80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamlar
takımımız toplaşıyo yeniden ne güzel.
yeni arkadaşlarımız da var kalabalık olacaz.
öznurcum valla kulağımı çekin razıyım.baksana hepimiz kilo aldık maşallah.
bu sabah 78 lerdeydim.neyse buna şükür.napalım.82 olmuştum ameliyat olduktan sonra.bi de regl dönemi eklendi ucuna.neyse şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.en son 76 ydım son bildirimlerimde.beşibiyerde çayım ve bol suya devam:))

Son düzenleme:
gecmis olsun canim..hayirdir neyden ameliyat oldun-? ama geri vermissin ya kutlarim seni..azme devam..bende sadece yarim kilo gitmis görünüyor simdilik..beni gören kilo vermissin diyor ama aslinda aldim diyorum inanmiyorlar..sanirim yüzmekten vede bol su icmekten vicudum sikilasti..yoksa trtilarin hepsi sözlesmis gibi ayni kiloyu gösteriyor:)) evet takim tamam yavas yavas hareketlendirelim topigi demi ama...

bu arada bu sarkiyada bayiliyorum hani..yüregimin derinlerinden bir yerden tatli tatli bir aci akip gidiyor bunu dinleyince...insan aciyada tatli tatli dermiymis..bendede bir dengesizlik var ama neyse caktirmayalim bari

kim ayirdi biz bizdeeeen kadere dur diyemediiiiiiiiiiiim ne yazikki o günlerin degerini bilemediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim eski dost düsman olmaz deyipte sitem etme ayriligin sucunu yalniz bana yüklemeeeeeeeeeee
ne zaman gelirsen geeeeeeeeeeeel basima tac olursun sen benim eski degil eskimeyen dostumsuuuuuuuuuuuuuuuun
simdi sarkiyi güncel konumuza ceviriyorum:
kim ayirdi seni bendeeeeeeeeen(dar kalip pantolonuuuuuuuuuum) yaglara dur diyemedim ne yazikki zayifligimin degrini bilemediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, eski pantolan sana olmaz deyipte dalga gecme sismanliginim sucunu yalniz bana yükleme.... ne zaman olursan ol yeterki icine sigayim sen benim eski degil eskitemedigim pantolunumsun

bana yine hasret bana yine hasret var yine bana kendi kendime sohpet düstü eyvaaaaaaaaah yahu selam veren kaciyor ne is...berivancim beni tanidinmi dedim tanidim dedim sanki banka soymusunda eskalini belirlemisim gibi cektin gittin52: toparlanin kizlar tatil bittiiiiii.benim icin bitti ya kimseye ttil falan yok..cok bencilimdir coooooooooooooooooooook

canım hoşgeldin.. aranıza alırmısınız ne demek aldık bile :)) biraz daha kendinen bahsedermisin yeme tarzın nasıldır nasıl bir diyet uyguluyorsun spor yapıyomusun emziriyomusun buda önemli ve dışarı çıkınca bebeği bırakabileceğin kimse yokmu yakınlarında biraz aktif olmak lazım sürekli ev insanı depresyona sokar..

ya ezgi yok onun yerine ben cevaplasam olmazmi..maksat muhabbet olsun yani:))) sen sanirim yeni geldin topige..yada ben artik iyiden iyiye yaslaniyor vede bunuyorum...hosgeldin..benburanin daimlerindenim..bir aydir tatildeydim yoktum...tanitsana kendin biraz..

