsa veriyosan sorun yok. ben çok ağır diyet yapmıyorum aslında abur cuburu kestim tatlı yemiyorum ekmeği azalttım bol su içiyorum ama doymuyorum işte:))) mesela spor yapıcam ya çok açım başım dönüyor yada bişeyler atıştırayım öyle yapayım diyorum buseferde kendimi durduramayıp çok yiyorum mide şişince zaten spor yapmamak lazım işte öyle.. Allah bağışlasın çocuğun küçük değil bence benim 2 yeğenimde aynı kiloda doğdu ama şimdi çok iyiler hatta biri biraz tombik :))[/QUOTE]kiz ben 3 sene önce dogum yaptim yeni degil..son numaram 3 yasini bitirdi ama 11 kilo..85 cm.bir yasindaki cocuk büyüklügünde...pazartesi hastanede randevusu var bakalim 6 ayda bir kontrol ediyorlar belki bu ay tedaviye gecerler.yada bir alti ay daha bekleriz..cocuk dengeli beslenmiyor..esimin sülalesindede var gelisme sorunu ...bu yüzden durum umutsuz gibi ama cok sükr saglikli ve zeki...napalim bizde 20 cm lik özel topuklu ayakkabi yaptiririz everecegimiz zaman:))))))

mrb cnm bizde tanışalım da aradan çıksın :) ben dilara 23 yaşındayım kpss zedeyim ve şişmanım :) bir kaç sorum olacak canım sana ekmeği azalttım d4mişsin beyaz ekmek mi birde acıkıyorum demişsin ara öğünlerin düzenlimi?[/QUOTE]

mrb dilaracım memnun oldum inşallah sınavınıda verirsin kilolarınıda herkesin bi sınavı vardır diye düşünürüm ben yani kısmet meselesi.. kepekli yiyorum canım mutlaka beyaz değil ama ara öğünde ne yiyosunuz siz mesela ben etiform bisküvi yada activia yoğurt yiyorum ama ben yedikçe acıkanlardanım doymayıp başka şeyler atıveriyorum sonra ağzıma

kuzum valla bugün tam formundasınnnn ee duyumlaaa yatan duyum huyuyla kalkar :) itiraf. com cular gibi konuşmuşsun valla bakıyon mu o siteye :)

süpersin süpeeeeeeeeeeer kiz ben yemegi ocaga koydum bile..kurufasulye koydum..debakem nasil becerdim..kiza dedim git tencereyi getir..fasulyeyi getir..koy icine...cizgiye kadarda su koy..ocakta kayniyor simdi :))))))) anam insanin koca koca cocuklari olunca tembellikte kacinilmaz oluyor:))) bu gün böyle. bir saat daha tembelligim var sonra mecbur kalkacagim islerimi halletmem lazim..herif eve gelince birsey yapmamis diye terslenipte canimi SIKMASIN demi ama:)

biraz şartlandırman lazım kendini.ara öğün olarak ne yiyeceğini önceden belirleyeceksin ve sadece o olacak masanda.çalışıyosan da işyerinde sadece yemen gereken kadarını bulunduracaksın.ayrıca kendi kendini ikna edecek güçlü bi sebep bulman lazım.yani bişey seni itmeli kilo vermek için.sağlık olur çocuk olur yeni bir iş olur vs.sen ekle işte.ben kendimle yaşıt ama benden çok zayıf anneleri görünce üzülüyordum halime.bi onlara bak bi kendine diyodum.kadın bi de o haliyle spor salonuna gidiyodu ben 90 kiloyla yemeye ve yatmaya devam ediyodum:))işte ilk böyle başladım.sonra çeşitli sebepler buldum.aldığım kıyafetleri giymek çevrenin iltifatları eşinin seni daha çok beğenmesi iyisin böyle demesi filan.işte böyle çeşitli düşüncelerle yemekten alıkoymaya çalışıyorum kendim.kilo aldımmı gömlek ve buluzların çoğu olmuyor.üst bölgem büyük malesef.ve kilo ilk ordan pırtlar bende.gömlekleri kapatamamak feci bi duygu yaa.uzattım ama demek istediğimi anlatabildim inş.:))

mrb dilaracım memnun oldum inşallah sınavınıda verirsin kilolarınıda herkesin bi sınavı vardır diye düşünürüm ben yani kısmet meselesi.. kepekli yiyorum canım mutlaka beyaz değil ama ara öğünde ne yiyosunuz siz mesela ben etiform bisküvi yada activia yoğurt yiyorum ama ben yedikçe acıkanlardanım doymayıp başka şeyler atıveriyorum sonra ağzıma[/QUOTE]

doğru söylüyorsun canım herşey bir sınav zaten, yok güzelim emin ol bizde minnacık elma yemiyoruzzzz doymayız yoksa :) benim ara öğünlerim 1 porsiyon meyve 1 kase yoğurt yada süttü. tek meyve zaten yağ yakımına sebep olmuyormuş yoğurt veya sütle yersen yağlarını yakıyormuş bence bisküvidense bunu dene yararını göreceksindir inşallahhhhhhhh :)

kuzum valla bugün tam formundasınnnn ee duyumlaaa yatan duyum huyuyla kalkar :) itiraf. com cular gibi konuşmuşsun valla bakıyon mu o siteye :)
bak bunu sevdim..kiz umut benle ne zaman yattin sen...sarhostum hatirlamiyorum...ay bu kacinci ayol sarhos sarhos yatipta huyladigim su sarkiyi duyar gibi oluyorum: seni yakacakarlar günün birindeeeeeee yatan gelsin kardesim bizde geri cevirme yok..herhes helalimden esim dostum kardesimdir:)) yerini bilen gecsin otursun:)

sen bu elmasekerinin attigi havalara bakma..ben onun bir misafirliklerini bilirimki aman aman yani...yediklerini ben yesem iki günde koltuga sigmam...
sahi dilaracim hala gidiyormusun misafirliklere?

diyorum bu topikte birsey eksik ama ne..sana bulasamiyordum uzun zamandir:)) özlemisim cekismeyi...formundamisin ha de bakiim:)

benim de moralim bozuk aldığım kilolardan dolayı.75 ten aşağıda olmam lazımdı çoktan ama şu hale bak.ama ne yapalım gerçeklerle yüzleşmek lazım.bende çok işe yarıyor böyle yüzleşmeler.durumumu daha kolay kabullenip motive olabiliyorum.bak şimdi göbeğim fırttı tişörtten.bu kiloda normal.bi 70 olsaydım daha güzel olcaktı hayat:))
sen de kaçma gerçeklerden şeker.kilo almış olabilirsin verirsin de.çünkü bu donanım var sende biliyoruz hepimiz. kilo aldık diye ölelim mi.çevremde hiç kimseyle kilo muhabbetiti yapmam.kilo almışsın diyene de çok bozulurum.
ama burda rahat rahat yazıyorum .hepimiz aynı durumlardayız çünkü:))paylaşmassak nasıl yakalayacağız motivasyonu.
itiraf com hastasıyımdır:)) bu arada.

Canım merhaba hoşgeldin.Kaç kiloyla hamile kalmıştın?

bende mi sarhoştum ne hatırlamıyorum olamazzzzz
duyumcum ne çok seviliyon bak kıymetini bil.ben 2 ay uğramadım takıma.döndüm iyiki döndün diyen olmadı.:2:
bi de seni karşılamamıza bak.kıymetimizi bil tamam mı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…