sağol canım özel bi durumum vardı hayatımı sıkıntıya sokan.çok zor geçirdim temmuz ayını.hayatta herşey insanlar için.sağlığın kıymetini bilmek lazım tek aslolan bu.ruhen ve bedenen hırpalandım gerçekten.şimdi iyiyim.78 leri görünce daha da iyi oldum napayım.78 de feciiiiiiiiiii ama bu kadarını becerebiliyorum.75 e bi ulaşsaydım ordan aşağıya inmek için biraz daha motivasyonumu artırmam lazım.ben de seni tebrik ederim canım az bi kilo almışsın aferin:)))))))
bi de bayramı atlatalım hayırlısıyla. 80 li rakamları görünce çok üzüldüm ya onca emek onca açlık boşa gidiyor.insan kendine olan saygısını güvenini yitiriyor kilo alınca.azıcık kaçırdım mı kilo alıyorum nasıl bir bünyem var anlamadım:))

ben de dünden beri 2 şarkıya taktım.volkan konak bir dost bulamadım dün akşam oldu
bi de funda arar bundan sonra anmam adını:))

artık aklımdan neler geçiyosa:)))

ee hemen hemen ayni kiloda sayiliriz hadi bakalim bizar cekisme yarisma havasiyla verelim su kilolari...en azindan simdi iyi olmana sevindim..o ruhen vede bedenen hirpalanmalari cok iyi bilirim..kasap postu gibi birseyim nasilsa:))ama hersey insanlar icin..güclü olmak lazim..evet benim ödüm kopuyordu 80 leri yeniden görecegim diye ama yemekler önüme geldimiydi baslarim seksenlerine deyip tikiniyordum ne yalan diim..ama neyse hepsi gecti cok sükür..artik önümüze bakacagiz.
ben de dünden beri 2 şarkıya taktım.volkan konak bir dost bulamadım dün akşam oldu
bi de funda arar bundan sonra anmam adını:))

artık aklımdan neler geçiyosa:)))
ay bende bayiliyorum o sarkilara..duruma bakilirsa duygusal SIKINTILAR icindesin...biliyorsun bana güvenebilirsin benle herseyini paylasabilirsin.sir küpüyümdür sir..simdi diyorsundurki:ulan yüzünü görmedim ne akraba ne dostluk...sanaldan sanala..bunun nesine güvenilirki diye söyleniyor olsanda emin ol benden kimseye zarar gelmez..bana baba diyebilirsin kizim gel söyle yakinima olut nhaaa ha haaa.su ilacli kolayida ic bakayim..sana kimlere güvenilir ögreteyim ay ay gene bütün igrencligim üzerimdemi nedir

canım ya çok özlemişim senin muhabbetini.sen çok tatlı bir insansın eminim.
samimiyetine inanıyorum canım anlatırım tabi yeri gelince:)))evet duygusal .kadın milletinin halleri işte:))
çekişmeye varım bak:))bana lazım olan da bu.o yüzden toparlanıt toparlanmaz kiloyu da toplamak için takıma koştum.
bi de ev taşıdım ben hatırlıyomusun.bu yaz da böyle geçti tatil görmeden.neyse sağlık olsun...

öyleyimdir dermisim..ukalaligida elden birakmazmisim:)) saka saka... tamam yeri gelince bende seni seve seve dinlerim.ah bu duygusallik noolcak kiz bizim halimiz böyle.adamlar odun hassasiyetten uzak..bizlerde aksine kas catilsa küser aglariz..yaradanin isinden sual olunmaz ama bir terslik var gibi gibi:)) tamam o zaman bu günden itabaren basliyoruz biraz dikkat etmeye..ramazan oldugu icin ben menü yazmayacagim..oruc tutan arkadaslara ayip olmasin diye...ama aksama gidip siyah ekmegimi aliyorum bol su...cocuklari ögütledim saat basi su getirin ba´na diye..hani bende kafa birakmadiklari icin aklima bile gelmiyor su icmek..tüm günü bir bardak su bile icmeden kapattigim olmustur yani...bayram icin alarm veriyoruz...tatlilardan tuzlulardan yaglilardan uzam duruyoruz ona göre...bayramda bogazini tutabilen gelendede tutabilir unutmamak lazim...birazda popoyu kaldirip hareketlenebilsek iyi olucak ama bak ona söy veremiyorum iste..o cok zor oluyor..cokmu büyük agir nedir yerden kaldiramiyorum yercekimine yenik düsüyor buldugum zemine cöküyorum valla:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…